Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Közben a rokon profiljánál is feldobta, hogy videós azonosítást kér, hogy ember-e.
Na most kamera nélkül ezt nem tudja megtenni, szóval a fiók az kuka. Teljesen értelmetlen amit a meta művel, hiszen egy valós ember, valós adatokkal rendelkező profilja volt, lettek olyan ismerősei is, akik régi profillal rendelkeztek. Bár olvastam redditen, hogy 16 éves profilnál is bekértek videós azonosítást, majd miután megkapták, végleg lezárták a profilt, szóval bárkinél megtörténhet ez. Utána minden mindegy alapon készítettem másik profilt, rövid idő alatt kidobta ugyanazt, még vpn alól is. Volt mikor be sem töltött a profil, hanem az emailes kód beírása után egyből videós azonosítást kért.
Persze az is lehet, hogy az eszköz van feketelistán a meta rendszerében, mert kapott rokon egy használt gépet. Érdemes olyankor profilt készíteni, mikor az ember eszközt cserél, például új telefon, azoknál még sosem futottam bele problémába.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Villanyszerelés
- Autós topik
- YouTube
- Yettel topik
- Indulhat a mélytengeri rettegés, premier előzetesen a Cthulhu: The Cosmic Abyss
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elvenné az OpenAI ügynöke Claude munkáját
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Na most kamera nélkül ezt nem tudja megtenni, szóval a fiók az kuka. Teljesen értelmetlen amit a meta művel, hiszen egy valós ember, valós adatokkal rendelkező profilja volt, lettek olyan ismerősei is, akik régi profillal rendelkeztek. Bár olvastam redditen, hogy 16 éves profilnál is bekértek videós azonosítást, majd miután megkapták, végleg lezárták a profilt, szóval bárkinél megtörténhet ez. Utána minden mindegy alapon készítettem másik profilt, rövid idő alatt kidobta ugyanazt, még vpn alól is. Volt mikor be sem töltött a profil, hanem az emailes kód beírása után egyből videós azonosítást kért.
Persze az is lehet, hogy az eszköz van feketelistán a meta rendszerében, mert kapott rokon egy használt gépet. Érdemes olyankor profilt készíteni, mikor az ember eszközt cserél, például új telefon, azoknál még sosem futottam bele problémába.
krizmo_