Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vladi
    nagyúr

Preupgrade-del föltettem a 13-at. Minden gond nélkül, illetve egy dolgot rontottam el, mert az inittab.rpmnew-t anélkül másoltam vissza az /etc/inittab-ra, hogy megnéztem volna és valamiért alapból 3-as futási szint volt beállítva, nem tudom miért, és kidobott konzolra az indításnál, de ez csak egy perc volt. Azt nem értem, hogy miért ezt az unalmas világoskék plymouth-ot hagyták a bootnál, párszor a 12-nél lecseréltem solar-ra, de az új kernelek telepítésénél (?) mindig visszajött a régi. Meglepően régi a 13-ban néhány csomag verziója, ami korábban pont fordítva volt, például wine 1.1.38 - már kijött az 1.1.44 - ami nekem gond. Vagy audacious 2.1, amiből már a 2.3 is kijött. Az öt legnagyobb újdonság közül négy engem nem érint: Linux alatt nem nyomtatok (színbeállítás és nyomtatómeghajtók nem érintenek), Intel integrált videókártyám van és nem lett gyorsabb, nem virtualizálok, a "könnyebb használni és stabilabb" meg eléggé marketingszöveg, a 12 is stabil volt és nem látok változást a használatban.
    Szóval minden tökéletes, de valahogy mégis van egy kis hiányérzetem.

Most korábban lett feature freeze, ezért a viszonylag régi csomagok. Az alfa óta már a 14-be pakolják ész nélkül a frissítést, majd alfánál mennek tovább 15-re.

A plymouthtot én sem értem miért nem solar. Sajna erre nehezebb csinálni témát, mint pl egy sima háttérkép, de elvileg már van oldal erre is. Mindjárt megkeresem hogy állnak.

na itt van. Egy nyüves téma nincs még... :DDD

Új hozzászólás Aktív témák