Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tompie
őstag
Hali!
Azt akarom kérdezni, hogy hogy lehet a meglévő ismerőseim közt keresni különböző kritériumok szerint pl lakhely?
Ha csak szimplán keresek ismerőst (azok között akik még nincsenek bejelölve) ott meg lehet adni.Köszönöm
-
Tompie
őstag
válasz enginev3.0 #10053 üzenetére
Közben megtaláltam ezt:
ha rámegyek egy ismerősömre aki az adott városban lakik ott rákattintok a városnévre, aztán meg arra, hogy itt élt és akkor bejönnek azok is akik most is ott élnek. -
cirkus
aktív tag
Álláskeresés előtt állok, és tudott, hogy sokszor lecsekkolják az illető pályázót, hogy több infót nyerjenek ! Már a borítóképek is gondot jelenthetnek, mert ugye azokat nem lehet áthelyezni egy másik mappába, ami rejtett. Gondoltam, hogy átírom a nevem, vagy megváltoztatom. Ha ezt megcsinálom akkor biztos hogy nem találnak rám. Milyen hátulütője lehet ?
-
-HajTömeg-
őstag
válasz cirkus #10055 üzenetére
Szerintem ez rossz megoldás,ugyanis az sem jó,ha nem találnak meg.
Akkor tudják,hogy titkolod magad.
Ha jó benyomást akarsz kelteni,akkor tegyél ki magadról egy vállalható fotót, hagyd nyitva a "kiskutyusom" című albumodat is és mindenki boldog lesz.
Ők is láttak és jól eltitkoltad,hogy valójában totál antiszociális vagyAlias: Júzer error
-
mdk01
addikt
Pár napja még tudtam törölni az üzeneteimet fent a rákattint, műveltek,törlés megoldással de most eltűnt ez a műveletek ikon. Hogyan tudom törölni az üzeneteimet?
Köszönöm -
Lacus_84
senior tag
Nem tudom, nálam továbbra is ott van a Műveletek ikon. Esetleg próbáld meg másik böngészőből, vagy egy mobileszközről.
Más: mi ez az újítás, hogy a tevékenységnaplóban egy adott alkalmazás tevékenységeit csak egyesével engedni törölni? Régebben volt olyan lehetőség, hogy az összes törlése egyszerre.
-
MaciG
addikt
Azt valahogy be lehet állítani, hogy a képeknél az "xy 's photos" menüpont alatt milyen képeket mutasson? Vagy ott mutatja az összeset ömlesztve (feltöltés dátum szerint) és azt nem lehet állítgatni?
Illetve ha valakinek a képét unlike-olom arról ő kap értesítést?
BANZAII
-
enginev3.0
félisten
Ha jól sejtem mire gondolsz akkor ó ott azok a képek vannak amiken meg van jelölve az illető
Vagy ha eggyel melletti menupontra gondolsz akkor pedig amiket ő feltettNem nem kap róla értesítést
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
MaciG
addikt
válasz enginev3.0 #10062 üzenetére
"Vagy ha eggyel melletti menupontra gondolsz akkor pedig amiket ő feltett"
Igen erre gondolok, de pl. van olyan ismerősöm akinek itt csak pár képet jelenít meg, de ha még eggyel arrébb kattintok ahol mappánként vannak, ott meg már rengeteg van
[ Szerkesztve ]
BANZAII
-
nofi
addikt
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy tudja valaki miként működnek ez a like-szerző szolgáltatások? Céges fb oldalt szeretnék picit felpörgetni követőkkel és nem egy helyen futottam bele olyan ajánlatokba, hogy pár ezer forintért garantál x ezer követőt. Miként lehetséges ez?
Xbox GT: nozsolt
-
PhilBrick
őstag
Kamuregekkel. Bővebb magyarázatot például itt találsz.
-
freaghill
őstag
Mit kéne csináljak ahhoz, hogy ne mutassa chatnél az ismerőseimnél, hogy én online vagyok?
Eddig végig ki volt kapcsolva a chat, nem is voltam sose bejelentkezve, egyszer csak ketten is rám írtak, és mondták, hogy mi van, vírusos a gépem, hogy fenn vagyok?
Gondoltam csak valami bug lehet, de még mindig jelzi...kispx: Vírus csinálhatja azt, hogy azt mutatja az ismerőseimnek, hogy fenn vagyok chaten mikor mégsem?
[ Szerkesztve ]
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek miért lehet az, hogy az én Facebook om még nem állt át erre az újabb kinézetre ?
Persze nem gond, én örülök neki, mert ismerőseimnél már láttam az újat és nekem nem tetszikViszont, ha tudnám, hogy mi lehet az oka, akkor továbbra is azt csinálnám, húznám a dolgot, amíg csak birom.
Talán az, hogy régebbi Chrome-ot és régebbi Mozillát használok ?, vagy az, hogy néha szerbiai IP címet kap a laptopom ?, mert néha hétvégére elutazok Vajdaságba ismerősökhöz.köszi
-
-
krizmo_
Topikgazda
-
ClayMore
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Tudom h amit most leírok abban én erősen ludas vagyok, meg farok, de koncentrálunk kérem a megoldásra
Csodásan kizártam magam facebookomból. elcsesztem a belépőkódomat sztem 67 milliószor, meguntam és kértem új jelszót....igen ám csak
1) nagyon régi már az email amivel a FB accomat csináltam. Már rééég nem léptem be oda és azt recoverelni sem tudom már. tehát nem tudok magamnak oda kódot küldeni
2) telóra nem tudok küldeni,mert az a tel szám már nem létezikhogyan tudom még visszajutni a Fb accomba?
jó lenne vmi olyan megoldás ahol kérdeznek egy valag kérdést az accomról.
meg láttam olyant is hogy trusted friendeknek küld egyedi kódot és azzal tudok belépni, de nekem ilyen trusted friendem nincs beállítva. nem is tudtam h van ilyen.how to use security question de ilyen nincs is mint opció.
hiába nyomom hogy forgot password->stbstb->cant log in a régi mail boxomra->utána annyit mond hogy sry de akkor vegyed fel a kapcsolatot a mail box providerrelHa nincs ötletetek akkor tudja vki hogyan tudok vmi 24/7 online segítséget indítani? NINCS nyoma a neten ilyennek, létezik h a Fb-nak nincs helpdeskje?
[ Szerkesztve ]
Liverpool, Chelsea, Arsenal MEZEK ELADÓAK!!!...................http://hardverapro.hu/apro/angol_behozatalbol_mezek_eladoak_liverpool-chelsea/friss.html#msg5
-
ClayMore
aktív tag
hiába adom meg h compromised, utána ugyan abba a falba botlom. onnan is oda visz át h ok compromised, akkor küldhetünk jelszót az email cymedre?
van ilyen is amit google talált, de lehet hogy már nincs mint opció->
a saját üzenőfaladra rejtenek el egy kódot amivel utána beléphetek, de ilyen opciót nem knál fel a virágszálerről van vmi infója vkinek?
esetelg vmi nyomorék helpdesk?
Liverpool, Chelsea, Arsenal MEZEK ELADÓAK!!!...................http://hardverapro.hu/apro/angol_behozatalbol_mezek_eladoak_liverpool-chelsea/friss.html#msg5
-
-
ClayMore
aktív tag
ha csak ismerős látja...akkor úgy már nem olyan vészes sztem elméletben.
nem akarom elhinni h nincs élő, online helpdeskjük! ez baromira gáz egy ekkora cégnél!!!!
van még ez a telefonról kód generálás, de ez sem stimmel.
elindítom telómról az appot. megnyomom h menü. semmi sem jön elő csak h about....
eneka logikája az lenne gondolom, hogy ők naplózzák a telóm imei-jét ergó vszleg ha ott generálttatok kódot akkor az majd garantálja kb h én én vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
-
ClayMore
aktív tag
és ha rejteném az IP-met amerikaira?
a telefonszámom ami meg van adva az még egy jó régi hagyományos telefon volt.
DE amiről néha loginoltam mostanában az itt van a zsebemben. és csinálnám is amit a support centeren találtam és beraktam képben, de nem adja ki "menu" megnyomása után.
[ Szerkesztve ]
-
Lacus_84
senior tag
Sziasztok!
Facebook oldalon hogy lehet létrehozni olyan alkalmazásokat, mint pl. itt látható a Youtube, Instagram, Twitter? Mármint úgy értem, hogy ezeket hogy tudom saját oldalra betenni, vagy akár sajátot létrehozni?
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz Lacus_84 #10094 üzenetére
Nem lehet, hogy az adott oldalakat kell összekapcsolni a Facebook profillal?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Lacus_84
senior tag
válasz Bjørgersson #10095 üzenetére
És azt hogyan lehet?
-
Bjørgersson
félisten
válasz Lacus_84 #10096 üzenetére
YouTube-on például így kell, a többi oldalt viszont nem ismerem.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
enginev3.0
félisten
Jó sokat dobtak az androidos fb programon
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Orionk
senior tag
válasz Bjørgersson #10097 üzenetére
Ez az összekapcsolás mit eredményezne konkrétan ?
köszi
-
Bjørgersson
félisten
válasz Orionk #10099 üzenetére
Fogalmam sincs. Szerintem olyasmi lehet, hogy ha valamit feltöltesz, like-olsz, kedvencekhez rakod, stb, akkor Facebookon automatikusan kiposztolódik. Ugyanez Twitterrel és a többivel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
Állásajánlatok