Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• apach

senior tag

válasz őstag #1809 üzenetére

Hát, sajna nekem 2013 verzióban 1 sincs még egyenlőre, mert inkább a 11 verzión nyomom. Most pl a mapot is arra szerkesztgetem. Jobb lesz kinézetre mint az eredeti normál méretű map. :))
    ObiGabi már látott pár képet róla. Viszont, abban tudok válaszolni, hogy nekem a 4szeres méretű, úgymond Big mapok jönnek be, mert ott lehet sokáig menni, fogy rendesen az üzemanyag, stb. A földeknek nem kell viszont óriásiaknak lenniük, hanem lehetnek akkorák is mint a normál méretű mapokon. mellesleg a most szerkesztett mapon 39 növény van, ha jól emlékszem. De sajna mindet nem tudom használni, mert sok fajtához, még siló sincs. ha van, akkor meg nem fér be a placc a jelenlegi farmhelyre. :( Van egy olyan komplett Farm telepem, amint 4 transformba van 4x9 darab siló, van a farmház, a grainStation a silókhoz, meg asszem 1-2 garázs. :)) De sajna nem tudom a jelenleg szerkesztett mapon a Farmhoz letenni őket, mert nem mindegyik silo kellene. az összes meg nem fér el már hely hiány miatt.

Viszont 2011-n az LH_Fundorf map jön be, meg a Gross_Kern_Land V1 mapja.Ez a 2 ha jól emlékszem Log fájlban hibátlanok. :)

Új hozzászólás Aktív témák