Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
birno
addikt
Hello,
Masoknak nincs olyan gondja, hogy ertesitest akkor kuld a messenger amikor epp kedve van?
3 eszkozon hasznalom, 1 androidos telo es 2 win 10-es gep(otthoni es ceges), utobbiakon a desktopos appot.
Van, hogy mindharmon egyszerre vagyok bejelentkezve, de ez eddig nem jelentett gondot.Most olyan, mintha akkor nem kuldene foleg, ha az az ember ir, aki utoljara ki volt valasztva a desktopos appon, amikor fokuszban volt az app.
Tehat mondjuk irt Joska, elolvastam a pc-s appon, lerakom talcara a Messengert, Joska megint ir, de se pc-n, se a telon nem jon ertesites.Igazabol nem tudom eldonteni, hogy mar maga a szerver nem kuldi ki vagy mondjuk a desktop app valamiert azt hiszi hogy fokuszban van, ezert olvasottnak jeloli es emiatt mar telora se kuldi az ertesitot.
Mindenesetre nem kellene, hogy szamitson, mert ha pl. facebookon jon valami ertesites, akkor bezzeg az osszes letezo megnyitott facebook tabon fel tudja dobni, nem szamit hogy mar reg megneztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- SAPPHIRE RX 7800 XT 16GB GDDR6 PURE GAMING OC - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Apple iPhone 13 Pro 128gb - Szép állapot, akku 99%, tokkal fóliával, akár beszámítással
- Western Digital WD Purple 6TB - WD64PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital WD Purple 6TB - WD63PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Asus z690-plus/i9-13900k/32gb ram
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- Asus BTF White Gaming PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- 27% - Kezdő GAMER PC! i7-4770 / GTX 1660 Ti / 32GB DDR3 / 240GB SSD / Corsair 450w!
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
krizmo_