Hirdetés
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
válasz
Emberkeman81
üzenetére
Hali
Én ezt sajna egyenlőre halasztom mostanában, mert egy mapot méreteztem át normál méretről 4szeres méretűre, amihez teljesen le kellett csupaszítanom és most építgetem vissza a dolgokat lassan de biztosan. Sőőt, mivel nem tudtam 6 Új növényt bele tenni, fogtam és áttettem egy 39 növényes mapra, a bizonyos PNG képeket, stb. Igaz, az összes növényt ÉS gyümölcsöt, nem fogom használni mert sokhoz nincs siló, így az olyanokat hanyagolom. Viszont van egy ilyen nevezetű siló pakkom: FarmStorageSilos
Ebben van vagy kb 20 féle növény, a cukorrépát és a krumplit leszámítva mert azoknak shed van.
Viszont, kb 10-15 fél növényt lehet használok majd.
csak ehhez a leadó/eladó triggereknél irkálni kell, átvételi árakat, stb.Amúgy, nem egy nagy ördöngösség egy mapot át méretezni!! Eddig nem is gondoltam, de már tudom.

Csak kell hozzá az XnView program. PNG ből DDS be is lehet vele többek közt konvertálni.
Új hozzászólás Aktív témák

- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- Owl Labs Owl Bar 4K Videokonferencia Rendszer FRS100
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z170A Krait Gaming 3X alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G Coral Green 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest