Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
micafighter
üzenetére
Hidd el ha valaki akkor ő ért ezekhez. Becsukott szemmel megír egy *.cfg-t.

-
.LnB
titán
válasz
Synthwave
üzenetére
Igen, survival-on az az első Deathclaw húzós, de onnantól kezdve nem lesz túl nehéz. Kivéve ha belefutsz még egybe random, vagy valami komolyabb ellenfélbe Behemoth, Mirelurk queen, és ilyesmik.
Én a játék nagy részét egy árva Vault Suit-ban, pisztolyal nyomtam végig Survival-on.
Idiot Savant-ot használd, van egy kis trükkje, de kifizetődő.
-
.LnB
titán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Nagyon spoileres, de itt a megoldás ebben. [link]
(#5025) [oWn]f4te: Survival alap. Tőled mást nem is vártam. De arra figyelj, hogy ha írásvédetté tetted az ini-t akkor nem áll át survival-ra, csak ha azt is átállítod az ini-ben.

-
.LnB
titán
válasz
micafighter
üzenetére
Jobb lock nélkül. Volt, hogy beragadtam egy-két terminálba. De az előző R7-260X-es VGA-mal is vígan végigtoltam a gamet. A régi VGA-val ilyen fps értékeket kaptam: [link]
-
.LnB
titán
válasz
Synthwave
üzenetére
(#5011) [oWn]f4te Majd ha (egyszer már) elindítottad akkor csinál olyan mappát.

A dokumentumokba kell átírni, de ha nem teszed írásvédetté, akkor ahogy belépsz a launcher-ben lévő grafikai beállításokhoz akkor visszaállítja automatikusan 0-ra.
Viszont ha írásvédetté teszed akkor a nexusmod nem fog menni, ha esetleg akarod használni.
-
.LnB
titán
válasz
Synthwave
üzenetére
Itt is kéne festeni a gyerek szobáját, ne is mond. Ha nekiállok akkor elugrok majd hozzád is ok?

Van pár ini buhera amit érdemes beállítgatni, de csak akkor ha már elindítottad és nem tuti minden. Nekem borzalom volt elsőre a game, egérkezelés, vsync stb. stb.
Például most az új gépemmel kipróbáltam az új patchet tegnap. (Már korábban végignyomtam egyszer a gamet lvl64-en vagyok) Aztán elindítom ezzel a géppel aztán 28-30fps ugrálgat... Rájöttem, hogy a win reinstall óta nem másoltam vissza a megbuherált ini-met. Utána lett egyből 60-62-70 fps. De nem mindenkinél van ez. Majd próbálj rá.
Azt meg ne akard beadni itt az embereknek, hogy emiatt vettél gépet. Tudjuk, hogy az Overwatch miatt vetted.

-
.LnB
titán
Ezt a modot próbálta már valaki?
-
.LnB
titán
Egy kis téma, megbeszélésre:
Life Giver + Solar Powered perk így együtt?
hmm?
Kitettem, de még nem teszteltem. Solar Powered eddig is megvolt. De a sztori befejezése után lvl64-en maradt 4 perk pontom amit nem tettem ki. Aztán erre gondoltam. Persze mindkettő 3/3-ra téve. Survibval módba úgy is jól jöhet. Feltéve ha a kettő regenerálódás összeadódik. Plusz még egy stimpack is befigyel. Mert ugye Survival módban a stimpack baromi lassan tölt vissza.
-
.LnB
titán
válasz
micafighter
üzenetére
3-as IS-nél is proccol a questek leadásakor? Szóval megmarad az 5x-ös szorzó?! Vagy hogy működik az lvl3-as?
-
.LnB
titán
Nekem tegnap olyan volt, hogy az ajtó mögött amit kinyitottam egy Legendary ellen várt. One shot kill voltam neki. Elsőre kinyitottam, rám támadt, meghaltam. Újra odamentem a terminálhoz, beragadtam. Újratöltés után is mindig beragadtam. Csak akkor nem ha az egész játékból kiléptem, majd visszatöltöttem az állást. Akkor nem ragadtam be, de csak elsőre!! Ha nem sikerült kinyitni az ajtót, másodjára megint beragadtam. Szóval 10-15percig bszkodtam vele, hogy terminál próba, ha nemjó alt+f4, majd újrapróba. Ennyire durván sose jelentkezett a probléma. De aztán sikerült. És azóta se volt gond. Nem értem egyszerűen. Tegnap már nekem is felment a pumpám ennél a szitunál.
-
.LnB
titán
válasz
micafighter
üzenetére
A terminálba beragadós bug: De akkor miért javítják hivatalos formában ha csak buhera után jön elő?!
Settlement küldik, "Nem muszáj megcsinálni őket": Tudom, nem is csináltam meg mindig, de mivel végtelenek, a pip-boy-ban szinte mindig van.
,,Teljesítménybeli, és technikai gondok." Én is leírtam, hogy a három driver pontosan annyi fps-t produkált nálam. Szóval ez nagyon gépfüggő.
Re-spec: Van rá program amivel újra lehet osztani, aztán konzolból kell előbb resetelni a meglévőt, majd beolvastatni az újat "bat" parancsal. Azért nem beszéltem erről mert ez csalás sajnos. Szégyenlem is magam, mert írtózok a cheatektől, de ezt megléptem. Korábban linkeltem képet a perkjeimről, azóta teljesen átalakult. Viszont szigorúan annyi pontot osztottam ki mint amennyi volt.
Más:
Felhívnám a figyelmeteket a Concentrated Fire perkre. Azok akik harcias módban játszanak baromi hasznos lehet.
-
.LnB
titán
Azt még nem sikerült felfognom, hogy hogyan is kell telepíteni. De eszméletlen jónak tűnik!
-
.LnB
titán
Tegnap végeztem a sztorival (lvl63-on). Persze csak az egyik fajta befejezéssel. Ezek után gondoltam jobban összefoglalva leírom a játékról kialakult véleményemet.
Első igazi Fallout élményem volt. És nagyon magával ragadott. Mindig nagy lelkesedéssel ültem le vele játszani, és fogok is a jövőben is. Azt tervezem, hogy kezdek egy másik karaktert, és teljesen eltérő módon újrajátszom majd valamikor. Mert most szerintem a Fallout 3-at fogom végigjátszani. Sokan írták/mondták, hogy az jobb. Remélem nem csak azért mert az szép emlékként él bennük, hanem valóban jobb játék.
Leírom az általam negatív és pozitív dolgokat, és a véleményemet a játékról. Teljesen spoilermentesen.Negatívumok:
-A terminálba beragadós bug. Amit most fognak javítani szóval nem sokáig jelent már problémát. Érdekes módon nekem a játék elején volt jellemző, egy darabig nem, aztán tegnap megint előjött. És tegnap kb 10perces szívás után sikerült egy ajtót kinyitnom. Lehet valóban az ini buhera okozza, akkor magamra vessek, de ha jön rá hivatalos patch akkor nem valószínű.
-Settlemen küldetések. Ha kell, ha nem akkor is kapod. Tele van velük a Pip-boy. És általában nagyon unalmasak.
-Belső terek kinézete. Nem feltétlenül nagy baj. De van ahol tényleg feltűnően randa a játék.
-Nincs re-spec. Vagyis újra talentelés. Vagyis újraperkelés. Legalább egyszer lehessen. Be is vallom, hogy én a játék folyamán egyszer újraperkeltem. Nekem túl új volt ez az egész Fallout, az egész rendszer. Nem tudtam mire számítsak mire tegyek pontokat. És elsőre teljesen rosszul csináltam. Semmi más "csúnya dolgot" nem használtam a végigjátszás során. De úgy voltam vele, hogy nem fogok 40-50óra játékidőt a suttba dobni és kezdeni egy új karaktert.
-Könnyű a játék. Még Survival nehézségen is. Meg lehet halni, bele lehet szaladni buta halálokba. De kis odafigyeléssel. Jó Perkekkel, komolyabb kihívás nélkül teljesíthető benne minden.
-Teljesítménybeli, és technikai gondok. Ahány pc, annyi féle baj. Van akinek akad, van akinél sok a bug. Ezt én csak azért írom mert nekem ini-t kellett buherálni. Onnantól semmi baj nem volt a játékkal. De rögtön azzal kellett kezdenem.
-Érzelemmentes, gagyi párbeszédek.
-Karakteranimációk
-Buta companion AI. Hát ezek a segítők néha amit leművelnek...botrány.
Főleg mikor menekülnék és elállja az utat. Teherhordáson kívül semmi hasznuk. Ja de én terminálok feltörésére használtam őt. Semmi másra.Pozitívumok:
-A világ, a hangulat. Hát úristen! Imádok benne mindent. Nagy, lélegző világ amire rátelepszik ez a poshadt poszt-apokaliptikus hangulat. Nagyon átjön az egész. Már a játék eleje is nagyon jó azzal a retro-futurisztikus kis világával. Egy abban a korban játszodó játékot is nagyon kipróbálnék.
-A grafika. Rengeteget rátesz a hangulatra. Írtam negatívumként a belterek megjelenítését. De összességében szerintem néhol annyira gyönyörű, hogy az képes elfeledtetni a rosszabb pillanatait is.
-A szabadság. Arra mész amerre akarsz, és azt csinálsz amit akarsz.
-Rengeted tartalom. Küldetések, kazetták, olvasnivalók. Csak fel kell fedezni őket.Összességében, nagyon jó élmény volt számomra. Hiába írtam több negatívumot. Akkor is az év egyik legjobb szórakozása volt számomra. Elhiszem a rajongóknak, akik mondjuk az első három résszel is játszottak, és szerették őket, hogy rosszabb lett, hogy nem annyira jó. Mert tényleg vannak hibái.
-
.LnB
titán
válasz
micafighter
üzenetére
Nem nem maradt ki semmi mert majd megcsinálom a sztori után.

(#3727) sagajr78 Sajnos nincs annyi időm erre a játékra mint amennyit megérdemel. Esténként tudok csak 1-2órát játszani. Úgymod mérsékelt rohanás ahogy játszom. Ezért maradnak ki ezek az apró felfedezések mint az a halott csóka. Nagyon bánom ezt de sokszor nincs időm bámulni, sétálgatni, felfedezni mindent. Sokszor így is útána googlizok, hogy mi hol van érdekes dolog és úgy megyek oda, hogy tudom a pontos helyét. Mint pl a lezuhant
. Sajnos ez van ezzel nem tudok mit csinálni.ufo Jobb lett volna teljes nyugalomban játszani, ne adj isten fast travel nélkül..

De így is élvezem minden percét.
-
.LnB
titán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Poison miatt az érdekes lehetett.

-
.LnB
titán
válasz
HornedReaper
üzenetére
Melyik quest vezet a
Mert én még sose voltam ott. Pedig lassan vége a sztorinak és 59-es szintű vagyok.Vault 81-hez? -
.LnB
titán
Na úgy néz ki az utolsó küldetésre fogok ma indulni a sztoriban. :/ Kár, hogy vége lesz.
(#3717) brumi1024 Valóban van figyelmeztető, felugró ablak. Bár kicsit későn. Mert ahogy sagajr78 is írta, sokszor maga a cselekmény is alakítja a frakciók viszonyát.
-
.LnB
titán
válasz
sagajr78
üzenetére
Én most úgy állok, hogy a Brotherhood és az Institute is barátságos még velem. Bunker Hill után Shaun meginvitált valami kerekasztal beszélgetésre most. Azt még nem csináltam. Szóval eddig tiszta amit írsz. A Railroad megorrolt rám egy BoS quest miatt. Oké. De. Nekem a Minutemen eddig nem is tűnt fő frakciónak. A legutóbbi quest amit nekik csináltam a Old Guns-volt. Utána semmi emlékeim szerint. Szóval úgy érzem mint ha le lenne maradva az a sztori vonal a többihez képes. :S -
-
.LnB
titán
válasz
micafighter
üzenetére
Nem is azzal van a baj. Csak örültem volna ha előbb figyelmeztet a játék. Nem akartam volna velük összeveszni. Vagyis leginkább senkivel sem akarok, csak ha nagyon muszáj.
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Köszi, hogy megpróbálsz segíteni (megint). Most így nem rémlik melyik lehetett az a quest. Arra emlékszem, hogy a Bunker Hill két opcionális feladatát megcsináltam, aztán Danse ügyet is. De hogy utána mi volt?!..
Most keresgéltem kicsit, ez lesz az: Tactical Thinking. Csakhogy ezt csak felvettem de még nem fejeztem be. Viszont ha odamegyek a Railroad
búvóhelyére akkor ott már zajlik a csata. Na mindegy csak az zavar, hogy vagy nem figyelmeztetett a játék, vagy nem vettem észre.
szerk: És most néztem a questről videót, abba sincs semmilyen figyelmeztetés.
ui: miközben írtam a kommentet addig jártam utána a dolgoknak, azért lett ilyen csapongó az egész.

-
.LnB
titán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Igazság szerint gondoltam. De melyik? Mert 90%-ra mondom, hogy nekem nem írta ki, hogy mostantól nem leszünk haverok. :S
Fenébe, pedig a legdiplomatikusabb úton akartam végigjátszani. Azok mellett, hogy ha kell szétlövök mindenkit
-
.LnB
titán
Tudna valaki magyarázatot adni nekem erre? [link]
-
.LnB
titán
Ezt nem értem. Bunker Hill:
a Railload engem támad de miert? Nem írta ki , hogy mostantól velük rosszba vagyok.. :S -
.LnB
titán
válasz
micafighter
üzenetére
Ránézésre Protoss, nem ninja.
Felétek ilyenek ninják? 
-
.LnB
titán
Ott, hogy
Szerintem akkor már tudnom kellene nem?A három frakció most fog egymásnak esni. Brotherhood-ban meg kellett volna ölnöm Dense-t de nem tettem, békésen megoldottam az egészet. És Kellogg már rég halott, rég kinyírtam. És járkáltam az emlékeiben is természetesen. -
.LnB
titán
válasz
micafighter
üzenetére
Ennek a minigunnak szerintem akkor lenne igazán értelme ha visszatartaná (visszalökné) az ellen-t.
Kérdés, de nagyon spoileres Kellogg-gal kapcsolatban:
ő miért nem öregedett? Végig le volt fagyasztva amíg mi? Már rég megöltem, de nem emlékszem, hogy ez meg lett volna válaszolva. Vagy ő is Synth volt? Csak én valamit nagyon elnéztem a párbeszédek alatt? -
.LnB
titán
válasz
micafighter
üzenetére
lvl51
De sebaj van már egy Mk3-as X-01-em. Tegnap abba is mentem, mert sose használtam még. A Legendary Minigun-t nekem is beadta a quest végén, meg szereztem sok Legendary-t a quest alatt 4-5-öt tuti. Survival módban dobálja a Legendary elleneket elég bőségesen. De nem használom őket. Az a minigun is sebez 8-at... :/ Oké, hogy darál mint az állat. De akkor is. A pisztolyom 150+ sebzésű. Azzal simán lelövöm bárminek a lábát aztán vergődhet a földön míg meg nem kapja a kegyelemdöfést.

-
.LnB
titán
válasz
micafighter
üzenetére
Odamegyek majd akkor, de companion téma nem érdekel. Valentine van már bent egy jó ideje, de nem foglalkozom vele különösebben. Tud hackelni azért van ő.
Tegnap a The Big Dig questben én is megtaláltam azt az "armor"-t. Igazából csak a frame+chest item. Szóval sokra nem megyek vele. Oda is adtam Valentine-nak.

Mára nincs tervben semmi. Általában eltervezem mit csinálok este. Lehet folytatom a sztorit. Még nem láttam, de elvileg most
. Csak vigyázok nehogy most kelljencsap majd össze a három frakció <- ne spoilerezzétek el, hogy mi lesz. Ezért megcsinálok még most amit lehet.választani, hogy kihez csatlakozok. Még meg akarom keresni a gyereket a
hűtőszekrényben 
Aztán így lvl51 fele más tervem nincs. Tegnap nézegettem a Perkeket. Leginkább a Solar Powered-t. De Endurance-re kellene még vagy 5 pont + a Solar Powered-re 2. Az hét szint.. Aztán nem ártana a Pisztolyon kívül másra is Perkelgetni már. Riffle, vagy automata, nem tudom. Tegnap a Gun Nut-ot húztam 3/4-re, kell a 4/4 mert akkor Kellogg pisztolyát ki tudom maxolni.
Ennyi a "napi gondolataim a játékról" rovat mára

-
.LnB
titán
Megcsináltam tegnap a The Big Dig questet. Békésen, ezért most meginvitáltak Hancock-hoz. Csak kérdezem, hogy ad majd ő valami értelmes questet? Érdemes elindulni azon a vonalon?
-
.LnB
titán
válasz
micafighter
üzenetére
-
.LnB
titán
Nem tudjátok, honnan tudnék venni valamilyen király Fallout-os matricát a gépem oldalára? ebay-t néztem de horror árak.
-
.LnB
titán
Nagyon tetszett tegnap a Brotherhood egyik fő küldetésében
, hogy nem volt muszáj megölni Danse-t se Maxson-t. Az egész questet békében megcsináltam és ugyan úgy megkaptam Danse Power Armorját. Pedig már készültem valami nagy harcra 
-
.LnB
titán
Az elmúlt két napban elkezdtem próbálgatni a grafikai modokat. Igazából nagyon tetszik az alap is, de van rajta egy érdekes szűrő. Ez a mod ezt elméletileg eltávolítja. Ami igaz is, de valahogy még sem szép. És fele annyi fps-em lesz tőle. Nem értem, maradok az alapnál. :/
Van aki használ ilyesmit?
-
.LnB
titán
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Köszi. Ma megcsinálom akkor.
-
.LnB
titán
Kérdés:
Még mindig nem csináltam meg a Bobbie féle The Big Dig questet. Most utánaolvastam, hogy Goodneighbor-ban találom Bobbie-t, és ott tudom felvenni a questet. Ez igaz? Mert itt valaki nekem Diamond City-t írt!?
Kérdés2: Pre-War Money mire jó? Sima junk? semmire?
Alienes téma: Nekem az nem tetszett, hogy mikor bemegyek a barlangba a fegyóért, ott az Alien és szó nélkül rám támad. Se egy hello, se egy mizu?! Igazán megkérdeztem volna tőle, hogy honnan jött vagy ilyesmi (mert nyilván 10-es Charismával tudok élienül.

-
.LnB
titán
VA no fast travel mod. Valamelyik időmilliomos bevállajla?

-
.LnB
titán
Nagyon szépen halad a magyarítás, már kész a játék eleje (majdnem) teljesen.
[link] -
.LnB
titán
Diamond City hirdetőtábláján lévő questek is ismétlődőek? Vagy vezetnek valahova?
-
.LnB
titán
Elmentem az Alien Blaster-ért. 96dmg-s mindenféle mod nélkül. Az nem is rossz!
Egyébként érdemesebb ezekért magasabb szinten elmenni mert akkor nagyobbat sebeznek. Múltkor a baseball ütő, most meg ez. -
.LnB
titán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Miután beszélsz Shaun-nal, utána tanácsolja, hogy beszélgess a különböző részlegek vezetőivel. Akkor majd az egyik tudós, tesz chipet a Pip-Boyodba és akkor majd már tudsz fast trevelelni. -
.LnB
titán
válasz
micafighter
üzenetére
Oké. Sose próbáltam. De legalább most már tudom.

(#3315) Plazmacucci
Azt megjegyezném, hogy Fallout-ban segített az a Shader Chace opció a betöltésen. Ellenben GTA V-ben egy csomó fps-t buktam a bekapcsolásával. És valamiért hiába kapcsolom ki az fps nem áll vissza a régire. Majd még megnézem mi van, tegnap nem volt erre időm. Csak írom, hogy nem fenékig tejfel az azért. Lehet az okozta neked is az fps vesztést.
(#3316) micafighter Na akkor a mai feladat megkeresni a lezuhant
.UFO-t -
.LnB
titán
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Igen ilyen lehet. Nálam is előfordult már. Bár én úgy csinálom ha már le tudok ülni játszani, hogy pip-boy-ban az összes küldit bejelölöm, hogy lássam a térképen. Aztán szépen megtervezem, hogy honnan fogok hova haladni. Legtöbbször fast travel a küldetéshez, vagy legközelebb hozzá. Aztán megcsinálom, és megcsinálok sokat egymás után, néha hazamegyek kipakolni. És mikor megvan az összes küldi amit akartam. Akkor leadogatom őket. Majd megyek tentézni IRL
Másnap meg nem tudok felkelni.meg iszom a hülye energiaitalokat, hogy beinduljak reggel itt melóba. 
(#3311) Plazmacucci
Windows 10? Energia s(h)éma teljesítménycentrikusra van állítva?(#3310) Mans20 A fősztori szerintem király eddig. Mellékküldik 95% menj oda, pucold ki, hozd el. De van pár detektíves és mókás. Nem sok.
-
.LnB
titán
válasz
4264adam
üzenetére
Azt hogy? Belépsz a játékba kinézel magadnak egy helyet aztán elsétálgatsz oda?
És ezt napi rendszerességgel 35órája?
Mert nem azt mondom, hogy ne érteném meg, csak én ezt nem tudnám csinálni akármennyire is imádom a játék világát.(#3305) varadigabor
Ezt a Big Dig küldetést emlegetitek annyiszor. Ez kb mikor van. Leírom én hol tartok. Spoilermentesen válaszolj pls, hogy nagyjából az után van e vagy már rég kellett volna lennie.
Szóval én most jutottam
le az Institute bázisra, jelenleg ott tevékenykedek és a Railroad-nak. BoS küldetésem és más nincs is. A kameéleon armor pedig nekem is volt
Kellogg-on, de nem lehetett felvenni nekem sem. (#3307) Ptech Akkor tuti nem tartok ott a szotiban még.
Úgy tudom valamelyik Vault felfedezése után triggel. Én meg a 111-es VAulton kívül csak Valentine kimentésekor voltam másikban eddig. -
.LnB
titán
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Értem köszi.

Az nem semmi akkor. 50óra. Jó sokat barangolhattál.
Már csak azért is mert én most eljutottam egy pontra a fősztoriban, ahol tegnap a pip-boy-ban nem volt már más csak a settlement küldi és a főküldi. Annyira jó volt nézni, hogy nincs több. Mondjuk lehet kimaradt pár amit rádióból vehettem volna fel, de nem hallgattam. És én még csak 30óra felett vagyok kicsivel. -
.LnB
titán
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Azta most néztem csak meg, hogy mi is pontosan ez a kaméleon armor. Baromi király
Nem is gondoltam volna, hogy full láthatatlan vagy benne. Sajna én nem sok hasznát venném. de majd begyűjtök egyet, úgy is a fullos karakter kimaxolása a célom.
Majd jól jöhet egyszer.Nem is értem te, hogy járhattál már Jamaica Plain-ban mikor nekem nemrég dobta csak be a questet. Random lenne a dolog? Kétlem. Vagy quest nélkül mentél oda?
-
.LnB
titán
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Egyébként ez, hogy működik ha sniper+sneak+hangtompító van. Akkor messziről le lehet őket szedegetni egyesével, úgy hogy észre se vesznek?
"Mire feleszmélnek, már 3-4 elpusztult, a maradékot meg vagy shotgunnal vagy lézerpuskával aprítom össze."
Majd Jamaica Plain-ban meglepődsz.
Én addig sose fordítottam hátat és szaladtam, de ott muszáj volt. Kicsit World War Z feeling az a terület. -
.LnB
titán
Csak úgy halkan megkérdezném (rinyálnék), hogy komolyan senkinek nicsenek tapasztalatai a perkerkől amit az elmúlt 2 napban feltettem kérdéseket? Mert az téma folyamatosan, hogy kinek mennyi fps-e van, meg mi miért nem jó. De kérdezek valamit a játék lényegi pontjáról, és huss mindenki átsiklik felette. MIÉRT?!!?

Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Okos Otthon / Smart Home
- Gitáros topic
- Diablo IV
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- JBL Boombox 2 Brutális hang, számlás, dobozos, patika állapot
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Felétek ilyenek ninják?