Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macyke82
tag
Szépek a színek az óra pedig meg mindig rendben van
A szigetre tessék mindenképp átnevezni nagy élmény.
Gondolom Vintgar szurdok megvolt (az kötelező) illetve Bohinj sincs messze szerintem szebb a bled-i tónál.
Lehetne ott is egy képet csinálni az órával a kristálytiszta víz háttérrel. -
K.Andras.Vfx
tag
Ha már másik topikban is szóba került ide is berakom, nagyon tetszenek nekem az azimuth racing órái bár a többi órájuk is tetszik. Ráadásul nincsenek is annyira elszállva az árakkal pedig svejciek ők is.
[ Szerkesztve ]
-
bobby_30
tag
Sziasztok!
Lehetőségem lenne most hozzájutni egy James Bond féle Planet Oceanhoz, csak ez a 45 mm-es verzió lenne. Az óra full szett, minden megvan hozzá, valamint egy éve átesett teljes szervízen 120000 ft értékben amiről szintén megvan a számla. 600-ért el tudnám most hozni az órát, szerintetek erre rá lehet mondani hogy jó vétel lenne? Azért érdekelne a véleményetek mert ahogy látom itt sokan sűrűn cserélgetitek az órákat, így jobban ráláttok a piacra. Az órát magamnak venném, de nem bánnám ha el szeretném adni akkor nem buknék rajta. Előre is köszönöm a segítséget. -
-
addikt
válasz yodamastah #7358 üzenetére
Ha ok csinaltak a kotelezo nagyszervizt, akkor valos az ar valoban.
-
bobby_30
tag
Hivatalos Omega szakszervízben végezték el a karbantartást, ezért volt ennyi. Az óra kiválló állapotban van, és mindene megvan/kártyák, doboz,számla/. Biztos hogy eredeti, saját részre vásárolták, újkorától a srácé aki eladná.Szóval ha minden úgy van ahogy leírtam akkor kifejezetten jó vételnek számít ezek szerint.
-
squir
aktív tag
-
Aladdin
aktív tag
Bár órát mostanság nem akarok venni, vagyis pontosabban mindig vennék, csak a pénz most máshova megy, szóval elhatároztam, hogy innentől kezdve az Aerospace az megmarad, betölti a 100% backup szerepét. Ez az adu ász, ez mindig tetszeni fog, ide mindig visszatérhetek.
Attól még, hogy most nem aktuális semmilyen óravásárlás, az ember persze nézelődik. Kell is nézelődni, hiszen akkor lesznek újabb dolgok, amire lehet majd vágyni.
Hát én most vágyok. Erre, de nagyon. Eddig ez valahogy kimaradt, de így képek alapján nagyon beleszerettem. Remélem elmúlik, mert drága
126622: -
WiZARD
addikt
válasz Aladdin #7372 üzenetére
Élőben mégjobb.
Azon kevés rolexek közé tartozik, ami minimálisan felkelti az érdeklődésem. Bár kicsi is, pattanásos is, rolex is, de legalább most megkapta az új szerkezetet.Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
rbalint88
addikt
válasz Aladdin #7372 üzenetére
Certina ds first huszadaron megloheto ilyen lunettaval, kvarc (eta 955.112) vagy automata (eta 2824-2), wr200, 40mm, van fem szijas is. Szeretheto
Csak ha hirtelen enyhiteni kellene a vasarlasi lazat igaz nem exkluziv[ Szerkesztve ]
-
pikkubee
tag
válasz Mercutio_ #7390 üzenetére
elvileg kicsit upgradelték is a b01-et.
Modifications to the B01 include a Tudor oscillating weight and Tudor's own finishes, as well as regulating organs made by Tudor – this includes a silicon balance spring.Most hogy ez tényleg javít a működésen, beszabályozhatóságon vagy csak porhintés azt sajnos nem tudom megítélni.
Mindenesetre a b01 önmagában is egy kiváló szerkezet. (leglábbis én ezt elhittem )
[ Szerkesztve ]
-
phranxinatra
aktív tag
Ultra könnyű és ultra drága Aqua Terra.
-
Nekton
aktív tag
válasz phranxinatra #7399 üzenetére
Wow! Érdekes! Talán szép is.
Egy ennyire űrtechnológiás óra érdekesebb lenne végre egy HEQ szerkezettel.
Új hozzászólás Aktív témák
Exkluzív órák topikja, elsősorban mechanikus svájci órák számára, de szívesen látunk német/japán/egyéb közép- és felsőkategóriás órákat is.
Az ide nem illő órák a következő topikok valamelyikébe tartoznak:
Óra topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- ROWENTA RH6756WO porszívó
- Lorelli gyermekülés 9-36kg (Cute Teddy - blue) eladó
- ÚJ EcoFlow Delta 2 MAX 2kWh LiFePo4 3200W hordozható akku védőborítással, kempinghez is, GARANCIA
- Segway Ninebot KickScooter MAX G30D II
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest