Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
WiZARD
addikt
na meg a fake rolexes is eltűnt
Bár azt más felraktaSoha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Macika_MC
tag
-
bandus
veterán
továbbra sem értelek, úgy hoztam el az órát, hogy a gyári 40 órás járástartalék helyett 6-8 óra volt benne, nem 37, nem 29, hanem 6-8. ezek a tények. ez pedig teljesen független attól, hogy akkor és azóta sem érdekelt igazán, és nem vittem vissza egy héttel később.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
bandus
veterán
szerintem jogom van eldönteni, hogy elégedett vagyok-e a szolgáltatással vagy sem, és ha nem, akkor semmi sem tiltja, hogy máshova vigyem utána az órámat. mi ezen a furcsa, vagy nehezen érthető? egy másik ajánlott szervizt szerettem volna felkutatni, de akkor keresek máshol, ha ezen az egy szent tehénen kívül nem javasoltok másik szervizt/órásmestert. részemről lezártam a témát
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
WiZARD
addikt
Azért azt is tegyük hozzá, hogy egyszer már visszakapta az órát az adott órástól, úgy hogy nem volt jó. Persze gariban szépíthetett volna a hibán, de ettől még az nem változik hogy elsőre nem volt jó.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Bling95
őstag
A kép alapján kicsit tényleg olyan , de a lunar rainbowból kiindulva a kép nem adja vissza a színét. Élőben szerintem nem lesz ennyire piros. Megnézni nyilván nem lehet majd sehol sajnos vásárlás előtt.
Csak sajnos nem találok róla sehol semmit. Még feliratkozni se tudok egy hírlevélre ami szól, hogy mikor lesz elérhető. Ha esetleg úgy alakulna, hogy kedvet kapnék hozzá (bár lehet csak a sok itthonlét miatt kapott ennyire a vásárolhatnék )
[ Szerkesztve ]
-
-
resool
aktív tag
-
SOAD19
addikt
Lehet, hogy rosszul érzem, de nekem úgy tűnik, hogy direkt kreálja a feszültséget a kolléga, élvezi, ha szájkaratézhat. Különben, miért írna továbbra is ide, ha ennyire ellenszenvesek, sznobok, kivagyik számára az itteni törzstagok?! De, persze a tévedés jogát fenntartom.
-
K.Andras.Vfx
tag
Félre ne értsd én szeretem az extrém bonyolult és vagy látványos no meg a kreatív vonalat is, a lényeg, hogy ne ragadjon meg a múltban. Ezt a részét nem szeretem az olyan számomra mára tök átlagosnak tűnő márkákban, mint pl a rolex és társai, hogy akár 50. alkalommal is képesek kijönni ugyanazzal, és oké, hogy meg szeretnék tartani a klasszikusokat is, de azért mellette csinálhatnának valami mást is. Vagy újítson vagy újabb határokat átlépve törekedjen a pontosságra.
Ezekből a márkákból gyakorlatilag mára elszállt az összes kreativitás - versenyszellem is, nem akarnak pontosabbak vagy kreatívabbak lenni a másiknál, csak hozni akarják a már megszokott formájukat. Szerencsére azért vannak helyettük nagyon kreatív ötletekkel előrukkoló egyébként jellemzően viszonylag új óramárkák, HYT, Urwerk, Devon, Rebbelion, Richard Mille, MB&F, vagy akár kedvenc ékszerészünk Jákob.
Tény, hogy ezeknek az óramárkáknak nincs múltjuk, de legalább van jelenük, mernek játszani a formákkal, az anyagokkal és vagy nagyon extrém szerkezetekkel.
-
K.Andras.Vfx
tag
"nincs szüksége harmadik fél által kiállított plecsnikre"
Biztos csak tök véletlen küld el minden szerkezetet cosc tanúsítványért a Rolex?!... Ugyanis minden rolex órának van cosc tanúsítványa is, a saját maga által superlative chronometernek hívott egyébként most már zöld plecsni mellett.
Phranxinatra: Gondolom azért minden rolex tulaj reménykedik kicsit abban, hogy ott a rolex gyárban azért nem úgy mérik és ellenőrzik a pontosságot ahogy ti itt , mondván, nem is olyan bonyolult ez a dolog csak rá kell nézni valamelyik mobil alkalmazásra... Mondjuk azt tudtam régóta, hogy mi magyarok mindenben IS jók vagyunk, de azon még én is meglepődtem, hogy ennyire jók.
Mert amíg a svájci hivatalos kronométer minősítő intézetnek a cosc-nak 15 napra van szüksége ahhoz, hogy leellenőrizze azt, hogy egy óra valóban képes teljesíteni az előírt -4/+6s-es pontosságot, addig nálunk magyarországon (mivel nem is olyan bonyolult dolog ez), ezért hát köröket rájuk verve képesek vagyunk nemhogy a cosc de még a superlativ certifikációval megegyező pontosságú mérésekre is, akár egy nap alatt ráadásként mindezt egy szimpla telefonos alkalmazással. Most már csak azt kéne kitalálni, hogy mi a francot szüttyögnek ezek ott ennyit a cosc-nál, ha ez amúgy ennyire egyszerű?!
-
K.Andras.Vfx
tag
Mindig is az volt a baj az elvakult beteg rolex fanboyokkal, hogy ha valaki magáról az óráról beszél, akkor elkezdik személyében támadni az embert.
Már nem az óráról beszélnek, hanem próbálják emberi mivoltában gyalázni azt akinek más a véleménye. Kb olyanok a rolex fanboy-ok mintha a szcientologusokat keresztezték volna a ku-klux klánnal.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Exkluzív órák topikja, elsősorban mechanikus svájci órák számára, de szívesen látunk német/japán/egyéb közép- és felsőkategóriás órákat is.
Az ide nem illő órák a következő topikok valamelyikébe tartoznak:
Óra topik
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest