- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z10N
veterán
280X (7970)-nel miert veszed le az AF-t?
Az AA-t meg megertem, de meg en is ratoltam az FXAA-t. Azert az erdekes, hogy a 7870 es 7970 kozott ket lepes kulonbseg (Medium vs Ultra) van a detektalasnal. Mikozben a 7870 OC-kal a 7950 nyomaban van. Az fps-t monitorozd AfterBurner-rel. Finomhangolhatod, mivel nalam is van Ultra opcio ket helyen. Nem azt mondom, hogy top kartya, de meg boven jo (nekem). Foleg, hogy gyakorlatilag ez egy 370X. A latvany amugy nem indokolja ezt a gepigenyt.Ezt mar tudom egy ideje

Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Tőzsde és gazdaság
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 14 Pro 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell , Lenovo, Microsoft Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az AA-t meg megertem, de meg en is ratoltam az FXAA-t. Azert az erdekes, hogy a 7870 es 7970 kozott ket lepes kulonbseg (Medium vs Ultra) van a detektalasnal. Mikozben a 7870 OC-kal a 7950 nyomaban van. Az fps-t monitorozd AfterBurner-rel. Finomhangolhatod, mivel nalam is van Ultra opcio ket helyen. Nem azt mondom, hogy top kartya, de meg boven jo (nekem). Foleg, hogy gyakorlatilag ez egy 370X. A latvany amugy nem indokolja ezt a gepigenyt.