- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
válasz
csendes #2317 üzenetére
Érdekes, ma megnéztem indexen egy foci összefoglalót (indavideo, meg tv2), és olyan hangja volt a flash-nek, mintha valami elektronikus zavar lenne a légtérben:-) Azt hittem nálam is előjött a hiba ami nálad, újra is telepítettem a flash-t, namost azóta ugyanolyan rossz, de az indexvideók mennek,youtube megy. érdekes.
-
rokefeller
senior tag
válasz
csendes #2317 üzenetére
Ja, a lassú az relatív, én beterveztem egy filmnézést, legalább addig sem kockultam :-)
Némi repo ügyködés nekem is kellett, mert a go-oo-s repo nem ment, de úgyis kipróbálom újra a sima openoffice-t, hátha már nincs benne az a bug ami zavart.
Változás, hát igen, azt én sem nagyon látom, bár ha megnézem a feature listát wikin, nem is igért sokat. Gondolom a közelgő RHEL 6 miatt inkább polírozták a vállalati dogokat, a végfelhasználói feature-ök miatt.
Azon gondolkodok viszont hogy kipróbálom hétvégén a systemd-t, hátha szívok vele vagy két napot hogy visszaállítsam utána az init-et :-)Nem is tudom egyébként mi a jobb, ha van sok új feature, és vele jön a szívás, vagy ha ki van tesztelve, de nincs benne sok újdonság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest