Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Mi is az a calisthenics?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
-
westcoastog
veterán
Körvonalazódik egy ingyen kondihasználat, saját kulccsal, cserébe weblapkarbantartás.
Ezen a héten már edzeni is kéne, múlthét teljesen offos volt.
-
kolosanyi
veterán
Ma is bohóckodtam kicsit, megcsináltam 4 sorozat egylábas guggolást, meg hollow body hold, arched body hold volt. Sikerült rávenni barátnőmet arra, hogy csináljon 4 sorozat guggolást, meg a hollow body hold és a híd első progresszióit is csinálta. Nem tudom, mi volt ma vele, de tetszett.
-
itouchfan
senior tag
válasz
emiki6 #10389 üzenetére
Ilyet minden edzésnap, azaz heti 5-6x jóslok magamnak, és az esetek 95%ban beválik a dolog. Nyitunk jósdát?
Ma nem edzettem, mert mindenemben izomláz van, alapvetően lábazni akartam de azt kis izomlázzal se szeretek, durva a hátam, a vállam, és a mellem főleg. Helyette fociztam 3 órát.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Bannani #10387 üzenetére
Basszus, fel sem tunt hogy nem ugy van ahogy en tudom.
------------------------------------------------------------------------------------
(#10388) kolosanyi: most nekem sem fer bele, a 100 fekvotamasz programmal haladok, aztan ha azzal vegeztem a huzodzkodasok kore fogom atvarialni az edzestervet. Lehet utana a szuperman-fekvot fogom megcelozni. A tapsolos es power-fekvoket is szeretem csinalni. Meg persze az intervallum futasokat es burpee-zest is csinalom folyamatosan.Egyebkent minden tiszteletem a tied, a te sulyoddal nem lennek kepes az intervallum edzesekre. 85 kilosan annyira gyenge es lassu voltam, hogy meg otlet szintjen sem merult fel bennem, hogy ilyesmivel probalkozzak.
-
kolosanyi
veterán
válasz
Dobi 562 #10386 üzenetére
Nem szoktam, én a statikus gyakorlatokat jobban kedvelem. Persze nem árt ha azt is csinálja az ember, de én úgy vagyok vele, hogy szoktam interval stílusú edzéseket tolni futással meg úszással is, az elég robbanékonyság fejlesztő nekem.
---------------------------------
Tegnap kimaradt a szertorna, ezért ma bohóckodtam egyet itthon. Hspu, húzódzkodás, tricepsz, bicepsz. Viszont hspu-t gyakrabban kell csinálnom, barátnőmnek nagyon bejött a látvány, úgyhogy volt egy kis állóképességi edzés is...
-
Dobi 562
addikt
Jo kis ravezeto video, superman fekvotamaszhoz. Ti szoktatok pilometrikus gyakorlatokat vegezni?
Itt pedig meg tobb pilometrikus gyakorlat, a Calisthenics Movement-tol (remek csatorna).
-
kolosanyi
veterán
válasz
itouchfan #10381 üzenetére
Nem feltétlenül. Röplabdásként is 100 kilós voltam már, de nézd meg a vízilabdásokat, kajak-kenusokat, amerikai focistákat, rögbiseket stb. Mind rengeteg aerob és anaerob állóképességi munkát végeznek, ahogy ti is, mégis elég keménykötésű srácok. Ez alkati dolog is, meg azért nem mindegy, milyen háttér van az egész mögött. Támogatják-e a csapatodnál a modern erőnléti edzéseket, mennyire adottak a feltételek a jó étrend betartásához és így tovább.
-
emiki6
veterán
válasz
itouchfan #10381 üzenetére
Sokat kell enni és nőni fogsz. Ez az örök törvény.
Én most edzettem egy jót. Húzi és fekvő sorozatonként felváltva, aztán alkar erősítés lógással és egyéb rögtönzött gyakorlattal.
Most mindig teljesen kifárasztottam az izmaim és a végére teljesen elfáradtam. Holnap -holnapután elég rendes izomlázra számítok. -
emiki6
veterán
válasz
#16514048 #10379 üzenetére
Fekvő és vagy tolódzkodás, húzódzkodás, híd, hídtartás, lábemelés, gugolás, kitörés.
Kb ezeket érdemes csinálni. Vegyél huzirudat vagy keress valamit, amin tudnál húzódzkodni és kezd el azt is.
5 sorozat maximum szabályos ismétléssel talán a legjobb (egy ideig), sorozatok között olyan 2-3 perc pihenő. Edzés előtt bemelegítés, után pedig nyújtás.Sutyesz: c vitamin, multivitamin, ásványianyag, d vitamin, omega3, néha izületvédő, tejsavófehérje, dextróz.
Nem kell félned, nem kövezünk meg.
"Hogyha valami kérdésed van mond meg bátran, segítünk, mi vagyunk az Isten" -
törölt tag
Szaisztok!
Eredetileg a gyúrós topicba írtam ezt, de azt mondták, hogy ez a topic jobb lenne nekem, úgyhogy bemásolom ide is.
Tudtok ajánlani nekem valamilyen otthon végezhető edzéstervet? 176 cm és 70 kg vagyok, még +5 kg és egy kis szálkásítás a cél.
Jelenleg főleg fekvőtámaszokat, felüléseket, guggolásokat szoktam csinálni, pár egyéb gyakorlattal megfűszerezve 5kg-os kézisúlyzókkal. Az a baj, hogy nem igazán vagyok otthon a témában, mennyi és milyen gyakorlatokat kéne csinálnom a kívánt cél eléréséhez, ami a lehető legtöbb izmot edzi? Hány nap pihenőt szükséges tartani edzések között?
Előre is köszönöm a segítséget.
-
sutyesz96
őstag
Köszi a válaszokat!
Csak tapasztalatot gyűjtök, ne kövezzetek meg...
Valamilyen kiegészítőket szoktatok "szedni"? -
Cathfaern
nagyúr
válasz
brownus #10376 üzenetére
Jah ez nekem is kiment a fejemből, vettem én is TRX-et
Ki is próbáltam, teljesen stabil strapabíró cuccnak tűnik, szerintem ennyi pénzt mindenképp megér. Azt sajnálom csak, hogy csak ajtós "kampót" adtak hozzá, szóval ha esetleg későbbiekben lehetőségem lenne rúdra vagy máshova felszerelni, akkor nem lesz mivel.
-
brownus
veterán
jut eszembe, voltam tegnap lidliben, és megvettük a húzódzkodós, és a trx játékokat
(#10370) westcoastog , amúgy igen!
sztem is fontos, hogy kedved, igényed is legyen rá! ha már csak muszájból csinálja az ember, kapkodva, akkor jönnek a sérülések...
-
kolosanyi
veterán
válasz
Cathfaern #10373 üzenetére
Persze ettől még nagyobbat lesz képes emelni az ember a saját súlyos edzés hatására is, de nem olyan mértékben, mintha súlyzós erőedzést végezne. Nem testépítő jellegű edzést, attól elég korlátozottan növekszik csak az erőszint. Saját példa: Amikor jó néhány év gyúrás után elkezdtem kettlebellezni, 24 kiló volt kaztonai nyomásban az erőmhöz megfelelő súly. Egy év bell után képes voltam a 32-est kinyomni egyszer, ami egész jó fejlődés volt. Aztán jött a gerincsérvem és ráálltam a fegyenc jellegű edzésre. Fél év után újra rápróbáltam a nyomásra és akkor már 2 ismétlés ment gond nélkül a 40 kilóssal. Ez a kézállásban karhajlításnak köszönhető, amihez hozzáerősödtem ezalatt. De ha ezt a másfél évet arra fordítottam volna, hogy ezt meg még pár alap gyakorlatot fejlesszek, akkor valószínűleg sokkal gyorsabban fejlődtem volna. Nem így történt, azóta meg pláne nem, hogy nem igazán érdekelnek ezek, a nyújtott karos, saját súlyos erőgyakorlatokban szeretnék fejlődni.
-
kolosanyi
veterán
válasz
Cathfaern #10371 üzenetére
A nehéz tárgyak felemelése pont nem jó példa, ahhoz, hogy abban jó legyél, nehéz tárgyakat kell emelned. Nyilvánvaló, hogy abban leszel jó, amit sokat csinálsz, ezt pedig a súlyemelők, erősemberek, erőemelők csinálják a legtöbbet. Ebből következik, hogy a saját súlyos edzéssel saját magad mozgatásában leszel igazán jó. A testtömegre vetített erőt és a mozgékonyságot nagyon durván fejleszti, de nem fogsz tőle tudni igazán nagyot emelni. Már csak azért sem, mert az idegrendszer se a külső ellenállással szembeni erőkifejtéshez fog adaptálódni.
-
Cathfaern
nagyúr
Egyébként én azért favorizálóm a saját testsúlyos gyakorlatokat, mert jobban átfordíthatóak "valós életbeli" használatra. Pl. húzódkozás - felmászni valahova, guggolás - nehéz dolgokat felemelni, stb. Félreértés ne essék, nem azért mert maguk a gyakorlatok annyira valós életbeli példákból lennének véve, hanem egyszerűen mert komplexek, nem csak egy-egy izomcsoportot használnak, és a stabilitásnak és egyensúlynak nagy szerepe van bennük.
Ehhez képest egy testépítős bicepszezés vagy fekve nyomás önmagában kevés ahhoz, hogy máshol is tudd használni. A testépítés ugye arról szól, hogy minél szebb izomzata legyen valakinek (ami megjegyzem a nevéből is adódik... nem is igazán értem hogyan vált a testépítő az egészséges / erős ember szinonímájává). Viszont a nagy izomzat nem áll egyenes arányosságban az erővel (lásd: [link]) -
kolosanyi
veterán
válasz
sutyesz96 #10366 üzenetére
Szentnek egy módszert se tekint, aki kicsit is nyitottabban áll hozzá. Én nem nagyon használok külső ellenállást, de nem azért, mert az rossz, hanem mert nem segít a céljaim elérésében. Ha izomtömegre edzenék, hagyományos, testépítő stílusú edzéstervet követnék. Viszont én a saját súlyos erőgyakorlatokra edzek, azokat szeretném megtanulni, szóval azt csinálom.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
sutyesz96 #10366 üzenetére
Szerintem ez egyéni döntés kérdése. Csak saját testsúlyos edzéssel is le lehet fedni minden izmot, szóval ha megfelelően végzi az ember, akkor nincs szükség mellé külön súlyzós (konditermi) edzésre. De végezhető vegyesen is.
Személy szerint nem szeretem a súlyzós edzést, szóval én csak saját testsúlyosokat csinálok. De én elég kezdő vagyok, majd nálam okosabbak is mondanak véleményt -
sutyesz96
őstag
Sziasztok!
Ti fegyencedzők jártok kondiba is mellette vagy szigorúan csak a fegyencedzést tekintitek szentnek?
-
kolosanyi
veterán
válasz
itouchfan #10364 üzenetére
Amit annak gondolsz, fele víz meg szénhidrát.
Nagyon nem mindegy, hogy miofibrilláris vagy szarkoplazma hipertrófiát célzol meg. A tipikus, nagy volumenes gyúrós edzéstervek kivétel nélkül a szarkoplazmára mennek rá, ami szép és jó, ha pusztán optikai céllal edzel, de ha sportteljesítményt akarsz fokozni, nem sok értelme van.
-
kolosanyi
veterán
válasz
itouchfan #10358 üzenetére
Nekem is egy hétvége. Aztán egy hónap leadni...
(#10360) Bannani
Váll ütközési szindróma?(#10361) westcoastog
Nem sokat tudok róla, nem ismertem, de a baleset az szörnyű. -
Bannani
tag
Bocs a dupláért, de van ötletetek, hogy mitől lehet szúró fájdalom a jobb vállam oldalsó részében?
-
itouchfan
senior tag
válasz
kolosanyi #10356 üzenetére
Nekem ma meg volt a kondi, mell+váll, szerencsére nem fájt a vállam csak picit az elején. Utána elmentem még különnémetre, de miután hazaértem, 3 bazinagy igazi marhahúsos hamburgert betoltam, zsírkirály volt!
Tágul a bendő, jön a tömegmindjárt átugrom a 69. kg határát is
nyárra 72 a cél, az azért szép lesz ha elérem (nem fogom
)
-
kolosanyi
veterán
-
Cathfaern
nagyúr
Nah tervek szerint tolom a plank challenge-t. Ma volt a 2. hét vége 90 seccel. Idáig elvoltam, de ez már kemény volt
De azért meglett
Mondjuk jövő hétvégével kapcsolatban már bizonytalan vagyok, nem tudom az is összejön-e, de természetesen nem adom fel
-
itouchfan
senior tag
válasz
kolosanyi #10351 üzenetére
Engem (nálunk nem feltétlen van így) az zavar hogy: foci?? Abban futni kell. És lemennek edzésre és a másfél órából 1 és negyedet futnak, ami nagyon jó csak azt a sportágat futásnak hívják. Tavaly pest megye u18ban volt egy olyan csapat hogy mindegyik kis köpcös gyerek, úthengerkerék nagyságú combokkal sprinteltek mint állat már a bemelegítésnél is, erre edzőnk azt mondta hogy: nyugi, erős állatok, futni, birkózni fognak, de focizni nem tudnak. 12-1 lett a vége. Sokan nem tudják azt se hogy mik a szabályok és úgy szereznek c-liszencet, de ahogy olvasom a híreket, már megváltozott az edzőképzés rendszere szóval jobb lett. Viszont a 0 tudású emberek engedélyét senki sem fogja visszavonni.
-
-
kolosanyi
veterán
válasz
kolosanyi #10350 üzenetére
Egyébként ez sajnálatos dolog. Apámék a kenus csapattal rengeteget időt töltöttetek erősítéssel, meg is volt az eredménye, úgy nézett ki mindenki náluk, mint egy görög szobor. Aztán egyes sportoknál meg nemhogy a fizikum lenne az alapja mindennek, hanem még ki is selejtítik a nagyobb darab sportolókat. Engem agyon baszogattak az edzőim azzal, hogy dagadt vagyok, fogyjak le, ez is benne volt a végén abban, hogy szépen visszaadtam a mezem, azt csókolom. Egyik se tett semmit azért, hogy ne így legyen, de beszólogatni, meg megalázni meg tudtak az egész csapat előtt. Illetve egyszer kaptam egy szobabiciklit pár hónapra meg egy gyúrós étrendet, csak ugye az én genetikámmal annyi lett az eredménye, hogy még nagyobb lett a lábam, meg a magasabb fehérje bevitel miatt feljött rám pár kiló izom. Na nem mintha károm származott volna belőle, mert erősödött a lábam, legalább magasabbra tudtam ugrani úgy.
Egyébként én már látom, mit kellett volna csinálni. Egy differenciált edzésprogramot csinálni minden játékosnak és folyamatos felmérésekkel fenntartani a motivációt. Ja, meg mindenkinek egyénileg belőni az étrendjét, nem csak odakúrni egy kalóriatáblázatot, mint nekem. Csak ehhez az kell, hogy a mélyen tisztelt fosszíliák (edzők) vegyék a fáradtságot és képezzék magukat, legyenek tájékozottak, ja és végezzék a dolguk, ne telefonálgassanak edzésidőben meg miegymás. De amíg arról szólnak egyes sportágak, hogy elmaffióznak milliókat, sőt milliárdokat, nem fog változni semmi.
-
kolosanyi
veterán
válasz
itouchfan #10349 üzenetére
Röplabda dettó, nyári alapozáskor volt csak némi erőnléti edzés, de az is kimerült a futásban, meg a guggolás-fekvőtámasz-lábemelés 10-től lefelé 1-ig unott végrehajtásában. A válogatottnál más volt, ott voltak nagyon jó érzéseink, az edző az oroszoknál tanult régen.
Pedig egyébként ha már csak a fegyencet bevezetnék és heti három edzésen megcsináltatnának 2-2-2 gyakorlatot, már nem lenne gond az alapokkal, amire aztán ha felkerül egy felnőtt ligába a játékos, lehet építeni.
-
itouchfan
senior tag
-
kolosanyi
veterán
Valami ilyesmiről beszélek a gerincsérvem óta. Végre rájött valaki, hogy elavult módszerekkel dolgoznak a sportolóink.
-
emiki6
veterán
Nagyon ekto kategóriában tskg-onként hány gramm fehérjét, szénhidrátot kellene enni naponta?
Wcog: ha izomlázat akarsz akkor hagyj ki egy hónapot.
Én a télen többször leálltam hetekre hónapokra (betegség, motiváció hiány, jobb elfoglaltság, szar bent edzeni...), most megint elkezdtem edzeni. Olyan izomláz gyötör, hogy csak na! Remélem mostmár kitartok, amíg jő a jó idő (ez má' rím), aztán irány a park.
-
kolosanyi
veterán
Ma úsztam, nagyon jó volt.
-
itouchfan
senior tag
válasz
Bannani #10339 üzenetére
1. Jobb a fekvő hidd el.
2. A tolódzkodó általában kint van, ezzel pedig lehet bent a szobában is tolni ami ilyenkor nem feltétlen hátrány.
3. Csuklónak sokkal jobb, legalábbis nekem. Pl. egy pseudo pushup földön teljesen szétszedte a csuklóm, ezen sokkal jobb.Ma kondi volt végre, hát+bicepsz, atta, élveztem (néha már nem
)
-
kolosanyi
veterán
válasz
Bannani #10339 üzenetére
Nekem egy házilag készített kápám van (parallettes) és egy kb 15-20 centit ad hozzá a mozgástartományhoz. Nem tűnik soknak, de jelentősen megnehezíti a nyomó gyakorlatokat. A sima fekvőnél mondhatni nem lényeg, de mondjuk már kézállásban karhajlítást képtelen vagyok azon végrehajtani. Illetve tényleg sokkal kényelmesebb ezzel gyakorolni a támaszmérleget, meg a támasz ülőtartást, mint simán talajon, nem készíti ki úgy a csuklód.
-
kolosanyi
veterán
Ma úszás lesz 5-től. Már várom.
A tegnapitól meg érdekes módon nem is vészes az izomlázam. Picit érzem az egész felsőtestem, de nem durva. Helyes, legalább nem nyúlik el a regenerálódás.
-
kolosanyi
veterán
Hű, de kurva jót edzettem!
• planche lean: 6-4-4-3 sec
• zsugor mellső függőmérleg gyűrűn: ugyanez
• terpesz hátsó függőmérleg gyűrűn: 4* bukásig (itt komolyan csillagokat láttam)
• íjász fekvő: 10-10-6-6
• invertált evezés megemelt lábbal: 7-6-5-5
• hollow body hold: 2*35 sec
• arched body hold: szinténA hátsó függőmérleg nem volt benne a tervben, bónusz volt, de meglepően jól ment. Az elsőt vissza tudtam volna húzni talán, de nem erőltettem így a kihagyás után. Most mindenem érzem, mi lesz itt holnap?
Ja, láttam a tornász edzőt támaszmérlegben tolódzkodni. Csak úgy kedvtelésből, melegítés nélkül megcsinált 10-et...
-
Dobi 562
addikt
Jo. Leirom en is.
45 perc kocogas (kozepen 10*90m dombsprint)
varjutartas 3*30 mp
Fekvotamasz kezenallasban 4*5Tuck planche gyakorlas
Tobb mindent terveztem, de az elmult ket hetben nem volt idom futni, igy az a mai sokat kivett belolem, nem maradt energiam. A HSPU utolso sorozat mar csak szerencsetlenkedes volt, az egyensulyomat alig birtam megorizni.
-
fmx
aktív tag
Dear HardWork,
3*15 fekvőtámasz
2*20 gyémánt fekvőtámasz
2*15 psuedo fekvőtámasz
2*10 felemásfekvőtámasz labdával (mindkét oldalra)
2*5 fél egykezesfekvőtámasz(mindkét oldalra)
2*5 emelőkaros fekvőtámasz labdával (mindkét oldalra)
3*20 felülés
2*20 V lábemelés fekvésben
2*30 sarok érintés
2*20 térdemelés fekvésben
1*60sec plank
2*60sec egykezes plank(mindkét oldalra)
tricepsz nyújtás állva 4*15
Tolódzkodás feltámasztott lábbal 3*10
"Lórugás állva" 3*10(mindkét oldalra)Nem naggyolni akarok,csak leírtam a mai edzésem és mástól is szívesen megnézném miket tol
-
westcoastog
veterán
válasz
emiki6 #10323 üzenetére
builderen találtam neki dolgokat, meg mondom olvasgasson a helyes végrehajtásokról.
Megnéztem képeken a konditermet ahová járni fog, a gépek 90%-ról azt sem tudom eszik vagy isszák e, a fekve nyomó padot felismerem.
Hát na, klasszikus erőemelő edzésen kívül mást nem csinálnék súlyokkal úgy sem.
-
emiki6
veterán
válasz
westcoastog #10322 üzenetére
gyúrós topikba nézz be
-
westcoastog
veterán
Edzéstervet kéne írnom csaj ismerősnek, konditermit, nehéz kérdéss.
-
troller
senior tag
válasz
Cathfaern #10318 üzenetére
Nehéz kérdés, ha még nem tudsz érdemi mennyiségben húzódzkodni, akkor szerintem TRX. Bár a legjobb a húzódzkodó rúdra akasztani a TRX-et.
Mondjuk nekem alapból vannak 2ségeim az ilyen ajtókeretbe akaszt6ó húzódzkodó rudak megbíz6óságával kapcsolatban, gépészként (meg alapból nehézsúlyúként) jobban szeretem a stabilabb rögzítéseket. De majd a Colos Sanyi remélhetőleg jobban megszakérti, mint én
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
troller #10317 üzenetére
Hmm...
Ha tegyük fel TRX vagy húzódzkodó rúd közül csak az egyikre van pénzem, akkor melyiket érné meg jobban? Tudom nem teljesen fedik egymást, bár abban biztos vagyok, hogy az inverz evezés nekem még jó ideig kihívást fog jelenteni, amire a TRX alkalmas (ha nem tévedek). -
troller
senior tag
-
kolosanyi
veterán
válasz
itouchfan #10315 üzenetére
Endonál csak prémium fiókkal vannak pulzusadatok, a Runtasticnál meg elég a fizetős app, amit már megvettem egyszer egy leárazásnál. Amúgy is jobb a WP-s app, lehet útvonalakat kijelölni, interval edzéseket akár kézileg is szerkeszteni, ez mind hiányzik a WP-s Endoból.
Igen, van ilyen verseny, a legdurvább a SOTE lépcsőfutó verseny. Valami 30 emeletet kell megmászni, a legjobbak ilyen 4 percek alatt teljesítik.
Egyébként a tűzoltósport nagyon durva.Figyelj oda a terhelésre, sok lesz ez. Mindkettő a túlterhelés jele, amit érzel, az valószínűleg nem a vádlid, hanem kezdeti achilles ín gyulladás (nekem is volt, most kezd helyrejönni), a vállad meg a konditól lehet ilyen.
-
itouchfan
senior tag
válasz
kolosanyi #10314 üzenetére
Hogy-hogy Runtastic? Mi lett az endoval?
amúgy a tűzoltóknál van ilyen lépcsőfutás menetcuccban, nem? Mert akkor bírnod kell az ilyet
En ma nem csinaltam semmit. 6 edzésnap után kellett egy kis pihi. Amúgy meg vállaim, jobb vádlim fajnak. Főleg a vádlim szar. A boka és a vádli között az alsó lábszár külső részén fut inszalag?
-
kolosanyi
veterán
Ma ki akartam menni futni, de ebben a hideg szélben bent maradtam (Budapesten nagyon fúj a szél egész nap). Végülis bemelegítettem, megcsináltam 4 sorozat egylábas guggolást, aztán meg lépcsőfutást csináltam. Felfutottam a földszintről a hatodikra 10-szer (5 egyesével pörgősen és 5 párosával). Nagyon meghaltam...
-
Bannani
tag
Na, az időjárás ismét keresztülhúzza a jövő heti terveim. Tollpihe nagyságú hó hullik.
-
Bannani
tag
válasz
Dobi 562 #10308 üzenetére
Én is pont ezt készültem megkérdezni.
Én a keményebb zenékre esküszöm, pl.: Rammstein, Disturbed, Limp Bizkit, plusz mindenféle egyéb "zúzós" zene. Edzésen nincs helye se diszkózenének, se ilyen elektromos homárságoknak, se a 300 betétdalainak és epic társainak. Én azt szeretem, ha edzés közben a zene tol előre.
Amúgy mostani kedvencem: [link] (a klip nem tudom milyen, soha nem láttam még végig)
-
fmx
aktív tag
-
Dobi 562
addikt
Ki milyen zenet hallgat edzes kozben? Hatha valamelyik megtetszik.
Mostansag ezt a Sabaton albumot hallgatom, ideje lenne valtanom: [link]
-
Dobi 562
addikt
válasz
fordfairlane #10299 üzenetére
En is megiszok naponta 3-4 litert, nem vettem eszre, hogy bajom lenne.
-
-Solt-
veterán
válasz
fordfairlane #10305 üzenetére
Ne már... 10 testtömeg kilónként fél liter folyadék a minimum... ha 3-4 liter folyadéknál kevesebbet iszik, teljesen normális, hogy kiszáradtnak érzi magát.
-
kolosanyi
veterán
Egy kis tánc lábedzésnek: [link]
-
Bannani
tag
válasz
fordfairlane #10299 üzenetére
Nekem ez az optimális. Ha ennél kevesebbet iszok elkezdek kiszáradni.
-
westcoastog
veterán
Itt ülök a tornateremben a sarokban, és focit kamerázok, so much fun.
Meg fizetetlen túlóra.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Horgász topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest