Új hozzászólás Aktív témák

• emiki6

veterán

válasz Pocee #15642 üzenetére

Ha a szalagokat meg akarod venni (mondjuk rogueerupe-ról), az kb 100 euró. Egy hasonló, kampós rúd replika kb 140 euró, jobb minőségű x3-hoz hasonló, de jobb baseplate meg 175 dollár. Ezek együtt kb 450 dollárba kerülnek. Pár nappal ezelőtt-ig volt amúgy évforduló akció, 450 dollár volt akkor az x3. Az x3 fb csoportnak amúgy van egy kuponkódja, ami 50 dollár kedvezményt ad az 550-ből. Igen, túlárazott, de nem annyira, mint gondolod. Amcsiknak a Candy Bar egy túlárazásmentes, olcsó alternatíva, 290 dollár, de ha veszel hozzá egy kampós rudat, akkor... (ha amcsiban élnék és lenne annyi pénzem, akkor a candy bart venném meg csak + a serious steel még erősebb szalagjait)

Az, hogy mrolimpia sem ezzel edz, az tény, nem is neki való, de itt nem is ez a kérdés.
    "az emberek elég jó eredményeket érnek el vele, csökkentett a sérülésveszély, könnyen szállítható, kis helyet foglal és az edzéshez magához sem kell nagy tér. Időhatékony izomépítésre kiváló: 15p egy edzés és valszeg tud annyit kb, mint egy 1 órás edzétermi edzés (amihez még nem vettük hozzá az utazást, öltözést stb)"

Az átlagember nem tud hatékonyan edzeni, nem véletlen javasolt csoportos edzésre járni, jó edzőhöz (csak az is mennyi? Havi 15+k). Egy profi, 1 (vagy több) órás edzésnél sose lesz eredményesebb egy 15 perces x3 edzés, de csak 15 perc! Heti 2 csoportos edzés az heti 2 óra + áfa, heti 6 x3 edzés pedig heti 1,5 óra kb, max 2 (és nem kell utazni stb) és a várható eredmény hasonló. Az x3-at egyszer kell megvenni (max kb egy éves csoportos edzés költsége) és sok évig jó, a csoportos edzés meg folyamatos kiadás.

És egy dolgot ne felejtsünk el. Rengetegen panaszkodnak, hogy nincs idejük edzeni, napi 15 percet szinte mindenki rá tudna edzésre szánni. Sokaknak probléma, hogy nem edzenek, mert nincs kedv stb, de ha tudod, hogy "csak" 15 perc, akkor sokkal könnyebb nekiállni, mint ha tudnád, hogy 1-2 óra rámegy. És ami szintén előnyös, hogy nem kell a neten kutakodnod, hogy hogyan edz, hanem meg van adva mit csinálj (akár csak csoportos / személyi edzésen).

Nekem pl most sok a teendőm, nem szívesen csinálnék olyan edzést, ami kb 1 óra vagy több, max fél óra belefér, 20p gondolkodás nélkül is. (attól tekintsünk el, hogy képes vagyok akár itt, akár más felületeken egy csomó időt eltölteni, de az inkább akaratgyengeség és nem függ attól, hogy mennyit edzek).

Az x3 nem a szent grál és nem is csak egy túlárazott fasság, az igazság a kettő között van. Vannak korlátai, de elég sok előnyt tudhat a magáénak. Nem most jöttem le a falvédőről és nem véletlen építem bele az edzésembe, jó cucc ez. :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés