Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes
addikt
válasz
rokefeller
üzenetére
Én is preupgrade-eltem. Sajnos elég lassú volt a letöltés is, meg a telepítés is. Hiba nem volt, csak plymouth-ot cserélte le megint. Az új háttérkép meg ronda, de lecseréltem a régi solar-ra. Firefox-szal a flash hangja valahogy furcsa, meg néhány animáció nem jelenik meg rendesen, de Opera-val jó. A repokkal annyi gond volt, hogy az rpm.livna.org szokás szerint nem volt elérhető, viszont eddig ez nem akasztotta ki a yum-ot, most viszont igen. de a yum.conf-ban a mirrorlistet kommenteztem és helyette megadtam néhány tükör baseurl-t, és így már ment. Amúgy még kevesebb változást vettem észre, mint 12-ről 13-ra, pedig az sem volt sok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest