- ldave: New Game Blitz - 2026
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
A Unity az hasonló, de azt az Ubuntusok csinálják.
Volt is ebből némi para, mert ők azt mondták, hogy a Unity lesz az alapértelmezett felület.Hasonlóságok: a munkamenetben vannak hasonlóságok, például az alkalmazás indítás nem menüből megy, hanem van egy overlay, és abban lehet find as you type keresgélni, meg kategóriákban; mindkettő épít a GPU gyorsításra, ilyesmi
Ami különbözik: a gnome shell clutter meg javascript, az ablakkezelő mutter, ami egy felturbózott metacity alapú valami, integrálva a panellal ha jól értem, a unity a compiz-ra épít, és a régi gnome panel forkját használja, indicator appletekkel, meg egy global menüvel, meg egy dash-sel
Érdemes videót nézni róluk. Én a Gnome-shellben sokkal nagyobb potenciált látok (persze a bukásra is), a Unity jelenleg talán feature készebb, de nem használtam még.
Új hozzászólás Aktív témák
- iking.hu Apple iPhone XR 64GB használt White megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.17-ig garancia, számlával!
- iKing.hu Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Gold használt, megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Asus TUF B650-Plus Wifi alaplap
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest