Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• .LnB

titán

válasz micafighter #3576 üzenetére

Odamegyek majd akkor, de companion téma nem érdekel. Valentine van már bent egy jó ideje, de nem foglalkozom vele különösebben. Tud hackelni azért van ő.

Tegnap a The Big Dig questben én is megtaláltam azt az "armor"-t. Igazából csak a frame+chest item. Szóval sokra nem megyek vele. Oda is adtam Valentine-nak. :)

Mára nincs tervben semmi. Általában eltervezem mit csinálok este. Lehet folytatom a sztorit. Még nem láttam, de elvileg most csap majd össze a három frakció. Csak vigyázok nehogy most kelljen választani, hogy kihez csatlakozok. <- ne spoilerezzétek el, hogy mi lesz. Ezért megcsinálok még most amit lehet.

Még meg akarom keresni a gyereket a hűtőszekrényben :D

Aztán így lvl51 fele más tervem nincs. Tegnap nézegettem a Perkeket. Leginkább a Solar Powered-t. De Endurance-re kellene még vagy 5 pont + a Solar Powered-re 2. Az hét szint.. Aztán nem ártana a Pisztolyon kívül másra is Perkelgetni már. Riffle, vagy automata, nem tudom. Tegnap a Gun Nut-ot húztam 3/4-re, kell a 4/4 mert akkor Kellogg pisztolyát ki tudom maxolni.

Ennyi a "napi gondolataim a játékról" rovat mára :D

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés