- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
válasz
csendes
üzenetére
Érdekes, ma megnéztem indexen egy foci összefoglalót (indavideo, meg tv2), és olyan hangja volt a flash-nek, mintha valami elektronikus zavar lenne a légtérben:-) Azt hittem nálam is előjött a hiba ami nálad, újra is telepítettem a flash-t, namost azóta ugyanolyan rossz, de az indexvideók mennek,youtube megy. érdekes.
-
rokefeller
senior tag
válasz
csendes
üzenetére
Ja, a lassú az relatív, én beterveztem egy filmnézést, legalább addig sem kockultam :-)
Némi repo ügyködés nekem is kellett, mert a go-oo-s repo nem ment, de úgyis kipróbálom újra a sima openoffice-t, hátha már nincs benne az a bug ami zavart.
Változás, hát igen, azt én sem nagyon látom, bár ha megnézem a feature listát wikin, nem is igért sokat. Gondolom a közelgő RHEL 6 miatt inkább polírozták a vállalati dogokat, a végfelhasználói feature-ök miatt.
Azon gondolkodok viszont hogy kipróbálom hétvégén a systemd-t, hátha szívok vele vagy két napot hogy visszaállítsam utána az init-et :-)Nem is tudom egyébként mi a jobb, ha van sok új feature, és vele jön a szívás, vagy ha ki van tesztelve, de nincs benne sok újdonság.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Gaming notebook topik
- Vicces képek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Villanyszerelés
- Disney+
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4463, 100% Akkumulátor
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs