Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- sh4d0w: Nyitlocker
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
Nem nevezném hivatalosnak, írtam a srácnak, de még nem reagált, de remélem nem lesz semmi para, és akkor a miénk a hivatalos torrent. A koncepció ahogy én értettem olyan mint az Omegáé volt. Aztán lett a neve Fedora Community Remix, de el kellett hagyni a Fedora nevet azt hiszem. Az Omegához képest annyi a plusz, hogy belekerült a mint menü, ha jól tudom az az alapértelmezett, meg a notify-osd is. És talán lesz Nautilus elementary. Eléggé gyerekcipőben jár még, szerintem még akár bele is lehet pofázni, hogy milyen legyen, bár szerintem sok kezdőnek már az hatalmas előny hogy alapból benne van az rpmfusion :-)
MOD: ja, ahogy nézem, ami az oldalon van, az még a 13-as. Én a 14 beta-ból csináltam torrentet,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HBO Max
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Farming Simulator 25
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Formula-1
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év gar
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 15ACG6 165Hz Gamer notebook -R7 5800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB W11
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest