Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Egyrészt ezt a régi hszt honnan bányásztad elő? Másrészt van az uborkának saját topikja, itt ez senkit sem érdekel.
(#2406) kovaax:
A másik topikban is mondtam, hogy ezt így csinálja. Igen, feature. Valami user spaci izé állítgatja, fedora 9 környékén kikapcsoltam, úgyhogy nem emlékszem. De ha fstabbal fixen felcsatolod, akkor nem fogja removable devicenak venni.
(#2407) kovaax:
Igen, az összesre érvényes lesz.
(#2408) kovaax:
Igen, a rawhide. livna utódja ez, elvileg a régi repó is éldegél még, de nem sok érdekes van benne.
(#2410) kovaax:
A debian partíció elején nincs grub, szerintem ezért nem indítja el. De ha részletesen beírod a paramétereket, ahogy a debian menu.lst-jében látod, akkor lazán behúzza. A cahinloader annyit csinál, hogy keres a partíció elején egy boot managert és elindítja. Az ubununak ott van, azért látod a menüjét. Gyakorlatilag egyik grub indítja a másikat.
De ezt csak séróból nyomtam, lehet a 13-as hiba az más valami. De erre utal a tünet.
Egyszer régen játszottam vele, hogy 2 uhu linuxot tettem fel és körbe körbe adtam a 2 grubot egymásnak.
Addig jó, amíg nem vezetik be a grub2-t. szerencsére tervben sincs.

Ennyi? Nincs több kérdés?

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hardcore café
- Viccrovat
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Hobby rádiós topik
- Battlefield 6
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- VR topik
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fekete/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest