- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrStokes
tag
válasz
GypsFulvus2 #3397 üzenetére
Koszi, kozben sikerult megneznem nekem is es mar meg is rendeltem a jatekot.
En ugy tudom toluk meg a Zavvi-tol futarceg hozza, nem a Magyar Posta.
Legalabb is eddig minden esetben igy volt. Postara en sem mernem rabizni. -
GypsFulvus2
őstag
válasz
MrStokes #3396 üzenetére
Sajnos ebben nem tudok segíteni, mert nem bízom az ilyet postára. Régebben két csomagom is eltűnt a magyar postán, az egyik elég értékes könyvszállítmány volt. (Magyarországon belül nyúlták le, a határig lehetett követni őket)
Szerencsére épp hazatérőben volt egy barátom UK-ból, így én vele hozattam be a GotY példányom. Itt [link] azt írja, hogy 2.95 GBP. Az kb 1000 HUF most. -
MrStokes
tag
válasz
GypsFulvus2 #3395 üzenetére
Amikor neztem meg out of stock volt, de koszi az update-et. :
Innen mar regebb ota nem rendeltem. Nem emlekszel veletlenul, hogy mennyi volt a csomagolas + szallitas plussz koltsege?
Legutobb Zavvi-rol rendeltem es ott ez kb. 400 HUF volt.
Cirka 1-1,5 evvel ezelotti GAME.CO.UK rendelesnel nekem 1600 HUF remlik, de remelem csak rosszul emlekszem. Bar meg ezzel egyutt is olcsobban jonne ki, mintha itthon megvennem 8e -ert.
-
MrStokes
tag
Sziasztok!
Szeretnem megvasarolni a jatek GOTY verziojat, es ugy latom, hogy kulfoldrol rendelve boven jobban jar az ember. Ket oldalon neztem eddig (Zavvi es Game.co.uk), de sajnos egyiknel sincs most raktaron.
Tudnatok esetleg mas, megbizhato netshop cimeket mondani, ahonnan nyugodt szivvel rendelhetnek a jatekbol egy peldanyt?
Elore is koszonom!!
-
용 Bob
senior tag
Elkezdtem az ANCHORAGE küldetést, 2 kérdésem lenne:
1. Lehet-e valahogy parancsokat adni az osztagom tagjainak, vagy csak birka módjára szaladnak utánam?
2. Ha végeztem a küldetéssel, visszakapom az eredeti térképet, a felfedezett helyekel, meg szerkóimmal?
-
Xblades
tag
válasz
remington2 #3390 üzenetére
Ha fent van a 3.dlc a Broken Steel, akkor tovább játszhatsz a játékban. Akkor folytatodik a játék és nem zárodik le.
-
remington2
senior tag
Üdv!
spoileres!
Végigvittem a főszálat, és jópár mellékküldit is, de sajna a végén nagyon későn kapcsoltam, és elkapott az utolsó küldetések hajszája, így most már a főküldetés után vagyok. A térképen még sok bejárandó rész van, nem voltam a rivet citynél lévő városrészben sem (ahol a függetlenségi nyilatkozatot kell majd megkeresni, meg a galaxy rádiós küldetés lesz). Mit csináljak? Nyomhatom így tovább, mintha vége se lett volna, és megadja a még megmaradt mellékküldiket, vagy töltsek vissza oda, amikor a pentagonba érek? Melyik a jobb megoldás?
-
Skylark
tag
konzol lehívás?
elvileg ~ -re kellene jönnie, de semmi sem történik
netán előbb vmely ini-ben engedélyezni kell? -
Xblades
tag
Alapból csak két nagyobb rádió adás van. Abból is a legjobb a Gnr , aminek ha megcsinálod a küldetését ( a főszál egyik küldetése) akkor bárhol befoghatod.
A többi rádióadó csak egy rejtekhelyhez vezet el, minél erősebb a jel annál közelebb vagy a bejárathoz.Ezenfelül csak mod-kal bővítheted a zenét pl ezzel : [link]
-
용 Bob
senior tag
Üdv a Topicnak!
Most kezdttem el játszani az alapjatekkal, hát nem az a megyünk lövök játék, de ez igy is van jol. Ismerkedek eleg erosen a jatekrendszerrel, tobb kevesebb sikerrel.
Kerdesem lenne: olvastam róla valahol, hogy be lehet állitani sok radióallomast, illetve meg mp3 zenéket is be lehet rakni ala, ezeknek mi lenne a gyakorlati megvalosulasa?
-
PH 5.5
aktív tag
Ezt találtam:
The game can't handle 4 cores anymore. So if you have a quad core pc and you install the latest patch the game will start crashing. There are instructions on how to fix this.
Open up the fallout.ini file in: My Documents\My Games\Fallout3
Find the line:bUseThreadedAI=0
change it to:
bUseThreadedAI=1
Add another line after it and insert:
iNumHWThreads=2
This will limit the game to 2 cores and prevent the engine bug from causing the game to freeze.
-------FOR THE PEOPLE WHO STILL CRASH--------
Instead of iNumHWThreads=2, change it to iNumHWThreads=1
Nekem bevált.
-
Xblades
tag
válasz
FehérHolló #3378 üzenetére
A Vegas úgy néz ki vissza tér némileg az első két részhez, ami nem csoda hisz a Obsidian-nál dolgozik több régi Fallout fejlesztő.
És a legjobb hogy könnyen mod-olható lesz.
És ott a Hard fokozat valóban nehezítve lesz. -
FehérHolló
veterán
Tisztában vagyok vele, hogy mit írtam. Mindkét adott linken ehhez az információhoz lehet hozzájutni. Arra próbáltam utalni, hogy kereső gyorsabb és kevesebb külső erőforrást emészt fel, mint folyamatosan kérdezgetni. De mindegy.
Egyébként le lehet tölteni az 1.7-es magyar változatot is. Bár nem túlzottan jogtiszta módon, ha szabad így fogalmaznom. Szóval az első válasz nem volt eléggé pontos.
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
FehérHolló #3378 üzenetére
Új idők új dalai. A mai "átlagos játékos" nem díjazza a legkisebb frusztációt sem a küzdelemben, nem szereti a "túl bonyolult" képesség/képzettség rendszereket, és a túl sok gondolkodnivalót. Ha piaci sikert akarnak, akkor le kell butítani. A hardcore RPG fanoknak meg marad néhány rétegjáték. Sajnos ez van. De legalább hangulata van a játéknak. Manapság ez sem túl gyakori.
-
Grifid
aktív tag
válasz
FehérHolló #3373 üzenetére
Most őszintén te tudod hogy mit írtál?
Az 1.7-es MAGYAR patch-et csak azok kapják meg akik rendelkeznek vagy a GOTY verzióval vagy pedig megvásárolták a lemezes DLC-ket, mert azoknak a telepítő lemezén található.
Ezért nincs hivatalos letöltési helye. -
FehérHolló
veterán
Őszintén szólva, kicsit többet vártam ettől a játéktól.
A harcok egy idő után még very hardon is túlzottan egyszerűek. A képesség rendszer (=SPECIAL) az előző részekhez képest nagyon le lett butítva. A küldetések egy idő után unalmasak, a menj el ide, majd beszéld ki magad vs. nyírj ki mindenkit sémára épülnek. Semmi fordulat.
Egyedül a "Wasteland hangulatot" sikerült jól visszaadni, semmi mást.Megjegyezném, hogy az előző részekben nem lehetett "tökéletes" karaktert csinálni. Ez így volt jó. Minden stat 10 és minden képesség 100%? Nevetséges.
-
gfefe
őstag
válasz
Köszi holló a segítséget.
Feltettem az 1.7 patchet. Azonban így is ki ki lépdes a játék magától ahogy tetszik neki...
Friss os... Tiszta rendszer... és még is... tudom,h goy sokan panaszkodnak, hogy bugos a game, de bakker azért ez nagyon dúrva... 1 éve a netes crackelt verziót amikor végig toltam nem volt ilyen....
Most meg még is csak eredetivel tolom...Xblades: Kicsit félre értelmeztél akkor... engem hidegen hagynak a DLC-k... nekem az alapg émet kellene játszhatóvá tenni, de hogy egy év alatt nem jött ki olyan patch amivel az lenne nagy szégyen...
-
Xblades
tag
válasz
És megnézted hogy amit beírtál arra mit adott be a kereső? Mert hogy te oda írtad hogy Hu attól még a Us és a Uk verziókat dobta be. A második link meg végkép nem magyar patch.
A honosított verziójú Dlc-hez ezek nem lesznek jók, csak az angol verziókhoz. De a magyar alap verzióval akkor lesznek problémák. Pl. 3.Dlc folytatás hiba -
gfefe
őstag
Üdv nektek.
Tavaj nyáron végig vittem a Falout 3 gamet... egy "kölcsön kért" lemezzel
Most viszont potom 2000Ft ért hozzá jutottam egy alap játékhoz (hun)Tudnátok dobni hozzá valami linket ahonnan le tudom szedni az aktuális legfrisebb patchet hozzá
És lehetőleg megmaradna a magyar mivolta is.
THX előre is a gyors segítséget
gfefe
-
VIBO
őstag
vkinek van olyan fagyása hogy elkezdek beszélni vkivel és elkezd szakadni majd kilép
előtte volt fenn ugyanezzel a vassal w7 alatt és akkor semmi gond nem volt
most vissza kellett raknom vistát és ez fogad -
Tsumaas
senior tag
Üdv!
Megvettem a Fallout3 GotY-t. A játék maga bejön, nyomnám is ezerrel, ha nem lenne egy idegesítő hiba. Amikor valamilyen szituációban használnom kell a bal egérgombot, nem mindig észleli a gép, hogy a játék fut. Magyarán, ha pl. lőni akarnék, és nyomnám a bal egérgombot, akkor úgy érzékeli, mintha a tálcán kattintgatnék... pedig játszok... közben meg a parancsikonokat helyezem át, stb.... Aztán leteszi tálcára és onnan meg nem tudom visszahozni... A tököm ki van vele!!
Valami megoldást nem tudtok?
-
Xblades
tag
válasz
Törzsúr #3363 üzenetére
De ha már ezt a küldetést választottad, akkor menny oda a célszemélyekhez amikor alszanak, lődd meg őket a Mesmetron-nal és rakd rájuk a rabszolga nyakörvet. Aztán mehetnek is Paradise Falls-ba, oda találnak maguktól is nem kell kísérgetni őket.
Ja és figyelj oda hogy egyszerre csak egy nyakörvet kapsz, úgy hogy mindig vissza kell menned egy újért. -
GypsFulvus2
őstag
válasz
Törzsúr #3363 üzenetére
A gyerekek bizalmának megnyeréséhez (gondolom Little Lamplight-ról van szó) a "Child at Heart" nevű perk felvétele is elegendő. Paradise Falls-ba meg megvesztegettem az őrt, aztán beengedett. Mivel jó fiú vagyok, nem paktáltam le a köcsög rabszolgatartókkal.
Grifid: Nálam a Fallout3 jobban fut az Oblinál. Valószínűleg jobban optimalizálták, vagy csak a fű kevesebb, fene tudja
, mindenesetre magasabb beállítások mellett marad játszható sebességű, pedig az én gépem sem mai darab. Steam-ről nincs infóm, mivel mobilnettel nálam esélytelen a töltögetés. Így kénytelen voltam a game.co.uk -től megrendelni a GOTY-t. Itthon kizárt, hogy angol verziót találsz.
-
Törzsúr
senior tag
SPOILER?
Egy olyan küldetés csinálok éppen ahol egy gyerekek által őrzött területre kéne bejutnom, de nem engednek be. A bizalmukba kell férkőznöm, ki kéne szabadítanom a bajtársaikat, viszont azon a szolgatelepen(?) sem akarnak beengedni ahol megtalálnám a célszemélyeket, ott is kapok egy küldetést, mégpedig, 3 helyre mutat egyszerre a nyíl. Red-et kiszabadítottam visszavittem a városába. Viszont a másik két személlyel nem tudok mit kezdeni, az egyik Flak - Rivet city a másik egy nő, nemtudom pontosan a nevét -Tenpenny Towerből!
Ha valakinek rémlik valami, leírhatná! Remélem nem írtam túl sok zagyvaságot.Üdv, roedie
-
Fortissimus
őstag
válasz
FehérHolló #3361 üzenetére
szerintem egesz jol skalazhato a Fallout 3, nagy valoszinuseggel menni fog a kisebb gepen is
-
FehérHolló
veterán
Köszi a válaszokat!
Egy utolsó kérdés, Steamtől elvonatkoztatva:
Tudtommal a Fallout 3 az Oblivion grafikus motorjának egy módosított változatára épít. Mekkora esélyem van rá, hogy egy olyan gépen futtatható a Fallout 3, ami bár nem felel meg a rendszerkövetelményeknek, de az Obliviont közepes grafikai beállításokkal gond nélkül eldöcögtette?Félreértés ne essék, olyan gép is rendelkezésemre áll, ami bőven tudja a követelményeket. Egyszerűbb lenne azonban a "kisebb" gépet használnom erre a célra is.
-
Grifid
aktív tag
válasz
FehérHolló #3359 üzenetére
Igen. Offline módban nincs gond.
Viszont amennyiben egyszerre lennél bejelentkezve 2 gépről akkor bukhatod az accountodat. -
FehérHolló
veterán
Még lenne egy kérdésem. Elolvastam minden steames hülyeséget (FAQ, felhasználási feltételek, kutyafüle), a supportnak meg nagyon körülményes írni. Hátha tudsz gyors választ.
A Steamen keresztül beszerzett játékot lehet időmultiplexelt módon több gépen futtatni? (Tehát egyszerre mindig csak egy gépen.)
Third party szoftverekhez nincs erről információ a hivatalos honlapon. -
Grifid
aktív tag
válasz
FehérHolló #3356 üzenetére
Beállíthatod az offline módot is és akkor nem kell net hozzá. A steam és az EA digitálisan vásárolt cuccainál nem kell internet csak az egyszeri aktiválás. (kivétel az ubisoft cuccai és amikhez ki van írva, azokhoz kell a net a steam verziónál is)
Ja, a netes vásárlásnál nálam közép árfolyamot számláztak nem a kiírt banki eladási áron ment az üzlet! -
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló #3356 üzenetére
Mindegy, úgyis el kell olvasnom majd a Steam felhasználási feltételeket és a FAQ-t. Azokban valószínűleg a fenti kérdések is meg vannak válaszolva.
-
FehérHolló
veterán
Köszi szépen az infot!
Csak ne lenne ilyen drága most az Euro...
Hogy működik ez a Steames dolog? Addig rendben, hogy megveszem, azt letöltöm, de utána szükséges internet kapcsolat az "eredetiségvizsgálathoz" minden alkalommal, amikor indítanám a megboldogult, kedves programot?
Elég rég volt már, hogy érintkeztem személyesen a Steammel, csak arra emlékszem, hogy utána alig tudtam eltávolítani a gépemről. -
Grifid
aktív tag
válasz
FehérHolló #3354 üzenetére
Steamen most akciós 24,99 EUR.
-
FehérHolló
veterán
Van valami esély itthon angol változatot beszerezni a játékból? (Értsd: Sikerült már valakinek a honosítás megjelenése után?)
Érdemes a magyar forgalmazót zaklatni ezzel a kérdéssel, vagy rögtön szaladjak külföldi webáruházakhoz? Utóbbit nem szívesen teszem, mert postaköltségre nem szívesen dobok ki fele annyit, mint amibe a játék fáj.
-
ProEvoFan
nagyúr
megvettem a Fallout 3 Game of the Year Edition, magyarul
következőt kérdezném: ugye ha végigjátszom a storyt, akkor nem tudok végig visszamenni a mellék küldetésekhez, mert vége a játéknak (elvileg ez volt a Fallout3ban)
de a Brokeen Steel dlcben ugye az kell h végigvidd a fő storyt és utána elérheted a 30lvl-t
akkor most h nekem a Game of the Year Edition van meg, ezért nem kell félnem h a fő story után nem mehetek vissza a mellék küldikhez?remélem nem bonyolítottam túl
és még valami
érdekes, de játékot nem tudtam regisztrálni a LIVE -on, ugyanis ha a főmenüben rámegyek a Live feliratra, akkor nem csinál semmit...
a többi games for windows játékoknál nem volt ilyen gond
valaki valami ötlet? -
Adiking
tag
Kösz a válaszokat mindenkitől!
Úgy döntöttem, hogy megyek Harkness-hez, megmondom neki ki is ő valójában, elvállalom, hogy megölöm Zimmer-t, aminek hatására nekem adja azt a fullos puskát, de még mielőtt megölöm, feldobom nála Harkness-t, hogy odaadja azt a V.A.T.S tuning izét. -
Adiking
tag
válasz
GypsFulvus2 #3344 üzenetére
Származni fog vmi hátrányom a későbbiekben abból, ha megölöm a dokit (Zimmert)?
-
GypsFulvus2
őstag
Úgy látom te is Degecen születél...
SPOILER:
Szóval a legpozitívabb karmád akkor lesz, ha miután kiderítetted ki az android (ehhez be kell jutnod az anyahajó hátsó traktusába), nem mondod el neki hogy kicsoda, hanem szimplán odadod az alaktrészt a dokinak. Ő elhiszi hogy kipurcant, ad egy kevés kupakot 'oszt annyi. Így lemaradsz a játék egyik legerősebb energiafegyveréről, de így lesz max a karmád. Ha a kapott kóddal reaktiválod az android emlékezetét akkor ő kinyírja a dokit. A döntés a tiéd.
-
Grifid
aktív tag
válasz
Adiking #3342 üzenetére
SPOILER!
Elfogadod a küldit a dokitól, majd beszélsz az androiddal és betolod a dokit. Ő odaadja a játék egyik legtáposabb fegyverét, hogy intézd el őt és a kísérőjét. Visszamész a dokihoz felnyomod az androidot. Felmarkolod a jutalmat és amikor hátat fordítanak szépen tarkón lövöd őket.
Ez a legkifizetődőbb. -
Adiking
tag
Sziasztok
Az androidos küldinél vok, és nem tudom hogyan döntsek. A célom, hogy a lehető legpozitívabb legyen a karmám, a lehető legtöbb jutalmat kapjam és a lehető legtöbb személy maradjon életben. Kérlek segítsetek a döntésben. -
Xblades
tag
válasz
Törzsúr #3340 üzenetére
Házat venni nem lehet, csak küldetés jutalmaként megkapni.
Megatonban van lent az atom bomba. Itt két lehetőség közül választhatsz.
Ez SPOILER!
1. Jó oldal (pozitiv karma)Lucas Simms-el ( Megaton önkéntes seriffje) ha beszélsz vele megkér, ha tudod hatástalanísd a bombát.
Ehhez mindössze 25 pont kell a robbantás képeségedhez.
Miután hatástalanítottad a bombát, Lucas Simms adja neked oda jutalmul a Megatoni ház kulcsát.
Berendezéseket és témákat pedig Craterside Supply-ban vehetsz Moira Brown-tól.2. Rossz oldal (negativ karma)
Moriarty's Saloon-ban találod Mister Burke-ot aki megkér robbansd fel a bombát Megatonnal együtt.
Ehhez oda is adja a megfelelő alkatrész.
Miután elhejezted azt a bombán, már csak el kell mened Tenpenny Tower-be.
Ahhol Tenpenny úr és Mister Burke társaságábban felrobbantod Megatont.
Ezután megkapod a Tenpenny Tower lakosztály kulcsát.
Berendezéseket és témákat pedig a Boutique Le Chic-ben vehetsz Lydia Montenegro-tól. -
Törzsúr
senior tag
Sziasztok,
elkeztem a Fallout 3-at és nagyon megtetszett. Az Oblivion emlékeit idézi amivel rengeteg órát játszottam!
Kérdésem, Megatonban tudoke lakást venni, ha igen akkor kinél?És hol találom?
Valamint várok bármi érdekességet a játékkal kapcsolatban!!:-)UI: Amúgy Megatont felrobbantsam vagy adjam fel a serifnél a megbízómat?:-) Nagy dilemma!!
Üdv
-
Xblades
tag
válasz
Fortissimus #3338 üzenetére
Kösz megtaláltam.
-
Xblades
tag
The Pitt-ben a végén hol keresem a cuccomat amit az elején elvetek tőlem?
-
Snooker
senior tag
Hali!
Felraktam a Fallout 3-at az összes kiegészítőjével együtt. Már pár küldetést megcsináltam, és elakarnék menni a Mothership Zetara, de hiába kattintok a Pit Boyra az adására, nem mutat semmit a térkép. Mit kéne csinálni ??
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Mit lehet csinálni, hogy a fallout 3 menjen Win7 alatt?Kipróbáltam a Detonation,és a year of a the game verziót is.Próbáltam kompatibilitási módban is,XP összes sp-jével,új catalyst-tal,rendszegazdaként...
Minden esetben bejött az indító képernyő,rákatt a playre,sötét kép,pár mp homokóra,aztán hibával kilép.
Tapasztalt valaki ilyet?Mit hehet vele kezdeni?
Köszi! -
Sifre
senior tag
válasz
GypsFulvus2 #3329 üzenetére
A HDD meg se nyekken, úgyhogy a lapozófájlhoz nem nyúl a gép. Vsync-el talán egy kicsit még rosszabb
A drivereken még 1x végigmegyek, a Forceware a legújabb, a DX is, de még nem frissítettem a chipset és audió drivert.ollie:
Nem áll szándékomban warezkodni, de mióta megszívtam a Hitman 4-el (állandó fagyások mindig ugyanott), azóta nem veszek meg játékot kipróbálás nélkül, és ez most is jól jött. -
-
GypsFulvus2
őstag
Ritmusosnak látszik a szaggatás, nem olyan, mint amikor a VGA teljesítménye kevés. Ha a szokásos köröket végigjártad (legújabb driverek, DX verzió) akkor nincs sok ötletem. Illetve egy kósza ötlet van csak: ehhez hasonló szaggatást akkor tapasztaltam egyszer (a Gothic3-ban) amikor memóriaproblémák voltak, egy idő után valamiért "betelt" a memória, vagy legalábbis úgy tűnt, mert folymatosan a lapozófile-t akarta használni a proci. Az az érzésem, mintha itt is valami hasonló probléma lenne.
Illetve egy dolgot még kipróbálhatsz, a VSinc ki-be kapcsolását, néha az is okozhat gondot. -
Sifre
senior tag
válasz
GypsFulvus2 #3326 üzenetére
Feltöltöttem egy videót a youtubera a problémáról:
[link] -
GAbre
veterán
válasz
GypsFulvus2 #3326 üzenetére
Driver gond lessz,vagy oprendszer....
Esetleg nincs felpatchelve.
Nálam is volt 1x vista alatt vmiért folyamat használta a procimat(minimum 50%on ment még üresjáraton is.
Esetleg vista vagy win 7nél,energiatakarékosra raktad a gépet.(energiagazdálkodási lehetőségek) -
GypsFulvus2
őstag
Fura. Nálam a tiednél sokkal gyengébb konfiggal nem szaggat. Még tán a videokártyád tűnik a leggyengébb pontnak de az is erősebb, mint az én 8800 GTS-em.
Angliából rendelt GOTY-val játszom, és jelentéktelen bug-okon (rángatózó hullák) kívül mással még nem találkoztam. Illetve egyszer kilépéskor lefagyott a gép és újraindításra volt szükség. Játék közben még nem fagyott. Igaz, még az elején járok, nemrég érkeztem Megatonba. -
Sifre
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #3319 üzenetére
Először a virágboltival próbáltam játszani, de már teszt képpen elkértem havertól egy eredeti példányt, és azzal is szaggat. A dlc-hez kapcsolódó bugokat nem tudtam kipróbálni, mert az eredetihez nem telepítettem fel őket.
(ezt a játékot főleg a szaggatás miatt nem is fogom megvenni)
-
s.s.j.goku
tag
Köszi az infót, akko magyar GOTY verziót nem eröltetem tovább.
Megpróbálok szerezni -legalább próba elejéig- egy angol GoTY-t és majd azt magyarosítom,remélem igy menni fog a FOSE.
Ha valaki mégis tudna megoldást ,hallgatom. -
GypsFulvus2
őstag
válasz
s.s.j.goku #3321 üzenetére
Az angol GOTY-val működik a FOSE. Én a Mass Effect honosított verziójával való szívás után (telepíthetetlen patch-ek, a DLC elqrja a főküldetést) döntöttem úgy, hogy soha többé nem vásárolok honosított verziókat...
-
s.s.j.goku
tag
Hi!
Leszedtem a Fallout 3 Game of the Year Editiont full magyarul.Win7 64 bit-em van.Szeretnék mod-okat feltenni,de van amelyikhez kell egy progi.
Fallout Script Extender (FOSE), de ez viszont nem akar nálam működni,igy sok mod-tol elesek. Próbáltam már patch-el ,anélkül,A fose vagy 3 verzióját.Azt irja nem kompatibils,pedig elvileg mennie kéne.
http://fose.silverlock.org/ eszerint 1.7 patchel megy,lehet a Fallout 3 GoTY -val nem kompaitibilis,vagy a magyar verzió sz.r???
ha jol tudom ugy mőködik hogy be kell másolni a főkönyvtárba és kész.
Ha van valakinek ötlete segitsen!!!!!!!!!!!!!! -
GAbre
veterán
Vki tudja,h az agydarabot,amit a hajós vett ki belőlem,és elraktam("point look" dlc),azt gondolom nem ültetik vissza,vagy ha igen,akkor hol lehet?
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Szerencsére én semmi ilyennel nem találkoztam az Xbox-os verzióban. Nekem csak három hibába sikerült belefutnom: a beakadó, pörgő-forgó testrészek nagyon idegesítőek, egyszer eltűnt minden cuccom a Megaton-i házam szekrényéből illetve a Trouble on the Homefront küldetés indulásához szükséges rádióadást nem sikerült befognom, amíg vissza nem jöttem a Pitt-ből.
Ez a sok hiba eredeti játékkal jelentkezik vagy virágboltival?
-
Xblades
tag
Kapaszkodni kéretik minden mutáns fűszálnak megjött a kaszálógép:
[Browning M2]
500 felet sebez. -
Sifre
senior tag
Az alapjátékban, a point lookoutban és az anchorage-ben folyamatosan akad, lefagy (utóbbit szerencsére ritkán), a zeta-ban meghülyülnek az NPC-k.
Folyamatosan volt egy pattogó hang a háttérben, ezt sikerült megoldanom, hogy levettem az egyik csúszkát 0-ra az optionsben.
És ami különösen fájó, hogy nem szól a rádió
kivéve ha egy dlc-vel kapcsolatos tartalom kerül műsorra, de zenék nincsenek).
Ezektől eltekintve egy hangulatos, szinte tökéletes játék lenne, de sajnos ennyi hibától nem tudok eltekinteni.
-
Doki16
addikt
válasz
Brutális eb #3314 üzenetére
Ilyen sok buggal találkoztatok? Én amit írtam azon kívül semmi gondom nem volt a játékkal. Nektek mik jöttek elő?
-
Sifre
senior tag
válasz
Brutális eb #3310 üzenetére
Igen az a rész több szempontból is kritikus
Először úgy tűnt minden rendben van, az üvegpadlós teremből nem tudtam továbbmenni. A kiscsaj átmászott a szellőzőn, ahogy szokott, de végül elfelejtette kinyitni az ajtót
A többi karakter meg teljesen lefagyott.
Többször vissza kellett töltenem, mert utána nekem is össze-vissza teleportáltak, de végül kb. a 10. próbálkozásra minden klappolt és tovább tudtam menni.
Remélem a New Vegast kicsit tesztelgetik még mielőtt kiadják, örülnék ha ezt az akadozást kicsiszolnák belőle. Nem szeretek béta teszter lenni, miután megveszek egy elvben kész játékot.
Bár Nokia userként már megszoktam, hogy én vagyok a béta teszter -
Doki16
addikt
válasz
Brutális eb #3310 üzenetére
Nekem is ugyanez volt. Sajnos a "tlc" parancshoz kellett folyamodnom a konzolban, mert nekem sem nyílt az ajtó.
-
Doki16
addikt
válasz
TazLeacher #3300 üzenetére
Nekem csak úgy sikerült, hogy az angol GoTY alá beraktam a magyar dlc fájlait, de nem csak a magyarítást hanem az egész mindenséget
és ezáltal még a textúra is magyar maradt
-
Sifre
senior tag
válasz
Brutális eb #3307 üzenetére
Nekem indítás után egyből akad, és sajnos a drivertörlés se segített
A Mothership Zeta-ban az a nagy bug nem azután következett be, hogy láttad a Földet a hajóról + egy nagy fejet?
Igyekeztem spoilermentesen fogalmazni
-
Brutális eb
addikt
Szia nálam is van + random fagy is./bár elég keveset a végigjátsazás alatt kb 9 x)
Az akadás 1,1.5 óra játék után jelentkezik nálam(gondolom elfogy a memória)És nincs fent logitech cucc.
Ismét egy bug a goty-ban a kis lámpafény barlangban sem tudtam kinyittatni a a kaput a menedékbe.(Normál mentés erösen javalott itt is)
-
Sifre
senior tag
válasz
TazLeacher #3305 üzenetére
Köszi!
Az az igazság, hogy Logitech driverekben nincs hiány a gépen, fent van a Setpoint és a Profiler isMegpróbálom leszedni őket és teszek egy próbát, bár nem szívesen válnék meg ezektől a driverektől.
-
Sifre
senior tag
Sziasztok!
Nálatok nem jelentkezik az a probléma, melyet a külföldi fórumokon micro-stuttering-nek hívnak? A jelenség az, hogy a játék állandóan akad egy picit, a vas megvan alatta, és ha leveszem a grafikát, akkor is csinálja...Sajnos így nem lehet játszani vele, mert baromi idegesítő és egy fél óra után megfájdul tőle a fejem.
Úgy rémlik hogy még XP alatt jó volt, most Win7 van telepítve (az RC-vel is csinálta, de az RTM se jó).
Az a fura, hogy mindenhol csinálja (kültéren/beltéren), kivéve a Pitt és az Operation Anchorage kiegészítőket.
Lécci segítsetek ha tudtok rá megoldást
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Brutális eb #3302 üzenetére
Ment PÜ!
-
Brutális eb
addikt
Hali!
Egy jó tanács.
Aki játszik a goty verzióval és a mothership zeta DLC-t tolja mentsen sokat(ne quick save-et használj!)
mert akkora bugba futottam,hogy csak konzolból tudta tovább menni egy küldit átugorva. -
bLaCkDoGoNe
veterán
A legjobb Fallout 3 music video, amit valaha láttam. Must see!
(SPOILER! A videóban a játék átvezetőiből is vannak részek, így NE nézd meg, ha még nem játszottad végig a fő történetszálat!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- World of Tanks - MMO
- Bluetooth hangszórók
- Xbox Series X|S
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- TCL LCD és LED TV-k
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- MSI KATANA 17" Notebook! i7-13630H / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1 Tb SSD / 20 hónap GARANCIA
- Manfrotto Manhattan Mover-50 fotós hátizsák
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- National Geographic - Manfrotto fotós hátizsák
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest