Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• őstag

őstag

válasz diadora #1569 üzenetére

Már megválaszolták röviden ketten is, de jól látod a lényeget, mentésnél visszaáll.
    Jelenleg nem ismerünk módszert amivel bele lehetne nyúlni a gyári ütemezésbe.
    Hard -on gyakrabban esik, 6-8 napon belül és utána nagyjából szintén hetente. Ezt kell elérni kilépés nélkül, ez 120x -on kb. 1,5 -2 óra. Növény lerohad (kivéve fű), de a lerohadást ki lehet iktatni, arra van módszer.
    Easy-n játszva kb. 300 nap múlva lesz eső, ez nagyjából 60 óra folyamatos játék lenne, de csak elméletben, mert ezt nem hiszem hogy bárki is végigcsinálta volna.

Ne játssz easy-n, az árak miatt amúgy is irreális az egész, hazavágja a szimulátor jelleget.
    A kezdő járműpark megvételéhez én apach módszerét tartom a legjobbnak, be kell írni annyi pénzt amennyiből kijön és kész. Ez ugyan felfogható csalásnak is (szerintem inkább a lényegre térsz egyből), de a játékélményt nem rontja sőt inkább növeli, szemben az easy fokozattal. Nem osztom a készítők alapgondolatát, hogy egy kezdő farmer feltétlenül tőkehiányos és csak a legrosszabb nem hatékony cuccokra futja, de földje sincs csak fél hektár, hitelt keveset kap, de azt 300% os kamatra.
    Ezért nem tartom csalásnak ha ezt átugorjuk. De ki hogy szereti. Szenvedtem fel magam hardon is alapról, unalmas az egész, merő időpocsékolás. A küldetések árazását már ne is említsük. Ezek nem valók farmer szimulátorba. Inkább lenne sár meg kosz, meg kártevők, meg konkurens termelők akik befolyásolják az árakat ... :) Így magának a profit termelésnek nem sok motiváló ereje van.
    Ezzel az erővel mindent eladok, veszek napkollektort, 120x gyorsítom, veszek még napkollektort, aztán szélturbinát ... ez nem csalás, sok pénzt termel, csak semmi köze a mezőgazdasághoz. Akkor már a tyúk is tojhatna arany tojást.

Erről jut eszembe, a 100 szerencse patkót valaki már összeszedte? Mi történik ha meg vannak?

Mod mapokon sokszor egész jó kezdő járműpark van. Az sem csalás. A kettő ugyanaz. Ha nagyon akarom, akkor nem pénzt írok be, hanem a vehicles.xml -be másolom be a kívánt felszerelést, csak ez jóval bonyolultabb.

Új hozzászólás Aktív témák