- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
válasz
#65313280 #5098 üzenetére
Nem létezik
Nyilván egy teljes uninstall után kell a linken szereplő dolgokat megtenni! Magyarán kitörölni minden nyomot a gépről, gép restart, utána jöhetnek a lépések. Nem emlékszem: lemezes verzió, vagy Steam-es? (gondolom eredeti...) Egy tuti: nekem W8 és 64 bites, még nem volt játék, ami így vagy úgy, de ne ment volna! -
Hunork
veterán
válasz
#65313280 #5093 üzenetére
VAN megoldás!!!
Én is W8 alatt tolom most már végre a GOTY kiadást, íme a link, figyelmesen olvasd végig, és mindenhol állíts be mindent!!! F3 working windows 8
Majd jelezd, hogy sikerült-e!!UI: miután megcsináltam, még 1szer sem fagyott ki!!!
-
-
PeL
addikt
válasz
#65313280 #5093 üzenetére
Szerintem kár a játékot hibáztatni, akkor mikor fejlesztették még nem létezett sem Win8 sem Win7 bár utóbbi rendszeren elfut. Mondjuk nem tudom mennyiből tartana egy kompatibilitási patchet készíteni hozzá a Bethesda-nak, láthatóan nem érdekli már őket hogy mennyien kínlódnak ezzel a problémával. Szerintem tegyél fel régebbi oprendszert is egy külön HDD-re az ilyen problémák kiküszöbölésére.
-
törölt tag
És windows 8-ra van valami megoldás? Mert ha fejen állok akkor se akar elindulni. Már átírtam az ini-t, próbáltam dx9-es dll-el nexusról, kompatibilitási mód (XP SP2-3), de ahogy indítom a játékot hibaüzenettel le is áll. Mindent kipróbáltam amit google dobott.
Nagyon jó vétel volt ha sehogy nem lehet működésre bírni.
-
sziasztok!
azt olvasom, hogy a fallout 3 goty nem megy win7-en, erre van vmi orvosság? most ezért külön telepítsek xp-t?
-
Hunork
veterán
Tudom, OFF, de ha valakit érdekel a fentebb említett Deus Ex első része feljavítva, ez a patch kell hozzá: deus ex patch, és utána mehet ez: New Vision. Utóbbi több, mint 1GB! És mehet rá a magyarosítás is.
-
Hunork
veterán
Lemaradt: Deus Ex: kifejezetten az ELSŐ részre gondoltam, nem írtam oda. Ez is GOTY volt annak idején, totál F3, csak cyber-punk világban, hihetetlen jó zenékkel. Most nem tudom fejből, de eredeti gamma esetén a megfelelő patch után feltehető egy grafikai MOD, ami mindent feljavít, és van hozzá magyarosítás! Ajánlani tudom!
-
Hunork
veterán
Igen, igen, a STALKER kimaradt, pedig most szedtem le a Misery Mod 2.0-t!
Nem is tudom, miért felejtettem el! De így utólag is, a harmadik hely a STALKER Trilógiáé!
A másik kérdés, az ominózus Tűzlándzsa... hát, igen, ha meglesz, jó, ha nem, nem baj, a Blaster iszonyat, és hála pár tippnek, meg egy véletlennek, van egy csomó skuló hozzá!
Amúgy bódottá van: tegnap a GOTY tulajdonosa lettem, no meg befigyelt a Return to Castle Wolfenstein is!
És szépen bevette a sima mentést, már hipp-hopp 5 új küldetésem lett, pedig csak 10 métert tettem meg a pusztában! Úgyhogy elmélyülök ismételten! Alleluja!Ryder62: jaja!
-
Ryder62
őstag
Nem tudom hogy mit szenvedtek ezzel a Firelance-el. Az Alien Blaster jobb ráadásul fix helye is van.
-
PeL
addikt
Antonius szavaira támaszkodva igen, a STALKER nálam simán beférne az első második helyre ebben a listában. Mondjuk a Deus Ex-hez még nem volt szerencsém de amiket olvastam róla annyira nem győzött meg. A Fallout 3 valóban benne van minden idők legjobb játékai top3-ban nálam.
A Doom és Quake... John Carmack és John Romero nálam is példakép lehetne, annak idején valóban korszakalkotó játékokat csináltak a Doom-okkal és Quake-ekkel, de a Quake 4 már nem állta meg úgy a helyét szvsz. És épp mostanság olvasom a róluk kiadott könyvet immár harmadszor (David Kushner - A Doom Legendája vagy angolul: Masters of Doom) ami gyakorilatilag az életüket mutatja be, hogy hogyan váltak egyszerű gyerekekből a számítógépvilág történelmi alakjaivá.
Crysis szintén technikai áttörésnek számított 2007-ben grafikailag, a folytatások már szerintem csak gyenge próbálkozások voltak, a grafika nálam nem számít, az első részt tartom etalonnak a trilógiából.
Max Payne: Jó kis akciójáték, elsők között volt akik alkalmazták a bullet time effektet (vagy talán először?), de nincs újrajátszhatósági értéke így kb egyszeri élmény.
-
Antonius1978
addikt
Es a Stalker-t miert hagytad ki a felsorolasbol ?
xFreex - en is pont igy jartam, egy olyan helyen, ahol jopar lepcson kell felmenni egy eromuhoz vagy benzinkuthoz...epp a tetejere szottyant, hat ett a mereg is rendesen...
Amugy amikor 2,5 evvel ezelott jatszodtam, akkor megvolt, az idegen hajon osszeszedtem meg hozza vagy +100 loszert.HáGé - ki kell kiserletezd, hogy milyen fegyvert hasznal szivesen...ha jol dereng soretest,geppisztolyt es pisztolyt.Meg ilyen-olyan puskakat.A mesterlovesz is mehet, valamint ha van idegen hajos kiegeszitod, akkor az idegen fegyvereket is tudja hasznalni ha jol emlekszem, foleg az idegen puskat.
Amugy ezen a kepen valamelyik utos Magnum pisztoly van nala. -
xFreex
aktív tag
válasz
Bad Pritt #5083 üzenetére
Nem csak a fegyvert kell neki odaadni, hanem kell neki hozzá lőszer is. (Távolsági fegyverek)
Az adott szituáció szerint fogja használni a kapott fegyvert. Charon pl előnyben részesíti a sörétesét, mert nagy a sebzése. A géppityut valószínű azért nem használta, mert kiseb volt a sebzése, ellenben talált egy ütős nagypapit, amivel szépen tudott aprítani. Ha távolsági fegyvert adsz neki, akkor javaslom a mesterlövészpuskát.
(#5082) Hunork
Hajrá hajrá. Ha most nem is találod meg, akkor majd a legközelebbi végigjátszásnál, már tudod, hogyan lehet megszerezni. -
Bad Pritt
félisten
Sziasztok,
Hogy lehet új fegyvert adni a segítőknek? Vagy nem mindnek lehet?
Charonnal és Dogmeattel nyomulok egy ideje, jó kis hármast alkotunk. Amint megszereztem a csókát Azrukáltól, adtam neki egy fullra pimpelt gépkarabélyt de maradt a saját sörétesénél. Ellenben mikor eljutottunk a Fehér Házhoz, felvette a Fat Boyt, amit először nem is vettem észre, aztán elkezdett vele lövöldözni a metróban minden homlesz ghoulra és majdnem kinyírt. Szóval ha én adok neki fegyvert, akkor azt nem használja? -
xFreex
aktív tag
Én még az elején szoktam eljátszani ezt a visszatöltős dolgot.
Amikor megyek a Hiperszupermarket-be.
Megatonból az utat követve megyek az áruházhoz és a jobboldali megsemmisült háznál szoktam menteni, ami után pár lépéssel a döglött brahmin van. Elindulok a Supermarket felé és az eget nézem. Ha nincs bumm, hanem csatazajt hallok, (a fosztogatók már megint balhéznak valakivel/valamivel) akkor már mehet is a reload.Sajna neked ez a lehetőség már kilőve. Gondolom már jártál arra.
-
-
xFreex
aktív tag
Itt egy térkép a lehetséges véletlen helyekről, ahol előfordulhat, vagy nem. A sárga pontokat nézd.
Van egy trükk amivel tutira megszerezhető, csak kell egy olyan "sárga pontos" hely ahol még nem jártál + meg persze birka türelem.
Még mielőtt megközelítenéd a helyet csinálsz egy gyors mentést. Elindulsz a hely felé, és reménykedsz, hogy lásd az eseményt (robbanást) az égen. Ha nem történt meg akkor valami mást töltött a game. Visszatöltöd a mentést és addig próbálkozol, amíg nincs bumm.Ja és ha megvan az esemény, de nem találod meg mind a 24 lőszert, akkor érdemes dogmet-tel átnézetni a környéket lőszerért, mert elég nagy területen szokta szétszórni azt a 24 db-ot. (Ha magad keresed akkor sötétben világítanak a lőszerek, éjszaka jobban láthatók.)
Egyébként jó kis gun. Nem olyan tartós, meg kicsit gyengébb is mint a normál változat, de cserébe mindenkit felgyújt.
-
Hunork
veterán
-
xFreex
aktív tag
Bizony bizony az alapban van. A megszerzése viszont macerás, ugyanis egy nem fix helye vagy tulaja van. Ez a fegyver egy véletlen eseménnyel kerül a játékos látókörébe.
Gondolom már tapasztaltad, hogy minden végigjátszás más, bizonyos emberekkel, eseményekkel más, más helyen találkozol. Ilyen pl.: az anchorage emlékműnél mindig más van, egyszer egy dögevővel találkozol, másik játéknál + egy halálkarom osztja a vadászokat, vagy épp egy óriásskorpió védelmez minden áron egy tiszta vízzel teli hűtőt. Ezek mind ilyen események. Sosem tudod, hogy a térkép melyik részén botlasz bele, de előbb utóbb valahol találkozol vele.A tűzlándzsa + 24x1 db energiacella az égből pottyan le egy ilyen véletlen esemény helyen, egy nagy robbanás után.
Figyelni kell rá, mert ha kellően megközelítesz egy ilyen helyet, akkor a game véletlenszerűen generál egy ilyen eseményt. Ha ez épp az volt ami a tűzlándzsát dobta, de neked elkerülte a figyelmedet, akkor előfordulhat, hogy a fegyvert egy arra járó NPC felveszi, és szinte lehetetlen kideríteni, hogy ki volt. Az is előfordulhat, hogy a robbanás következtében a fegyver elérhetetlen helyre esik. Pl egy ház tetejére. -
xFreex
aktív tag
-
Hunork
veterán
Hali mindenki!
A lényeg: én csak a sima F3-at tolom, semmi DLC! És nem a szintlépés a lényeg nekem, hanem hogy minden apró helyet felfedezzek, amik csak a legjobb esetben is a helyi térképen vannak. Jelenleg mindennel kész vagyok, az utolsó küldetést leszámítva, még a füles küldit is felvettem (perk kell hozzá), összes pipboy nálam, Fawkes és Leo bácsi cimbik, kutyuli a házamban, T51b páncél rajtam, idegen puska és hozzá lőszer hegyek, valamint egy halom mini atom a zsákban, és most csak bóklászok az eldugott helyek után. Ha 38-as szint lesz a végső, az sem számít, csak minden centit ismerni akarok.
Egy számítógép fogott ki rajtam, a Levéltárban lelőttem egy csajt (nem kellett volna, nincs meg a holtteste), ott van Rotundában a gép, de nem férek hozzá sehogy. Minden más amúgy kész, legalábbis amit elértem. Rockopolis is megvolt, úgyhogy most csak járom az utat (The Road), és nézem a helyi térképet lelkesen...
OFF:
Amúgy meg, best game of the world!
1. Fallout 3
2. Deus Ex
3. Doom and Quake all (mert John Carmack az Isten!)
4. Crysis all
5. Max Payne all -
Bad Pritt
félisten
Én 25 óránál járok és 28. szintű a srácom, ezért furcsa számomra, ráadásul még Pittben és Point Lookoutban nem is jártam, nem beszélve a főszálról, meg a temérdek mellékküldiről...Vagy ezzel a konzolparanccsal a fejlődés is lelassul, messzebb lesznek egymástól a szintek?
-
Hunork
veterán
válasz
Bad Pritt #5067 üzenetére
Szia!
Dogmeat: én a házban hagytam, ott mindig biztosnádban van, nem tudom, hogy harc közben mi történne vele.
Szint: egyetlen úgynevezett cheat-et alkalmazok, mégpedig azt, hogy az eredetileg 20-as maximum szintet túllépjem. Ez szerintem nagyon alul lett tervezve... És most 68 óra játék után 33-as a szintem. Persze ehhez kell az is, hogy a megfelelő fegyverrel küzd rendszeresen, amiért a legtöbb XP-t kapod.
Amúgy a konzol parancs: setgs iMaxCharacterLevel 45. És akor 45-ös szintig is lehetne menni, bár ez már kicsit lehetetlen... -
Hidan55
csendes tag
Köszönöm a válaszokat.. A problémát sikerült megoldani a genndy által küldött információk alapján...
Szóval köszönöm a segítséget!
-
Hidan55
csendes tag
Üdv!
Lenne egy problémám a GOTY változattal... Régebben már játszottam vele ugyan azokkal a felszerelésekkel amik a gépemben vannak, de már jó ideje nem és azóta egy párszor újra lett rakva a gép, de mindig Win 7 64bit-es lett feltelepítve és most valamiért ha elindítom és új játékot kezdek akkor megfagy mikor meg születne a baba... vagy ha régi mentést amit bemásoltam akkor elindul, de már az elején ki írja, hogy néhány adat elveszett így nem fog minden működni.. (gondolom ez oké) de mindegy ha betöltött akkor kb. 30 másodperc múlva megfagy és nem válaszol...
Régebbről emlékszem azt hiszem kellett valamit csinálni csak már nem tudom, hogy mit...
Próbáltam 1.7-es patch-el de nem akarta felrakni...
Újra rakni is próbáltam, megnéztem úgy is, hogy a mentéseimet nem másolom be, de úgy is kifagy...
(A játék eredeti)Esetleg nem tudtok valami ötletet, hogy mit kellene csinálni?
(Ha esetleg már volt ilyen kérdés akkor bocsi.) -
csaba951
veterán
/Spoiler ON
From the main entrance, proceed into the entrance foyer, and head around the central wall. On the other side is a Guess and Win! Terminal. Play the quiz if you wish, then inspect the three separate exits. There are metal doors to the east and west; these will lead you on the long route through the building (Path B). For the short route, choose the double wooden doors under the rotunda signage, next to the flaming barrel (a visual clue that this is the way to go).
Activate a National Archives Guess and Win! Terminal, and you get eight quiz questions about American history:
Question 1: The Declaration of Independence was an act of what body?
Answer: Second Continental Congress.Question 2: How many North American Colonies rebelled against Great Britain in 1776?
Answer: Thirteen.Question 3: Who was the first person to sign the Declaration of Independence?
Answer: John Hancock.Question 4: How many delegates signed the Declaration of Independence?
Answer: 56.Question 5: Which one of the following is NOT a written section of the Declaration of Independence?
Answer: Ratification.Question 6: Who was the ruler of Great Britain when the Declaration was enacted in 1776?
Answer: King George III.Question 7: Complete this famous phrase from the Declaration: “Life, Liberty, and the pursuit of…”
Answer: Happiness.Question 8: Who was the principal author of the Declaration of Independence?
Answer: Thomas Jefferson.Your rewards for correctly answering all eight questions in a row (start again if you get one answer wrong, the questions you previously got correct remain highlighted) is an Archives Prize Voucher. The Prize Voucher can be redeemed for Fruit Mentats at the prize terminal immediately to the right of the Guess and Win! Terminal (there’s also a safe in the nearby administration office with six more Prize Vouchers).
Archives Prize Voucher
Glamorously Grape Mentats (3)
+5 CHA for 240 minutes.Brilliantly Berry Mentats (3)
+5 INT for 240 minutes.Observantly Orange Mentats (3)
+5 PER for 240 minutes./Spoiler OFF
-
xFreex
aktív tag
válasz
Bad Pritt #5060 üzenetére
Nem fog sérülni, mert 9999 a páncél HP-ja. Ez ilyen. Fene tudja milyen okból meghagyták a szimulátorbeli értékét. Esetleg a Fallout3nexus-on találsz rá módot, hogy normál értéke legyen.
Ha jól emlékszem akkor a fegyvert csak a kereskedők tudják javítani, illetve majd a Mothership Zeta DLC keretein belül hozzájutsz egy alien epoxi nevezetű csodaszerhez, amivel majd te is tudod javítani.
-
Bad Pritt
félisten
Sziasztok, megvan a GOTY és most csináltam meg az Operation Anchorage DLC-t végig, meglett a winterized power armor.
Amit régen nem vettem észre de most szemet szúrt, hogy nem sérül a páncél: ez bug vagy direkt ilyen? Vagy majd egyszer csak elkezd sérülni és a "normális" páncélokkal lehet majd javítani?
A másik, hogy a Gauss fegyót semmivel nem lehet megjavítani csak a kereskedőkkel? -
Hunork
veterán
Hát igen, lehet...mindegy, megnéztem, csak 1,5 órát buktam, és egy mentés megy, majd meglássuk, hogy csinálja-e. Most csak egy gépen tolom majd.
Behemót: hát lehet, hogy Overlord volt, jó nagy darab, annyira emlékszem...
Kód: Sydney? Hmmmm....pedig a küldetés megvolt...mindegy, ezen nem rágódom akkor.
Köszönöm a tanácsokat! -
xFreex
aktív tag
Valószínűleg tényleg a cipelgetés az oprendszerek közt tett be neki, de hogy miért csak most és korábban nem azt nem tudom.
Ha korábbi mentés megy akkor csak az a pár óra bukott.
Most nézem, passzos név
A terminálhoz meg a függetlenségi nyilatkozat ellopása küldinél tudtad volna megszerezni a kódot Sydney-től.
De nekem ott még mindig nem rémlik behemot... -
Hunork
veterán
Szia!
Köszönöm a gyors választ!
Sajnos, az átnevezés sem segít...A lényeg, hogy a mentésben a szöveges részben eddig Menedéklakó Bűnöző volt, most meg null...
Ez van az autosave, quicksave és az utolsó saját mentésnél is. természetesen egy régebbi mentéstől mehetnék, de elég sokat kutyagoltam azóta, és nem jegyeztem fel...
Rendszer Win8, és eddig nem volt gond, sőt, két gépen tolom, a mentéseket hurcolom ide-oda, lehet, hogy ekkor keveredett meg, a másik gép Win7. Nem tudom...Csak sajnálom, még ilyen részletesen nem mentem neki, minden centit be akartam járni. Még én is meglepődtem, hogy mennyi területet találtam, ami csak maximum a helyi térképen látható, vagy ott sem...Mindegy, végül is elégedett vagyok, csak azt az 1-3 órát sajnálom, ami benne maradt. Neten sem találtam érdemleges megoldást erre.
Amúgy erről beszélek:UI: csak egy nem is cheat-et használok, és használtam korábban is, nevezetesen a szintlépés engedélyezését!
genndy : a Nemzeti Levéltárban a Rotunda teremben van egy terminál, arról beszélek.
Na, azt nem engedi feltörni...
-
genndy
addikt
A Levéltáras helyszínt tudom, de csak annyi rémlik, hogy terminálokba kell a megfelelő sorrendben mindig a jó jelszót beírogatni. Ez lesz az.
(egyébként nem levéltár, hanem a Történelmi (vagy Technikai) Múzeum) -
xFreex
aktív tag
Csak a legutolsó mentés halt be vagy az összes? Autosave be van kapcsolva? Ha igen akkor és az utolsó autosavet sem tudod betölteni akkor a mentések mappájában töröld az autosave.fos fájlt és nevezd át az autosave.fos.bak fájlt. (töröld belőle a .bak-ot) Egyébként milyen oprendszeren fut, és vannak aktivált módjaid?
A könyvekkel kapcsolatban meg nem akarlak elkeseríteni, de több mint 100 található az alapjátékban.
Ha tudsz angolul, akkor ez alapján megkeresheted mind.A terminálról nem ugrik be semmi. a Levéltárban a behemót helyszínén van? Vagy csak én játszottam vele régen?
-
Hunork
veterán
Üdv!
Hát, érdekes a helyzet. Harmadik végigjátszás. rengeteg új helyet fedeztem fel, nem hivatalos helyet, hanem épületet, csatornát, egy kis házikót itt-ott. Van 17 mini atom (úgy, hogy használtam is szépen!), 188 rakétám, rajtam a T51b, és minden fegyvert megszereztem, idegen puskát is. Nuka kóla 51 darab megtalálva, a csajnak mind eladva, sértetlen könyvekből 49-et vittem a könyvtárosnak, nem is hiszem, hogy van még belőle valahol, és megtalálva a térképen nem szereplő Rockopolis is, sőt, a Mocsári bénáknál a csatornában a sérült ajtót is megjavítottam, eddig ezt sem tettem. Egy számítógéppel nem bírok, a Levéltárban a behemót helyszínén van, ott kell a saját jelszó, feltörni nem lehet, na, erre nem tudtam rájönni.
Ha valaki ebben tud valamit, megköszönöm!
Minden küldetés elintézve, még az Ócskavas telepest is felvettem, hogy be tudjak végre menni az "irodába". Az utolsó persze még hátra van, a nagy robival, de ekkor jött az érdekesség. Én ugye lelkesen Quick Save-elek, meg csinálok sima mentést is.És tegnaptól nem tudok játszani, folyton kifagy már a töltéskor. Megnéztem mi a helyzet, és a következő fogadott: a mentések mellett ugye ott a név és szint-elnevezés. Nos, utóbbi egy esetben átváltott :null -ra, majd a másik mentésnél semmire, üres ott a hely!
Erre valaki tud megoldást??? Tök ciki, hogy az utolsó küldetés még ott van, közben elhatároztam, hogy minden centimétert bejárok újra, mindent felveszek, ami értelmes, mindennel üzletelek, amit jónak vélek, és most tessék, nem megy a gamma, holott 2szer már végigtoltam, igaz, nem ilyen alapossággal.
Ha valaki tud megoldást, segítsen! Akár, ha szerkeszteni kéne a mentés fejlécét, vagy bármit, nagyon megköszönném! -
xFreex
aktív tag
Van még az alapjátékban 96 db (8x12) cella a Bannister Erődtől keletre egy nagy kráterben a felfordult teherautó alatt.
Továbbá találhatsz még a Függetlenség Erődben (a kiváltak bázisa) 2-től 22-ig az alagsori raktárban két lőszeresdobozban, ez még több is lehet, ha megvan a kutakodó perk. Ekkor 120-is lehet a max. Bejutáshoz csak eleget kell gyűjtögetni a kapuban álló Casdin védelmezőnek. Ha megnyered a bizalmukat akkor nyugodtan betörhetsz az erődbe, nem fognak megtámadni.Még több lőszerhez juthatsz, ha kihasználod a glitch-et. Keresel magadnak egy fosztogató csoportot, földre dobod a fegyvert + 1 db lőszert hozzá, megvárod míg felveszi valamelyik, megvárod míg kézbeveszi, majd egy kellően erős fegyverrel lelövöd, ezután a csapat egy másik tagja veszi fel a fegyvert akit szintén lelősz és igy tovább míg el nem fogynak. Kifosztod a hullákat. Amelyik először veszi fel annál csak az az 1 lőszer lesz, amit te ledobtál, de akik utána, azoknál már 4-8 db is lehet.
Ezt a módszer a végtelenségig csinálhatod, csak legyen elég fosztogató.
Ha jól tudom akkor a kereskedők tudják javítani. Őrült Wolfgang vándorkereskedő tudja 75%-ig legjobban, ha előtte befektettél az üzletébe.
Javításra is van egy glitch. Ezt a fegyvert elfogadja Casdin védelmező a Függetlenség erődnél a pusztasági gyűjtögető nem jegyzett küldinél, mint gyűjtendő tárgyat. Miután lepasszoltad neki, kiválasztod cserébe a kívánt jutalmat, majd szépen visszalopod tőle (magas lopakodás és stealth boy használata ajánlott + lopás előtt érdemes menteni). Minden leadott tárgy, függetlenül a leadáskori állapotától, tökéletes 100%-os állapotba kerül a zsebébe.
-
Hunork
veterán
Hali!
Csak egy rövid kérdés:az idegen puska is nálam már, ezt valaki tudja javítani? És ha elfogy a lőszer, több nem is lesz hozzá? (nem emlékszem pontosan a korábbi végigjátszásokból...egyiknél meg sem találtam...) -
ch003067
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #5046 üzenetére
Nyári vásár van. 2 napig volt 5 eurós áron.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Wut?
Nálam 12EUR-ra írja mindkettőt.
Pedig 5 EUR-ért bezsákoltam volna őket.Szerk.: Áh, gondolom flash sale-ben volt, buktam.
Szerk2.: Nyári vásárt tudom, de nem szoktam nézegetni naponta. Tulajdonképpen nem létfontosságú, itt ül a polcon mindkettőből a gyűjtői, de ilyen pici pénzért megvettem volna őket PC-re is. -
PeL
addikt
Steamen most 5€+5€ a Fallout 3 GOTY és a Fallout New Vegas Ultimate Edition
-
ch003067
addikt
Nem értem.... Megvan eredetibe a játék, erre 5 percenként kifagy.... Mit lehet ezzel kezdeni ? nincs erre egy normális patch ??
-
Hunork
veterán
Üdv ismét!
Megint nekiálltam, és lehet, hogy elcsesztem. Segítség kellene.
Mr. Crowley a téma. Kulcsokat elvittem neki, és elindult, de nem követtem.
Kérdéseim:
0. minden kulcsot odaadtam neki, és mégis, akárhányszor utána hozzászólok, közli, hogy elloptam a jogos tulajdonát...
1. ha nem követem, akkor is tutira ott lesz valamikor a Constantine erődben? És ha igen, kb. mennyi idő múlva?
Ugyanis én közben elmentem oda, átverekedtem magam számos helyen, és nincs kedvem előlről kezdeni, mármint visszatölteni.
2. van valamilyen konzol parancs, hogy megtaláljam ezt a Crowley-t? (a player.moveto nem megy, valamilyen windows system blablát ír ki...)
3. vagy nincs már megoldás, mint visszatölt, és követem?Gyors válaszokat előre is köszönöm!!!
-
ch003067
addikt
Sziasztok !
A Fallout 3 GOTY-hoz ha töltök egy magyarítást, akkor nem fog baszkódni a steam ?
-
xFreex
aktív tag
A problémát angol változatnál a magyarítás okozza, amennyiben aktiválva van a Broken Steel DLC. Amennyiben DATA mappában bent van a magyarítás a játék csak annyira lép tovább a főküldetés végén, hogy felébredsz a citadellában, de nem tudsz mozogni. Nem elég, ha deaktiválod a magyarítást, ideiglenesen törölni kell a data mappából, még mielőtt a tisztítónál beírod a kódot. Amint felébredtél a citadellában és elfogadod az első küldetést mentesz, kilépsz, visszamásolod a magyarítást, játék indításakor aktiválod és minden megy tovább.
A magyar F3 GOTY változatnál ez a probléma nem jelentkezik, csak a külön bemásolt és aktivált magyarításnál.
-
SteeWe
aktív tag
Steam-es változattal van-e bármi gond nálunk, Magyarországon?
[link]
Rémlik olyan, hogy a magyar nyelvű változattal vannak/voltak gondok -
hubai1979
őstag
-
hubai1979
őstag
válasz
Antonius1978 #5027 üzenetére
Nézegetem de nem találtam semmi újat, fentebb linkeltem egy oldalt én onnan szedtem le egy pár dolgot. Találsz ott stalker páncélok fegyverek módot, ami még érdekesnek volt new-york 2.6 de én nem tudtam vele mit kezdeni nem indult.
-
Antonius1978
addikt
Mi az abra a Fallout 3 teren, vannak hozza valami uj kiegeszitok stb ? (nem a gyari kiegeszitokre gondolok)
-
hubai1979
őstag
Föl telepítettem fallout - stalker módot de a fegyverek valahogy nem jók, villognak össze vissza ,pedig fallout mod managert használtam.
-
hubai1979
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #5018 üzenetére
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
hubai1979 #5017 üzenetére
Annyira nem bonyolult: jobb felül zöld "Download (Manual)" gomb, majd a fájlok listájánál "Download manually..." opció a kívánt elemeknél, kiválasztod a letöltéshez használt szervert, és kész.
Előtte regisztrálsz egy accountot, mert anélkül nem tudsz 2Mb-nál nagyobb fájlokat letölteni.
(#5016) Jorus: Köszi!
-
válasz
bLaCkDoGoNe #5015 üzenetére
Ezdecsinos!
-
csaba951
veterán
válasz
hubai1979 #5013 üzenetére
Legelső találat a Googleban: FWE - FO3 Wanderers Edition
-
hubai1979
őstag
FWE - FO3 Wanderers Edition nem tudjátok honnan lehetne letölteni.
-
Antonius1978
addikt
Termeszetesen.
Hisz epp azert kerdem, mert azt a kuldit csinalom.
De kozben utannaneztem, es ugy tunik, hogy a Kapitoleumi ajton jossz majd ki a kuldetes vegen, de nekem a kuldetes elejen ott mutatja, hogy az a bejarat, de azon csak kijonni lehet.Aztan megneztem egy videot, es mostmar megtalaltam a tenyleges bejaratot.
Kisse erdekes, mert nem emlekszem, hogy 2 evvel ezelott csinaltam volna ilyen kuldetest...vagy kimaradt, vagy megis megcsinaltam, csak annyira jellegtelen volt, hogy elfeledtem.Most majd meglatom. -
genndy
addikt
válasz
Antonius1978 #5010 üzenetére
Az egyik DLC küldetése visz majd oda, de addig nem tudsz lemenni amíg az a küldi el nem jut odáig.
-
Antonius1978
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #5009 üzenetére
Ertem.Kozben megcsinaltam a fo kuldetest, es a szupermutans csatlakozott hozzam.
De par kuldi utan visszacsereltem a zombira, mert mar nem emlekeztem, hogy milyen cuccok maradtak nala...
Lehet az lesz a vege, hogy elveszem tole a teliesitett eropancelt, es egyedul folytatom a dolgokat.Most epp van egy problemam : a Capitoleumban van egy ajto, azon keresztul lehet elerni valami elnoki metrot es Adams bazist. Hogy a fenebe nyilik az ajto, azt mondja hogy addig nem nyilik, amig nem adunk neki aramot.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Antonius1978 #5006 üzenetére
Charon nem fog használni energiafegyvereket. Small Guns skillje van, így az ebbe a kategóriába tartozó csúzlikkal fog lődözni (shotgun, sniper, assault rifle, pisztolyok, stb.)
-
Antonius1978
addikt
válasz
tigerscorpio #5007 üzenetére
Ertem.Nos, meg irok ahogy elorehaladok, arrol amit tapasztalok.
-
tigerscorpio
aktív tag
válasz
Antonius1978 #5006 üzenetére
ujrahuztam a wint :/
tehát sehogy...
még nem volt erőzetem feltenni -
Antonius1978
addikt
Nos, hogy haladtok a jatekban ? a 28as szint felenel vagyok
Most keresem a 87es Menedeket, azaz mar a barlangokon keresztul megyek feleje.
Megvan a Gauss csuzli, de - nem tudom mar irtam-e - Charon nem szereti, es a plazma puskat sem.
A Magnumot meg a Mesterlovesz puskat szereti, kesobb nem tudom meg milyen fegyvert adjak neki, lehet az alien puskakat szeretni fogja ? Gondolkodom azon is, hogy elhajtom a fenebe es felveszem Cross Onagylovagsagat -
genndy
addikt
válasz
tigerscorpio #5003 üzenetére
Az a Steamé alapértelmezetten.
Viszont a játékban is van, tényleg, PrintScreen-el lehet képet csinálni. -
genndy
addikt
válasz
Antonius1978 #5001 üzenetére
Ha Steames a játék, azzal még könnyebben is, van ugye a beépített képlopó.
-
Antonius1978
addikt
válasz
tigerscorpio #5000 üzenetére
Haha, az valami rajzfilm, ha jol emlekszem
Rakjal be te is par kepet, a Fraps nevu progival tudsz csinalni
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest