- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doki16
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #4077 üzenetére
Miert most mi bajod van vele? Teljesen korrekt es talalo forditas.
-
Doki16
addikt
válasz
kovacstibor79 #4073 üzenetére
Ahhoz a Keller család holoszalagjait kell megtalálnod.
-
Doki16
addikt
válasz
kovacstibor79 #4068 üzenetére
Fent az emeleten találsz egy kart azt kell meghúzni, hogy kinyíljon az ajtó. [link]
-
Doki16
addikt
válasz
Kareszovics #4025 üzenetére
Érdekes. Mindenesetre örülök, hogy megoldódott
-
Doki16
addikt
válasz
Kareszovics #4022 üzenetére
Ne szarozd, jó. Lehet kulturáltan is. Amikor indítod a játékot előjön a launcher ott a Data Files menün belül be van pipálva mindegyik DLC?
-
Doki16
addikt
válasz
dodopek #3950 üzenetére
Az csak egy indok, hogy miért nem mehetsz be. Az az ajtó csak interakcióval tud majd kinyílni. Egyébként ha jó a beszélőkéd akkor megtudod győzni a csajt, hogy ő menjen be helyetted.
Mondjuk én ezen a szinten gondolkoztam el azon, hogy miért nem Fawkes megy be, mikor ő teljes mértékben immúnis a sugárzásra.
-
Doki16
addikt
válasz
Ryder62 #3863 üzenetére
Szerintem a sokféle warez verzió miatt panaszkodtak ennyit. Több féle windows is volt fent a gépen, de mindegyiken gond nélkül ment. Most jelenleg egy Win7 64 bit SP1 van fent. Ezen a rendszeren alig pár hete próbáltam ki a Fallout 3 GOTY-t, de ment már sima 64 és 32 bit-es verzió alatt is.
-
Doki16
addikt
válasz
Synthwave #3854 üzenetére
Neked lehet, hogy nem tetszik, de aki nem tud angolul annak még a szar is jobb mint a semmi. Nem műfordítást csinálnak de bőven érthető és játszható a játék.
Felrakom a GOTY-t és minden gond nélkül működik a játék. Még soha nem fagyott ki pedig már kétszer is végigvittem.
-
Doki16
addikt
válasz
westcoastog #3812 üzenetére
Most nézem, hogy már egyszer leírtam és pont neked
-
Doki16
addikt
válasz
westcoastog #3809 üzenetére
Akkor csak vidd a fősztorit tovább és le fogsz oda jutni.
Viszont arra figyelj oda, hogy amikor a Raven Rock-ban vagy akkor ott lesz egy Bobblehead amit csak akkor lehet felvenni amikor ott vagy, később már nem lehet visszamenni.
-
Doki16
addikt
válasz
westcoastog #3804 üzenetére
Ha akarod tudni leírom, de elég erős Spoiler lesz
-
Doki16
addikt
válasz
westcoastog #3776 üzenetére
Raven Rock-ba nehogy ott felejtsd mert később már nem lehet oda visszamenni.
-
Doki16
addikt
válasz
Brutális eb #3314 üzenetére
Ilyen sok buggal találkoztatok? Én amit írtam azon kívül semmi gondom nem volt a játékkal. Nektek mik jöttek elő?
-
Doki16
addikt
válasz
Brutális eb #3310 üzenetére
Nekem is ugyanez volt. Sajnos a "tlc" parancshoz kellett folyamodnom a konzolban, mert nekem sem nyílt az ajtó.
-
Doki16
addikt
válasz
TazLeacher #3300 üzenetére
Nekem csak úgy sikerült, hogy az angol GoTY alá beraktam a magyar dlc fájlait, de nem csak a magyarítást hanem az egész mindenséget
és ezáltal még a textúra is magyar maradt
-
Doki16
addikt
Mit kell beírni a konzolba, ha egy helyre akarok menni base id szerint?
-
Doki16
addikt
válasz
Darth_Revan #2394 üzenetére
Jah, most már akkor mond el
ne hagyjál minket kétséget között tengődni
-
Doki16
addikt
válasz
Darth_Revan #2392 üzenetére
Hogyan mentél be, én is kipróbáltam de éppen hogy csak eljutottam a GECK-ig
Gergello:Igen erre fordították, most pontosan nem is tudom, hogy mit jelent, de majd NoLF biztos segít, mert ők fordították.
-
Doki16
addikt
válasz
kovacstibor79 #2388 üzenetére
Ezt az oldalt ajánlom.
Szervópáncél meg majd úgyis hozzád kerül a főszál alatt, egyébként meg majd a citadel-ben tréningelhetsz, hogy fel tudd venni.
-
Doki16
addikt
Az adótornyok mire valók amik vannak a pusztaságban. Felkapcsolgatom őket de nem sok jelentőségüket látom.
-
Doki16
addikt
válasz
attyspocak #2371 üzenetére
Szia!
Tudnál adni nekem egy linket ehhez a lvl100 módhoz?
Köszi
-
Doki16
addikt
válasz
attyspocak #2350 üzenetére
Be tudnád linkelni ide, mert engem is érdekelne ez a szintfeloldó.
-
Doki16
addikt
Szintfeloldó módot hol találom meg?
-
Doki16
addikt
Ha berakom a szintfeloldó módot a DLC-be később tudom használni a mentésem?
-
Doki16
addikt
válasz
horvathkrisz #2282 üzenetére
Le kell menni a laborba és ott beszélned kell Scribe Rothchild-al, és ő elmondja, hogy a Vault-Teces gépen lesz az infó, de nem tudja pontosan melyik Vaultba. Megnézed mindegyiket és valóban a Vault 82-be lesz majd, amit majd a Little Lamplight-ból (Kis Lámpafény) érsz el.
-
Doki16
addikt
Tempenny Towernél kinek segítsek, ha jó karmát akarok. Gholuoknak vagy Gustavo parancsnoknak. Beszéltem Tempenny úrral, de csak akkor engedi be gholuokat ha meggyőzőm a lakókat, de hiába mondom nekik, hogy normálisak mindegyik aki a listán van azt mondja, hogy szó sem lehet róla. A többi lakó megsikerült győznöm, mondtam nekik menjenek fel szólni, de tempennynél nem jelent meg semmi újabb válasz.
-
-
Doki16
addikt
Előbb fel kell fedezni az adott területet, majd csak ezután lehet oda a térképen keresztül utazgatni.
Kérdés: A meresti metróállomáson találtam egy halott csávót egy holoszalaggal, amiben azt mondja, hogy vigyek el vkinek egy csomagot ami egy széfben van. A kulcsot azt meg is találtam ott ahol mondta, de hogy az a forgó fénnyel jelölt szoba hol van azt sehol se találom. Vki megtudná mondani, hogy mégis hol van ez a szoba.
-
Doki16
addikt
Van valami jelentősége annak, hogy egy küldetést mikor csinálok meg. Pl. felveszek egy küldetést, hogy mentsd meg a Big City lakóit, de nem foglalkozok vele majd ha csak arra visz az utam, közben esetleg nem fognak meghalni akiket meg kell menteni?
-
Doki16
addikt
Amikor készülsz az Á.M.V.-re van egy kép a falon az apád szobájában és 100-as feltörési képzettség kell hozzá, ezt mégis hogyan lehet kinyitni? Esetleg később valamikor vissza lehet menni a 101-es menedékbe?
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% Számla! ASUS TUF Gaming Z790-BTF WIFI Alaplap
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- 27% Számla! Sapphire RX 7900 XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK
- Asus RTX 3060 12GB Dual V2 OC 192bit
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS érintő Ultra 7 165H RTX 2050 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest