Hirdetés
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Syl: UPS - te áldott!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Nekem olyat csinált, hogy fglrx-el random szarrá fagyott az egész. De ilyet én még nem láttam linuxon. Egér megáll, semmire sem reagál. Persze gondoltam kernel pánikolt el, de nem volt vészvillogó.
Aztán egyszer meguntam, másik gépről ssh-n ránéztem és... ...és ment a gép. Szépen pötyögött, ahogy szokott. Próbáltam kilőni a grafikus felületet, de semmi. Leküldtem 3-as futási szintre, akkor elvileg leáll az x, de a képernyőn ugyan az maradt. Majd vissza 5-be pláne ugyan az. Újraindítani lehetett.

Mióta radeonHD drivert használok, azóta minden rendben.
Ez most úgy hangzott, mint egy sampon reklám, és nem is segít rajtad, de azért jólesett elmesélni. 
Vladi linuxsza szarrá fagyott, de mióta az új kiváló nyílt drivert használja, a haja sem korpás.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SkyShowtime
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- BestBuy topik
- Hálózati / IP kamera
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen routert?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ez most úgy hangzott, mint egy sampon reklám, és nem is segít rajtad, de azért jólesett elmesélni.