Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Ketogén étrend
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Nekem olyat csinált, hogy fglrx-el random szarrá fagyott az egész. De ilyet én még nem láttam linuxon. Egér megáll, semmire sem reagál. Persze gondoltam kernel pánikolt el, de nem volt vészvillogó.
Aztán egyszer meguntam, másik gépről ssh-n ránéztem és... ...és ment a gép. Szépen pötyögött, ahogy szokott. Próbáltam kilőni a grafikus felületet, de semmi. Leküldtem 3-as futási szintre, akkor elvileg leáll az x, de a képernyőn ugyan az maradt. Majd vissza 5-be pláne ugyan az. Újraindítani lehetett.

Mióta radeonHD drivert használok, azóta minden rendben.
Ez most úgy hangzott, mint egy sampon reklám, és nem is segít rajtad, de azért jólesett elmesélni. 
Vladi linuxsza szarrá fagyott, de mióta az új kiváló nyílt drivert használja, a haja sem korpás.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Milyen autót vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- BestBuy topik
- Android szakmai topik
- Építő/felújító topik
- Napelem
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- LG 27G850A - 27" Nano IPS - UHD 4K - 240~480Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M3 13" WiFi 256GB! KÉK
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ez most úgy hangzott, mint egy sampon reklám, és nem is segít rajtad, de azért jólesett elmesélni.