Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- weiss: Autó költségek
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Nekem olyat csinált, hogy fglrx-el random szarrá fagyott az egész. De ilyet én még nem láttam linuxon. Egér megáll, semmire sem reagál. Persze gondoltam kernel pánikolt el, de nem volt vészvillogó.
Aztán egyszer meguntam, másik gépről ssh-n ránéztem és... ...és ment a gép. Szépen pötyögött, ahogy szokott. Próbáltam kilőni a grafikus felületet, de semmi. Leküldtem 3-as futási szintre, akkor elvileg leáll az x, de a képernyőn ugyan az maradt. Majd vissza 5-be pláne ugyan az. Újraindítani lehetett.

Mióta radeonHD drivert használok, azóta minden rendben.
Ez most úgy hangzott, mint egy sampon reklám, és nem is segít rajtad, de azért jólesett elmesélni. 
Vladi linuxsza szarrá fagyott, de mióta az új kiváló nyílt drivert használja, a haja sem korpás.

Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen routert?
- Gaming notebook topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ez most úgy hangzott, mint egy sampon reklám, és nem is segít rajtad, de azért jólesett elmesélni.