Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quiksilver
aktív tag
válasz
s.s.j.goku #2099 üzenetére
Hát ha modot raksz fel elméletbe nem müxik a DLC. A játék befejeztével nincs tovább, nem lehet játszani, erre vannak a modok. Én azt mondom, hogy told ki a játékot először a DLC-vel majd a modokkal.
-
s.s.j.goku
tag
Hali
Nemrég kezdtem el a játék magyar verzióját.Angolul már egyszer nekiestem,de zavart hogy nem értek mindent.Anno az Oblivion-nál néha szótárazni kellett hogy mindent értsen az ember.Magyarul naon élvezhető.9 szinten járok.De a térkép csak kis szegletét fedeztem még csak fel.Már most látom igencsak alacsony a szintlimit.
Később szeretném valami moddal ezt kiküszöbölni.De azt olvastam ha használok modot akkor a DLC-ket nem tom majd játszani?????
Szoval mi legyen az első.
-Ha végigviszem a játékot akkor a végén enged tovább menni az első DLC-re???
vagy vége és kész.
-mikor rakjam fel a free play mod-ot,és a 30-40 szint mod-ot??
akkor ha kijátszottam a DLC-t???
Ez elég zavaros nekem.Azé 20 szint nevetséges.Ez nagy baki szerintem.
Valaki aki használt már modokat,és letudta a DLC-t irja már le a sorrendet.
Előre is köszi -
Pá
addikt
válasz
butcher eu #2094 üzenetére
Alapvetően nem. De úgy is fel lehet fogni.
-
Quiksilver
aktív tag
válasz
butcher eu #2094 üzenetére
Az is meg ha jól tudom RPG (külső nézetes)
-
SriverFX
csendes tag
Nemrég kezdtem el a játékot, de rohattul bejön. Sosem játszottam az elődökkel, kivéve (ha egyátalán elődnek lehet nevezni) az Oblivionnal.
Elsőre csak egy tesztkaraktert csináltam, h egyátalán rájöjjek, h mithogyanmiért csinálok, aztán tegnap végülis újrakezdtem. A SPECIAL nálam 4833985. Aki nem használja a Biggunt, Meele-t és az Unarmed-ot az sztem jól jár ezzel az összeállítással. Talán a Charisma hiánya miatt szenvedek egy picit, mert a beszéd elég alacsony. A cipelhető súly 190, de különösebben nem érdekel, minden fegyverből (smallgun) kettőt tartok magamnál. Közep szinten játszom, de elég erős vagyok már 4dik szinten is. Kritikus találatokkal remekül lehet operálni a játékban, igazából nem is nagyon találkoztam olyan élőlénnyel, ami gondot okozott volna. Töltényből rengeteg van, ha az ember sunyialjas módon játszik és mindent lesből csinál. Többnyire ez megoldható (legalábbis a játék ezen szakaszában). Érdemes megcsinálni Megatronban Moira kajagyűjtő akcióját, rengeteg töltény van a fosztogatóknál, és (legtöbbször) fexenek 1 sunyi lövéstől.A műveltség (meg az INT 9) miatt 22 pontot osztok el szintlépéskor, de ha Rivet City-be átugrom a bobbleheadért, akkor ez még nőni fog. A Smallgun, Repair, Lockpick-t mindenképp felviszem 75ig (bobbleheadek, perkek nélkül - a javítás, orvostan bólogatójancsik már megvannak), aztán gyűjtöm hozzájuk a könyveket (5. szinten a könyvskillpont duplázót fogom választani). Később még talán az Energy weaponst is feltolom(ha gyenge lesz a Smallgun). A Barter, Meele, Unarmed és a Science-t mindenképp hanyagolni fogom. Sok kupakom van relatíve (1200 körül), de nemtok vele mit kezdeni... ha később esetleg nagyon bedurvulna a játék akkor azért jól fog jönni. Általában minden neves épületet végigkutatot, így gyógyinjekcióm is kb 30 van (de aludni mindig és szinte bárhol lehet).
Összességében sztem egész jólsikerült a gém, néhol vannak logikai bukfencek és bugok, de melyik játékba nincsenek. Igazából nem értem azokat akik csíteket használnak, mer sztem könnyű játék (közepes szinten), persze rossz skillekkel és perkekkel nehézzé lehet tenni. Nyilván ha rambóznék sokkal több lőszer is fogyna, de jobban szeretem az átgondolt támadásokat, a VATS ilyen szempontból telitalálat nálam.
-
butcher eu
senior tag
hali
milyen típusú játék ez? FPS?
-
Pá
addikt
A térképeken lehet valahogy scrollozni?
-
Rossi
addikt
válasz
Tuco Ramirez #2089 üzenetére
Thx!
-
Tuco Ramirez
őstag
-
Rossi
addikt
No. 18. szint, Citadel-ben megkérdezték mehet-e a móka Liberty Prime-al az élen, de még azt válaszoltam hogy nem vagyok készen. Egyrészt a DLC-ket is szeretném végignyomni, másrészt el szeretném érni a 20. szintet (ami ha minden igaz a The Pittben már nem a limitet jelenti.
Merre bóklásszak, van még valami érdekes küldetés. Felvettem a Függetlenségi nyilatkozat ellopása küldit, de nem találkoztam még a National Archive-el...
-
aborbely
csendes tag
Mans20 sikerült az update?
-
Messzala
csendes tag
válasz
Tuco Ramirez #2080 üzenetére
Ja ja én is azzal hintem az ideológiát
javítás meg nem olyan gáz, ha 10k+ kupak zörög a zsebedben. Mire pl. a vengeance-t összeszedi az ember má jó sok pénzének kell lennie. Normális esetben persze.
-
Grifid
aktív tag
Kijött a magyar patch.
Innen tölthető. -
gtamate2
veterán
na még1* megkérdezem
hogy lehet a 20k caps-os cuccot betenni?
data-ba másolom aztán indítás előtt data files menüpontba bepipálom és indítom de nem működik :S -
aborbely
csendes tag
He he. Közben rájöttem . Ez már az operation anchorage ugye?
-
Messzala
csendes tag
Az igazság az, hogy mire bebarangolod az összes helyet, roskadozni fogsz a sok cucctól. Én már alapból eldobálom a sniper rifle-t, de a rakétavetőt is szoktam hajigálni, mert sok van és már nem tudom javítani. Lőszer dettó. Annyi van, hogy azt használom pénz helyett.
Pl. 5.56-os lőszerből ami az assault rifle-hez kell volt már 5000 darabom is. Shotgun lőszer 1500+ .talán amiből sosem volt elég az az EC pack, ami a gatling lézerbe kell. Az a fegyó egyszerűen brutál. Kész gyönyörűség vérfürdőt rendezni vele. Másik kedvencem a gauss rifle, azt használom sniper rifle helyett. Ja érdemes minden fegyvert felvenni az elején és javítgatni őket mert: sz@r vadászpuska = 5 kupak, javított vadászpuska meg sok kupak, főleg ha egy kazallal borítasz a kereskedő lába elé.
-
aborbely
csendes tag
válasz
dangerzone #2072 üzenetére
pip boy-ban megkeresed a fegyveredet, ha van másik ugyanolyan megnyomod az R betűt és onnan már egyértelmű. Vannak fegyverek, amik pl: lincoln ismétlője>vadászpukából
Ol'painless >szintén vadászp.
Terrible shotgun >dobtáras shotgunStb...stb...
-
dangerzone
addikt
Huhh, lenne még egy kérdésem...
Hogy a fenébe lehet fegyvereket javítani? -
Tuco Ramirez
őstag
válasz
aborbely #2070 üzenetére
Egyelőre még csak az Operation Anchorage DLC elérhető. Úgy olvastam, hogy mielőtt elkezded, eltűnik az összes cumód, de a karaktered persze marad ahogy volt. Nem próbáltam még ki, mert amit olvastam róla (kb. 1,5-2 óra lövöldözés és kész) attól nem lelkesedtem be túlzottan. A The Pitt DLC-re viszont már előre fenem a fogam...
-
aborbely
csendes tag
válasz
Tuco Ramirez #2068 üzenetére
Egy kérdés:A kiegészítőkbe a saját karakteremet vihetem be?
Én is három fegyverrel mentem: Ol'painless
Terrible shotgun
Chinesse assault rifle
Skuló rogyásig, szerelni egyszerű. Mi kell még?
Én a házamba se vettem még semmit. A bólogatós kissrácokat viszont gyűjtöttem. A jó része meg is van.
Az utolsó megmérettetéshez magamhoz vettem a lincoln repeater-t. De minek?
Asszem a játék folyamán kb 3-4 ezret költöttem. MAX. A szekrényemben még nagyon sok pénz áll motyóban. Ha szintetlépek, fejlesztem a kereskedői vénámat , és majd eladom őket. Milkós leszek. -
aborbely
csendes tag
válasz
Gregorius #2065 üzenetére
Ha végigtolod a Nuka Cola fun csajszi küldetését, utána végképp elfogy az alapanyag.
Nekem v.2 -es recetptem van hozzá. Tényleg elég ütős kis cucc.
Leteszteltem a civil lakosságon.
Kipróbáltam a free play mod ot , meg a level 30-at. Tényleg műxik. Mondjuk szintet még nem léptem. Ha a karmám nagyon jó az nem gáz? -
Tuco Ramirez
őstag
válasz
dangerzone #2058 üzenetére
Nálam többnyire 3 féle fegyver van. Egy nagy távolságra hatásos puska (kezdetben erre a célra a Hunting Rifle is megfelel, később Sniper Rifle illetve Lincoln's Repeater) egy közeli célpontok ellen jó fegyver (Combat Shotgun/géppisztoly/Chinese Assault Rifle) és egy bogarak meg hasonló könnyű ellenfelek ellen használt fegyver (pisztoly/lézerpisztoly), akik ellen felesleges a komolyabb fegyvereket koptatni és a drága lőszert pazarolni.
-
Gregorius
őstag
válasz
dangerzone #2064 üzenetére
Mármint sokfélét? Nem mondanám. 7 féle van. A többségük nem kimondottan húbazz, bár egy-kettő kilóg a mezőnyből. A nuka grenade például a játék egyik legjobban sebző fegyvere. Pici hátrány, hogy az egyik alapanyag a Nuka Cola Quantum, amiből talán ha 100 darab van az egész játékban és nem könnyű ráakadni.
-
Gregorius
őstag
válasz
Amúgy ti az összes fegyverből cipeltek egyet-egyet, vagy csak párat visztek magatokkal?
Ha éppen azt nem tudtam eladni, akkor igenEgyébként meg amit gyakran használok, azt nyilván nem adom el. A fegyverhurcolással nem szokott sok gond lenni, a páncélzatoknak viszont általában rosszabb az érték/súly mutatója, úgyhogy ezekből inkább csak azt érdemes felszedni, amit használsz, és azt is csak javítás céljából. Az útszéli szemét pedig még nehezebb, ezt nem érdemes felszedni (ínségesebb időkre sem: úgyis annyi van belőle, mint a szemét), kivéve ha spéci fegyvereket akarsz belőle csinálni, amitől sokkal jobb lesz. Adott esetben ugyanakkora súlyból így 20-szoros értékű árut lehet csinálni. Ehhez persze az kell, hogy a különböző tervrajzokat összeszedd.
-
aborbely
csendes tag
válasz
Csak amit használok.
-
aborbely
csendes tag
Végigtoltam. Kb tíz prercre voltam a végétől. Én egy pár játékot végigtoltam már. De egy ekkora szánalmasan sz@r finálét, még nem láttam. Futok egy robot mögött , lelőni csak nagy ritkán tudok valakit is, mivel a bazi droid mindent levadász a láserszemével.
És mér kell megdögölnöm? Vagy a csajnak?
Az a melodrámás szöveg a végén, az az kiakasztott.
Kár hogy az Interplay-nak már nem adatott meg a lehetőség.
A térképen gyakorlatilag mindenütt jártam. És kipucoltam 5 millió dungeont. Pont olyanok voltak, mint az oblivion sírboltjai. Csak modern környezetben.
Ez a két , bár a környezetnek megfelelő méretű város, szánalmasan kevés volt.
Az előző részekben kb 5x ennyi volt. De küldetés az tuti hogy sokkal több. És azok ráadásul kilóméterekkel hosszabbak voltak. Na-meg igényesebbek.
De szerencsére lesz egy halom kiegészítő.
Félreértés ne essék. Imádom ezt a játékot, és ezt a világot is. De játékélményre, nem ér föl az elődökhöz. Kidolgozatlan, kiforratlan, elkapkodott.
Az oblivionba, sokkal több energiát fektettek mint az F3-ba. Pedig szerintem ezt többen vették meg. Ezt a bethesda is tuddta előrre kb. És jön a sokrókabőrös piactrükk.
Végkövetkeztetésként roh...on meg a Bethesda Softworks.
-
Pá
addikt
Itt mindenki cheatel? Pedig nem egy nehéz játék...
Az olvassa tovább, akinek pénz és lőszer gondjai vannak:
Pénz: Javítás skillt felvinni, mindent magunknak javítunk. A kereskedők drágák és szarul is javítanak. A talált cuccokat is megjavítom, így kb feleakkora súlyt foglalva kétszer akkora értéket szállíthatok. Általában nézem az érték/súly hányadost mindent tárgynak, csak azokat veszem fel, aminek jó magas. Így ritkán kell visszamenjek eladni, de olyankor mindig legalább 1500+ kupak a bevétel(20-as barter skillel
). Ha okosan kalandozol lőszert és gyógycuccokat sem kell vásárolj(lásd később) így a pénz csak gyűlik, kb lakásfelújításra lehet költeni az egészet.
Lőszer: Ha nem rambozol, bőven elég amit találsz. Általában ha nem tudom stealth attackkal egy lövéssel letudni, mindenkit igyekszem VATS-ban elintézni, úgy max 3 golyó kell legyen egy ellenfél. Ha sokan vannak és nincs akciópontod, akkor muszáj tunkolni, de úgy is max 1 tár egy ellenfél.
Gyenge ellenfelekre nem kell a legjobb fegyverrel menni, érdemes váltogatni. Pl földikutyákat mindig azzal a földikutya bunkósbottal szedem le, a kis csótányokat akár kézzel is le lehet csapni HP vesztés nélkül stb. Pl most pucoltam ki szinte az egész metrorendszert a városban 10mm smg-vel és vadászpuskával ezek bőven elegek a fosztogatók és ghoulok ellen. Közben 5.56mm-esből 750+ lőszerem gyűlt össze, sörétből is 150+, energiacellából is bőven 500 fölött. Aztán ezekket tudom írtani a szupermutásokat a felszínen.
De ha Rambozni szeretsz, akkor sem lehet gond, mivel másra nem kell költeni gyak annyi lőszert vehetsz, amennyit csak szeretnél.Gyógycumók: stimpackot kb csak bénult végtagra használok, esetleg nagyobb csaták hevében.Egyébként ahol tudok alszom (gyakran van ágy az ellenséges táborokban) 1 óra alatt teljesen kipihened magad. Ha nem tudok aludni akkor városban minden sarkon ott a tűzcsap. 24HP-t gyógyít 5 sugárzásért. Nekem most 1 sugárzás eltávolító kb 100 egységgel viszi le a szintet. Szóval 1 olyan elhasználásával kb 500 HP-t tudok gyógyulni tűzcsapokból. Jobban megéri mint a stimpack... Ha nincs tűzcsap lehet felzabálni a kajáidat, illetve a pusztában is ott a folyó + egyéb vizek mindenfele.
Így gyakorlatilag erre sem kell pénzt költeni. Én csak akkor szoktam gyógycumót venni, ha a kereskedőnek elfogynak a kupakjai és már nem tud mivel fizetni nekem.
Ha mégis nagyon kell Megatontól DNY-ra van egy erőd, ahol ha viszel nekik modern cuccokat, akkor adnak cserébe stimpackot vagy sugárzás eltávolítót.Akinek még így is kevés, vannak perkek arra, hogy több lőszert/kupakot találj a ládákban, illetve több cuccot tudj egyszerre cipelni.
Aki meg ezek után is kifogy a lőszerből menjen inkább Quakezni. -
Gregorius
őstag
válasz
dangerzone #2054 üzenetére
Gyűjtögesd a cuccokat azoktól, akiket lelősz. Többet fogsz összeszedni, mint amennyit el tudsz adni. Én most tartok olyan 40000 körül, és tetőtől talpig tele vagyok eladhatatlan áruval (+carry weight cheat, hogy ne kelljen állandóan megszakítani a kalandozást százezer mérföldre a legközelebbi bolttól).
-
aborbely
csendes tag
válasz
Hát nemtom. Én még nem raktam föl modot. Most kb. 12.000 kupakom van. De a fegyvereket, páncélokat, szinte kezdetektől én javítom. Fegyvert sem veszek. Mindent a hulláktól vettem el amim van. (Ez olyan civilizáltan hangzott nem?
)
Skulót néha veszek. De mivel a pontos célzás rejtekhelyről taktikát használom, inkább csak nő a lőszermennyiségem.
De pl add el azt a tipusú cuccot, amit nem használsz. Abból is jön lóvé. -
Mans20
addikt
válasz
Én felraktam a 20000caps modot,és így nem szenvedek a keresgéléssel.
-
dangerzone
addikt
Sziasztok!
Van ebben a játékban olyan küldetés, ahol végre kapok normális pénzösszeget, nem csak ilyen 50 kupakokat? Fegyvereim javítására nincs is pénz. Felbérelni meg senkit nem tudok, mert az is 1000 kupak körül van. Egyszer spórolgattam, akkor is csak 800-am volt...aztán elköltöttem sugárzás eltávolítóra, meg gyógyinjekcióra. -
aborbely
csendes tag
Főleg a 30-40-es szint, és a főküldetés után is játszható mod kell
-
aborbely
csendes tag
-
Mans20
addikt
válasz
horvathkrisz #2046 üzenetére
Tök jó,megpróbáltam felrakni de kiírt valami 1.1 javításról meg windows live ról valamit,elkezte felrakni aztán nem ment végig a telepítés hanem eltünt,most meg néztem és letörlődött az egész game
eredeti van meg.
-
aborbely
csendes tag
válasz
horvathkrisz #2046 üzenetére
ok.
Majd megszakértem.
-
aborbely
csendes tag
válasz
horvathkrisz #2042 üzenetére
A mentéseimet nem nyúvasztja meg ugye?
-
horvathkrisz
addikt
Üdv Mindenkinek!
Kipróbáltam, gondoltam megosztom Veletek a tapasztalataimat:
A magyar verzióra tökéletesen felmegy az angol 1.1.0.35-es patch, INNEN tudjátok letölteni.
Bizonyíték! -
aborbely
csendes tag
válasz
gtamate2 #2039 üzenetére
Elméletileg az öregtől, aki a hidat őrzi Arefu-ban, kaptál 3db helyszínt. Abból, a Nortwest Seneca Station lesz a nyerő. Ott találsz két ghoult, akik tuningolt jet-et készítenek, és ha viszel nekik cukorbombát, akkor ad érte kupakot. Na ott náluk van egy kis sufni, ahol sugárzó hordók vannak, DE kilóg alóluk egy csatornafedő. Ott kell lemenni, ha kiértél a metróba, majd balra vedd az irányt. Akkor már nem tévedhetsz el.
És egy jótanács. Ne nyúvazd ki akiket ott találsz, mert többeknél, nálam is , rontott küldetést ír ki akkor. Ez bug. Szépszóval old meg a problémát. -
gtamate2
veterán
huhh help-et kérek!
Lucy a szőke hajú kis csaj a bárból azt mondta hogy küldjem el a levelet a szüleinek.. ok meghaltak most a tesóját kellene megtalálni de sehogy se sikerül :S valakinek valami ötlete? -
aborbely
csendes tag
Pedig Chevy Chasétól már illene. Na mind egy.
Tehát: Ott tartunk, hogy feljöttél a metróból. Utána irány nyugat (arra visz az utca), a sugárzásvédő kamráig. Ott délnek fordulva lemész a romok alá egy vájatszerűségben, ahonnan arccal kelet felé jössz föl. Másfelé nem lehet. Egy sikátor előtt kell hogy állj, na azon menj végig. Kijutsz az EARLY DAWN általános iskola romjaihoz, ahonnan mutánsok lőnek rád. Menj be. Ha az épület Déli oldalán jössz ki. NYERTÉL!!!! -
Pá
addikt
Betöltöm a játékot, ahogy eddig és mindenki sérthetetlen lett?
Pont láttam hogy valami katonák harcolnak szupermutánsokkal, nah mondom megvárom a végét, aztán egy idő után meguntam, odamentem segíteni, de hiába lövöm akármennyit nem mozdul senkinek a health barja.Betölöttem az egyel előttit. Ott úgy néz ki a dolog, hogy engem lehet sebezni, bár igaz, iszonyú lassan megy le a HP-m, de az ellenfelek továbbra is sérthetetlenek, pedig több kritikust is bevittem sörétessel közvetlen közelről fejre meg minden...
WTF
-
Pá
addikt
A karakterem miért hörpöl bele a WC-be brunyálás helyett?
-
Tuja1
aktív tag
válasz
Tuco Ramirez #2004 üzenetére
Köszi megtaláltam
Hányszor elmentem mellete.
Imádom ezt a játékot.
Szóval kerestem a Galaxis hírrádiót és közben beszaladtam a múzeumba ahol Sydney-el.
Megcsináltuk amit kell és gondoltam jól jön valaki mellettem amig keresem a rádiót.
Erre fel kijukadtam a kórháznál és átevickéltem a Szállodába.
Ramirez,rohangászok a szállodában és sehol a hasadóanyag aksi, viszont az egyik ágyon egy csontváznál aki egy ágyon feküdt találtam egy feljegyzést "holdfény" nevű kislányról.
Ekkor segítettél hol is kéne lennie az aksinak
Szóval kijutottunk mindannyian a szállodából és irány Rivet City. Átadtam a papirokat a gyüjtőnek.Ezek után esett le az állam mert beszédesebb lett Sydney és elárulta mit tud az apjáról aki "holdfénynek" hívta!!!
Baccus!Ha megtalálom az aksit akkor sose tudja meg mi lett a faterjával.Nem tudom mennyi esély volt erre, hogy pont így alakul a játékmenet
Azért egy kicsit morbid, hogy ott sétálgatott a papa csontváza mellett
sőtt én majdnem aludtam a papával mert a mutánsoktól kicsit leszedálódtam és gondoltam jó lesz egy csontis ágyikó is
Erre belefekszem a feljegyzésbeMég 1× köszi
-
Mans20
addikt
Hello
A barátság állomáson ahol vagy,lemész a metróba és valamerre lesznek ghoulok meg mutánsok,valami town station a hely neve,én is bolyongtam egy darabig.Ha ott vagy akkor menj fel a mozgólépcsőn és lesz egy kijárat,az lesz a chevy chase állomás,onnan már eljutsz a rádióhoz.
-
Baboon
senior tag
Hellosztok emberek!
Rákerestem a Galaxi rádióra de senki nem írta le pontosan merre menjek... Így nem tudom. Ott állok a metorállómással szemben. Merre tovább? Agybajt kapok lassan.
-
Dirtyz
őstag
Tisztaság Terv-vel szívok, nem tudom a kódot, amivel aktiválnom kell. Hol találom, vagy lehet, hogy nincs is kód...?
Fertőzzem a vizet, vagy ne tegyem? -
aborbely
csendes tag
válasz
Tuco Ramirez #2023 üzenetére
Hát igen. Most már nekem is menne az a bejárat is. Annó kénytelen voltam a rögösebb utat választani.
-
Mans20
addikt
Haluztok
Nekem most nem indul a game,binkw32.dll t hiányol amikor az ikonra nyomok,ilyenkor mit tegyek?a mentéseket hol találom a gépen? 1 másik game meg csak úgy magától letörlődött a gépről,egyre érdekesebb.
-
Grifid
aktív tag
válasz
Tuco Ramirez #2018 üzenetére
Pedig rühellem őket linkelni...
-
aborbely
csendes tag
válasz
Tuco Ramirez #2018 üzenetére
Mintha láttam volna délelőtt valami topikot ezzel kapcsolatban. De most nem találom.
Egyébként én is leakadtam az elsőnél. Pontosabban tudok róla.
Ezeket meg kell venni megint
És ha igen, akkor hol lehet kapni? -
aborbely
csendes tag
válasz
Tuco Ramirez #2016 üzenetére
Áh. Igaz. Tényleg. Pinkertonnak hívják. Aki még nem találta meg, annak egy kis infó:
A repülőfedélzetről kell dobni egy fejest, és víz alatt kell beúszni. Az elején kapkodni kell a lábad , mert sugárzó vízben tocsogsz. Rákember, vagy ha úgytetszik leselkedő, na az van bőven. -
Tuco Ramirez
őstag
Miután bejutsz a Citadel-be (a Brotherhood of Steel bázisára), érdemes leállni egy időre a főszállal és inkább a mellékküldetéseket teljesíteni, mert onnan már igencsak felpörög a fősztori. Nem utolsósorban a főszál utolsó két küldetésénél nem árt, ha rendesen ki van gyúrva a karaktered...
-
aborbely
csendes tag
Az androidhoz meg annyit, hogy szerintem a humánus megoldást választottad. Én is odaadtam a laborba az (asszem enklávés csókának) alkatrészt, és hazudtam, hogy elpusztult. Utána kb tag lettem a kis földalatti androidszervezetben. Na ennek se láttam hasznát. Kaptam érte karmát. De ettől függetlenül én tudom hogy ki az android. Később beszéltem vele, és neki fogalmasincsenám róla. És nem is tudtam különösebb diskurzust folytatni vele eme témában. Egyszerűen közölte velem, hogy hülyeségeket beszélek.
-
Pá
addikt
válasz
Tuco Ramirez #2003 üzenetére
Egyszerűen.
Még nem tudtam ki az android, viszont az a néger nő már odaadta az alkatrészt. Rivet cityen bóklászva szembejött a doki, én hozzávágtam a cuccot, Ő megdobott 50 kupakkal aztán elhúzott a városból és jött a mission accomplished felirat.Utána játszottam még kb 3-4 órát, úgy hogy nem mentettem, majd elolvastam a forumban hogy más ezért perket meg puskát kap és mondtam fuck.
szerk: gondolom az arcplasztikás muksónál tudtam volna tovább nyomozni, de akkor még nem jártam nála. Később eljutottam hozzá, de akkor már androidról nem esett szó, nem volt olyan opció.
-
Tuco Ramirez
őstag
A Galaxy Radio News épületbe akkor is érdemes elmenni, ha a Dr. Li-vel való beszélgetéssel átugrod azt a részt a főszálban. Threedog-tól kapsz egy jó kis küldetést, érdemes végigcsinálni.
Az androidos küldetést nem egészen értem, hogy sikerült rövidre zárnod, de érdemes újra megpróbálni újra, mert a jutalom a Wired Reflexes perk és/vagy spéci plazmapuska. Mindkettő erősen ajánlott!
-
Pá
addikt
SPOILER!
Kicsit zavar a játékban, hogy átugrom bizonyos részeken.
Pl most hamarabb jutottam el Rivet citybe, mint a rádioba és Dr Livel dumáltam és kész lett a lábnyomkövetős küldetés... Most a rádioba már nem is kell menjek, pedig szerettem volna rendesen végig csinálni.
Másik, szintén Rivet Cityben a másik Dr-ral is hamarabb beszéltem, mint hogy rájöttem volna ki az android így az a küldetés is lezárult. Perk helyett meg kaptam 50 kupakot...Ezeket is csak véletlenül tudom, mert beleolvasgattam a topicba, ki tudja hány ilyen mellett szaladtam még el...
Jah meg pont most, elmentem a Robocop gyárba, betettem a procit a helyére, erre hirtelen nekem támadt mindenki. Ijedtemben kiírtottam az egész helyet, majd miután végeztem, felvillant a képernyőn, hogy 'opcionális: programozd át a számítógépet'. Gondolom így átállíthattam volna a robotokat az oldalamra vagy ilyesmi. Szimpatikusabb is lett volna, csak nem tudtam hogy lehet ilyet. Most meg már késő...
Szóval ezek idegesítenek, az lenne a kérdésem, hogy ezeket utólag be lehet pótolni valahogy? Tehát még kideríthetem pl ki volt az android, vagy ennek már lőttek? Érdemes elmenni a rádioba? Lesz ott még valaki? Vissza sem tudom tölteni, mert mát rámentettem azokra, kb 5-6 játékórát kéne visszamenjek, hogy elölről kezdhessem ezt a részt.
-
Mans20
addikt
Végre eljutottam a rádióba,most meg már 4 küldetést felvettem,de most pihentetem magam mert már kivagyok halva.Legtöbbször a lőszerem fogy el,valahogy nem találok eleget.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- HP 15-dw0101nl - i5 8275U - 15,6" FHD - 8 GB DDR4 RAM - 512 GB NVMe SSD - billentyűzet hibás
- KIÁRUSÍTÁS - egybe 4db RTX 4070-es Legion Pro 5 gép eladó - 2M Ft
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest