Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwertly
addikt
Szia!
Szeretném megköszöni a segítségedet
,még nem volt időm mert rengeteg munkám van,plusz a család.Csak még annyit kelet csinálnom,hogy minden induláskor tiltanom a mysql és a apache ,hogy a xampp működjék.Ezt csináltam:
-systemctl disable mariadb
-systemctl stop mariadb
-systemctl disable httpd
-systemctl stop httpd
Elmentetem disable.sh néven,futattathóvá tettem a chmod +x és bemásoltam a /etc/init.d/ mappába,tudom elég amatőr módszer de így már működik a xampp,csak a grafikus felütetlen kell bekapcsolni a programokat.
Megjegyzéseddel nem tudok egyet érteni,ha itt kérek, segítséget a fórumban azért van mert már a hivatalos támogatás sem tud segíteni
.Windowsos vonalról sodródtam a linux oldalra,így tény és való felszínes a tudásom. Ennek megfelelő a fizetés is ,nincs is túljelentkezés de nekem megfelel mert van család,így kell a szabadság meg a hétvége. Itt nem elvárás power linux ismeret a sulix rendszer üzemeltetésekor mert gyakorlatilag komplett rendszert kapunk a kezünk alá,csak akkor van a gond ha amit nem támogat a sulix.Attól fügétlenül rengeteget olvasok a linux rendszerekkel kapcsoltban és videókat is nézzek a you tube oldalon illetve ha van ingyen video
a linux akadémia oldalról is töltők le.És rendszeresen nyomtattok ki innen is olyan oldalakt amelyekben linux praktikák vannak.
Itt pár könyv amit a saját pénzemből vettem meg:
-Tantusz sorozatból: Linux - 7 könyv 1-ben, PHP, MySQL, JavaScript & HTML5
Számítógép-hálózatok, Linux programozás - Második, átdolgozott kiadás, Válts Linuxra! - Búcsú a kékhaláltól, Linux rendszerfelügyelet, Red Hat Enterprise Linux és Fedora - Teljes referencia könyv Linux bevetés közbenBevezetés a linux használatába és még van jó pár amire nem emlékszem fejböl.Plusz ebookbra amit csak megtaláltam a magyar netten és érdemesnek tartottam letöltettem. Így mint látod próbálom magam autodidakta módon képezni,de lehet nem jó a módszerem plusz az időn sincsen sok.Üdv:
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- 3D nyomtatás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bittorrent topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Sweet.tv - internetes TV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- További aktív témák...
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Dell Latitude 7250 12" FHD IPS touch, i5 5300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99S i7 5820K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GAMDIAS TALOS E2 Elite ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
,még nem volt időm mert rengeteg munkám van,plusz a család.Csak még annyit kelet csinálnom,hogy minden induláskor tiltanom a mysql és a apache ,hogy a xampp működjék.Ezt csináltam:
.Windowsos vonalról sodródtam a linux oldalra,így tény és való felszínes a tudásom. Ennek megfelelő a fizetés is ,nincs is túljelentkezés de nekem megfelel mert van család,így kell a szabadság meg a hétvége. Itt nem elvárás power linux ismeret a sulix rendszer üzemeltetésekor mert gyakorlatilag komplett rendszert kapunk a kezünk alá,csak akkor van a gond ha amit nem támogat a sulix.Attól fügétlenül rengeteget olvasok a linux rendszerekkel kapcsoltban és videókat is nézzek a you tube oldalon illetve ha van ingyen video
a linux akadémia oldalról is töltők le.És rendszeresen nyomtattok ki innen is olyan oldalakt amelyekben linux praktikák vannak.