- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
puhoska76
tag
válasz
underdark
üzenetére
Szerintem nem befolyásolja a a játékélményt az ár vagy hogy esetleg pénzt irsz be pluszba.Aki már csinálta az tudja milyen baromi nehéz annyi pénzt összeszedni hogy lehessen "valóban" élvezni a játékot.Nekem nem az a jó benne hogy fúú minden valódinak tünjön nekem az benne a szórakoztató hogy bármit bárhol kipróbálni,és élvezni a gépek működését.Persze mindenki másképp gondolja de én nem kezdeném megint nullárol egyszer elég volt és őszintén megvalva sokszor volt úgy abbahagyom mert untam szenvedni vele.Inkább beírok egy nagyobb összeget és minden nap végigszemezgetem az oldalakat van e valami uj és ha megtetszik már töltöm is lefele és tesztelem.
Új hozzászólás Aktív témák

- HPE UPS Extended Runtime Module R8000/3, R12000/3 compatible - kiegészitő modul -rackbe szerelhető
- Dell PowerEdge M1000E Blade Chassis (CDV10)-without blades - Több db
- Dell PowerEdge R820 Blade Server- csak ház + alaplap - 2 db
- Dell PowerEdge R730 Blade Server- csak ház + alaplap -
- Dell PowerEdge R320 Blade Server- csak ház + alaplap - Több db
- Ulefone Armor Pad 5 Pro
- utolsó - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Újszerű, frissen pasztázott PlayStation 4 Pro, GoldHEN + 20db játék (Cyberpunk, God of War, stb.)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest