Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
LucifeI2
őstag
-
Oliverda
félisten
válasz
LucifeI2
üzenetére
Reportold ezt. Minél többet jelentik, annál nagyobb az esély, hogy picsán billentik őket.
"Kedves képvilágosok! Nem véletlenül NEM LÁJKOLOM az oldalt. Nagyon szépen megkérlek titeket, hogy a felugró ablak "Bezár" feliratú gombja funkciója szerint működjön! Szeretném én eldönteni, mi tetszik nekem és mi nem, nem vagyok sérült, tudok önálló döntéseket hozni. Köszi."
A válasz:
Elnézést a kellemetlenségért, de hekkertámadás áldozatai lettünk és sok minden összekuszálódott. Előfordulhat hogy egyszer felugrik ez az ablak de 2x már nem ugorhat fel. Néhány kép is megsérült így az oldalon történő barangolás közepette is hibák jöhetnek elő... Elnézést a kellemetlenségekért és hamarosan orvosoljuk a problémákat!További szép napot!
Még van bőr a pofájukon....

-
LucifeI2
őstag
Az ilyen weboldalakat hol tudnám jelenteni ? (ne nyomjatok a bezárás gomba a felugró ablaknál, ha megjelenne) Nem találtam meg sehol, hogy hol lehet olyat jelenteni, aki megtévesztéssel rá vesz arra, hogy likeold az oldalát vagy a postjait.
Itt az történik, hogy a "bezárás" gomb az igazából egy "like" gomb és hiába zárod be, akkor is like-ot nyomsz. Sok hasonló magyar oldalt láttam már és felháborítónak tartom, hogy ezeket csak így szabadon megtehetek, mert szerintem ez egyértelműen a látogatók megtévesztése.
-
Pár perce másnak is leállt a facebook?
Engem kidobott a mobil app-ból és a normál oldalról is...
Kb 10 percig nem tudtam belépni de most már igen... Ez mitől lehet? -
erikke17
őstag
válasz
stranger28
üzenetére
Rokon.. Nem kell rosszra gondolni...
Hanem az lenne hagynám is a csába.. 
Na de ne offoljunk meg fenéken rúgnak..
-
erikke17
őstag
Üdv, olyan beállitás létezik, hogy úgy letiltani chatről valaki hogy ne tudjon üzenetet küldeni? De közben ismerősök listán ottmaradjon? o.O
-
válasz
stranger28
üzenetére
Értem én.

-
válasz
stranger28
üzenetére
Én ezt most a szolgáltató szempontjából mondtam

-
válasz
stranger28
üzenetére
Egy egyszerű példa:
Kocsit akarsz vásárolni. Kétféle jármű van, ugyanannyi pénzért. Az egyik eszik 10L-t 100-on, a másik mondjuk 6L-t. Melyiket veszed meg hosszútávra?
Nyilván, hogy a kevesebbet fogyasztó kocsit, mivel az is ugyanúgy elvisz B pontba, mint a másik, csak a fenntartási költsége más.
Ugyanígy van itt is.

-
psg5
veterán
Üdv!
Facebook-on ebben az új desig-ban hogy tudom elérni, hogy a borítókép nagy felbontású és éles legyen. Mindig átkonvertálja, ha külön képet töltök fel hozzá (beállítva, hogy nagy felbontásban töltse), ha az üzenőfalról szedett képeket rakom bele.
Lehet ezt állítani? -
B-L-A-C-K
titán
Milyen facebook fanok vannak itt ha nem tudnak válaszolni...

-
Froclee
őstag
miért küldi el folyamatosan 2x amit írok? mintha a flash szarakodna
-
h33t
csendes tag
-
littlelion21
addikt
Mikor vezették be a facebook.com-os email-címet?
Erről van valami hivatalos állásfoglalás? -
Csak nálam rettenetesen lassú most a fácse?
-
Imy
veterán
válasz
stranger28
üzenetére
Köszönöm mindenkinek!

-
Buster17
addikt
Hali!
Egy zárolt fiókot, hogy lehet vissza hozni? Mi a menete? -
Imy
veterán
Egy felhasználó posztjait le lehet tiltani?
Mert zavaró, mivel non-stop posztolgat. -
EmberXY
veterán
Sziasztok!
Az miért van, hogy ha egy adott játék felkéréseit már letiltottam, a küldő személytől is minden felkérés letiltva, a kezdőlapon a még ott lévő felkérések eltüntetve, és ennek ellenére ma mégis ott van "1 Buggle felkérés", hogy a mennykő égetné meg levelestől ágastól..... ? -
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok!
Hogy tudom letiltani/bekapcsolni hogy ismeretlenek ne tudjanak "megbökni"...?
Válaszokat előre is köszönöm!
-
janos666
nagyúr
válasz
stranger28
üzenetére
Ahha. Nekem régi Symbian nokiám van. Ott is van Facebook software, és lehet is üzit olvasni, de live chat része úgy külön nincs. És szerintem egy napig alig bírná az akksi, ha folyton a neten lógna egy app.

Én szinte mindig be vagyok lépve valahol, mert újabban a Windows 8 már rendszerszinten is belép nekem a Face-hez csatolt MSN fiókomba, a gépet pedig nem kapcsolgatom ki-be, csak estére le.

-
stranger28
addikt
válasz
janos666
üzenetére
Azt jelenti, hogy fenn van neki a mobilos Facebook alkalmazás, így meg tudja nézni telefonon is az üzeneteket. Szóval, ha külön nem kéri, biztos nem megy SMS. Ha esetleg push fogadása van, akkor bejelez neki és ennyi, de nem jellemző. Reggel ránéz és ott lesz, that's all.
-
janos666
nagyúr
Mit jelent az, ha egy telefon jel van valakinek a neve mellett és azt mondja a Facebook, hogy "továbbítva lesznek a telefonjára"?
Ez akkor van, ha valami smartphone-os software-el van bejelentkezve, vagy ez valami SMS küldő szolgáltatás?
Csak mert egyre több ember neve mellett van ilyen, és en nem akarok nekik írni, ha SMS-t kapnak róla. Például akkor inkább megvárom a másnapot, nem ilyenkor éjjel üzenek neki, "mielőtt még elfelejteném" alapon, mert véletlenül még felébresztem egy SMS-ssel, pedig annyira nem sürgős vagy fontos.
Illetve ha mobilon lóg, akkor sem feltétlenül írok neki se túl hosszú üzenetet, se olyat amiben telefonnal kezelhetetlen csatolmány van. (Szokásom inkább úgy üzenni, ha túl hosszú lenne egy cset üzenetnek, hogy beírom egy Word doksiba, áttolom PDF-be és csatolom egy Helo után. -> és sok telefon nyit meg PDF-et, de nem mindenki tudja ezt kihasználni és úgy nem is kényelmesebb...) -
törölt tag
-
tDr1v3r
veterán
válasz
tDr1v3r
üzenetére
Na, lett még egy, csak ez mástól és "<név> updated his status" szöveggel... mondjuk vele egy csoportban bent vagyok (sima csoport, tehát nem ilyen közeli barát vagy ilyesmi), de régebben ilyeneket se tőle se a régebben említett személytől se kaptam.
A logikát se értem mögötte amúgy... hiszen rajta kívül is rengeteg ismerősöm frissítette az állapotát, és csak tőle kaptam ilyen értesítőt most. Vagy ez valami új fícsör, hogy ilyenekről random tájékoztat a Facebook?

-
tDr1v3r
veterán
Sziasztok!
Az előbb az egyik ismerősöm feltöltőtt egy képet, amiről kaptam is egy értesítést is... ami nem is lenne gond (dehogynem), csakhogy erről jelzést kaptam úgy hogy nem lettem bejelölve a képen, nem említett meg @ használatával a se a kép leírásában se a hozzászólásokban, se nem postolt a falamra.
Szóval, kérdés, hogy miért kaptam róla értesítést?

-
Mr X
veterán
Üdv!
Van valami beállítás, amivel egyszerűen letilthatom mindenkitől az esemény- és játékmeghívókat?
-
stranger28
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
lol, így már megvan.

-
Mr.Csizmás
titán
válasz
stranger28
üzenetére
bajszos csúnya bácsi 1933-ból, kitartott karral, képaláírás: ennyi hó esett

-
törölt tag
Helló!
Valahogy nem lehet kikapcsolni, hogy játékfelkéréseket küldjenek nekem ?

Ezt kitettem timeline-ra is, üzenőfalra is, de csak kapom őket

Borítóképnek meg nem szeretném, főleg mert ezek után szerintem nem lenne hatásos

-
stranger28
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Ezt csak én nem értem most?

-
haligábor
tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Na ez sem egy rossz ötlet! hahahahahahahaaaa

-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére

Köszönöm srácok a segítséget!
-
stranger28
addikt
válasz
zsolesz010
üzenetére
Akkor ezt mondjad.
Nekem, akik elvileg törölték magukat, mindig vissza tudtak jönni utána, amikor "meggondolták magukat". -
zsolesz010
senior tag
válasz
stranger28
üzenetére
Az elmúlt 2 évben, mióta ide is linkelgetem, soha nem hazudott a szöveg.
-
stranger28
addikt
válasz
zsolesz010
üzenetére
Kiderül.

-
zsolesz010
senior tag
válasz
stranger28
üzenetére
"Ha úgy gondolod, hogy többé nem fogod a Facebook-ot használni és szeretnéd a profilodat törölni, akkor mi törölni fogjuk. Ne felejtsd el, hogy többé nem leszel képes a régi profilodat újraaktiválni és minden hozzáadott adatod el fog veszni! Ha továbbra is szeretnéd törölni a fiókodat, csak akkor kattints a Fiókom törlésére."
Nekem elég egyértelműnek tűnik.
-
CoolMan
MODERÁTOR
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy az accountot hogyan lehet véglegesen törölni?
Vagy csak deaktiválni lehet? -
leroyclub
senior tag
hi!
Meg lehet azt oldani valahogy hogy lássam a saját tevékenységemet úgy mint pl akiket a közeli ismerősök listára rakok?
Szóval mintha saját magamat is ráraknám egy listára?! Remélem érthető
-
Mr. Elliot
senior tag
válasz
Devilhun26
üzenetére
Az ötlet csak akkor jó ha a névjegy adatok maradnak zártak. Nem pedig publikus, mint a borítókép.
-
stranger28
addikt
válasz
Devilhun26
üzenetére
Mindig variálnak, pedig már akkor is jó volt, amikor másodjára javították a chat-et (összevonták az üzenetekkel rendesen). Nem volt idővonal, minden ment korrekten és volt minden, ami kellett. Most pedig csak szenved nálam.
-
Devilhun26
csendes tag
Megint lesz majd újitás!
A névjegyet rávarják a profilfotó mellé a képre.Az ötlet jó.
Nyomj egy tetsziket ide: www.facebook.com/gyula25 és légy üdvözölve a Devilstudioban.
-
Kulinger
tag
Hát tököm ki van a facebokkal
Beakarok lépni és ez fogad Error parsing message: invalid HTTP method
Ha haverom meg itt van nálam ő meg simán be tud jelentkezni
-
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Kamu. Na meg jobb klikk -> kép mentése másként
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bAtt001
addikt
válasz
Stalker-2572
üzenetére
nem mintha ismernék olyat aki mások képeit töltögeti lefelé, de kamu még írják is 9gag-en a kommentekben

-
Stalker-2572
veterán
válasz
stranger28
üzenetére
Megkönnyebbültem. (Mehetek töltögetni
) -
stranger28
addikt
válasz
Stalker-2572
üzenetére
'zmeg, ez gáz, ha tényleg van/lesz. Ránézek.

szerk: Kamu.

-
Stalker-2572
veterán
Mondjátok, hogy kamu: [link]

-
válasz
stranger28
üzenetére
Naja, már a chat ablak is villog... Tiszta MSN feeling...

-
Kulinger
tag
Fiúk akkor szerintem ez valami hiba
ez nem létezhet 
A másik meg fagyok állandóan facebookon
-
Kulinger
tag
Sziasztok!
Találkoztatok olyannak pl ,hogy 520 ismerösötök volt és hirtelen 555 lett? Pedig senkit nem jelöltem be
és más se engem. -
stranger28
addikt
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
Nem tudom mi értelme volt...
-
Mr. Elliot
senior tag
Nagyon G+ koppintás az új kinézet a falon.
-
Sigiusz
tag
Sziasztok!
Olyat lehet Facebookon, hogy bizonyos kedveléseket nem teszünk nyilvánossá, vagy csak bizonyos személyek láthatják? Pl. egy kép esetén.
-
fkrinya
tag
Hali!
Egy ideje https://www.facebook.com/find-friends/browser/ erre a linkre nem azt hozza elő, mint régen, hogy listaszerűen felsorolja az embereket közös ismerős száma szerint csökkenő sorrendben, hanem helyette mindenféle e-mail fiókot vagy msn címet lehet megadni és azokból szűrné ki az embereket és ezeket lehet szűkíteni lakhely, iskola, munkahely, stb. szerint. Nekem már alapból ez nem tetszik, mert a régi listát szeretném visszakapni, de még nem is működik, mert senkit nem dob ki, bármilyen e-mail fiókot vagy msn címet adok meg.
Vissza lehet ezt a listás ismerőskereső oldalt hozni valahogy?Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Jövedelem
- Linux felhasználók OFF topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Célegyenesben a Yettel TV
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Spórolós topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Hanem az lenne hagynám is a csába..

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
krizmo_