- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
xFreex
aktív tag
válasz
INGJOKE #5797 üzenetére
Nekem az összes DLC-vel minden fő és mellék küldetéssel úgy, hogy már ismertem a játékot 100+ óra volt (de én szeretek minden kő alá benézni
). Na jó egy mellék küldetést nem csináltam meg.... A ghoulokat nem engedtem be Tempeny toronyba mert annak így is úgy is vérengzés a vége...
-
Már voltam lent azon a helyen amit öriznek a gyerekek. Nincs időm minden nap játszani, de talán majd hétvégén. Olvastam az acélosoknál a terminálon az összes menedéket és az is rémlik, hogy csak a gyerekektől lehet átmenni mondom voltam is már lent ott, de nem rémlik hogy bejutottam volna a 87-es menedékbe, de köszi hétvégén megnézem. Remélem lesz azért még más küldetés is. Azt lehet tudni, hogy összesen mennyi van az alapjátékban és az összes dlc-ben?
-
ooszi
senior tag
Sziasztok
B.U.É.K mindenkinek.Sikerült meg vásárolnom ezt a hatalmas játékot a minap, én nem is értem,hogy maradhatott ki az életemből ez a hatalmas game.
Most megint gyereknek vagyis fiatalnak érzem magam, alig várom hogy leteljen a munkaidő és mehessek haza játszani, nagyon élvezem.Egyenlőre az alap játék van meg, majd a következő akciónál meg vásárlom a Steman a DLC-t.
Nagy nehezen sikerült elindítanom Win 10 Pro-n, néha kifagy, de tűrhető.Sokan olvasgatok netten a játékkal kapcsolatban, meg persze a fórumot is, szeretném a grafikát feljavítani, letöltöttem a Nexus Mod Managert, letöltöttem a grafika pakkot, install a Mod Manager-el, de a játékban semmi változás.
Tudnátok nekem segíteni?
PLS?
Szerelmes lettem ebbe a játékba.Idáig jutottam:
-
hubai38
aktív tag
Nyomnám én is,de a videókártyám elég lecsó,a napokba várom az újat GTX10603GB,mármint nekem,használtan veszem de már engem ki szolgál.Lehetséges hogy igazad van de én úgyemlékszem hogy amint kiszabadítottam a gyerekeket és meglátogattam a kislámpafényt és már elő is jött a mészárláskapuja küldi,persze már megkaptam az étekes küldit.
-
-
-
hubai38
aktív tag
válasz
INGJOKE #5788 üzenetére
Hát ha megvan akkor nem tudom,mert ők vezetnek át a barlangon keresztül,a mészárlás kapuja felé ugymond ők örzik.Szerintem beszálj még egy kicsit a polgár mesterel mármint a kis srácccal mer van hogy egy kicsit nehezen köpik ki a dolgokat,a párbeszéd ilyen vacakul van megcsinálva.Eredetileg a 87-menedékbe található az a cucc,de nem tudod megközelíteni olyan magas a sugárzás azért kell a kislámpafény menedéken át menni.
-
-
hubai38
aktív tag
válasz
INGJOKE #5786 üzenetére
A kislámpafény menedékhez kell el jutni,onnan majd a gyerekek útba igazítanak,de ha nincs meg a térképen, akkor még nem szabadítottad ki őket a rabszolga kereskedőktől Paradise Falls-bol.Egyszerű csak vedd meg őket,és majd cserébe megadják a kordinátákat.Szerencsére külön helyszinekre visz el a dlck.,lepusztult nagyon jó helyek,kicsi horror kaland.
-
válasz
hubai38 #5785 üzenetére
Én annyira nem vágom melyik kiegészítő melyik, mert anno mikor játszottam még nem volt meg minden aztán jött a 4 és azzal játszottam többet, de mivel mindenhol írták, hogy a 3 a legjobb mondom akkor most kipróbálom. Eddig azok vannak meg ahova hajóval kell menni, az ufo-s, a pit (rabszolgás). Ezek rémlenek, hogy külön helyre kellet menni a térképről. Remélem lesz majd időm még játszani és akkor a többi is meglesz. Most ha jól emlékszem csak egy küldetés van amit nem csináltam meg, de az a fő száll lesz az ÉTEK-et kell megtalálni vagy valami ilyen, de nincs sehol jelölés hogy merre menjek. Ezeket annyira nem szeretem...
-
hubai38
aktív tag
válasz
batman91 #5783 üzenetére
A Mothership Zeta nekem sem jött be igazán,de ha előveszem a játékot,akkor végig tolom az egész dlc-vel.
Csak a sorrend számít kinek mi tettszik,érdemes Point Lookout-tal kezdeni,mert ha megvéded a ghoul kolégát kapsz tőle egy kis extra tűzerőt.Most éppen bekeveredtem a halálkarom menedékre,hát én mondom jó nagy dögkút volt ott,meg a nagy barom halálkarmok,de megérte valami baromi erős gattling lézert találtam az egyik zsoldosnál. -
válasz
batman91 #5780 üzenetére
Az istenért nem találtam meg a csávót/csajt, hogy hol van...
most már mindegy újból felépítettem a készletet.hubai38:
Kicsit furcsa kitalálni miből vehetsz ki mit, de aztán így hogy nem vittem magammal cuccot szinte semmit, simán el tudtam hozni egy raklap fegyvert meg mindent, még nem is tudtam minden eladni, mert elfogyott a kereskedők pénze...
-
hubai38
aktív tag
Már régen toltam ki az ufós dlct,de most hogy mondod neki fogok látni megint,egyépként a Pitt a legjobb dlc peresze nekem,utána jön Point Lookout.
-
válasz
hubai38 #5775 üzenetére
Tegnap előtt és tegnap befejeztem az ufo-s dlc-t az nagyon jó volt... fejlődtem is két szintet...
Régebben egyszer már néztem, de mivel volt hogy ilyen dlc-ben elveszett az összes felszerelésem (azt hiszem a pittbe) ezért csak egy kínai rohampuskát vittem magammal és miután kiszabadultam a börtönből csak azt kaptam vissza.
Bár a végén valami 1000 feletti töltényem volt az ufo-s puskához...
BUÉK
-
hubai38
aktív tag
Boldog új évet mindenkinek.
-
hubai38
aktív tag
válasz
INGJOKE #5774 üzenetére
Én mindig robbantottam,élveztem hogy gonoszka vagyok.Gonoszság-alacsony karma,elérkeztem a szenyvíztisztítós küldihez, bemenjek vagy beküldjem valamelyik társamat,hát én kétszer is be mentem,egyszer a széparcú Charon-nal,utána meg a Gatlinges Fawkes-el.Mivel hogy alacsony karma mély gonoszság,egyik sem akart bemenni helyetem,mindkettő valami ilyesmi szöveggel fogadot,eleget szenvedtél és gonoszkodtál,az életed nem ér semmit úgy hogy menjél csak be te és írd be a hatástalanításhoz a kódot.
-
hubai38
aktív tag
Edig mindig fölrobantottam Megatont,de valahol olvastam hogy akkor nem jelenik meg egy küldetés.Tudja valaki hogy mikor lehet elérni a bizonyos küldetést,
vagy ki adja?
-
hubai38
aktív tag
Kellemes karácsonyi ünnepeket minden kedves fórum társamnak!
-
hali!
Régebben játszottam ezzel a játékkal és akkor is nagyon tetszett. Most hogy újból lett olyan laptopom, amin szépen fút (igaz kellet letölteni, hozzá egy dll-t és bele kellet írni az ini fájlba
) nekiálltam vele játszani. A fallout 3 goty-t telepítettem. Honnan tudom, hogy benne vannak-e a Dlc-k? Azt írták, ha elsőre nem megy fel akkor a második "cd-t" indítsam el újból.
-
nubreed
veterán
Valaki még játszik aktívan a játékkal vagy esetleg újra elővette?
Én anno még a virágbolti változatot végig toltam, de tegnap beszereztem a Steames GOTY -t és a terv az, hogy agyon moddolom, persze a cél szerint csak lore friendly dolgokkal, meg természetesen sok sok grafikai és textúra moddal.
A játékban lévő karakterek, npc-k, stb moddolásához melyik textúra packot ajánlanátok, már aki foglalkozott ezzel? Nem a meztelenkedés miatt kell, hanem a magas felbontású textúrák miatt. A szörnyekre és ghoulokra már van modom, de az emberi karakterekre még nincs.
Illetve melyik ENB -t ajánlánátok? Tudom, hogy ez igazából egyéni izlés kérdése is, de azért megkérdezem.
Egyébként így a képek alapján ez fogott meg a legjobban:
https://www.nexusmods.com/fallout3/mods/18107(#5759): ez a 4gb patch file hol érhető el? Nem erre gondolsz? UPDATED Unofficial Fallout 3 Patch
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
kekesi132 #5763 üzenetére
Nálam is hasonló hibák jelentkeztek és teljesen játszhatatlan volt, pedig hetekig próbálkoztam vele. Végül a GOG-on megvásárolt verzió bizonyult stabilnak: 70 óra alatt kétszer fagyott; még az XP-n sem futott ilyen jól anno. Nem tudom, be lehet-e váltani Steam-es kódot a GOG-on (egyes játékoknál van már ilyen lehetőség, de nem soknál még), de egy próbát megér.
-
kekesi132
tag
válasz
csaba951 #5762 üzenetére
Köszi a segítséget mindenkinek, de sajnos nem vált be egyik módszer sem, átírtam a fájlokat (aziNumHWThreads=2, nem működött, ezért a kettest átírtam egyesre, egy másik fórumbejegyzés alapján), kompatibilitási módban futtattam, de továbbra is fagy (a D3D9.dll fájlt nem másoltam csak be, mert nem találtam a megfelelőt). Egy órán át futott tűrhetően, de utána bármiféle hibaüzenet nélkül bezárta magát a program, plusz mint kiderült kompatibilitási módban a Steam nem rögzíti a játszott órák számát, az újraindítást követően a játék ismét összeomlott harc közben.
Jelenleg tanácstalan vagyok, nagyon szeretném végig játszani ezt a részt is, de ilyen gyakori fagyások mellett élvezhetetlen. Minden alkalommal ki kell jelentkeznem a Win profilomból, mert képtelenség tálcára rakni a programot, majd ismét jelentkezhetek be... A New Vegas esetében is fennállt ez a hiba, de ott közel sem volt ilyen gyakori...
-
kekesi132
tag
válasz
hubai38 #5758 üzenetére
Köszi a segítséget, a gond az, hogy nem találom a fájlt, magyar az operációs rendszerem, így hiába keresek rá nem ad ki találatot, ha a fájlra keresek rá közvetlen, akkor 4-et is kapok, de mind a Windows mappában van.
Ezek közül, lehet valamelyik a szükséges fájl?
(#5759) Ryder62
Esetleg a patch pontos nevét nem tudod? Én jelenleg a UPDATED Unofficial Fallout 3 Patch-et használom, mely mint kiderült nem igazán vált be, ami érdekes, mert a játék első 9 órája gond nélkül ment, majd rendszeresek lettek a harc közbeni fagyások.
Nem tudom, hogy a maximális grafikai beállítások mennyire játszanak közre, a hiba megjelenésében, de a gépemnek bírnia kéne (I5 6500, 16GB RAM, 1060 6GB), a New Vegas esetében sem okozott gondot, ott is voltak összeomlások, de általában nagyobb időközönként.
-
Ryder62
őstag
válasz
hubai38 #5758 üzenetére
Nekem fagyott a F3 Win 7 alatt, mint a hétszentség. Vaultból mire kijutottam, kb 8-szor vágott ki/fagyott le. Aztán leszedtem egy 4GB patch fájlt, futattam a fallout3.exe-n, és mint a kis angyal úgy ment a játék. Még high-res textúra pakkal is simán. Átlagban kb 10 óránként fagyott ami sztem jó eredmény.
-
hubai38
aktív tag
válasz
kekesi132 #5757 üzenetére
Making Fallout 3 work on Windows 7 & 8
Getting Fallout 3 to run on win 7 and 8
Step 1: Copy the D3D9.dll from the “Source Files” Folder into the main Fallout 3 Directory (Not the Data directory)
Step 2: Right click on the “FalloutLauncher.exe” and “Fallout3.exe” and go to properties.
Step 3: For both “FalloutLauncher.exe” and “Fallout3.exe” right click and go to properties and set the compatibility mode to Windows XP (Service Pack 3)
MAKE SURE THAT FALLOUT 3 IS NOT OPEN FOR THE NEXT STEPS
Fallout 3 Config File EditingBefore you try below copy the “Fallout_Default.ini“ file included in the “Source FIles” Folder and place it into your Fallout Directory (NOT THE DATA ONE)
Manually Editing the config file if the above doesn't work.
Step 1: Open up the Configuration file in Notepad in the fallout 3 directory, (Which should be named "Fallout_default") press Ctrl+F and find the following line of text. NOTE: THIS IS CASE SENSITIVEbUseThreadedAI=0
You must change this to:
bUseThreadedAI=1
Step 3: Directly underneath the changed line of text, create a new line and type:
iNumHWThreads=2
Step 4: Save the config file and then close. Then try to launch Fallout 3.
These steps are basically telling the game to launch using just 2 cores. This way it will make sure that the game will not freeze due to errors trying to find 'outdated' cores.
This fix will usually solve your problems, however if this has not worked and the game is still crashing then try these additional steps:
-Uninstall Fallout 3, disable .NET 3.1 under 'Turn windows features On or Off', then reinstall.
-Renaming or deleting the music folder inside the Fallout 3 folder apparently helps as well somehow?
Now it should work
GOT FOSE get it to run on win 7 & 8 here
Step 1: Right click and go to properties. Then go to compatibility mode and set it to windows XP (Service Pack 3) and check “Run as Administrator”Nekem ezekkel a kis átírásokkal müködik szépen,én is windows 10-et használok.Ha már használod akkor bocs.
-
kekesi132
tag
-
kekesi132
tag
Sziasztok!
Nemrég újra belekezdtem a játékba, ezúttal a Steam-es GOTY kiadást használom, a Unofficial Fallout 3 Patch és a GFWL Disabler modok társaságában, és egészen mostanáig nem futottam bele semmilyen hibába. Most azonban a Sewer waystation épületében (Grayditch közelében), állandó jelleggel lefagy a játék, egészen pontosan akkor, mikor majdnem sikerük megölnöm az ott található radscorpion-t. Próbáltam mentést visszatölteni, de nem segít semmit.
Ha valaki tud megoldást azt megköszönném.
-
gyimger
őstag
A "Fallout 3 Anniversary Edition", ami a New Vegas óta a legjobb dolog lehetett volna, komolyan a Fallout Shelter 3. évfordulójának PS4-es és Switches megjelenésére utalt?
-
gyimger
őstag
válasz
gyimger #5749 üzenetére
Közben megtaláltam, amire emlékeztem, de jó régi hozzászólás, azóta tudom, hogy van, amit hozzáadtam és van, amit már nem használok azóta.
-
hubai38
aktív tag
Én ezt szoktam használni,ha már nem elég a pusztaság.
[link]Ha a elsőt ki hagyod nem gond,de ezt mindenkép szerezd be,kicsit átvariált fegyverek és páncélok.
Ja és a lényeg,gond nem volt vele.
na meg még,ha meg kéred hogy adja oda akkor,xFreex-nem is van egy saját gyártásu kis modja,föl dobja a Megatoni othont.
-
Plata
félisten
Még olyan kérdésem lenne,hogy modokat miket érdemes felrakni játékhoz?
Melyik az amit érdemes? -
Plata
félisten
Arra volna ötletetek honnan tudnám előcsalogatni a játék Cd kulcsát?
Folyton azt kéri windóz live vagy mi a fene.
Eredeti játék,de steames aktiváló kulcsot kaptam,az meg 15 szám és betű volt,a live meg 25 darabos kulcsot kér. -
-
Plata
félisten
Azt gondoltam hogy több várost vagy települést fogok találni,vagy olyan helyet ahol emberek laknak,de eddig öszvissz 1 kis falu volt,valami Megaton nevű.
Most washingtonban mászkálok,itt nincs semmi településnek nyoma.
Remélem később lesz valami település féle még.
Dragon age-ben morrowindben oblivionban és skyrimben is mindig szerettem zsebes karit csinálni,ráadásul Dragon age-ben sok ökörséget lehetett csinálni zsebtolvajként. -
xFreex
aktív tag
Persze hogy lehet. Úgy vittem végig én is, bár én nem lopkodtam, csak a sunnyogásra gyúrtam rá és a kritikus sebzésre mert ha olyan ellent támadsz meg aki még nem tudja hogy ott vagy akkor az első sebzésed iszonyatos lehet. Vasököl perkkel 1 ütéssel ütöttem ki az ellenek többségét. A behemótokon kívül csak néhány DLC enemy volt képes kibirni többet.
-
Plata
félisten
Olyan kérdésem van hogy én a karakteremet lopkodás és lopakodás felé fejlesztettem eddig,azt hiszem talán 4-es szintű.
Lehet lopakodós stílusban is boldogulni?
Bár egyenlőre nem nagyon van kitől lopni mert folyton alagutakban botorkálok. -
gyimger
őstag
válasz
hubai38 #5736 üzenetére
Egyelőre nem tudni róla semmit, a Nintendo E3-as listáján szerepel az idén 10 éves FO3. Vagy egy Switch kiadás, vagy jön egy felújított változat mindenre. Reméljük az utóbbit.
-
hubai38
aktív tag
A Fallout 3 munkája a Windows 7 és 8 rendszeren fut
A Fallout 3 megjelenése a 7. és 8. győzelemhez vezet
1. lépés: Másolja a D3D9.dll fájlt a "Source Files" mappából a fő Fallout 3 könyvtárba (nem az adatkönyvtárba)
2. lépés: Jobb egérgombbal kattintson a "FalloutLauncher.exe" és a "Fallout3.exe" fájlra, majd keresse meg a tulajdonságokat.
3. lépés: Mind a "FalloutLauncher.exe", mind a "Fallout3.exe" fájl jobb egérgombbal kattintson a tulajdonságokra, és állítsa be a kompatibilitási módot a Windows XP (Service Pack 3)
FIGYELMEZTETÉS, HOGY A 3. KÉSZENLÉT NEM NYITVA A KÖVETKEZŐ LÉPÉSEKET
Fallout 3 konfigurációs fájl szerkesztéseMielőtt megpróbálna, másolja át a "Source Files" mappában található "Fallout_Default.ini" fájlt, és helyezze el a Fallout Directory (NOT THE DATA ONE)
A konfigurációs fájl manuális szerkesztése, ha a fentiek nem működnek.
1. lépés: Nyissa meg a konfigurációs fájlt a Jegyzettömbben a fallout 3 könyvtárban (melyik neve "Fallout_default"), nyomja meg a Ctrl + F billentyűkombinációt és keresse meg a következő sort. MEGJEGYZÉS: EZEN AZ ESETEK ÉRZÉKENYbUseThreadedAI = 0
Ezt módosítani kell:
bUseThreadedAI = 1
3. lépés: Közvetlenül a megváltozott szövegsor alatt hozzon létre egy új sort, és írja be:
iNumHWThreads = 2
4. lépés: Mentse el a konfigurációs fájlt, majd zárja be. Ezután próbálja meg elindítani a Fallout 3-ot.
Ezek a lépések alapvetően azt mondják a játéknak, hogy csak 2 magot használjon. Így gondoskodni fog arról, hogy a játék nem fagy be hibák miatt, mert megpróbálja megtalálni az "elavult" magokat.
Ez a megoldás általában megoldja a problémáit, de ha ez nem működik és a játék még mindig összeomlik, próbálkozzon ezekkel a további lépésekkel:
-A Fallout 3 eltávolítása, tiltsa le a .NET 3.1-et az "Ablakfunkciók be- vagy kikapcsolása" alatt, majd telepítse újra.
- A Fallout 3 mappában található zenék mappájának visszaállítása vagy törlése nyilvánvalóan segít valamilyen módon is?
Most működnie kell
GOT FOSE, hogy a 7. és 8. győzelemre kerüljön
1. lépés: Jobb egérgombbal kattintson a tulajdonságokra. Ezután menjen a kompatibilitási módba és állítsa be Windows XP-re (Service Pack 3), majd jelölje be a "Run as Administrator"Ezt gogle fordítóval csináltam bocsi,probáld meg.
-
gyimger
őstag
-
Plata
félisten
válasz
hubai38 #5728 üzenetére
Igen én is találtam magyarosítást végül,működött is,de nem tudok játszani így sem.
A sztori leg elején amikor kinyitom a vault ajtaját kifagy a játék,nem tudok tovább jutni,próbálkoztam sokat de hiába ott kifagy ha nyílik az ajtó.
Így le is töröltem a játékot.Pedig nagyon meg tetszett a játék,valahogy ez nekem mindig kimaradt. -
Plata
félisten
Sziasztok,olyan kérdésem lenne hogy alap steames Fallout 3-hoz van magyarosítás?
-
_stick_
őstag
Van még egy változat, a nexuson, nem a busman fele (vagy milyen
) Azzal is teszek egy próbát, illetve jóval korábbi hozzászólások között volt egy olyan, hogy lemezes (nem steam-es) GOTY-ból át lehet másolni a nyelvi fájlokat és textúrákat. Ha ezek sem mennek, akkor marad a crash-elgetés.
-
_stick_
őstag
válasz
csaba951 #5722 üzenetére
Igen, próbáltam. Most egy tiszta telepítés van, csak a magyar nyelvvel...
A másik fura jelenség, aminek nem tudom köze van e a fagyásnak, hogy a zene alatt 5-10 perc játék után pattogó hangot hallok. Ha kikapcsolom a zenét elmúlik és így már kb 1 órája nem fagyott. Ha még mindig fagy, akkor jön a magyarítás kikapcs. -
csaba951
veterán
válasz
_stick_ #5720 üzenetére
Szed le teljesen, és tedd fel csak az alapjátékot! Csináld meg azt a módosítást, amit írtam. Próbáld ki! Így is fagy?
Egyébként én a magyarításra tippelek. A magyar kiadás egy teljesen más kiadás volt, mint az eredeti kiadás. Nekem az eredeti, lemezes, magyar GOTY van meg. Na, annak semmi ilyen baja nincs! Persze csak a fenti módosítással. Anélkül ez is fagy. Csak ezt a verziót Windows 10-en már nem lehet használni a védelem miatt.
-
_stick_
őstag
Tegnap óta játszok, a tiszta steam-es verzióval, semmi mod, meg unoff patc, csak a launcher-ben betöltött magyarítás. Sajnos a így is fagy...
úgyhogy nem a modokban kell keresnem a hibát. Megint a "beragadós" hiba. Ha pl járkálás közben ragad be, akkor megyek a végtelenségig, nem reagál semmire, alt+F4, majd bezár és jön a fallout3.exe hiba.
Próbálkozok a kompatibilitás változtatásával, de nincs rá hatással...
Szerintetek? -
_stick_
őstag
válasz
gyimger #5718 üzenetére
Szerintem azért nincs annyira tele modolva a játék, a topikban olvasva a leírtakat és az alapján találtam ki a sorrendeket az aktiváláshoz. Amúgy skyrim esetében is az unoff. patch szokott meghülyülni, nem lehet, hogy azzal csinálok valamit rosszúl? Például azt nem tudom, hogy tiszta játékra egyből azt tegyem elsőnek, vagy legvégén, mikor már minden mod fent van? Telepítős vagy a nexus modos-aktiválós félét?
-
Desy
tag
válasz
_stick_ #5713 üzenetére
...részben igaz. A helyzet szerintem kicsit azért más, mivel ott gyakorta kiemelten fontos elolvasni a telepítési ajánlást. Minden második történetet ugyanis érdemesebb volt kézzel művelni. [Legalább is az én meglátásom szerint ... az általam összeszedett holmik esetében.]
-
_stick_
őstag
Jogos. Már a skyrim-nál is megtanultam, hogy jobb a dolgot a NMM-re bízni.
Most megint feltettem a játékot újra. 3GB enabler a FOSE indítón.GFWL disabler.
És akkor ez a sorrend lesz: NMC, DC interriors, Fellout, Hires weapons, Blood, Sprint, CASM és legvégén a telepítős unoff. patch -
Desy
tag
válasz
_stick_ #5707 üzenetére
...ami azt illeti ha a telepítésed az NMM általi, akkor az a terhelési sorrendet a megfelelő módon rendezi. Persze, ugye ez az első lépés kellene hogy legyen a játék feltelepítése után [ha és amennyiben nem steam verzió], mivel ez kezeli a legjobban ezt a játék platformot a plusz kiegészítésekhez. A kézi telepíthetőség meg több alkalmazás miatt nem megnyerő. Nos... szerintem.
-
gyimger
őstag
-
_stick_
őstag
Sziasztok!
Tegnap vettem BF-en steam-es GOTY változatot.
Felraktam pár modot, de sűrűn lefagy, illetve a hang is pattog, textúrák villódznak.Leírom a sorrendemet, amit elkövetek a játék telepítését követően.
GFWL kikapcs
3GB enablert, lefuttatom a FOSE indító fájlján, amit átnevezek fallout3.exe-re, majd vissza (ezt erősen gyanítom, hogy nem így kellene)
Archiveinvalidation bekapcsolása
4aces hires modok kicsomagolása és bemásolása a játék mappába manuálisan.Ezek után jönnek a modok, kb ebben a sorrendben:
patch, HighDef pack, NMC, fellout, blood, vandr hdr creatures, és a többi...
Ezek konkrétan:Eléggé összekutyultam a játékot a modokkal, újra fogom tenni és szeretnék egy tiszta beállítást, ebben kérem a segítséget. Láttam, hogy van a steam-es útmutató Win 10-re azon majd végigmegyek a telepítést követően. Eléggé kihalt a topik, de hátha erre jár egy jótét lélek.
-
MAGUS7
tag
Látom többen is írtatok,köszönöm a segítséget,sajnos a Steam verzió 1 rakat szemét,nem értem hogyan árulhatják így,viszont a GOG verzióval foglalkoztak,eddig pár fagyáson kívül más gondom nem volt vele,jöhetne már ebből is 1 felújított verzió,mint a Skyrim-ből.
-
GoTReX
őstag
Ha későbbiekben megveszem a GoTY Editiont Steamen a vanilla Fallout 3 végigvitele után , akkor hogy tudom átvinni a mentett karakterem a kieges verzióba? Hova menti ezt Steamen?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sweet.tv - internetes TV
- Gurulunk, WAZE?!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged