Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispx
addikt
válasz
Snooker
üzenetére
Szerintem nem a fiók regisztrálási idejéhez kötött. Lehet, hogy az ismerősök számához. Mióta ellapátoltam a szennyet és 100 alatti az ismerőseim száma, azóta nekem a főoldalra az adatlap és a kezdőlap link közzé is kiteszi a kit ismerhetek funkciót. (Mellesleg a reklám helyett is a Közös ismerősök keresése funkció jön be az oldatelöltések kb a felénél.)
-
Egorov
aktív tag
válasz
Snooker
üzenetére
Olyanra gondolsz, mint a G+-ban a körök. Nem vagyok nagy facebook felhasználó, csak azért használom, mert ingyé' lehet telón elérni és levelezni.
Na de a kérdésedre, szerintem csoportot kell létrehoznod.A Create után meg hozzá tudod adni a tagokat. Én erre gondolok de majd jönnek a szakik ls felhomályosítanak, szóval addig ne csinálj semmit.

-
Egorov
aktív tag
válasz
Snooker
üzenetére
Lehet, hogy karbantartás van. Hét elején nekem is volt ilyen, egész nap nem voltam elérhető. Hogyha ez van, akkor itt a magyarázat arra is, hogy a testvéred miért tud belépni.
"We don't do site maintenance on all accounts at the same time, so it's possible that your friends will be able to access the site while your account is unavailable."
Ha meg nem karbantartás, akkor nem tudom.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 87%
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2 touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
na azt nem látom mert reklámblokkoló onnan kiszed nekem mindent 

Na de a kérdésedre, szerintem csoportot kell létrehoznod.
krizmo_