Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shingen
addikt
válasz enginev3.0 #13399 üzenetére
De ott olyan van ismerősök, csak én, de olyat nem lehet jelszavazom és akinek megadom csak az tud bele lépni?
風林火山
-
Shingen
addikt
Hali!
Facen lehet olyan mappát csinálni amihez csak az férhet hozzá akinek engedélyt adok?
De ismerősök pedig nem?
Fényképeket beletenni.
köszi[ Szerkesztve ]
風林火山
-
enginev3.0
félisten
válasz dellfanboy #13396 üzenetére
Azt hiszem sehogy, az jön előre aminek utoljára volt aktivitás
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
dellfanboy
őstag
csatlakoztam egy FB csoporthoz. ha bal oldalt ráklikkelek a csoporta hol/hogy tudom beállítani hogy a legutolsó tevékenységek időrendben legyenek? tehát mindig a legfrisebbet lássam legelöl?
sajna nem vagyok nagy FB felhasználósőőt.
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
Pár napja egyre többen panaszkodnak az ismerőseim közül, hogy nem tudnak nekem képeket küldeni, se asztali klienssel, se messengeren keresztül.
Hogy tudnék utánajárni merre van a hiba?
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
Dyrtyho
őstag
Nem tudom, hogy kinek, vagy kiknek köszönhető, de nagyon úgy néz ki, hogy hasznos alkalmazással kevesebb lett a facebookon, úgyanis megszünt a Who Deleted Me nevü applikáció, ami azt mutatta meg, hogy ki törölt le az ismerösök közül, vagy csak szüntette meg a fiókját......
"Dear users,
Unfortunately, due to a request by Facebook, Who Deleted Me is no longer available on any platform. If you have a Who Deleted Me browser extension or application installed it will no longer function.
Who Deleted Me was intended to be a useful tool to enhance users' Facebook experience, but Facebook did not see it the same way.
Never did I expect it would achieve the level of popularity it did over the last week, from being mentioned all over the media to being number 1 in the iOS App Store. Thank you to everybody who installed it and for your patience while the servers were improved to handle all the traffic. The level of traffic took me by surprise and I worked non stop to get it back online so everybody could enjoy it. By Thursday it was working well for everybody so I hope you had a chance to use it before now.
All personal information has been securely erased.
If you would like to know about any future (non Facebook) projects you can follow me on Twitter, or email me with any questions. If you would like to help fund the development of new projects any donations would be appreciated"[ Szerkesztve ]
best regards, egy fórumozó blogger
-
Flyme
senior tag
válasz enginev3.0 #13391 üzenetére
Ja értem, tehát mondjuk csak ismerőseik ismerősei. Köszi!
-
Flyme
senior tag
Sziasztok,
pár napja csináltam új fb-t, és a problémám, hogy nem mindenkit tudok ismerősnek jelölni akiket előtte tudtam, valakit simán be tudok jelölni és üzenetet is írni: [link], van akinek csak üzenetet tudok írni ([link]), bár az üzenetet sem kapta meg az illető, és van akit csak jelenteni tudok: [link] Mi lehet ennek az oka, várnom kell még pár napot esetleg?[ Szerkesztve ]
-
Orionk
senior tag
válasz zsof Nokia #13388 üzenetére
Szia !
Igen, ezt tudom. Ott megpróbálom meghívni az ismerősöm, de amikor kilistázza a rendszer a nevét, hogy elküldje a meghívót, akkor mutatja, hogy már meghívtam egyszer, de még nem kedvelte.
Én meg ezt szeretném, hogy még egyszer kapjon értesítést arról, hogy hívom, hogy kedvelje az oldalam.
Köszi szépen, ha tud valaki segíteni.
-
krizmo_
Topikgazda
-
Shingen
addikt
Hali!
Írtam egy csajnak, de azt mutatja az Fb nem olvasta el, pedig fél óránként teloról a Fb van.
El tudja úgy olvasni, hogy nekem ne jelezzen vissza?風林火山
-
Sanyi.mTs
addikt
hol lehet beállítani, h ha üzenetet kapok FB-on, akkor küldjön róla mailt? más eseményről nem kell mail-es értesítés.
-
YM
senior tag
Ilyenkor mi van h hajnal 5 óta nem tudok status update-et írni?!
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Hogyan tudom egyik ismerősömet meghívni, hogy kedvelje egyik oldalam ?
köszi
-
Edi77
őstag
és (#13373) enginev3.0: Én csak magamból tudok ebből a szempontból kiindulni, eléggé konzervatív a felfogásom, csúnya szóval mondva elvárom, h a férfi udvaroljon. De ezt természetesen nem lehet egyoldalú, kölcsönös kell legyen, csak akkor működhet. Annyit szabad elvárni a másiktól, amennyit én adok. Ez alap dolog. És sajnos én is látom, hogy a fiatalka lánykák már olyanok zömében, akikről ti írtok. És ez szomorú. De vannak kivételek mindig
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
enginev3.0
félisten
Attól függ mit nevezünk udvarlásnak, ha egyértelműen az a vége hogy kapcsolatban lesznek, akkor természetesen az ember szívesen teszi, de ha csak addig szórakoztatja a hülye ember a lányt míg a lánynak nem lesz más és addig sem unatkozik legalább, az kicsit durva, és manapság nem kevés ilyen van, sőt
[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
YM
senior tag
Ezt hívják lassú ismerkedésnek. Ha valaki komolyat akar, akkor ez jó hozzállás; de nem úgy h egyoldalúan bókol + kinyalja a másik seggét. Az ilyen vagy levesbe megy vagy egy olyan kapcsolatba, ahol ez lesz az alapelvárás.
Ahhoz h valakit jobban meg tudj ismerni/szeretni nem kell h udvaroljon
-
Edi77
őstag
válasz enginev3.0 #13370 üzenetére
Ne általánosíts, kivételek mindig vannak, én pl kifejezetten szeretem, ha egy férfi udvarol és van türelme nem lerohanni (Ha az ellenkezője, ki is esett azonnal)
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
enginev3.0
félisten
-
krizmo_
Topikgazda
válasz enginev3.0 #13368 üzenetére
Régebben a pitizést udvarlásnak hívták... Változnak az idők...
-
enginev3.0
félisten
-
krizmo_
Topikgazda
válasz Bjørgersson #13365 üzenetére
Ügyes vagy. Ez másoknak is hasznos lehet, mert kérdezték már itt korábban ezt, de akkor sem tudtunk kitalálni semmi okosat.
-
Bjørgersson
félisten
válasz krizmo_ #13363 üzenetére
Elvileg sikerült megoldani. Rányomtam a delete conversationre, majd amikor feldobta a megerősítő kérdést, rányomtam, hogy mark as unread, szóval elvileg sikerült.
YM ok anya.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
YM
senior tag
válasz Bjørgersson #13362 üzenetére
Ne olvasd, ilyen egyszerű.
-
krizmo_
Topikgazda
válasz Bjørgersson #13349 üzenetére
Szerintem nem, hacsak nem nézel oda. Hiszen be kell menni az üzenetekbe ahhoz, hogy törölni tud.
-
Bjørgersson
félisten
válasz Bjørgersson #13349 üzenetére
Senki többet harmadszor?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Feri1977
senior tag
...nem érted....nem az a lényeg jaj istenem, hogy ő elolvasta vagy nem, hanem, hogy én azt látom a facebook chatjén, azaz 1 nap késéssel írja ki nekem, hogy "látta", mikor már tegnap este elolvasta kb. és csak ma délután írta oda egyszercsak a face, hogy látta! Vagy ezt most a másik kérdésemre írtad? Nem ül oda, a kérdés továbbra is az, ha ő letiltott, akkor látja e azt, amit az anyja megosztott.
[ Szerkesztve ]
Asus M5A97 R2.0, AMD FX-6300, 8Gb Kingston HyperX DDR3 1600MHz CL9 XMP Blu, Asus Geforce Gtx 650TI!
-
Feri1977
senior tag
-Hát kérdésemre, ami szerintem nagyon sok embert érint, apró választ kaptam..magyarul el kell fogadni, hogy a face látta funkciója rossz? Hogy már tegnap este valaki elolvasta, azaz látta az üzenetet, de csak másnap délután írja oda ezt, hogy előző este látta? Addíg akárhányszor ráfrissítek az oldalra nem?
- + van itt egy mégjobb kérdés..mi van olyankor, ha van egy ismerősöm, aki megosztott valamit, és ennek ismerőse aki engem letiltott, látja e ezt, hogy az én dolgom megosztotta? Hogy értsétek, van egy lány, aki letiltott, az anyjával jóban vagyok, az anyja megosztotta egy híremet, és ezt látja a lány szerintetek?
Asus M5A97 R2.0, AMD FX-6300, 8Gb Kingston HyperX DDR3 1600MHz CL9 XMP Blu, Asus Geforce Gtx 650TI!
-
YM
senior tag
válasz krizmo_ #13353 üzenetére
Szerintem aki egy nő után teper az csak a saját életét nehezíti meg, mert az égvilágon semmi értelme nincsen! Ha egy nőnek nem tetszel natúran, akkor ennyi, mi értelme van megszakadni azért h valaki a kegyeibe fogadjon?! lol
És "jócsajoknak" is vannak nagyon gyökér barátai. Tipikus macska jancsik, akik csak vagizni tudnak... De persze idővel (25+) ők is kinőnek ebből és jön a férj keresési üzemmód.
-
krizmo_
Topikgazda
A legtöbb normális jócsaj normális jópasit akar, és valahogy ezt a kevésbé jók, és normálatlanok nehezen tudják elfogadni és tekernek ezerrel, ha meg finoman és kedvesen lepattintod őket, azt hiszed bejössz nekik, csak mert kedvesek...
Szóval, ha valaki tudja, hogy 2-es nem tekerjen egy 10-es csaj után, mert nem mindig jön össze. -
Shingen
addikt
-
YM
senior tag
válasz enginev3.0 #13348 üzenetére
A legtöbb "jócsaj" ilyen szempontból hatalmas csalódás. Mindenki veri rá a faxukat, ők meg élvezik mint az állat
Ezek után ha én valakitől akarni fogok valami, szándékosan nem fogom megnézni h milyen szerepjátékot játszik facebookon (mert lehet am tök normális lesz veled).
Meg legalább ezzel fel is fogom cseszni azokat, akiket meg lehet én érdeklek azzal h nem veszem fel
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest