Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
totyax
aktív tag
Üdv, nézegetem azt a fedora13-at. Hangot nem volt egyszerű előcsalni, egy terminálios alsamixer-t kelett indítani (grafikus szabályzó nincs?) abban egy-két dolgot engedélyezve (m) lett hang. De még mindig nem jó, mert újraindulás után hang nincs. Rájöttem hogy alsactl store eltárolja a mixerben tett beállításaimat, és a restore visszahozza, ami gyors módszer, de jó lenne ha ezt automatikusan tudná, tehát változtatásra mentsen, és rendszerinduláskor betöltse az előzőleg mentett értékeket. Ahogy normális lenne.
Találtam infót itt, sejtem hogy nálam linux kernel 2.6, de kapásból nem tudom hogy az "snd-driver-name" nálam micsoda.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- 100/100 - 0 Perc! WD BLACK SN850X 4 TB NVME SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest