Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
zalman90
üzenetére
Who Dares Wins: M.A.R.Go.T. will ask the player character to approach the console to be identifed. Passing a "very hard" Speech check, using the Science skill, displaying the Senate employee ID, or using the Robotics Expert perk gives access to more information and causes the nearby sentry bots and Mister Gutsies to no longer be hostile. M.A.R.Go.T. will also mention that the fuse for the Metro needs to be replaced before the train to Adams Air Force Base can be used. She will not however, allow the sentry bot with the replacement to be activated until the security breach is contained.
(Wikia)
At the junction where the working metro can take you to Adams AFB, there are two locked doors requiring a key to enter. There is no key to be found, however. The doors open when you kill the Presidential metro bot, although this will of course make all other bots/turrets turn hostile. There is no loot behind these doors (just more bots). If you shoot the Presidential metro bot in the combat inhibitor, causing it to frenzy, the other bots/turrets will attack it and not you. However, the doors will not open.
(Wikia)
-
Hunork
veterán
válasz
zalman90
üzenetére
Oké.
Íme a forgalmazó hivatalos válasza részemre, először a két linken lévő megoldásokat próbáld meg:PC termékeinknél információkat leginkább a viszonteladóinktól tudunk kapni azok működéséről a különböző konfigurációkon, mert olyan számú kombinációs lehetőség fordul elő, hogy így tudjuk a legjobb és legtöbb visszajelzést kapni.
Windows 7 és Windows 7 64 bit rendszereken visszajelzéseket 2 játékmagazintól (GameStar és PC GURU) is kaptunk, hiszen jelenleg is fut náluk 1-1 előfizetői akció a Fallout 3-mal. Tőlük az érkezett vissza, hogy 1-1 ügyfélnek akadtak problémái ezen operációs rendszereken való futtatással, de sikerült végül megoldani a játék elindítását és elhárítani az esetleges fagyásokat.
A megjelenése óta a Fallout 3-ból több ezer darabot értékesített cégünk jogelődje és mi is, és a ténylegesen el nem induló játékok száma minimális, alig 10-es nagyságrendű.
Nekem nem ment. Én a skullptura által készített patch+töréssel tudtam csak szóra bírni. Ezt, ismétlem, a forgalmazó sem sérelmezte, mivel megvettem az eredetit! Így szépen végig tudtam játszani, bár egy-egy fagyás azért így is előfordult.
Itt fontos, hogy mikor elindítod, akkor a VGA beállításnál NE változtasd meg a töréssel együtt "érkező" VGA típusát. Legalábbis nálam ez (is) segített.Remélem, tudtam segíteni, de ha van még kérdés, írjál nyugodtan.
-
Hunork
veterán
válasz
zalman90
üzenetére
Üdv!
Milyen Fallout3? Sima, vagy GOTY? (eredeti???) Milyen rendszeren? Win7 vagy XP?
Mert ezer a gond, nekem a sima volt, Win7-en, 64 bit, és röhejesen csak a crackelt állományokkal futott, ami ilyenkor teljesen legális, mivel birtokomban volt az eredeti. Erről a kiadóval is leveleztem, hosszasan próbálkoztunk mindenféle megoldással. Írjál nyugodtan, ha tudok, segítek, akár pü-ben is.
-
-
Ryder62
őstag
válasz
zalman90
üzenetére
Nem tetszett a kiváltaknak hogy egy jött ment pusztajáró csak úgy kinyissa az ajtót és elvigyen mindent amit lát. A főnökük veled volt még vitatkoztak is hogy így is jut bőven cucc mindenkinek csak az egyik kivált lelőtte a bosst és a többiekkel együtt ellened fordultak. Voltak páran akik a te oldaladon álltak. Kb ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák

- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Assetto Corsa Rally
- Autós topik
- Battlefield 6
- Jövedelem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- iPhone 14 128GB karcmentes, magánszemélytől
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i5-1334U - 8GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

köszönöm előre is , mert már napok óta keresem azt a helyet

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)