Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz haligábor #4650 üzenetére
Sziasztok!
Az a kérdésem, hogy ha egy alkalmazás engedélyezek, akkor később arról "le tudok iratkozni"? Ha igen, milyen módon?
Több ismerős küld mostanában nekem ilyen jellegű felkérést. Egyet most már kíváncsiságból megnéznék, de csak akkor, ha később le tudom tiltani. Mert azt látom, hogy minden egyes alkalmazás az összes személyes adatomhoz hozzáférést kér. Ami egyébként nagyon nem szimpatikus.
Köszi előre is a segítséget!
Üdv: Piftuka
"Aquila non captat muscas."
-
acsati
aktív tag
válasz haromegesz14 #5196 üzenetére
De nekem csak egy szürke doboz van ott, nem kínál fel semmit. És nem tudom, hogy miért?! :S
Ilyen ott nekem. -
Newyorker
addikt
Sziasztok, csókolom
Hol tudom beállítani, h játékfelkérést ne tudjanak küldeni? Senki!
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
haromegesz14
aktív tag
válasz haromegesz14 #5194 üzenetére
Ja bocs! A 40 Golddal azonnal fel oldhatod a Splasht!
10 féle ember létezik, aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem!
-
haromegesz14
aktív tag
Na, megvan a lvl 12, de nem azt írja, hogy venned kell hozzá 8 bombát és 5 időt, hanem hogy játssz 8 meccset amiben használtál bombát, és játssz 5 meccset amiben használtál időt.
Szerk.: Vagyis hát venned is kell annyit, de használd el, utána 40 goldért kiválthatod elméletileg.
[ Szerkesztve ]
-
Bálnaborjú
tag
sziasztok
alapvetően útálom a f*szbúkot, de egyre több site f*szbúk komment plugint használ a kommenteléshez, csak azt nem értem, mi értelme, amikor a saját kommentemet csak én magam láthatom.. ?
biztos át lehet állítani valamit valahol, de én nem találtam meg
-
acsati
aktív tag
válasz haromegesz14 #5187 üzenetére
Rendben, hajrá!
-
haromegesz14
aktív tag
válasz Fokszmulder #5190 üzenetére
Bejegyzés alján van egy kis legördülő menü, alapértelmezetten nyilvános, egy földgömb jelzi, ott kattints az egyénire, és ott megadhatod, hogy ki elől akarod elrejteni.
-
Fokszmulder
csendes tag
hi!
olyat lehet csinálni hogy eltüntetni egy saját üzenőfal bejegyzést de csak kizárolag egy ember
elől?[ Szerkesztve ]
-
vans?
őstag
En nem ertem, hogy hogy birjatok magyarul hasznalni ezt a szart. A hulyegyerekek szorakozasa a nyari szunetben, hogy mindent atirnak (in a relationship - relacios hajoban is volt mar), es nagyon ritka, hogy vicces legyen. Hasznaljatok angolul, nemetul, barhogy.
hábm bábm
-
acsati
aktív tag
válasz haromegesz14 #5184 üzenetére
Azt hiszem 12-es és utána az van hogy venni kell 9 bombát meg 9 időt aztán akkor lehet használni. Na de én 57-es szinten vagyok, de nekem csak szürke doboz van kérdőjellel...
-
MODERÁTOR
válasz stranger28 #5183 üzenetére
ha a fordításra gondolsz, akkor arról csak mi tehetünk, nem az fb fordítja magyarra, hanem a közösség
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
stranger28
addikt
Egyre jobban kezdek aggódni a FB-ért az ilyenek miatt. Mindig volt valami apró hiba, de mostanában rengeteg súlyos akad... Ez meg nonszensz.
-
Cranium
tag
Chatben mikor valaki látja, hogy mit írtál neki, most nem Látta van, hanem Chuck Norris. Hogy milyen viccesek az emberek.
-
Red_Bull
aktív tag
Az nem tudjátok esetleg, hogy be lehet-e úgy lájkolni dolgokat hogy azt senki ne lássa egyáltalán rajtam kívül?
[ Szerkesztve ]
-
Fauno
tag
Sziasztok,
minap kaptam az egyik barátomtól egy videó linket, mint később kiderült ez egy török facebook vírus (tudtán kívűl küldte el), ami tovább küldi az ismerőseim üzenőfalára a videót. Ma egy teljesen másik videót küldött szét a facebook találomra néhány ismerőseim üzenőfalára (reklám videót), holott most semmire se kattintottam rá, semmit nem kaptam. Mit tudok tenni? Van valami 5letetek?
[ Szerkesztve ]
-
Norbi14
senior tag
Egy ismerősom, megváltoztatta a jelszavát. De el is elfelejtette...szóval nem tud belépni, kért új jelszót freemail-re és nem kapta meg. Most meg már nem is lehet kérni, mert valami kódot kér. Valami ötletek,hogy szerezhetnénk vissza?
-
haligábor
tag
válasz haromegesz14 #5168 üzenetére
Na mondtam én!
-
hazardor
csendes tag
válasz stranger28 #5165 üzenetére
??????? A véletlent arra értem, hogy csak odakeveri a rendszer és valójában nem lesekedő...Egyéb?
-
hazardor
csendes tag
Sziasztok!
A kit ismerhetek gombot megnyomva a listám tetején nagyon gyakran egy "fantom" személy szerepel. Azaz nincs egy darab ismerőse se, (nincs letakarva) azaz közös ismerősünk sem lehet, ami miatt felajánlja a rendszer. Se egyéb adata nincs. És semmi letakarva sincs!
Én arra gyanakszom, valaki így lesekszik.Ez így van, vagy lehet véletlen is?
Nincs olyan technikai lehetőség amivel azt meg lehet tudni pl. hogy honnan netezik helyileg.
-
acsati
aktív tag
Sziasztok!
Lehet ki fogtok nevetni, de akkor is megkérdezem, hátha tud valaki segíteni.
Játszok a Diamond Dash nevű játékkal, már jó régóta. Kicsit dühít engem, hogy miért nem tudok color splash-et használni? Annak a helyén nálam ott egy szürke doboz van kérdőjellel. Hogy kell feloldani? Szóval nem azt kínálja fel, hogy vegyek x bombát meg időt, hanem egyszerűen nincs. Miért?
Ha valaki tudna segíteni, azt nagyon megköszönném! -
haligábor
tag
válasz haromegesz14 #5161 üzenetére
rákattintasz a profil képedre, be jön az album, amiben benne van! aztán a "Profilkép hozzáadása" gombot meg keresed ami a job felső sarok felé lesz, és ez melett a gomb mellett lennie kell egy föld gömbnek balra, arra a földgömbre ha rá kattintasz akkor ki tudod választani hogy kik lássak azt az albumot és már kész is!
-
haligábor
tag
válasz randras #5159 üzenetére
Pontosan én sem tudom, de ha meg figyeled a facebook-ot, akkor sok embernél lehet látni hogy szinte csak a neve van kint és semmi mást nem tudsz meg nézni. Esetleg ha belemész a saját képeidbe és ott megnézed hogy valahol van e valami beállitás akkor ott szerintem még találhatsz ilyesmi funkciot!
-
stvnppp
senior tag
Sziasztok!
Olyat lehet, hogy csatlakozok facebookra, akkor valakinek értesítést küldjen erről? Az ajánlást ismerem, de az máshogy történik, most egy szimpla értesítést kapott egy ismerősöm egy másik ember csatlakozásáról. Előtte semmi kontakt nem volt, csak.más ismerőseit jelölte be.
Üdv
István -
randras
veterán
Helló!
Facebook-on be lehet állítani azt, hogy nem ismerősök ne lássanak profilképet se? És ha igen, hol?
-
-Mike-
addikt
Ha likeolok egy oldalt, annak az értesítését már sikerült eltüntetni a timeline-ról. Jobb felső sarokban az értesítések közül hogy lehet megszüntetni, hogy kiírja?
-
Cranium
tag
Csak nálam annyira bugos a Facebook, hogy hiába megyek rá, hogy az adott személyről leiratkozok a " hozzászólások és kedvelésekről" azt a Facebook le se szarja, és továbbra is látom, amilyen képekhez hozzászólnak, likeolnak? Ugyanarról a személyről vagy tízezerszer leiratkoztam mégis beadja. Há' mi folyik itt Gyöngyösön?
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Fokszmulder #5147 üzenetére
fogaskerékre klikk a chaten
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Fokszmulder
csendes tag
hi!
Azt meglehet oldani valahogy hogy ha valaki a chaten elérhető lesz akkor adjon mi hangot? -
Rota
tag
Sziasztok.
Csináltam egy céges profilt. Van egy olyan funkció az admin felületen, hogy a Faceboook használata mint.... és a cég neve...
Így lehet céges névvel likeolni és más oldalakat megosztani a sajáton a kedvencek között.Ha rányomok erre, akkor tölt de valójában nem vált át.
Tudtok erre valami okosságot, hogy miért nem tudom ezt bekapcsolni?Firefoxot használok ha ez számit.
-
erikke17
őstag
Hopsz, ez valahogy kimaradt.
Hát eléggé X akták egy valami pláne, ha újra is volt rántva windows, esetleg egy live cd, vagy virtuális gép?||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
erikke17
őstag
És a saját interneteden volt próbálva másik géppel? Ha nem érdemes lenne, ha azzal sem menne akkor router/modem/szolgáltatónál kell keresni a problémát..
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
Magany
tag
válasz haromegesz14 #5140 üzenetére
ma hivtam egy masik szakit,atturta gepet a tol zig es semmi....semien keresovel nem mukodik,semmit nem talal, erhetetlen...azt ajanlota meg hogy toroljunk mindent a gepbol,a 100 megas dolgot is s hatha segit.....
[ Szerkesztve ]
-
Magany
tag
válasz haromegesz14 #5129 üzenetére
Udv,megnezettem ma amit javasoltal mincsen ott semmi hasonlo....nem mukodik a proxyval sem....ertetlenul allunk a dolog elott.....
-
Magany
tag
válasz Canis rufus #5135 üzenetére
latom unatkozol,szakadjal le rolam!majd ha kerdezlek valaszolj ha akarsz addig hadjal beken!KOSZIKE
-
Caty1125
csendes tag
sziasztok!
Az lenne a kérdésem ha egy kép hozzászólást törlök akkor arról kap értesítést a kép feltöltője?Köszi
-
feribk
aktív tag
Üzenetre illik válaszolni...
-
Canis rufus
tag
válasz Mr.Csizmás #5133 üzenetére
-
stranger28
addikt
válasz Mr.Csizmás #5133 üzenetére
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Canis rufus #5130 üzenetére
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
stranger28
addikt
Most ennek mi értelme volt, komolyan?
-
Mr X
veterán
Akkor te viszont írd le azt, hogy légy szíves, és a vágom helyett az értem szót.
-
haromegesz14
aktív tag
De legalább ezt már tudjuk.
A c:\Windows\System32\drivers\etc\hosts fájlt, társítsd egy jegyzettömbhöz vagy bármi egyéb szövegszerkesztőhöz, és nézd meg, hogy nincs-e beleírva egy IP a facebook URL-hez rendelve.
-
Magany
tag
válasz haromegesz14 #5119 üzenetére
megprobaltam a proxyval....fel megyen az oldalra csak nem tolti be rendesen.....az ismerosoket kihagya a jobb oldalrol
-
Magany
tag
válasz haromegesz14 #5119 üzenetére
udv,azt a proxys dolgot elszalasztotam nem lehethe meg 1x
[ Szerkesztve ]
-
erikke17
őstag
2x véletlenül rányomtam arra, hogy jelentés/spamnek jelölés egy képnél, ugye nem fogják törölni?
[ Szerkesztve ]
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
MaciG
addikt
Másnak is csinál olyat a facebook, hogy mikor böngészgetem, egy idő után mikor ismerősöm fényképeit nézném, nem tölti be a képeket kis méretben, csak egy fehér négyzetek vannak? De ha meg rákattintok akkor meg mutatja.
BANZAII
-
Magany
tag
válasz Mr.Csizmás #5116 üzenetére
nekem nodom van de az nem talalt semmit....megis csak fura hogy az en gepemrol az en internetemen nem megyen....masnal megyen +itt is masik geprok.....
-
Magany
tag
válasz stranger28 #5115 üzenetére
nem,gyanus dolgokat nemszoktam megnyitni.....
-
Magany
tag
válasz Mr.Csizmás #5112 üzenetére
nem lehet hogy valami virust kapott a gep?eleg gyakran nem voltam kijelentkezve.ES KOSZONOM,MINDENKINEK AKI HOZZA SZOL!!!!
-
Magany
tag
en csak a rokonaimal szeretnem tartani a kapcsolatot a fb on keresztul masik orszagbol de latom nem fog ossze jonni
-
Magany
tag
válasz Mr.Csizmás #5105 üzenetére
semien bongeszovel nem megyen fel.....no de latom senkit nem erdekel a problemam...elnezest hogy nem vagyok szakerto....de akkor nem kernek itt tanacsot
-
Canis rufus
tag
Huh, bocs de én ezt feladtam..
-
Magany
tag
válasz Mr.Csizmás #5105 üzenetére
firefox
-
Magany
tag
válasz Canis rufus #5100 üzenetére
vedelmi softver...tuzfal vagy a bongeszo?at van instalalva ketszer a gep s nem lett jobb semmivel
-
Magany
tag
válasz Mr.Csizmás #5102 üzenetére
fb on belul erted?mert ott ha fel is megyen ra sehova nem tudok belepni,szoval semmit nem nyit meg...neha meg az uzeneteket sem
-
Magany
tag
válasz Canis rufus #5100 üzenetére
s ezzel kinel reklamaljak?a szolgaltatom szoba sem all velem...o azt mondja az internetem mukodik...
-
Magany
tag
válasz haromegesz14 #5093 üzenetére
sehogy nem tolti be..ha egy oldalon olyan van ho nezd meg fbon nem megyen fel az oldara...fb ra sehonnan.....neha fel megyen 1 re neha meg fel sem megyen de tobbszor van az hogy nem megyen fel....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple notebookok
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Yettel topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xbox tulajok OFF topicja
- Filmvilág
- Path of Exile 2
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest