- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
GAbre
veterán
http://cdgalaxis.hu/PC/17321/fallout-3-game-of-the-year.html
Magyar felirat???
Nah ne má,ez azt jelenti,h kedvenc játékunkat végre teljesen magyarul élvezhetjük????
Vki,vmi infó? -
TazLeacher
nagyúr
Ha valakit érdkel, van egy eladó Fallout 3 Game of the Year-em PC-re. Link az aláírásban!
-
2Pete
csendes tag
Sziasztok. Nekem is fagyott xp-n, eléggé sürün. Utána olvastam és ezt találtam:
Turns out the patch for 1.1 breaks quad core support. The game can't handle 4 cores anymore. So if you have a quad core pc and you install the latest patch the game will start crashing. There are instructions on how to fix this.
Open up the fallout.ini file in: My Documents\My Games\Fallout3
Find the line:bUseThreadedAI=0
change it to:
bUseThreadedAI=1
Add another line after it and insert:
iNumHWThreads=2
This will limit the game to 2 cores and prevent the engine bug from causing the game to freeze.
-------FOR THE PEOPLE WHO STILL CRASH--------
Instead of iNumHWThreads=2, change it to iNumHWThreads=1
Tehát a játék nem támogatja a 4 magos cpu-kat, de ha átírjátok a feltüntettet sorokat a Fallout3.ini-ben akkor jó esélyel javulhat a helyzet. Én átírtam, és most már csak akkor fagy ha két mod üti egymást. Pl. Arefu Expanded -től nekem elszáll, de csak ha kelet felé megyek.
Plusz, a Pitt is okozhat fagyást, de a Fallout3Nexus nevű oldalról( gondolom mindenki ismeri) letölthető egy javitás The Pitt Crash Fix néven.
( Ha ezek a megoldások már felmerültek akkor bocs, de lusta voltam visszaolvasni 3000 hozzászolást -
Kareszovics
addikt
válasz
Psychonaut #3192 üzenetére
Úgy tűnik megoldódott a probléma; több óra játék után sem fagyott ki Win7 32Bit RC7100 alatt. Boldog vagyok!
-
Psychonaut
veterán
válasz
Kareszovics #3185 üzenetére
W7 64bit: random fagyások, kb. 6 óránként 1. Most csak "kis" átlag, mert ebben a kariban 12 óra van, és eddig 2 fagyás volt.
ASUS F5SL noti, ergo no tuning, közepes beállítások.
-
Odyn
csendes tag
Üdvözlet!
Korábban már írtam, de nem kaptam választ a problémámra, ezért írok megint egy kicsit pontosítva. Én is komoly fagyási gondokkal kűzdöm. WinXP alatt zárt helyeken voltak rendszeres fagyásaim, (pl.: Arefu West ház, Megaton saját ház kivétel nélkül mindig fagyott) Win7 alatt teljesen rendszertelenné vált, de még mindig hely függő. (pl.: Megaton saját ház már nem fagy, de amint a West házba belépek rögtön megáll a kép plusz a pusztaságban is kifagy bizonyos helyeken ) Fent van az 1.7-es patch és a hardvernek is gond nélkül vinnie kellene full grafikán.
XP-óta csak az OP rendszert cseréltem, a hardver-config nem változott.
Kérem, ha bárkinek bármilyen ötlete van segítsen, mert ez eléggé megöli a játékélményt.
Köszönöm Odyn.
-
Fortissimus
őstag
válasz
Kareszovics #3189 üzenetére
hat ha nincs sokkal tobb fagyasod tuninggal, akkor hagy menjen
-
Kareszovics
addikt
válasz
Fortissimus #3188 üzenetére
Hátha nem lesz tuning akkor baszhatom a minőséget; hihetetlen milyen sokat jelent a rendszeremnél az a 200 MHz.
-
Fortissimus
őstag
válasz
Kareszovics #3187 üzenetére
en is jatszottam XP-n is win7-en is, talan win7-en jobb volt picit. Javaslom mindenfajta tuning kikapcsolasat
-
Kareszovics
addikt
válasz
Fortissimus #3186 üzenetére
Én most negyedik este játszottam vele és negyedik napja akkor hagyom abba, amikor a gép "akarja".
Eddig két dolog tűnt fel (bár lehet csak összeesküvés):
- még nem mértem le, de olyan mintha azonos időközönként fagyna
- autosave előtt/után fagy.Ma este feldobom Win7re, ha itt is szarkaszik akkor feladom. Mármint játszom tovább, csak együtt élek a fagyásokkal.
MOD: továbbra is fentartom a kérdést: 10%-os soft tuning is bekavahatja?
-
Fortissimus
őstag
válasz
Kareszovics #3185 üzenetére
nalam teljesen random volt a fagyas, volt,h 2napig semmi
-
Kareszovics
addikt
válasz
Fortissimus #3184 üzenetére
Az fasza...
Mindegy tegnap pont mázlim volt, mert autosave után kb 30 mp-vel szart be az egész.
-
Fortissimus
őstag
válasz
Kareszovics #3183 üzenetére
nalam win7-en is fagyogatott, nagyon surun kell menteni, az a tuti
-
kaf001
tag
válasz
Kareszovics #3181 üzenetére
win 7 64 bit-el próbáld meg, szerintem jó lessz!
az xp már elavult, legalábbis játékok szempontjából nézve win 7-en jobban futnak, stb.....
meg van 1-2 olyan játék ami el se indul már xp-n
driverek se nagyon vannak már, de ha vannak is akkor nem valami jók..... -
Kareszovics
addikt
Üdv!
Felraktam a GOTY-t végre és bár gyönörűen megy (szebbnek találom, mint régen), de elég konkrétan fagyogat totál random.
XP 32 bitre telepítettem. Kérdés: felrakjam e W7-re? Csak, mert visszaolvastam ls nekem úgy tűnt jobban megéri újabb op. rendszerre rakni (értsd fagy,csak kevesebbet).
-
válasz
Kareszovics #3176 üzenetére
Te meg mit keresel itt, koma?
Épp tegnap fejeztem be a játékot, olyan 80 óra lett a vége, de mindjárt visszatöltöm a Raven Rock utáni mentést, azt végigjárom a még felderítetlen helyeket (Explorer).
-
kaf001
tag
hali!
valakinek van infója hogy fallout 3 game of the year magyarul mikor fog megjelenni -
MusA112
csendes tag
Most viszem másodszorra végig a játékot, mert elsőre nagyon siettem vele akkor szinte csak a főküldetést csináltam és nem is jártam be a térképet 16os szinten végeztem vele.
Másodszorra kicsit visszafogtam magam a főküldetésből alig van valami kész a térkép negyedét jártam eddig be 27es szint, és majdnem minden összerakható fegyver megvan, de most még jobban élvezem a gamet mint elsőre -
MusA112
csendes tag
Sziasztok
Végre elkészült, és sikeresen fel is tudtam tölteni a videót ami készítettem a Fallout-ról.
Remélem tetszeni fog nektek is.
[link] -
Xblades
tag
válasz
Psychonaut #3170 üzenetére
A hivatalos az 1.1.035-ös de mivel az Mmh weboldala megszűnt így onnan letölteni sem tudod, és a Dlc-el se tudsz játszani.
De a 1.7-es Uk változatot telepítheted a magyar verzióra, működni fog csak a verziószám kiírását nem fogja megváltoztatni. -
Psychonaut
veterán
Sziasztok!
Most vettem meg a játékot, magyar nyelven (pontosabban felirattal, a doboz szerint magyar nyelven). Valaki tudna segíteni, hogy mi a legfrisebb magyar patch hozzá? Mert csak ellentmondó infók keringenek a neten, plusz a legtöbb "magyar"-nak jelzett patch nem is telepíthető. -
Odyn
csendes tag
Üdvözletem mindenkinek.
Egy probléma megoldása érdekében szeretném a segítségeteket kérni.
Kb 3 hónapja végigjátszottam már az alapjátékot, és 3 kiegészítőjét, de egyik cimbim tanácsára abbahagytam, hogy új OPrendszerrel próbáljam meg mégegyszer. Ugyanis rendkívül gyakori fagyásaim voltak. Értsd ezalatt, hogy a fedett helyek kb 35-40%-ánál (pl Megaton saját kégliben mindíg) állt le végleg a játék, olykor az egész windows.
Két napja feltettem a Win7-et, de a probléma majdnem ugyanúgy fennáll, azzal a különbséggel, hogy a fedett helyeken az arány úgy 25%-ra csökken, de az XP-vel ellentétben eléggé laggol, plusz a pusztaságban is kifagy olykor.
Mindemellett, a grafikai beállításokat nem engedi változtatni. pedig a legújabb driver vann fennt a karimhoz.Csak az OPrendszer változott a hardver nem (leszámítva az egeret de sztem az nem számít)
Rendszer:
Alaplap: Gigabyte MA770
Proci: AMD Phenom 8450 Triple Core 2,1GHz
Videókari: Geforce 9600GT 512MB DDR3
RAM: 4GB Kingston
Hang: SounBlaster AudigyHa valakinek van bármi ötlete, az kérem válaszoljon akár itt akár PM-ben!
Előre is köszönöm!
-
Xblades
tag
-
YamadaHu
csendes tag
Sziasztok !
Az alábbi próblémával küzdök.
Volt egy Win Vista Home-om
FO3 gyönyörűen ment.
Most fel telepítettem a WIn 7 HOme-t és azt írja ki,hogy tegyek be eredeti lemezt.
A játék eredeti.
Próbáltam feltelepíteni a 1.7-es patchet( mindkettőt) de ahogy láttam a programok hozzáadása listából ez nem sikerül.Próbáltam a kompatibilitási módokkal ( hogy Xp, vagy Vista alatti működés) de úgy sem megy.
Esetleg van valakinek valami ötlete ?
Nagyon köszönöm a segítséget.
-
WD40
aktív tag
Na jó. Most kezdett el úgy akadni, hogy játszhatatlan. A patch csinálhatott valamit, vagy a kiegészítő túl erőforrásigényes (csak tudnám miért, egyébként meg unalmas), mert eddig maxon 1680*1050-ben nem sikerült beakasztanom. Törlöm.
-
WD40
aktív tag
válasz
sonaj0203 #3160 üzenetére
Ne az alapjátékot akard végigvinni a kiegészítőhöz. Ha megvan az üzenet meg a quest is, akkor mehetsz a térképen kijelölt helyre, ott kezdődik majd, nem a vízműnél. Vagy ha így nem ok, tölts vissza egy régebbi mentést, és úgy próbáld. Ha időközben megoldódott akkor nem szóltam.
-
WD40
aktív tag
válasz
Xblades #3159 üzenetére
Kösz! Felraktam az 1.7-et, és rögtön jött is az üzenet
Még nem volt patch, volt hogy egy órát is járkáltam a semmiért.
És most mintha a grafikai fícsőrök megszaporodtak volna. VATS-ban kell 2-3 mp amíg ki tudom jelölni a testrészt... és akad ami idegesítő, megpróbálom kicsit visszavenni a látványt. -
sonaj0203
aktív tag
Hali
Nem működika a dlc az első, az operation a. vagy én vagyok béna?
Szerintem rendben települt a data mapában minden a helyén, fent van az 1.7-es patch és kikapcsoltam a magyarítást is. Szeretném a játékot folytatni a régi mentésemtől a vízműnél vagyok, beütöm a kódot, jön előtte egy rádió üzenet, az új küldetésről, ki is jelölöm, de a kód beütése után fehér fény és vége szépen, semmi folytatás csak a készítők nevei aztán főmenü.HOgyan tovább?
köszi
-
Xblades
tag
Azt nem írtad van-e Patch a játékon 1.7-es a legutolsó érdemes azt fel tenni. Előfordulhat hogy több perc is eltelik mire bejön a rádióadás. És ajánlom az oldalamon a Modolás fül alatti Mod Manager használatát, nem kell mindig bepipálni a kiegészítőket inditás előtt.
[link] -
WD40
aktív tag
Sziasztok,
hiába jelölöm be indításnál a Data files-nál az Operation Anchorage-t, semmi új üzenet meg rádió nem jön be játék közben, pedig elvileg így kezdődne el a kiegészítő története. Van valami ötletetek? -
littlemole
őstag
Micsoda poén.
A redneck mutánsok táncolnak és tapsikálnak a tábortűz körül.Na gyorsan véget is szakítok az örömüknek.
-
Xblades
tag
válasz
littlemole #3154 üzenetére
Nekem automatikusan elvette amikor bementem.
És a végén, elvileg a kinti ládában találod meg őket. -
littlemole
őstag
A pitt nél hogyan tudom odaadni Wernhernek a fegyvereket amiket magammal hoztam?
Azt mondja később visszaadja őket.
Vagy bele kell rakni valami ládába a környéken hogy ne vesszenek el? -
littlemole
őstag
válasz
Xblades #3151 üzenetére
Igen olvastam némelyiknél hogy a főkönyvtárba kell bemásolni. Ennél nem találtam. Most nem rakok fel mást, talán majd később.
Elkezdtem az operational anchorige-et. Elég gáz mert csak hentelés az egész.Semmi Fallout hangulata nincs.
Ellenben a The Pitt hangulata,környezete,megint megfogott.És végre mozognak a felhők is, ha már az alapjátékban erről efeledkeztek.
-
Napfénysüti
nagyúr
Pár napja szereztem be a Fallout 3-at egy barátom ajánlására és nagyon tetszik. Mondjuk anno az Oblivion is az egyik kedvencem volt és ha jól tudom ugyanazok készítették ezt a két játékot.
-
Xblades
tag
válasz
littlemole #3150 üzenetére
Ez a modtól függ, alapból oda ahova telepiteted a játékot. De azon belül hogy kell- e neki létrehozni új mappát vagy a meglévőkbe kell tenni azt a mod készitője tudja és neki kéne leírnia vagy úgy feltölteni hogy a létrehozandó mappában teszi fel és te csak bemásolod a Data mappába.
(én az utóbbi módszer szerint töltötem fel a modjaimat a Nexusra) -
littlemole
őstag
Hová kell bemásolni a modokat?
Ez mindöszse csak egy xlm file. Nem is ír instrukciót.Csak ennyi van benne.
levelup_menu.xmlFel akarom rakni ezt hogy számolja a 100 feletti pontokat is.
Level-Up_Workaround-165.zipNem vagyok biztos benne de, szerintem számolhatja enélkül is,mert ha felveszek valami módosító páncélt ami lecsökkenti 100 ról 96 ra és utána elolvasok 2db könyvet felnövelve ismét 100 ra akkor a jövőben ezt a páncélt viselve mindig meglesz a 100 as érték.Tehát 104 ről csökken vissza 100 ra.
Ez így lehet hogy kicsit kusza volt,de remélem érthető.3148:Jó sokat játszott vele az biztos. Én eddig 100 óra játékidőnél vagyok.
-
Fortissimus
őstag
válasz
littlemole #3147 üzenetére
sok mindent maskepp csinalnek ezek utan
-
Syrano
tag
válasz
littlemole #3147 üzenetére
Nagyvonalakban elolvastam, irigylem a fickót, hogy ennyi ideje van és le a kalappal előtte, hogy a tapasztalatait megosztotta.
-
littlemole
őstag
Hamarosan elérem a 30 as szintet. Eddig jól elvoltam a mellékküldetésekkel meg a könyvek gyűjtögetésével.A főszálból csak még a felénél járok.
Az intense training perk pedig valóban nem szükséges a 30 as szinthez.Bőven van elég összegyűjteni való xp.A játékot most kezdőknek ezt az irományt nagyon ajánlom karaktergeneráláshoz fejlődéshez.
http://www.gamefaqs.com/console/ps3/file/960609/55154Minden tulajdonságot sikerül majd maxra, illetve egy párat azon felülre is feltornászni.Majdnem ugyanazokkal a perkekkel amik a leírásban vannak.
-
_bs_
tag
válasz
Sly Bp. #3145 üzenetére
ami gagyi és hosszú az a The Pitt... most fejeztem be. Azért látszik h a Bethesda már magasról belesz*rt az egészbe csak a 10 dollárért csinálták. Szánalmas. Amikor végre kiszabadítom a rabszolgákat akkor UGYANAZOKAT a "ambient speech" sablonokat mondják mint amikor a rabszolgatartók a fejük felett álltak... nagyon hihetővé teszi a felszabadításukat..
-
Sly Bp.
addikt
válasz
kovacstibor79 #3144 üzenetére
Amúgy az oázis egy ótvar hely! Sok gagyi feladat és hosszú
-
Sly Bp.
addikt
válasz
kovacstibor79 #3142 üzenetére
Gyere ki! És lesz ott egy fa aminek arca van! Beszélj vele!
-
kovacstibor79
aktív tag
Hali!
olyan gondom van hogy az oázisban részt vettem a rituálén és felébredve egy erdőben találom magam ahol be vagyok zárva, vizalatt beúszok egy helyiségbe ahol mocsári lényeket legyilkolva nem tudok tovább menni...
segítsetek légyszi
-
_bs_
tag
HELP! Gyerekek, egy olyan modot keresek, ami ugyanúgy Tab-olva, oldalakra bontva mutatja az Inventory-mat amikor egy pl. Filing Cabinetet nyitok meg (vagy épp vásárolok egy Merchanttól), hogy kényelmesen lehessen válogatni.
Eddig átnyálaztam a fallout3nexust és google-val sem találtam semmi hasonlót.
Ha valaki tud ilyenről, légyszi írja meg a nevét, köszi! -
littlemole
őstag
válasz
littlemole #3137 üzenetére
Közben megoldottam. 3 kulcs kell hozzá három különböző embertől.
Lényegében a "You Gotta Shoot 'Em in the Head" küldetés.
Utólag is köszi.
-
_bs_
tag
válasz
littlemole #3137 üzenetére
-
littlemole
őstag
Lene egy kérdésem.
Ford Constantine ben vagyok.Próbálok bejutni a bombatároló alagsorába de nem sikerül. Azt írják hogy Ted Strayer's julcsa kell hozzá. Az első bezárt ajtót ezzel ki is nyitottam de a másodikat ami lentebb van nem tudom.
Valakinek van infója hol találok kulcsot ehhez az ajtóhoz? -
TSanya
aktív tag
Mivel a megvett eredeti lemezről telepített játékot képtelen voltam fagyásmentes működésre bírni,beszereztem alternatív forrásból is.
Felment az 1.7-es patch is,viszont a frissen telepített játék nem látja az eddigi mentéseimet.
Eddig ezzel nem volt problémám,a magyar nyelvű után az angol nyelvű is működött a korábbi mentésekkel.
Ötletek?Köszi előre is.
Üdv:
S -
válasz
Sly Bp. #3128 üzenetére
Hehe.
Amire beállítod. Nekem speciel mindkettő az egéren van. A lényeg, hogy lopakodj, ne vegyen észre senki, és annyi. Természetesen minél magasabb a skill-ed (sneak) annál kevésbé valószínű, hogy észre veszik az enyves kezed.
Ha kiabálnak, akkor értelemszerűen lebuktál.
-
littlemole
őstag
válasz
littlemole #3124 üzenetére
Közben megtaláltam.
Shalebridge: Az alagútban lévő tudósnál van egy könyv ami 73 óra múlva újra megjelenik. -
Sly Bp.
addikt
Hogy lehet kirabolni egy élő embert?
-
littlemole
őstag
Nem emlékszik valaki melyik skillbook az ami újratermelődik egy idő után? És hol található?
A Bethesda romoknál lévő az egyik ami növeli a big guns skillt, de elfelejtettem melyik a másik.
-
Syrano
tag
Hát lehet hogy most meg fogtok kövezni, de olvasgatva ezt a fórumot úgy döntöttem, hogy mielőtt meghozatom Angliából a progit kipróbálom, hogy egyáltalán jól megy-e a gépemen. Beszereztem a GotY-t alternatív forrásból, feltelepítettem, a DLC-k telepítése valami írtó tetü lassan ment, de felment minden. Első indítás szintén csak nagyon lassan, de azért elindult és azóta rendesen indul. Fagyás az volt, de valszeg csak azért mert a World Community Grid bekapcsolva maradt. Amióta azt kikapcsolom mielőtt játszanék nincs probléma. A gépem egy i7es, 4890es videókártyával 64 bites Windows 7tel.
Eddig pozitív tapasztalataim vannak, már ami a működést illeti, játszani nagyon nem játszottam vele, épp csak kimásztam a Vault-ból, meg séteáltam erre-arra. Mégiscsak az eredetivel kéne végigtolni
-
_bs_
tag
@Tsanya: nem biztos h ugyanaz a probléma mint nekem volt, de a szimptómák hasonlók voltak. Én még valamelyik korai patch-el jártam így és annyi volt a megoldás h a területileg illetékes patch-et kellett telepítenem és végül egy lengyel siteról húztam le.
Ha jól tudom 1.7esből US és UK változat van, próbáld a másikat mint amit eddig, hátha.. Valószínű más lesz a gond mert most UK F3ra US DLC lemezről telepítettem kiegészítőket és US patch felment rá, szóval ez valószínüleg rugalmasabb mint a kisebb verziószámoknál..@00roli00: lemez felmásol HDDre és onnan telepítés? Esetleg a lemezedről Daemon tools-al csinálsz egy lemezképet és azt indítod el?
-
00roli00
aktív tag
Na ilyet még nem csesztem;
leslattyogtam a helyi boltba és vettem egy dvd meghajtót, fenti probléma még fenn áll. Bedobom, dvd be, uaz a hiba. Jó, /most már kíváncsi és ideges is vagyok/, win reins. Szűz win, csak a vga driver fönt,próba telepítés, és ugyanezzel a hibával kivág. Na erre varrjon vki gombot!
-
TSanya
aktív tag
Sziasztok!
Úgy gondoltam,folytatom a játékot,a folyamatos fagyás miatt hagytam abba.
Szeretném telepíteni az 1.7-es patch-et,de amint bejön a parancssor ablak a patch telepítése közben,a játék automatikusan elindul,ezzel egyidőben a patch telepítése nem válaszol állapotba kerül.Most akkor ezzel mi a teendő?
Üdv:
S -
válasz
littlemole #3113 üzenetére
Én elegánsan oldottam meg a dolgot.
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
GypsFulvus2 #3112 üzenetére
A fagyás nem oldódott meg, csak ideiglenesen, azaz egy kölcsönkapott nv kártyával nincs gond, megy vele normálisan, de a kártyát jövőhét hétfőn vissza kell adnom
Itt bővebben olvashatsz erről.
Mellesleg levelezek a bethesda UK support-tal, de még az elején tartunk. első körben elküldtek máshova, h a kelet európai változatok nem hozzájuk tartoznak. majd visszaírtam, h Angliából rendeltem enUK változatot. Most rendszer diagnosztikai adatok kértek, de azt majd csak akkor küldöm el, miután visszaadom az nv-s vga-t.
-
littlemole
őstag
Olvasom a leírást hogy a ghoul maszk megszerzéséhez segítenünk kell a Roy Phillips nek a beköltözéshez tenpennyhez.
Viszont a beköltözés utána ghoulok kiirtják az embereket. Ez elég genyóság szerintem. NEm is hiszem hogy megcsinálom ezt a küldetést. Inkább nem kell a maszk és legyilkolom az összes feral ghoult.
Legalább adnak Xp-t.De a ghoulokat sem szándékozom bántani egyenlőre.
-
Sanyi.mTs
addikt
egy kis megjegyzés fallout3 goty-hoz (enUK)
A launcher csak az elején kell, mikor beállítod a játékot.
Utána elég és gyorsabb is, ha a Fallout3.exe-t indítod el, sőt nálam olyankor nem is kellett, h a dvd a meghajtóban legyen. -
_bs_
tag
válasz
littlemole #3105 üzenetére
igen, a fallout wikia nagyon részletes ilyen szempontból. Ezen felül a hivatalos game guide is nagyon jó, szépen leírja a küldetések következményeit, úhogy ha egy konkrét kimenetelt akarsz akkor előre tudsz tervezni. Ez a wiki alapján is lehetséges csak kicsit nehezebb kibogozni.
Hajrá hajrá, üdv az F3 addiktok klubjában... -
littlemole
őstag
Köszi.
Bocs hogy ennyivel később reagálok. Teljesen bele vagyok temetkezve a játékba.
Lőszerem is van már dögivel.Azóta meg már egyszer újra is kezdtem. Az első karaktert úgy csináltam hogy nem terveztem be a 30 as szintet.
Próbálok a leírások alapján játszani. A fő monitoron játszom, egy másik gépen meg olvasom a leírást, helyeket stb. Azért kell így mert az asztalra való kilápésnél nem enged vissza a játékba.3052: Igen ezzel a konfiggal nyomom. Vista van fenn 64 bites. Catalist ahogy nézem 2009 szept. Ezt valszeg nem ártana frissíteni. 1.5 ös patch van fenn a játékon.
Néha kiugrik az asztalra vagy leáll, de annyira nem vészes.Lenne egy kérdésem a tinpenny Towerrel kapcs. Ha a megcsinálom a küldetést és a ghoulok beköltöznek a toronyba akkor náluk lesz valaki akivel kereskedni lehet? A zsoldos aki a lobbyban van jól el van eresztve pénzzel meg vannak használható cuccai is.
-
00roli00
aktív tag
Hali!
Lenne egy kis problémám. Win7 64-bit alatt nem akar települni a játék, nem találja a rom-ot, rakd be újra stb üzivel leáll. Ha a DVD-n a setapot mondjuk vista vagy xp kompi módban futtatom, akkor telepüj a gamma, de ahogy játszanék ugyan az a szitu mint az elején. Remélem tolja valaki win7 alatt és tud segíteni. Ja, a játék eredeti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8-16GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Új akksi! Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 100%sRGB 1 év garancia + billentyűzet opciók!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest