Hirdetés
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
tolts.hu
őstag
Egyszerűen nem tudom tiltani, hogy ne kapjak idióta alkalmázás felkérőket!

-
bAtt001
addikt
válasz
stranger28
üzenetére
az csak találgatás szerintem a cikkíró részéről, de ha nem akkor már várom a rózsaszín szövegekkel tarkított unikornisos profil oldalakat...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bAtt001
addikt
válasz
stranger28
üzenetére
sztem meg a szöveg színét nem lehet majd ha egyszer tényleg bevezetik. akkor mindenki össze vissza csicsázná, amikor pont egységességre törekszenek. inkább alá teszik jobban azt a sötét árnyékszerű layert és kész

-
stranger28
addikt
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
Biztos be lehet majd állítani, ahogy a szöveg színét is.

-
Red_Bull
aktív tag
Az nem tudjátok miért van hogyha kirakok pl.egy videót az üzenőlara az nem mindenkinél jelenik meg? Valami el van állítva vagy miért lehet ez?
-
Mr. Elliot
senior tag
Ezzel kapcsolatban az érdekelne, hogy az ott látható adatok is nyilvánosak lesznek, mint a borítókép

-
mrhitoshi
veterán
válasz
stranger28
üzenetére
Hát ha nem történik holnapig semmi, akkor megpróbálok valamit tenni az ügy érdekében.

-
Brida
csendes tag
A létező minden helyre beléptem már a fac-en, ahol gondoltam, hogy vissza tudnám állitani a régi üzenőfalat de sajnos sehol sem találtam ilyen jellegű "Beállitást". Még a keresőbe is próbáltam "kulcsszó" segitségével, de sajnos ott sem jutottam semmire
... Esetleg tudnál segiteni? Sajnos eléggé ügyetlen vagyok az "efféle virtuális világban'... 
-
mrhitoshi
veterán
válasz
stranger28
üzenetére
Nekem nem 15 perce csinálja, már tegnap sem tudtam belépni.

-
mrhitoshi
veterán
válasz
stranger28
üzenetére
Semmi használhatót.
kép -
mrhitoshi
veterán
válasz
stranger28
üzenetére
fu*k, Azt hittem jó lesz, de így most már biztos jó. kép
-
mrhitoshi
veterán
Ilyen problémával találkozott már valaki ? Eléggé idegesítő, mert nem enged be egy jó ideje, ilyen idióta hibával.

-
Brida
csendes tag
Sziasztok! Kérlek segitsetek nekem... Nem tudom mit ronthattam el ? - ki szerettem volna törölni egy bejegyzést az üzenőfalamról és a vége az lett, hogy minden kitörlődött visszamenőleg a kezdetekig
.... Pfff, már mindent megpróbáltam de egyszerűen nem tudok rájönni, hogy hogyan állithatnám vissza.
Kérem mihamarabb aki tud, segitsen! Előre is köszönöm! -
Jim-Y
veterán
Sziasztok, újabban nem tudok belépni facebookra, netezek, bezárom az ablakot, majd megint megnyitom, és visszadob, hogy a jelszó/email nem megfelelő, beírom a jó jelszót, és semmi, nem enged be, rámegyek a jelszóemlékeztetőre -> tovább új jelszó megadásásra, megadok egy új jelszót és ez fogad:
Cache, és cookiek törlése megvolt, böngésző chrome, de FF alatt is ezt csinálja, és emlékeim szerint 2 gépen is... most futtatok egy víruskeresést, de olyan mintha a fb account szart volna be :/
-
nmilan
csendes tag
lehet egy képet másik albumból egy az egyben crop nélkül profilképnek állítani?
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Ezen a szerencsétlen facebookon akarok keresni helyiség név szerint illetve szűkíteni adott helyiségen belül az x vezetéknevűeket. De nemakarja elfogadni, és csak helyiségnév szerint tudok szűkíteni. Miért nemakar név szerint is?

itt akarok keresni
-
zsela
tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Köszi a tippet! Az az érdekes, hogy a céges gépemen is ugyanez a helyzet: Chrome alatt kéri, más böngészőkben nem.
Mindenesetre egy viruskeresés nem árt... -
zsela
tag
Sziasztok!
Ilyennel már találkozott valaki?

Érdekes módon csak Chrome alatt jön, és addig nem enged tovább, amíg be nem írom a captchat. Ha meg beírom, akkor egy idióta linket tol ki a falamra.
Összeszedett volna valamit a Chrome?
Előre is köszi a válaszokat!
-
P1eTr0
aktív tag
Egy kis segítséget kérnék a Facebook használóktól.
Amikor az üzenőfalra szeretnék írni, levelet szeretnék írni, akkor megírom a szöveget és az elküldés után a beírt szöveg helyett egy linket tesz be (valami on.fb.me.....).
Gondolom valami vírus lehet, de ötletem sincs hogyan álljak hozzá.
Az ötleteket előre is köszönöm. -
Zin
őstag
Hali.
Fő oldal állapot frissités.Egyénire van téve ha rámegyek egérrel kiirja a neveket.Amikor a nevüket beraktam onnantol nekik nem frissült az üzenőfalam?
üdv -
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Mármint mi nem tűnik el? A pofa biztos nem, de úgy értetted, hogy amiket a postjaihoz kommenteltél, eltűnnek?
-
Hello!
Napi hülye kérdés...
Mi van akkor, ha valakit törölsz az ismerőseid közül?
A kommentjeid, amit a dolgaihoz írtál, eltűnnek-e?Illetve mi van akkor, ha magadat törlöd a fb -ról?
Eltűnnek-e a hozzászólásaid, és a tevékenységed? -
erikke17
őstag
Üdv.
Ezzel mit lehet csinálni?
Meghivtak ebbe a hülye enkórós meghivóba elutasitottam, meghivtak ugyan abba még egyszer, ott virit az egyes az Események mellett, de ha rá megyek sehol semmi.. Mit kezdjek ezzel? o.O
Előre is köszi
-
Stalker-2572
veterán
Csináltam egy új listát (interests) és megadtam, hogy legyen publikus... ehhez képest sehol nem jelenik meg. Ilyenkor wtf van?

-
Ha valaki feliratkozik rám az mit lát?Hol lehet állítani?THX
-
Stalker-2572
veterán
Letöltöttem a facebook chat progit, elsőre rendben is működött, de most a gép újraindítása után csak egy szürke ablak jön fel. (bejelentkezni se tudok)

-
bAtt001
addikt
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
toltam én is egyet neked még reggel
szép szatyrok vannak itt elfogadnék párat 
-
napocska2
senior tag
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
Gratulálok! 
Nem is sok lájk választ el az elsőtől
-
napocska2
senior tag
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
Szurkolok!

-
napocska2
senior tag
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
Feladat teljesítve.

-
Mr. Elliot
senior tag
Sziasztok!
Most én kérnék egy kis segítséget. Kérlek benneteket kedveljétek a EZT a grafikai munkát, egy éves szerződés múlik rajta. Az első 3 helyezett nyer. Ma este 8kor zárják a szavazást.
Köszönöm szépen!

-
Ferenc.
tag
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
Látom.. nem értem nálam miért nincs ott ez! Most beléptünk barátnőm Fb-jére és érdekes nála, jobb oldalon ottvan a Kit ismerhetek eleve, amit én hiányoltam, s ugyan úgy megvan ha az Emberek-re megyek név keresés után, szépen az látszódik mint Neked! Tehát 2 helyről is előtudja hozni a kit ismerhetek funkciót.. bezzeg nálam egyik helyen sincs meg! Mit lehet tenni? Barátnőm fb-jén viszont probléma meg az, hogy magától oszt meg dolgokat a facebookja!! Pl Érdekes képek címszóval(www.touchlens.com), nincs is fennt fb-n és ossza meg a baromságokat magától a gép. Másik meg mikor bejelentkezik valami bzz sms-es oldalra, és automatikusan megossza ezt a facebook fiókja, hogy ő bejelentkezett meg sms-t küldött! Hogy lehet ezeket leállítani?? Néztük az Alkalmazásokat, de nincs egyik se ott, hogy törölni lehessen. Köszönök előre is mindent!
-
Ferenc.
tag
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
Szia! Köszi a választ, én is ott kerestem ahol mondod, Emberek-en belül, de hiába, ott nem látom sehol a "Kit ismerhetek?" funkciót. Eddig jobb oldalon volt de most vagy Ajánlott oldalak, vagy főoldalról nézve Hirdetés van csak..
Csináltam egy print Screent, hogy akkor nálam így néz ki az általad írt szisztéma, az embereken belül. Direkt olyan névre kerestem rá hogy ne legyen sok így nem hosszú a lista, lehet látni az alját, de ott sehol nincs a kit ismerhetek írás, ahogy mondtad. Remélem lehet majd látni a képet.

-
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
sejtettem,h kérdeztem már

csak furi mert egy ideig mindig ugyan azokat az embereket láttam most meg váltott.
-
Ferenc.
tag
Sziasztok! Én azt kérdezném, hogy hova tűnt a "Kit ismerhetek?" funkcó? Régebben jobb oldalon láttam, s ma kellett volna használnom, de egyszerűen sehol sem találom. Jobb oldalon márcsak 2-3 sor esemény, és tömérdek Hirdetés látható lefelé, semmi más, pedig eddig itt volt jobb oldalon. Nézem, de semelyik menük belül nincs meg a kit ismerhetek funkció, csak e-mail címre, msn-en keresztül stb stb lehet keresni. Na meg ez az egész ismerős keresés rész olyan gagyi, ha beírok helyszínt a név mellé, 0 találat jön ki.. iwiw-en legalább normálisan lehet keresni, bármi apróságra akár msn címre is.. de a facebook keresése egy nagy nulla, főleg így, hogy még a kit ismerhetek funkció is eltűnt, így egyszerűen esélyem sincs megkeresni ki lehet fennt fb-n akit ismerek de még nincs bejelölve. Valaki tud segíteni? (Még az eredeti profil kinézetem van, nemtudom ez befolyásolja-e.)
-
Hello!
Jobbra a saját adatlapon nem tudom szerkeszteni melyik 8 ismerősömet lássam?Vajon mi alapján rendezi az FB??
thx
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Mr. Elliot
üzenetére

-
Apollyon
Korrektor
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Hja nem úgy értettem. Hanem úgy hogyha facebook behalna, vége lenne örökre, nem kéne úgy nagyon sajnálni.
Közben leesett hogy te máshogy értetted..
Bizony felhasználják, és nem csak a képeidet hanem minden moccanatod az oldalon, de ezt te elfogadtad regisztrációkor.. -
Apollyon
Korrektor
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Bármi is történjék, a facebook az utolsó dolog az életedben amiért aggódnod kellene...
-
-HajTömeg-
őstag
Nem tudom ezt olvastátok-e már,illetve mennyire igaz,mindenesetre aggasztó.
Főleg a vége... -
üdv!hogyan tudom menteni az ismerőseimte?
-
draco31
veterán
Láttam valahol a beállítások között, hogy pdf-ben el lehet küldetni minden üzenetet stb stb e-mail címre. De most nem találom, hol van az?
-
Kassadin
addikt
válasz
Mr. Elliot
üzenetére

-
Kassadin
addikt
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
Köszi. De azt hogyan kell?

-
Dexter-2000
őstag
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
Most néztem de az sem jó

-
Mr. Elliot
senior tag
válasz
Dexter-2000
üzenetére
Archivált üzenetekben nézted?
-
Dexter-2000
őstag
Egy bizonyos személlyel elég sokat beszéltem az elmúlt időben és a mai nap vissza szerettem volna olvasni 1-2 dolgot de eltűnt az összes eddigi beszélgetésünk és csak a legújabbak vannak meg... Ez miért van? Vissza lehet hozni a régieket valahogy?
-
Kassadin
addikt
Mi van ezzel a retek oldallal? Nagy ritkán felnézek, természetesen ekkor nem működik egy csomó minden.

-
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
Hmm, tényleg. Kösz!

-
A meglévő profilképek közül hogyan tudok berakni egy régebbet úgy, hogy a hozzászólások és a tetszikelések (
) megmaradjanak?
-
törölt tag
Sziasztok. Ennél a sz*r Timeline-nál ha váltogatom a profilképet (egyszerűen össze vissza eltolva teszi be, PS-ezni meg nem fogok ezért) azt az ismerőseim látják? Akit kérdeztem azt mondja nem, bár az új algoritmus miatt amúgy sem nagyon tesz neki ki rólam sokmindent.
-
Stalker-2572
veterán
Az miért van, hogy az egyik regemmel megy a chat, a másikkal meg az üzeneteket sem tudom behozni?!
Sírba visz ez a f*s 
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
Igen így kéne. Nálam most más bajok is vannak, a kereső nem megy, legalábbis az instant találatokat nem dobja ki, továbbá nem tudok leiratkozni senkiről
A tickert egyik nap megnyitottam és most nem tudom bezárni, szóval az egész szar úgy ahogy van, ez mondjuk nem gáz, inkább az üzenet része jönne helyre. BTW minden böngészővel ezt csinálja, próbáltam vagy néggyel. -
Kulinger
tag
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
Csak hülyültem

-
Apollyon
Korrektor
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
LOL nem, azért mert olyanokkal is szoktam beszélni akikkel amúgy nem mélezek. Legalábbis eddig ez így volt. De most a mélcímét sem tudom megnézni, mert szét van esve az oldala, olyan mintha valaki bedarálta volna az egészet, és marhára nem tudom kihalászni a címet. Arról nem beszélve hogy nem is vagyok benne biztos hogy kik írtak, csak ott a köcsög notification, a baloldalt lévő Messages-be meg nem enged be, csak hullámoznak a téglalapok... Remek.
-
Mr. Elliot
senior tag
válasz
Newyorker
üzenetére
Ha azzal nem sikerült megoldani akkor google kidobja a kis képek méreteit és egy képet feldarabolsz egy képszerkesztővel megfelelő méretre. Feltöltöd őket és megfelelő sorrendben megjelölöd magad a képeken. Mivel a rólad szóló legújabb képeket teszi ki oda, így megfog jeleni ott mind. Ezzel meg is van amit szeretnél. Aztán idővel is utolér az idővonal.

Iscariah: Te is azért használod, mert divat?
Ha valaki el akar bennünket érni akkor pl. megadhatunk neki egy email címet ha nem szeretnénk facebookot. Nincs bosszankodás. -
Apollyon
Korrektor
Hogy a rohadás enné meg a köcsög (agyagedény) frászbúkot
egy csomó tájmlájnos oldal – köztük az enyém is – szét van esve, és az üzenetekhez meg nem tudok belépni, pedig írtak és nem tudom mi a frász van, hogy a francba hogy menjen már ki ez a szar a divatból 
-
Kulinger
tag
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
Lenny Kravitz jaja

Jelölj be gyűjtöm az embereket

-
Kulinger
tag
Sziasztok!!
Jelölgetem be az ismiket és ez a kép fogad ha valakit be szeretnék jelölni Már írtam is nekik 3-napig nem tudtam bejelölni senkit ez akép fogadott ma jó volt bejelöltem 3-embert és a negyediket már nem engedi vagyis már senki.Mit csináljak?
-
draco31
veterán
Hello!
Meglehet azt csinálni, hogy az ismerösök ne lássák az ismeröseimet? -
hoffman_
nagyúr
Még egy kérdés, az előbbire kapott jó válaszok után
Ha valakinek offline nyomtam magam chat-en, azt hogy tudom visszahozni? Megnéztem a fentebb linkelt megoldásokat, meg kicsit próbáltam keresgélni a beállítások között, de nem találtam meg. Előre is köszönöm 
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Mr. Elliot
üzenetére

-
Mr. Elliot
senior tag
válasz
hoffman_
üzenetére
Kezdőlapon baloldalon menj a hírekhez, egérrel kattints mellé, lesz egy ceruza. Ott lesz egy opció ahol látod, hogy kiket tüntettél el a falról.
Ha valakit véglegesen tiltottál is, akkor pedig adatvédelmi beállítások és Letiltott személyek és alkalmazások rész legalul.
-
hoffman_
nagyúr
Üdv!
Egy olyan fontos kérdésem, lenne, miszerint is ha valakit letiltottam, akár Unsubscribe akár Block pipálásával, azokat hogyan tudom visszavonni utólag? Előre is köszi, fontos!

-
Newyorker
addikt
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
oks, akkor ennek utánanézek, thx
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Milyen TV-t vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen légkondit a lakásba?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-book olvasók
- FOTÓS beárazás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De lehet igazad lesz.

... Esetleg tudnál segiteni? Sajnos eléggé ügyetlen vagyok az "efféle virtuális világban'...

Köszönöm.
szép szatyrok vannak itt elfogadnék párat 
Gratulálok!

krizmo_