- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryder62
őstag
A fallout 3-ban mindig úgy érzem magam mint egy gyerek szilveszterkor.
Imádok robbantgatni.
-
Shepard
tag
Valakinek van információja arról, hogy a Goty kiadás is regisztrálható-e Live-on? (GFWL) Csak mert nekem a játékmenüben egyrészt nem akarja behozni a Live-ot, másrészt a cd-hez nem kaptam semmiféle cd kulcsot...
-
válasz
mefistofeles #4095 üzenetére
Bocsi, kérdésem tárgytalan, hülye voltam....
Talán a krónikus alváshiány okozhatja. Mindenesetre tökéletes a hang!
-
Skacok! Megszereztem a Game of the Year editiont és simán ment is a telepítés és az indítás (a DLC-ket még nem raktam fel) de semmi hang nincs! Win7 64 bites rendszerem van Via hangal. Minden driver full friss, mást még nem változtattam. Van valami tippetek?
-
Ryder62
őstag
válasz
whiteman0524 #4092 üzenetére
Sztem hamarabb megtanulsz angolul mint hogy a magyarosítás kijön. Kb még csak az 1/5-e van kész.
-
kranazoli
senior tag
válasz
whiteman0524 #4092 üzenetére
Áhámmm! Köszi!
-
whiteman0524
aktív tag
-
kranazoli
senior tag
válasz
whiteman0524 #4088 üzenetére
Erről nem is hallottam még.
Nekem Fallout3 GOTY van. Most nem játszom vele, csak olvasgatom ezt a topic-ot.New Vegas nincs bent kedvenceim között. Igaz kérdésem azzal kapcsolatos, de talán Ti is tudjátok:
Fallout New Vegas-hoz is van magyarosítás?!
-
whiteman0524
aktív tag
válasz
mefistofeles #4089 üzenetére
-
válasz
whiteman0524 #4088 üzenetére
Köszönöm!
-
whiteman0524
aktív tag
válasz
mefistofeles #4087 üzenetére
-
Skacok a fallout3 magyarosítása nincs meg valakinek? Fontos lenne.....
-
vhunor
őstag
-
Kassadin
addikt
Habár én nem tettem fel javítást az f3-hoz(nekem anélkül is tökéletesen futott, a játék kb 75 óra játékidő alatt ötször, ha fagyott), de utána néztem, ezen az oldalon fel van sorolva az összes patch, azt viszont nem tudom hogy kell-e mindegyik feltelepítése. Szerintem érdemes megpróbálni mindegyik UK-s verziót felrakni 1.7-ig, aztán megnézni történik-e változás.
-
vhunor
őstag
Sziasztok!
Anno vettem az MM-ben egy Fallout 3-at, magyar és angol nyelvű kiadás. Most lenne rá egy kis időm, feltelepítettem angolul, de nem tudom felpeccselni 1.7-re se UK, se US peccsel. Fel kell rakni előtte valamilyen előző verziójú peccset, vagy ehhez a kiadáshoz esetleg van valami spéci lokalizált peccs? Látszólag végigfut a cucc, de bent a játékban még mindig 1.0.xx verziót mutat. Cenega oldalán semmit sem találtam... Előre is köszi, ha tud valaki segíteni.
-
Doki16
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #4077 üzenetére
Miert most mi bajod van vele? Teljesen korrekt es talalo forditas.
-
válasz
bLaCkDoGoNe #4077 üzenetére
Én is szeretem a magyarítást.
-
Doki16
addikt
válasz
kovacstibor79 #4073 üzenetére
Ahhoz a Keller család holoszalagjait kell megtalálnod.
-
Harigata
tag
Sziasztok!
A Point Lookout kiegészítőt végigtolta valaki?
Én azt hagytam utoljára, de már nem volt türelmem hozzá.Üdv,
Péter -
Doki16
addikt
válasz
kovacstibor79 #4068 üzenetére
Fent az emeleten találsz egy kart azt kell meghúzni, hogy kinyíljon az ajtó. [link]
-
kovacstibor79
aktív tag
Sziasztok!
A Nemzeti Gárda fegyvertárában van egy bunker bejárat de belépési kódot kér, azt hol lehet megszerezni?
köszi
-
Ryder62
őstag
válasz
whiteman0524 #4065 üzenetére
Ha annyira akarod, megpróbálkozhatsz egy csalással. Beírod hogy tcl és többé a vault főajtaja már nem akadály.
-
whiteman0524
aktív tag
válasz
HS 2142 #4063 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek. Össze is szedtem őket, egy kivételével ami a 101-es menedékben van fater asztalán állítólag, csak az a baj hogy...
SPOILER !
... már régebben megcsináltam azt a küldit, amikor egy rádióüzenetet meghallgatva vissza kell menni, mert segélykérő üzenetet hordoz. És a végén amikor a felvigyázó lánya lesz az új felvigyázó akkor azt mondta hogy az lesz a legjobb ha örökre elhagyom a menedéket. És nem tudok visszamenni az utolsó babáért, mert amikor kijöttem akkor végleg lezárult a menedék ajtaja
Visszatölteni meg nem fogom a régebbi mentést, mert azóta túl sok dolog történt
-
kovacstibor79
aktív tag
válasz
whiteman0524 #4061 üzenetére
Ez alapján nagyon jól behatárolhatóak: [link]
-
HS 2142
őstag
válasz
whiteman0524 #4061 üzenetére
Én falloutwiki alapján kerestem meg a kihagyottakat.
-
fradi81
veterán
válasz
kovacstibor79 #4060 üzenetére
Itt kell kitallózni a játék exe fájlját, több játéknál is segített.
-
whiteman0524
aktív tag
válasz
fradi81 #4059 üzenetére
Kipróbáljuk.
Amúgy azt nem tudja valaki véletlenül hogy hol találok egy térképet, vagy leírást arra vonatkozóan hogy hol találhatóek a kabalababák ? Már bejártam az egész pusztaságot, kifosztottam minden helyet amit csak találtam, megcsináltam za összes küldit, az összes kieget végigvittem, és az összes questet is ( az angol wiki listája alapján), de még így is csak 6 vagy 7 darabra bukkantam. Még sok hiányzik
-
fradi81
veterán
válasz
whiteman0524 #4058 üzenetére
Ha win 7-ed van segíthet az adatvégrehajtás megakadályozásnál a fallout exéjének a tallózása. Vagy próbáld ki hogy ablakban is fagy-e a játék mondjuk egyel kisebb felbontásban.
-
whiteman0524
aktív tag
válasz
kovacstibor79 #4053 üzenetére
Sajnos nekem se oldotta meg a kifagyásos problémát az ini hekkelés
-
fradi81
veterán
válasz
kovacstibor79 #4055 üzenetére
Kinyírtam őket és kiengedtem a rabokat. +karma
-
kovacstibor79
aktív tag
Paradise fells-t ti hogy oldottátok meg?
leöltetek mindenkit vagy tárgyalással ???
-
HS 2142
őstag
válasz
kovacstibor79 #4053 üzenetére
A 101-esbe visszamehetsz, miután teljesítetted a waters of life küldetést, akkor kapod majd meg mellékküldetésként.
Bár a New Vegast még mindig nem tudtam elkezdeni, úgy tudom, hogy nem nagyon van összekötő kapocs a két történet között, de nem DLC, hanem teljesen önálló rész. (4 évvel a Fallout 3 után játszódik, viszont Egyesült Államok nyugati részén kalandozhatsz.) -
kovacstibor79
aktív tag
válasz
Ryder62 #4032 üzenetére
Sziasztok!
Kipróbáltam ezt a megoldást de nem jött be, időnként, folyamatos játék mellett kb.2-3 óránként kilép. De ezt még ki lehet bírni én azt mondom, persze kell az hogy elég gyakori mentések legyenek...
Egyébként nekem is Win7 64bit van és Q8200 proc, ja és nVidia VGA, szóval minden összejött hogy kijöjjön ez a hibaDe mindemellett szerintem jó kis game... igaz az 1-2 hangulatát nem közelíti meg, de ez így is nagyon jó.
A New Vegas is egy új DLC? vagy az egy teljesen önálló rész? Történetileg kapcsolódik az előzőkhöz?
Ja igen még 1 kérdés... a Vault101 -be vissza lehet valahogy kerűlni? mert a bólogatós figurát véletlen bent felejtettem...
-
zalman90
őstag
találtam 1 fat mant a játékban , ami 9 et lő egyszerre
én azzal irtom a népet
magyarositva van , kisérleti mirv a neve
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Kareszovics #4046 üzenetére
Rakétavetőre gondoltam, amit írt a kollega a hozzászólásában, csak nem azt írtam. Ne kérdezd, miért.
-
Kareszovics
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #4045 üzenetére
Mondta valaki, hogy van lőfegyvere...?
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Kareszovics #4042 üzenetére
A behemoth-oknak nincs lőfegyverük, csak a tűzcsapokból fabrikált bunkójukkal ütik a játékost.
-
whiteman0524
aktív tag
válasz
Ryder62 #4043 üzenetére
Pedig az a legjobb ellenük a Fat Man. Én felnyomtam a nehézfegyverek képességet 100-ra, és elég durván sebez a Fat Man kábé 1500-at vagy többet. Egy-egy lövés bőven elég a behemótokra vele. Meg az albínó skorpiókra is azt szoktam használni, mert azok is durván erősek. 5 percenként belebotlok egybe...
-
Ryder62
őstag
válasz
Kareszovics #4042 üzenetére
Nekem most lapította szét egy behemoth szegény RL-3 sergerantot
Vagy 4 percig püfölte, én meg már mindennel, mindenhonnan lőttem. Kár hogy nem tudtam megmenteni. Azért ilyenkor jó lett volna egy alien blaster. Kicsi de erős. A fat man túl nehéz plusz sugárzik is.
-
fpeter07
veterán
Anno egy szörny szépen elcsépelt, egy városban találkoztam vele és ha jól emlékszem rakétavetővel ügyködött. Eltudná valaki mondani, hogy hogy hívták? Az egész készletem rálőttem, de nem igazán hatotta meg.
-
válasz
whiteman0524 #4030 üzenetére
Nekem ez megoldotta a fagyás problémát:
Open up the fallout.ini file in: My Documents\My Games\Fallout3
Find the line:
bUseThreadedAI=0
change it to:
bUseThreadedAI=1
Add another line after it and insert:
iNumHWThreads=2 -
x_o_n
veterán
válasz
whiteman0524 #4036 üzenetére
nekem 3870atival/win7/core2duoval semmi gondom nem volt. de most olvasva i5/750 /460gtx/w764bit kissé aggodom.
-
huskydog17
addikt
válasz
whiteman0524 #4036 üzenetére
Nálam ugyanilyen jellegű probléma ütötte fel a fejét. Nálam ez volt a megoldás. A GameByro Engine Multi-Core támogatása nem a legjobb.
-
whiteman0524
aktív tag
válasz
Ryder62 #4032 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget mindekinek, kipróbálom Ryder62 fórumtárs megoldását hátha így menni fog
Igen amúgy win 7 64 bit-em van, és nincsen húzva a kártya. Én is gyanakodtam egyébként az AMD driverre ahogy azt Kassadin kolléga is említette de ha esetleg ez a gond akkor ezzel nem nagyon lehet mit kezdeni. Régi drivereket meg nem akarom végigpróbálgatni, mert akkor meg mással lesz gond meg egyébként is körülményes. A gépem amúgy teljesen stabil, tehát más programokkal nem tapasztalok ilyet, meg amúgy is csak a program maga szokott fagyni tehát a windows alatta még figyel.
Anno amikor kijött ez a Fallout 3 akkor is kipróbáltam és már akkor is fagyott meg ki-ki lépkedett a játék, pedig az nem tegnap volt. Azt nem tudom hogy akkoriban is ATI kártyám volt-e, de valószínű. Úgy látszik hogy a helyzet sajnos azóta se javult. Kár érte mert amúgy nagyon jó játék
-
x_o_n
veterán
ó és ez intel 4 mag/nvidia kari alatt is megy?uj patch + a la mai friss driver?esetleg?már fel sem merem rakni...
-
Kareszovics
addikt
válasz
Hasonló probléma nekem is... Mindegy már kezdem megszokni.
-
Ryder62
őstag
válasz
Feltételezem win7. Se a négy magot, sem a win7-t nem szereti a játék. De ne csüggedj van egy jó hírem is: Próbáld ki ezt a megoldást Hátha segít
Én a fallout new vegas alatt próbáltam ki és mintha javult volna, nem fagyott. Azért múlt időbe mert a legutóbbi patch már megint csak hibát okoz a rendszerben
-
Kassadin
addikt
válasz
Összes driver stimmel gondolom,a memória sem fogja megoldani a problémád, biztos vagyok benne hogy nem az a bibi. 2 giga memóriával vittem végig, 70 óra játékidő alatt egy kezemen megtudom számolni hogy hányszor fagyott ki a játék.
Szinte biztos hogy a kártyával lesz a baj, az internet tele van olyan oldalakkal ahol az ati kártyákkal van gond a fallout3 futtatását illetően. Legújabb drivert javasolnám, de ugye az van fennt, szóval ez kilőve. Húzva van esetleg a kártya?
-
whiteman0524
aktív tag
Sziasztok.
Olyan problémám van, hogy a Fallout 3 GOTY meghatározatlan időközönként egyszerűen kifagy. A játék eredeti STEAM-es verzió. Elég erős gépem van (MSI R6970, X4 955), egyedül RAM-ból van egy kicsit kevés csupán 2GB hátha esetleg ez számít, de jövő héten azt is venni fogok. A legfrissebb 11.7-es Catalyst van fönt a gépemen, de a 11.6-ossal is ugyan úgy fagyott a játék.
Nem tudom mi okozza az egészet, mert teljesen változó szitukban jön elő. Van amikor nincs ellenség se NPC a közelben csak úgy megyek és kifagy. Van amikor harc közben, van amikor interakció (zár nyitás, computer hekkelés) előtt/után, szóval teljesen össze vissza.
Jah még annyit hogy a Bassman féle magyarosítással tolom. De ha jól emlékszek akkor anélkül is ugyan úgy fagyott néha a játék. Elég idegesítő a dolog.
Ha esetleg valaki találkozott már hasonlóval megoszthatá a tapasztalatait
-
fradi81
veterán
Point lookoutnál az óriáskerék után ha visszamegyek a palotához, az felrobban az emberem meg összeesik és nem lehet csinálni semmit, ez valami bug?
-
Doki16
addikt
válasz
Kareszovics #4025 üzenetére
Érdekes. Mindenesetre örülök, hogy megoldódott
-
Kareszovics
addikt
válasz
Kareszovics #4024 üzenetére
Megoldódott.
Csináltam egy Verify Integrity of Game Cache-t és mindent rendbe hozott. Még ez ending videóm is más lett, hosszabb lett, mint volt.
-
Doki16
addikt
válasz
Kareszovics #4022 üzenetére
Ne szarozd, jó. Lehet kulturáltan is. Amikor indítod a játékot előjön a launcher ott a Data Files menün belül be van pipálva mindegyik DLC?
-
Kareszovics
addikt
Üdv!
A következő problémám lenne:
főküldi után nem adja be Broken Steel DLC-t. Eredeti GOTY-m van (Steam).
Bemegyek a chamber-be, kinyúvadok, megnézem a záróvideót és a reditset és beadja a főmenüt, hogy Continue vagy Load, de akkor visszakerülök a Chamberbe.
Mi a baj ezzel a szarral, kurvára nincs kedvem újrakezdeni, vagy ilyesmi.
-
czundermák
aktív tag
Urak, egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek.
Szeretném a maximumot kihozni a játék grafikájából, néhány modot már beraktam, de vagy egy olyan érzésem, hogy ezt még bőven lehetne fokozni.
Aki esetleg tud az alább felsorolt modokon kívül ajánlani nekem "szépítő" cuccokat, azt megköszönném.Eddig ezeket alkalmaztam:
- Enhanced Night Sky
- NeilMc Terrain Pack 2048x2048
- NeilMc Texture Pack HD
- Shinier Roads Patch
- Project Beauty all NPC HD Version
- Project Beauty Mart's Mutant mod HD Version
- HiRes Book
- HiRes Skill Book
- Plusz a Mod manager grafikai beállításainál a csúszkák teljesen ki vannak tolva. -
bviktor93
tag
válasz
czundermák #4018 üzenetére
Leszedtem hozzá a legfrissebb patch-et, semmi. VGA, meg az össz. többi driver a legfrisebb, azzal szerintem nem lehet gond. Szedtem hozzá virágbolti cracket, azzal legalább behozza azt a kis menü-t, amit eddig nem, de amint rámegyek a play-re ugyanezzel a hibaüzenettel kidob. Ez azért elég szánalmas... Mit tehetnék még?
Ezt a mod managert nem nagyon értem.Hol kellene ezt leszednem?
-
czundermák
aktív tag
válasz
bviktor93 #4017 üzenetére
Hasonló problémám volt a steames verzióval a minap, igaz azzal a menüig eljutottam, majd exe hibával kilépett és leváltott szintén egyszerű színösszeállításra.
64 bites Win7-el ettől függetlenűl nincs problémája.Nálam a hiba orvoslása a következőképp működött:
- Legfrisebb VGA Drivert leszedtem
- Kerestem egy virágboltit, majd beraktam steambe, kapott egy validot. A maradék fájlokat és a patcheket magára húzta, onnantól fogva nem volt vele probléma.Másik megoldásként használj alternatív launchert mint pl: Fallout Mod Manager
-
bviktor93
tag
Sziasztok!
A köv. problémám lenne a FallOut3-mal:
Először is a játék term. eredeti. XP alatt gond nélkül működött, viszont nemrég váltottam Win7 64bit-re, és szerettem volna megint játszani vele. Már amikor beraktam a DVD-t a köv. hibaüzenetet dobta fel, és nem jelent meg az az automatikus kis ablak:
Cannot locate the DVD-ROM
Please insert the current DVD-ROM, select OK and restart application.
Megpróbáltam újból betenni, semmi. Elindítottam "manuálisan" a DVD-n lévő setup fájlt, a játék gond nélkül fel is ment. Próbálom indítani, erre látom, hogy sem a start menü-ben nem csinált magának könyvtárat, sem a Win7-en lővő Játékok mappába nem került be. Érdekes... Elindítottam a játék saját könyvtárából, ott is a fent lévő kis üzenetet dobta ki (a DVD bent volt végig). Illetve ilyen lett tőle a win.-om:
Ötlet? Nem vagyok egy nagy pc gamer, de az nem lehet hogy nem kompatibilis a 64bit-es win7-el? Vagy a DVD lenne hibás? Azt mondjuk nem hiszem... -
dodopek
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #4015 üzenetére
Közben meglett,köszi!
-
dodopek
addikt
válasz
fradi81 #4013 üzenetére
Nekem is segítség kellene.
SPOILER
A kimondhatatlan nevű könyvet kellene elvinnem a Dunwitch épületbe,de nem találom a rohadt fekete obeliszket.Ráadásul hiába van az kijelölve aktív küldetésnek, a mutató(nem az átlátszó) valamiért a tavaszvölgy általános sulira mutat.Van valakinek valami 5lete, hogy mit kellene csinálnom?
/SPOILER
Köszi! -
fradi81
veterán
Igen meglett, csak sötétbe nem láttam
-
dodopek
addikt
válasz
westcoastog #4011 üzenetére
Ott lesz az.... Pont a bejárattal szemben.El sem lehet téveszteni.
-
fradi81
veterán
Hello, a pitt dlc-t kezdeném, de kell rabszolga ruhát szerezni a közeli táborból, viszont előtte már elengedtem onnan a rabszolgákat, máshonnan lehet szerezni olyan ruhát?
-
HS 2142
őstag
válasz
huskydog17 #4006 üzenetére
Csak akkor tudod folytatni a játékot, ha fel van telepítve Broken Steel DLC,.(anélkül megkapod a záróanimációt, de a még megoldatlan küldetéseidet már nem tudod befejezni stb.)
Ha te mész be túléled és Sarah is, ha őt küldöd be akkor pedig csak te. -
Kassadin
addikt
válasz
huskydog17 #4006 üzenetére
Van kétfajta kisfilm, attól függ milyen döntést hozol, ennél többet írni már nagyon spoileres lenne.
Sajnos az ember hamar végigszalad az alapjátékon, elsőre nekem is gyorsan meg volt. De ha mindent felfedezel a térképen, mindent összeszedsz, mindent kihúzol maxra, nagyon sokáig el van vele az ember.
-
huskydog17
addikt
Sziasztok! Volna 1-2 kérdésem a játékkal kapcsolatban. A téma spoileres, így az olvasson tovább, aki végigvitte a játékot!
Tehát a játék legvégén, amikor be kell menni a sugárszennyezett szobába elindítani a tisztítót, gond nélkül lezajlott, gondolom itt vége a játéknak. Jött egy film és e film végén jött a probléma, ugyanis amikor vége és vissza lép a menübe, azonnal becrashel a játék! Másnál is csinált ilyet? Mindig pont ugyanitt, a végső animáció után (a fénykép után)! Ezután mi jönne? Credits rész vagy esetleg van még valami a végén?
A másik kérdésem már nem technikai jellegű. Nos, miután feláldoztam magam (mint édesapám), hogyan folytatódik akkor a történet a kiegészítőkben? Azokban más embert alakít a játékos? A kiegészítők hol veszik fel a történetszálat, folytatják egyáltalán?(Amúgy nagyon nem számítottam rá, hogy máris vége lesz, ugyanis még el sem értem a 20-as szintet, 19-en vagyok csak.)
-
zalman90
őstag
valahonnan lett egy tesla páncélom , de nem tudom honnan
ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest