Hirdetés

2024. június 1., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:20:53

LOGOUT.hu

Mi is az a calisthenics?

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3201) westcoastog válasza adamssss (#3199) üzenetére


westcoastog
veterán

Jó a fegyencnek az első jó pár oldala csak arról szól hogy ami gyúrós az szar és ne. :)
Nagyon meg kell válogatnia az embernek mit és mivel eszik, ugyanis az étkezés a legfontosabb az életben, és manapság csak sok szart kapni.
Régen nem tudom mit és mennyit ettek de tény hogy bivaly volt mindegyik erős ember. :)
Nem fontos ezekkel élni nyilván ez csak plusz, de kár nem lesz belőle.
Én most csak multivitamint és c vitamint szedek, biotech-eset, teljesen jó, pedig abban is van hordozóanyag hogy tabletta formája legyen. :)

(#3200) tDr1v3r
Mondjuk az eu-s normákat pont le lehet tojni, mikor a sok E jelű ételadalékot, színezéket, mesterséges édesítőket, mint az aszpartám engedélyezik belerakni a "kajákba".
Innentől meg már összeesküvés elmélet hogy mérgezik a föld lakosságát, én ezt el is hiszem. :D

[ Szerkesztve ]

(#3202) adamssss válasza tDr1v3r (#3200) üzenetére


adamssss
veterán

Az biztos, hogy ezeregy vizsgálaton átesnek, de akkor sem természetes anyagok... no mindegy lehet rábeszélem magam vitaminra, szénhidrátra, meg fehérjére. :)

Szerintetek ezek jók : vitamin
fehérje
szénhidrát

Ezek heti 3 edzést alapul véve mennyi ideig tartanának ki?

[ Szerkesztve ]

Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...

(#3203) westcoastog válasza adamssss (#3202) üzenetére


westcoastog
veterán

Ezeket fogyasztani kell napi szinten, legalábbis mi értelme szünet napokon nem szedni. :)

Én ezeket szedem:
One-A-Day (100 tabletta)
Vitamin C 1000 + RoseHips - 100 tabletta
Meg az izület védő arthro guard, de az most elfogyott.

(#3204) emiki6 válasza adamssss (#3202) üzenetére


emiki6
veterán

Én azt a vitamint és ch-t eszem. Fehérjének meg a "100% whey protein professional"-t.

Szerk1: Én úgy értesültem, hogy a fehérje meg a ch edzés után kell. Ha nem, akkor szóljatok.

Szerk2: kb 2 hónap, ha 2 naponta edzel és 30g-ot használsz alkalmanként.

[ Szerkesztve ]

Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

(#3205) adamssss válasza westcoastog (#3203) üzenetére


adamssss
veterán

Akkor kemény edzéshez még izomvédőt is kéne? Ez egy vagyon lesz... :) Lövésem sincs, hogy pl mennyi ideig tart egy 2.5kg-os fehérje vödör.

emiki6: Akkor Te talán meg tudod mondani, hogy mennyi időre elég a 2.5kg.

[ Szerkesztve ]

Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...

(#3206) westcoastog válasza adamssss (#3205) üzenetére


westcoastog
veterán

Ízület védőt. :)
Nem árt, bár megelőzésre jó, de ez sem kötelező. :)
Mondjuk nyáron mikor nem szedtem sem multi vitamint, sem ízület védőt, húzódzkodásokkor a könyökömnél eléggé fájt a mutatvány, aztán mikor használtam nem vettem észre fájdalmakat.

(#3207) Hangm4n válasza adamssss (#3205) üzenetére


Hangm4n
tag

Szerintem az elején még nincs szükség külön fehérjére. Először legyen meg egy alap erőnlét és állóképesség, meg persze normális étkezés. Ezek amúgy is csak táplálékkiegészítők, az elején simán be tudsz vinni kajából annyi tápanyagot, amennyire szüksége van a szervezetednek.

(#3208) adamssss válasza Hangm4n (#3207) üzenetére


adamssss
veterán

Étkezés megvan. (anyám annyira figyel rá, és hozzá kell tenni, hogy meg is teheti, hogy csak termelői cuccokat vásárol és azok kerülnek az asztalra.
állóképesség: 5km futottam most mert megkértek a k&h váltóra 22 perc alatt. Az azért nem rossz, úgy hogy két hetet készültem rá. De teniszből is van, hogy versenyen egy nap 6 órát végigpüfölök, és azért OB2. osztályban nem kutyaütők vannak. Szóval az állóképességben nem hiszem, hogy nagyon lenne hova fejlődni. :N Persze azért mindig van mit csiszolni.

Erőnlét. Ha ezt úgy vesszük, hogy izom erősség, akkor igen, ez az a terület ahol elmaradásaim vannak. Az eddigi sportjaimban nem volt szabad izomtömeget növelni, de most már lehet, ezért is kezdtem el a fegyencet. :K 4 hónapja csinálom. Úgy vélem, hogy kicsit meg lehetne tolni neki karácsony után.

[ Szerkesztve ]

Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...

(#3209) kolosanyi válasza westcoastog (#3188) üzenetére


kolosanyi
veterán

Ha már példakép, végeztem egy kis kutakodást anno, hogy mit érhet el az ember természetes módon. Ehhez az adonisz hatás/adonisz index cikkek tanulságaira és egyéb keresésekre támaszkodtam. Tehát a genetikai potenciálunk valahogy így néz ki (egyébként a görög szobrok szinte mind így készültek):
Váll aránya a derékhoz viszonyítva 1:1,618; a derék aránya a magassághoz 1:1,447; a feszítetlen nyak, felkar és feszített vádli kerülete megegyezik, a mellkas kerülete az ideális vállszélesség kb 80 százaléka, a comb a térd*1,75-szöröse, és a felkar és az alkar különbsége kb 6 centi. Nyilván ezt egy kellőképp alacsony testzsírszázalékkal. Na az ókori szobrok egész pontosan követték ezt az arányosságot. Szerintem érdekes. :)

adamssss
A fehérje nem természetellenes, és semmiképpen nem dopping. Húzódzkodót meg vagy barkácsolj egyet zártszelvényből, vagy vegyél ajtóra akaszthatót. Esetleg fúrj fel egy tornászgyűrűt a plafonba, kis helyet foglal és olcsó.
Tömegnövelő meg nem kell, vegyél fehérjét és keverj hozzá szénhidrátot. Ezt kapod meg a boltban is csak dupla áron.

(#3191) psycroptic
Kemény egy gyakorlat az biztos. Persze minél könnyebb vagy, annál egyszerűbb, de kell hozzá erő rendesen.

(#3198) westcoastog
"Bolti kajába ott tesznek szart ahol csak lehet."
Bizony. Sajnos... :(

(#3210) Hangm4n válasza adamssss (#3208) üzenetére


Hangm4n
tag

Akkor egész jó a helyzet. :)
A fegyencet bővítsd ki több gyakorlattal, hogy változatos legyen és több izmot megdolgoztass!
A másik meg (ezzel a véleménnyel lehet, hogy itt egyedül leszek), hogy felesleges 30 húzódzkodást egyben, inkább próbálj meg nehezebb gyakorlatokat is (pl. Muscle Up), mert ilyen hosszú sorozatok inkább az izom állóképességét növelik, mint az erejét. Ha meg tömegnövelés a cél, akkor még inkább a rövid ismétlésszámra kell törekedni, nehezebb gyakorlatokkal.
Protein: Ahogy emiki6 írta, a 100% Whey Protein jó lesz.

[ Szerkesztve ]

(#3211) westcoastog válasza kolosanyi (#3209) üzenetére


westcoastog
veterán

Hát nem lenne rossz elérni egy ilyen fizikumot. :)
Bár ehhez az alacsony testzsír százalékért nem tudom mennyit kéne kardiózni...
Bár itt hiába beszélünk arról mit akarunk elérni, ahogy kinézünk majd úgy nézünk ki és kész.

(#3212) adamssss válasza Hangm4n (#3210) üzenetére


adamssss
veterán

Igen szerintem sincs okom panaszkodni, csak most ez számomra egy új terület. Itt kezdő vagyok.

Azért szeretném végig csinálni a fegyencet rendesen mert elterveztem. Ez az egy ami hajt. Mondjuk az még nem tudom ,hogyan fogok megcsinálni 35 húzódzkodást egyszerre, de végül is fekvőből már megvan.

Szóval akkor protein + szánhidrát edzés után, illetve még egyszer protein vmikor a nap folyamán. Plusz valami vitamin, meg ízületvédő.

Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...

(#3213) kolosanyi válasza westcoastog (#3211) üzenetére


kolosanyi
veterán

Én egész közel vagyok ehhez. Comb, váll pipa, felkarra plusz két centi kell, alkarra három, meg derékból mínusz tíz. Jelenleg 17-es testzsír mellett van ez, ha bemegyek 15 alá, akkor más a helyzet (ugye 15 környékén kezd el kockásodni a has). Egy másik megközelítés szerint a zsírmentes testtömeged a kilóban kifejezve annyi lehet max, mint a magasságod centiben, mínusz 100. Tehát én 195 centi vagyok, akkor 95 környékén alakul az elérhető maximum nálam. Nyilván ez egy becsült érték, mert nálam ez pont 95 kiló, de még azért nem értem el a korlátaim, nagyon nem. :)
Meg én erőben vagyok elmaradva, leginkább ezen a területen akarok fejlődni, a kinézettel elégedett vagyok (ha épp leszálkásítottam, fedetten nyilván nem).

(#3214) westcoastog válasza kolosanyi (#3213) üzenetére


westcoastog
veterán

Nekem még keményen van mit dolgoznom ezen, meg ezekbe a számolgatásokba is bele kell mélyednem.

(#3215) kolosanyi válasza westcoastog (#3214) üzenetére


kolosanyi
veterán

Hát én pisis korom óta sportolok, erőnléti edzéseket meg 12 évesen kezdtünk a csapattal, annak lassan 11 éve. Egyébként én mindig is nagyobb darab voltam az átlagnál (na nem mintha egy hegyomlás lennék, az sose leszek), viszont erőben sose voltam nagy szám. Te relatív erőben sokkal jobb vagy nálam. Én például rohadtul nem tudok abcúgozni, de palánkban se járok ott, ahol te. Egyszerűen gyenge hozzá még a törzsem. De mivel csak 23 leszek, bőven van időm fejlődni. :)
Jövőre azt tervezem, hogy elmegyek egy torna klubba, reményeim szerint egy szertornász edző segít erősödnöm. Végülis náluk senki nem ért jobban a saját súlyos edzéshez.

(#3216) westcoastog válasza kolosanyi (#3215) üzenetére


westcoastog
veterán

Azért nem rossz ha már fiatalon edz az ember. :)
Abcúg meg amelyik napon sikerült vagy 15-ször, azóta nem bírtam előadni még egyszer, nem értem hogy van ez. Plank meg még nem nagy cucc, most azzal is szenvedek már, elég nagy megerőltetés medence csontba támasztott könyökkel tartani magam a föld felett, hát na elég sokat romlott az erőm nyár óta.
Tornaklub milyen jó, bárcsak járhatnék.

(#3217) kolosanyi válasza westcoastog (#3216) üzenetére


kolosanyi
veterán

15? Állat vagy, nekem egy se megy. :Y Nézegetem a videókat, a mozdulat meglenne, csak a húzás és a tolás közti átvezetőhöz még gyenge vagyok, az nem akar menni. Meg az igazi az, amikor lassan, statikusan tudja csinálni az ember, na az erő. :) Meg a teljesen szabályos, tornász stílusú mellső mérlegtámasz (gyakorlatilag planche, csak nem ilyen sw stílusú, banántartással, spicc nélkül, hanem a teljesen feszes, egyenes, elegáns kivitelezés). Na az valami kegyetlen, meg milyen jól is néz ki. Vagy egy manna például (a "v ülés" legdurvább változata). Na azt egy átlag halandó sose fogja megcsinálni... :)

(#3218) westcoastog válasza kolosanyi (#3217) üzenetére


westcoastog
veterán

kint a játszón 10 egymás után teljesen jól végrehajtva, meg otthon este még az a pár darab az itteni játszón, persze nyilván volt benne lendület, de az az öröm amit akkor éreztem, azóta se. :)
De hogy az után a nap után többet miért nem sikerült, az rejtély.
L-sit egész jól megy, de sokáig nem bírom megtartani, V-vel meg próbálkozgatok néha, persze olyan szép és szabályos mint kéne, kitudja mikor lesz. :D
Planche-ról meg álmodni sem merek, majd évek óta, tuck planche-ba is alig bírom még feltolni magam, és a hátam akkor is lefelé lóg.
Dragon flag csövön is elég kemény gyakorlat, úgy ahogy ment az is. :)

Slow progress is better than no progress. Idő és kitartás. :)

[ Szerkesztve ]

(#3219) #57919488 válasza adamssss (#3197) üzenetére


#57919488
törölt tag

Azok a porok tisztabbak mint az elelmiszer amit a boltban megveszel.

(#3220) adamssss


adamssss
veterán

Kicsit térjünk vissza az edzéshez. Még két kérdés.
A lábemelős hasizom erősíti az oldalsó hasizmokat is, tehát amik a medence fölött vannak? Vagy azokra valami más mozgás ajánlott?

4 hónapja edzek rendszeresen heti 3x. Most egy két hónapig lenne időm többre. Érdemes/szabad emelni az edzésszámon? Ugye így megeshet, hogy egymás utáni két napon is lesz edzés, így viszont nem lesz meg a 48 óra pihi...

Köszi

Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...

(#3221) kolosanyi válasza adamssss (#3220) üzenetére


kolosanyi
veterán

Másodlagos terhelést kapnak csak. Oldalsó palánk tökéletes rá, annál jobb nem kell. Esetleg ha nem félted a gerinced, függeszkedésből ablaktörlő, de szerintem nem éri meg, fokozottan nem tesznek jót a gerincnek a csavaró mozgások.

Ha volument növelsz, csökkents az intenzitáson és fordítva. Ezalól kivétel a törzs és a vádli, ezek rettentő gyorsan regenerálódnak és a törzset úgyse lehet eleget edzeni, mindenhez kell. Esetleg csinálj teljes testes edzést heti többször, de akkor tényleg alacsonyabb intenzitással dolgozz.

(#3222) adamssss válasza kolosanyi (#3221) üzenetére


adamssss
veterán

Köszi!

Ez a palánk:[link]

Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...

(#3223) kolosanyi válasza adamssss (#3222) üzenetére


kolosanyi
veterán

Nem tudom, hogy mi van a videóban, út közben vagyok épp, mobilnetről. A palánk, más néven elülső vagy oldalsó hídtartás mind egy gyakorlatot takar, az alkartámaszban statikus tartást.

(#3224) kolosanyi


kolosanyi
veterán

Reggeli átmozgató edzés: 5 széria húzódzkodás, 5 tolódzkodás, 4 sorozat fekvőtámaszból evezés (kézisúlyzót fogva fekvő majd evezés), majd tapsos fekvő + koncentrált bicepsz a végére szuperszettben. Nos, nem átmozgató lett, alig bírom meginni a fehérjeturmixom, mindjárt összehányom magam. :D

Szerk.: A szomszéd szobában meg arra ébredtek, hogy üvölt a metál, a végén a szuperszettnél meg én is. Igaz nem azt, hogy nem vagyok buzi, csak szimplán fájt. :D

[ Szerkesztve ]

(#3225) manathlic


manathlic
újonc

Sose bírtam még reggel még nekifogni se a gyakorlatoknak. Még futni se. Mégha jó az idő vagy a hangulat akkor se. Inkább este 11 után is akár. Nekem a reggel edzéssel olyan lenne mint a favágónak egy erdő kivágása. :U

"Ne másokat figyelj, hanem önmagadat. És hagyd, hogy ami belül van, felszínre bukkanjon, bármilyen kockázattal is jár. Nincs nagyobb kockázat az elfojtásnál."

(#3226) adamssss válasza kolosanyi (#3224) üzenetére


adamssss
veterán

Jól átmozgattad magad... Pár napra. :) Én is ma azzal a szándékkal keltem, hogy edzem, aztán inkább írtam egy cikket logout-ra. Sajna 1.5 óra a terme így ez sokszor leveszi a kedvem...

Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...

(#3227) tDr1v3r válasza tDr1v3r (#3190) üzenetére


tDr1v3r
veterán

Meg is jött, curvajó, a beszorítós megoldással rögzítettem és nagyon masszív... és pluszba még fel is tudom magamat emelni rajta. :D

disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3

(#3228) adamssss válasza tDr1v3r (#3227) üzenetére


adamssss
veterán

Ajtófélfához raktad? Ha igen nem vered be a fejed minden egyes húzásnál? :)

Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...

(#3229) tDr1v3r válasza adamssss (#3228) üzenetére


tDr1v3r
veterán

Igen, oda és nem, nem verem be a fejem (vagyis még eddig nem sikerült). De a szobámnál a küszöb magasabb a talajnál és ezért a lábfejemet mindig belevágom... :DDD Lehet apám szobájánál vagy a fürdőszobánál lesz felrakva, mert ott nem olyan sz*r a küszöb.

disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3

(#3230) adamssss válasza tDr1v3r (#3229) üzenetére


adamssss
veterán

Az a baj, hogy szerintem nákunk olyan kicsi a belmagasság h nem fog beférni... Valami ki kell találnom, de lehet csinálok egy kerti hegesztettet.

Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...

(#3231) kolosanyi


kolosanyi
veterán

(#3232) westcoastog válasza kolosanyi (#3231) üzenetére


westcoastog
veterán

And im just sittin here.... :D
Jó lenne ott lenni. :))

(#3233) kolosanyi


kolosanyi
veterán

Vettem egy fitt labdát meg egy húzódzkodót, ez volt az ajándék magamnak karácsonyra. :) Mindkettőt kipróbáltam, a húzódzkodó masszív, jó minőségű, anyaga kicsit rugalmas, alattam hajlik egy picit, de nem félek, hogy nem bír ki, már csak azért se, mert 140 kilóig terhelhető. Ha nem az ajtón van, akkor használható fekvőzéshez, bár erre jobb a talaj szerintem, illetve én most L ülést csináltam vele, de láttam már dragon fly-t is ilyenen. A labda meg egyszerűen remek még mindig. Eddig csak párszor volt alkalmam kipróbálni, de nagyon jó cucc, nagyon örülök, hogy végre van nekem is egy. Rendkívül meg tudja nehezíteni a gyakorlatokat, péládul próbáltam olyan fekvőt, hogy a lábam egy olyan magas emelvényen volt, mint a labda, a kezem meg rajta, hát 5-nél több nem megy. De majd holnap mellezek. :)

------------------------------------------

És akkor a mai edzés, láb-törzs volt:
- Tabata jumping jack melegítésnek (8 kör)
- Bolgár guggolás labdával: 3*10
- 2*5 egylábas guggolás
- Ennek nem tudom a nevét, hanyatt fekszel, egyik lábad a labdán behajlítva (talajon is lehet, de így jóval nehezebb) és a csípődet kinyomod, combhajlítóra jó, 2*5 ment
- L ülés progresszió
- Szuperszettben 2*10 guggolásból felugrás kombinálva sétáló kitöréssel
- A végére pedig alkartámasz, egy karral elülső és oldalsó

(#3234) westcoastog válasza kolosanyi (#3233) üzenetére


westcoastog
veterán

Jó ajándék, én Bf3 premiumot és Skyrimet veszek. :DDD
Ma délután edzek, de akkor már napokra felbontva, egy killer fekvős nappal indítok. :))

(#3235) Hatchet válasza kolosanyi (#3233) üzenetére


Hatchet
csendes tag

"Ennek nem tudom a nevét, hanyatt fekszel, egyik lábad a labdán behajlítva (talajon is lehet, de így jóval nehezebb) és a csípődet kinyomod, combhajlítóra jó, 2*5 ment"

szia,
a neve (single leg) hip raise / (egylábas) csípőemelés.

You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig

(#3236) kolosanyi válasza westcoastog (#3234) üzenetére


kolosanyi
veterán

Á, én nem játszok, max telefonon/tableten ilyen kis prüntyögős szarokkal. :) Én ma lehet nem tudok edzeni, kicsit fáj a torkom.

(#3235) Hatchet
Szia! Köszi! :R

(#3237) westcoastog válasza kolosanyi (#3236) üzenetére


westcoastog
veterán

2001-óta gémelek, ezt nem lehet belőlem kiölni. :D
Ma megpróbálok egy hc fekvőtámasznapot összehozni.

(#3238) F34R válasza kolosanyi (#3233) üzenetére


F34R
nagyúr

sarkany repulest en meg nem lattam, csak sarkany zaszlot :DDD

olyan labdam nekem is van mar evek ota ~ 10 eve de szinte sosem hasznaltam elo kell majd akkor vennem azt is :P

(#3239) kolosanyi válasza westcoastog (#3237) üzenetére


kolosanyi
veterán

Ma én is mellezek, jó lesz. Ja, csináltam délelőtt fekvőt a barátnőmmel a hátamon, aki 70 kg (185 centi). Nyáron még nem ment, úgyhogy erősödtem. :)

(#3238) F34R
Hülye Swype... :DDD

(#3240) manathlic


manathlic
újonc

Eszközkészítő csapat Magyarországon.

Storyboard: [link]

Video(riport): [link]

Honlap: [link]

Facebook-page: [link]

[ Szerkesztve ]

"Ne másokat figyelj, hanem önmagadat. És hagyd, hogy ami belül van, felszínre bukkanjon, bármilyen kockázattal is jár. Nincs nagyobb kockázat az elfojtásnál."

(#3241) RBJ válasza manathlic (#3240) üzenetére


RBJ
addikt

Már láttam ezt, ha kertes házban laknék és lenne pénzem rá csináltatnék a kertbe egy mini kondiparkot velük.
Csak nekem tűnnek elvont kokósnak. Nem úgy néznek ki mint akik betont kevernének.
Lehet a kocka elég lenne.

[ Szerkesztve ]

Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S

(#3242) manathlic válasza RBJ (#3241) üzenetére


manathlic
újonc

Tavaszkor nálunk kertásás - füvesítés (meg minden más...) van tervbe véve. Szerencsére aludhatok addig még rá párat, hogy átgondoljam.
Mellesleg a munka a lényeg, amilyet kiadnak a kezükből. :P

"Ne másokat figyelj, hanem önmagadat. És hagyd, hogy ami belül van, felszínre bukkanjon, bármilyen kockázattal is jár. Nincs nagyobb kockázat az elfojtásnál."

(#3243) F34R válasza manathlic (#3240) üzenetére


F34R
nagyúr

kossz ennyiert magam is hozzafogok epiteni :DDD

(#3244) kolosanyi


kolosanyi
veterán

Most jöttem sörözésből, találkoztam gimis osztálytársaimmal. No persze csak ésszel, 3 sört ittam mindössze, hogy ne basszam el az edzésem, merthogy kár lenne. Egyébként ma nyomó edzés volt:

-Mell: Fekvő talajon (melegítés) 2*10, fekvő gimnasztikai labdán 2*10 (melegítés), fekvő gimnasztikai labdára feltett lábbal, széles kartrartással, kifelé forduló könyékkel 3*10, aszimmetrikus fekvő gimnasztikai labdán 3*5
-Váll: Zuhanóbombázó fekvő 3*5, pike fekvő gimnasztikai labdán 3*5, elülső hídtartás 2*1 perc és oldalsó hídtartás (mindkét oldalra) 2*fél perc, merthogy ezek közben is kap a váll rendesen
-Tricepsz: Szűk fekvő 3*10, fekvőtámaszból tricepszhajlítás 3*10

Faszavót, holnap lesz izomláz. :)

(#3245) RBJ válasza kolosanyi (#3244) üzenetére


RBJ
addikt

Ma is megyek edzeni nem hagyom ki a karácsony miatt.
Még a ráadás, hogy nyitva lesz csütörtökön is. :DDD

Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S

(#3246) kolosanyi


kolosanyi
veterán

Boldog karácsonyt mindenkinek! :)

(#3247) westcoastog válasza kolosanyi (#3246) üzenetére


westcoastog
veterán

Viszont. :)

(#3248) kk831228


kk831228
addikt

Mindenkinek BK!!! :)

"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317

(#3249) kolosanyi


kolosanyi
veterán

Egyébként ma is edzettem, pörgős, kardio jellegű cucc sok láb és törzs munkával. Minden gyakorlatot 30 másodpercig csináltam, pihenő nélkül.
- jumping jack
- törzsfordítás gimnasztikai labdán
- ugráló kitörés
- gladiátor gyakorlat (oldalsó hídtartás egy kézzel, nyújtott karral és innen könyök, térd érintés majd nyújtás)
- guggolásból felugrás
- gimnasztikai labda láb közül kézbeadása (bicska felülés)
- hegymászó gyakorlat
- hasprés labdán
Az egészből két kör ment, jóleső mozgás volt. :)

(#3250) SkyS1gn válasza kolosanyi (#3249) üzenetére


SkyS1gn
félisten

Én is letoltam a fekvő - has szokásost, holmi karácsony nem állhat közibe a rendnek! ;]

[ Szerkesztve ]

Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.