- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Nova Launcher Prime Samsung One UI helyett!
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Munkahelyről leselejtezett laptopot vettem
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samott
addikt
válasz WiZARD #82897 üzenetére
Igen, 11 es 16 kozt szabad csak parkolni. Gondolj bele: az a celjuk hogy negy utan az ott lako tudjon parkolni. Reggel engedhetnek korabban is...
Amugy az erzsebetvarosban mar pedzegetik hogy fel kene emelni a parkolohelyek arat az ottlakoknak is. Nem csoda a tobbsegnek nincs autoja...
"A felmérés felvezetőjében leírták, hogy a kerület lakosainak csak egyharmada használja az utcai parkolókat - a háztartások kétharmadának nincs is kocsija -, és ez az összesen mintegy 9562 gépkocsi úgy foglalja el a közterületet, hogy ha azt más módon értékesítenék, akkor évi akár 2-3 milliárd forint bevételt jelenthetne az önkormányzatnak, amit csupa jó dologra fordíthatna."
"Egy parkolóhelynyi, azaz körülbelül 10 négyzetméternyi közterület évente 1,1 millió forintot hozna a Belső-Erzsébetvárosban, ha teljes mértékben fizető parkolóként lehetne hasznosítani. ... Ha egy parkolóhelyet teraszként használnának, az az egy hely évi 2,9 millió milliót fialna, ha pedig csak árusító pultnak, sátornak adnák ki, akkor évi 2 milliót"[ Szerkesztve ]
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
WiZARD
addikt
válasz WiZARD #82889 üzenetére
Azóta ezen agyalok, szerintem elbaszták a táblát és nem úgy működik ahogy akarták.
Ez azt jelenti hogy minden nap 16:00 után tilos parkolni (11:00ig, de a napnak éjfélkor vége, tehát értelmezhetetlen ez a rész), reggel viszont lehet
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
FőDudu
veterán
válasz -NoVa- #82890 üzenetére
Fagy mint a sz.r..
Amint Master a quality, valami baj tortenik a streammel.
Van savszelem boven, kabelen van a gepem, megis lejatszik 7-8 masodpercet, aztan elkezd toltogetni ugyanannyi ideig, stb.Kozben konstans 1,3MB/s letoltest produkal, nem szakadozik.
Szoval van meg hova fejlodniuk a 'kesseles' teren...
Carbonnal USB-re dugott BTR3 kihozza a kulonbseget Spotify-hoz kepest (Premium Family account).Lehet csak a MAC kliens csinalja, majd meg megnezem massal is ugyanazt a szamot...
[ Szerkesztve ]
FőDudu
-
npera
addikt
válasz qnadam #82887 üzenetére
Vélhetően abból vették. Utalva arra, hogy a főhős utései lövések gyorsaságával és erejével érnek fel.
Állítólag ez is török. Vélhetően ballisztikai szakértő bevonásával forgatták a klippet. A zene is bájos alatta...
-
-NoVa-
addikt
válasz FőDudu #82888 üzenetére
Akad pár MQA kompatibilis cuccom, de nem érdemes emiatt Tidalra váltani. Nem jobb, mint a Spotify HD, instabilabb, unreszponzívabb volt az app, drágábban (Gyik érve erre működik), kevesebb userre osztva (5-en használjuk), részemről lemondtam 1 hónapon belül. Aztán ez egyéni döntés, simán találhatsz olyan kedvenc albumot, amiből jobb verzióból készítették a streamet, vagy jobban fekszik a felület, stb.
-
WiZARD
addikt
Győrben kicsit megcsúszott a ceruza, és a komplett hétvégére ki lett tiltva mindenki a belvárosból, nem csak hétközben ahogy ígérték...
Közben már arra is célozgattak, hogy a járvány után is meg lehetne ezt tartani.Mostantól nincs hétvégén nagymamához menés, meg belvárosi étterem, meg társai.
Hétközben ne akarjon senki se munkást/mestert hívni 16:00-11:00 közt, stb.De a sok idióta barom ehhez is tapsol, mert végre van parkolóhelyük, hisz ők ott laknak és nekik ez jár
[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
FőDudu
veterán
válasz -NoVa- #82878 üzenetére
Van egy regi freemailes fiokom, azt rakuldtem, aztan majd meglatom a minoseget.
Van par komolyabb bitratas felvetelem, majd azokat osszehasonlitom.Jelenleg a Sony szol a fejemen AptX kodolassal - az nyilvan nemkepes atvinni a Masters' minoseget.
Majd eloturom a BTR3-t, bar az se tud MQA-t ha jol remlik. Minden esetre 2 eurot meger 4 honapnyi teszteles.
FőDudu
-
npera
addikt
válasz -NoVa- #82881 üzenetére
Igazából annyi különbség van, hogy állítólag az eredeti iCharger mérőkéje nagyon pontos. De ha fele annyiból kijön az iMax, akkor kábé jó is.
Én most két akksit tudok tölteni, mert az ISDT Q8 is van, az zseniális.
Ha rittyentek mellé egy 4-csatornás whoop-töltőt is, akkor eljött a kánaán. Én leszek a töltés paganínije.
Most itt van a kiscsaj barátnője, asszony meg elhúzott németet tanulni a könyvtárba, így 3 gyerekkel lavírozok. Holnap viszem őket úszni is, ami érdekes, mert előbb a fiam úszik fél órát, de mire kész van, addigra a csajokat le kell tusolni és átöltöztetni, mert amikor a fiam kijön a medencetérből, akkor kell beadni a csajokat. Aztán utána egyszerre lefürdetni a kettőt, hajat mosni és szárítani. A barátnőnek csípőig érő haja van, így a hajszárítás ott új dimenzió
Most sütöttem pogácsát és mindjárt vehetem ki a sült halat és krumplit is, aztán etetem őket. Nem tudom asszony mikor jön, de ma szerintem nem fogok unatkozni. Lassan a mosás is kész, már csak teregetni kell majd.
Igazi háztartásbeli vagyok, rohanok is vissza konyhába, ahol a helyem van....
-
eattila
őstag
Engem a barion szivat. Legalábbis a sandbox. Eltűntek az elfogadó helyeim, nem megy a fizetés, stb.
Na nem lenne perpill az egész Das Vos, akkor készen lennék a projektemmel :S
[ Szerkesztve ]
e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/
-
Jahno
veterán
Pfúfakk, na most azért kicsit betett a közlekedés, 2kor indultam haza a gyárból, most estem be az ajtón. Agyam folyik ki a fülemen és még 20 millió elintéznivaló lenne. Meg céghez a napi riportot megcsinálni, ésatöbbi.
-
FőDudu
veterán
válasz -NoVa- #82878 üzenetére
Tudom. Sosem probaltam meg.
Eppen ezert nem regisztralnek az egyetlen (25 eve ugyanaz) email cimemmel valami fake/illegal/felillegal modon.
A 4 honap 2 euroert amugy fair probaido.
Az utana levo 12 Euro per ho meg meg nem tudom megeri-e.Van mar eleg sok elofizunk, lassan el kell gondolkodni mi is amit hasznalunk/szukseges/stb.
Lehet csinalok valami freemail cimet erre. Hogy megmaradjon a regta hasznalt.FőDudu
-
-NoVa-
addikt
Lényeg, hogy teszi a dolgát, fűt, tölt, csipog ha kell. Hétvégén átmozgatom a nagyvasat, ha sikerül bebootolni. Komoly érveim vannak mellette most a Volvoval szemben, pl működő ablakmosó, meg törlőképes ablaktörlőlapátok. Lassan viszem olajcserére meg műszakiztatni, ott majd megcsináltatom.
-
FőDudu
veterán
Nem lehetetlen.
Nekunk a dokumentum kezelo rendszernel a postat mar az elosztoban scannelik, az eredeti meg sem erezik csak havi 1x. 2 nagy elosztokozpont van az orszagban, mindkettoben van ilyen szolgaltatas.
Azaz a leveleket elobb megkapjuk online, mint a postas ki tudna kezbesiteni...
Termeszetesen hitelesitve, idobelyeggel, a nemzetkozi standard szerint bescannelve.FőDudu
-
npera
addikt
Ha a török Netflixen fenn van ez a film, akkor már megérte. Remélem 4K-ban és Dolby Athmos hanggal....
-
npera
addikt
-
WiZARD
addikt
válasz FőDudu #82871 üzenetére
Fogalmam sincs, trükközés nélkül is csak 300 ft a 4 hónap akciósan.
FB-on írta vki egy commentben a török árakat, VPN-nel megnéztem, tényleg ennyi, de a részletekben nem merültem el...
-
WiZARD
addikt
válasz FőDudu #82868 üzenetére
A 4 hónap után rendesen számláz, ország függően, szóval talán úgy is a török regisztráció a nyerő - alap 10 TRY, a hifi 20 TRY/hó.
(ugyanakkor nem tudom tartalomban van-e régió függően eltérés, nem lepne meg ha lenne)
[ Szerkesztve ]
-
-NoVa-
addikt
Na, töltés eddigi tapasztalat. PB beállítás van a töltőmön (imax B6), timeout nincs, felső feszültséghatár elérésénél lekapcsol. Először 6A-el néztem, de azzal a töltés első pár másodpercében nagyon megugrik a feszültség, és lekapcsol a töltés. 1A-el ment egy órát lazán kezdetnek óvatosan, utána fokozatosan emeltem 3.5-re. Ezzel töltés alatt 12.2V-on van most, óránként belemegy 3Ah.
53Ah/s akkunál ez is eltart egy darabig majd..Na megtaláltam a safety timert is, 2 órára volt téve. A betáp lesz a határos, 4A és fölötte újraindul a töltő némi impulzusterhelés után, úgyhogy nem erőltetem, 3.5-en stabil.
[ Szerkesztve ]
-
-
Sipi-
őstag
A Lotus IronXtreme brutál jó cucc felnitisztításra. Be kell fújni a felnit, várni 2-3 percet és lemosni. Ecsettel el lehet kenni, hogy mindenhova jusson. Nem kell nagynyomású mosó sem hozzá, én a kádban mostam a gumikat egy régi lepedőt alárakva Befújás után lilás színű lesz a cucc ott ahol feloldott fékport. 4ezer volt egy flakonnal, kevés (kb. 15-20%) maradt csak.
Mindegyik felni így nézett ki belülről:https://www.ferfiakonyhaban.hu
-
WiZARD
addikt
Van Tidal BF akció. (török VPN-nel a legolcsóbb, 2 TRY a 4 hónap )
-
Sipi-
őstag
válasz Bujdy81 #82847 üzenetére
Én csak azért mentem most centíroztatni is, mert nyáron vettem a kocsit, nem tudtam milyen állapotban vannak a kerekek.
Azt beszéltük asszonnyal, hogy viszont ha lekopnak/elöregszenek, akkor lehet, hogy négyévszakosat kellene venni és az egyik garnitúra felnit pedig eladni.https://www.ferfiakonyhaban.hu
-
FőDudu
veterán
válasz A. Crowley #82856 üzenetére
Akkor allits a Netflix playback opciokon.
[link]Legalabb meglatod eszreveszik-e a minoseg romlast
Ha nem, akkor felesleges volt nagy bitrataval nezni a 'kontentot'...FőDudu
-
veterán
válasz -NoVa- #82829 üzenetére
na én ennél picit kevesebb pénzért kaptam meg ugyanezt az aquában raktárról
nem tudom, mennyire fogsz tudni akkut tölteni vele, alapvetően nem arra van kitalálva, viszont videót láttam már, hogy lekötötték a nagy akksit, és csak a power bankról elindítottak egy autót.hanyas vagy, te disznó?
-
-NoVa-
addikt
És akkor ott vagyok én, aki nem tart 2 szett felnit, mert minek, és meg sem térül az ára a munkadíjban. 4-5 évente úgyis elkopik/öregszik a gumi, annyi átrakást meg kibír lazán.
-
eattila
őstag
válasz A. Crowley #82828 üzenetére
Nem értem a problémát. Nekem a gyerek ha netflixezik, akkor is simán fut a YT és tudok dolgozni. Igaz nem VPN-en.
Vagy ha én netflixezek, gyerek tud YT-on mesét nézni. 60 megás nettel.e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/
-
WiZARD
addikt
Sorry, ha nem érthető amit írtam, megpróbálom egyszerűbben fogalmazni:
-állapot függetlenül (konkrét ok nélkül) minden tavasszal-ősszel a kerékcserénél centríroztatni felesleges (~=áltudomány)
-ha probléma van, akkor van értelme - ez viszont független a kerékcsere/utolsó centrírozás időpontjátólSoha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
WiZARD
addikt
válasz JonesC #82832 üzenetére
Ez örök vita.
Szerintem az ok nélküli, évente 2x történő centrírozás az közelít az áltudományokhoz.Egyrészt érezni, ha szar (persze szívás akkor gumist keresni), másrészt gumis után 100 méteren belül el lehet úgy kapni kátyút hogy ismét ne legyen hibátlan, de ez ilyenkor már következő szezonig senkit se érdekel.
-
Samott
addikt
Juteszembe gumi. Neztem hogy ha cserelni kell a gumit akkor lehet hogy vennek 17"-es felnit a kocsira, mert az jobban tetszik:
Hasznaltan darabja 40e, a gumi ra 50e. A kocsi meg er egy millat. Szoval asszem marad a 16"-os...
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
Sipi-
őstag
Te többet jársz a kocsival, rosszabb utakon is. Én évente megyek 10ezret, időnként még annyit sem. És erre van téli és nyári szett is. A nyáriba megy maximum 6-7ezer, a télibe meg 3-4 ezer. A Yarison négyévszakos van, azzal az idei olajcseréig 6,5ezret mentünk. Bár most 14 hónapra csúszott az olajcsere és tavasszal a Yarissal jártunk kirándulni is valamint messzebbre költöztünk a sulitól is. Most sulis napokon 22 km megy a Yarisba, ha csak a lakás-suli-lakás van reggel és délután.
https://www.ferfiakonyhaban.hu
-
-
FőDudu
veterán
válasz -NoVa- #82829 üzenetére
En vettem a Lidlis piros toltot, 17 Euroert bestbuy.
6-24V kozott kepes tolteni, allitolag csepptolteni is ( igy ledepozott auton honapokig rajta lehet hagyni).
Kulonfele tipusokat (akku kemia szerint) felismer es az alapjan tolti oket.Elvileg 5A toltesre kepes, azaz nem gyors, de ha nem full halott az akku, akkor feltolti.
Szomszednak meg valami elozo verzios van az 3 amperrel tolt. Tavaly elkertem tole a tel elejen es mindket autora ralogattuk par orara.
FőDudu
-
Jahno
veterán
válasz Bujdy81 #82830 üzenetére
Nálam legalább ránéznek, hogy ez vagy az nem megy, odahaza centírozni sem lehetne. Aztán lehet még elhanyagoltabb lenne minden és később valami nagyobb hibánál jönne a cunami, hogy fél autót ki kellene cserélni. Gumicsere teljesen jó arra, hogy futóműbeállítás, aprólékok és legalább bejelentkezem meg kapok egy tervezetet a jövőbeni teendőkről.
Na jó, ezzel többet nem szeretnék számolni, mikor a gumisnál úgy kezdik, hogy "ezt meg milyen barom csinálta?"
Télleg, fel is hívom a szerelőt, hátha lett autóm.
-
Bujdy81
aktív tag
Megörököltem aputól egy régi olajemelőt, az bír 2 tonnát.
Ezen felül vettem anno a Lidlben összesen kb. 1400 SEK-ért egy akkus behajtót, meg egy akkus ütvecsavarozót (utóbbi talán 400 Nm), azokkal elmakettkodok itthon. Én ugye évi 4 kerékcserét csinálok a két autón, ott azért az alkalmanként 8-10 ezer Ft már nem olyan vicces.Fehérvár amúgy olcsó, szomszéd 10 ezret fizetett az átszerelés+tárolásért.
-
-NoVa-
addikt
Ha már tempó, lengyel raktárból tényleg tartotta az Alis bót a 7 napot, autóbikázásra is képes powerbank letesztelve. Kb 20 percre dugtam rá a Subarura, azalatt rátöltött annyit, hogy egy kicsit képes volt beindulni a fedélzeti computer. Önindítónak ez kevés volt, de egy kevésbé mélymerült cuccra nem teljesen reménytelen. Lehet, hogy kikapom az akkut, és bent próbálom meg több körben addig tölteni vele, hogy már ne 5V környékét mérjek rajta... Tavasz óta kicsit leszívta.
-
A. Crowley
tag
Effektív 100-al vagyok itthon. VPN külföldre, ugyebár. De amint a feleségem elindítja a Netflixet, folyamatos disconnect az eredmény.
Ugyanis ezek a kedves streaming szolgáltatások olyanok, hogy nem tudsz neki beállítani olyat, hogy legyen már elég 6Mb/sec a maradékot hagyja, hanem rátelepszik annyira, ami a csövön kifér.
Szóval tökre örülnék, ha lehetne nagyobbat fizetni.[ Szerkesztve ]
-
npera
addikt
-
npera
addikt
8800???? Itt már 320 körül megcsinálják. Svédország jobban teljesít
Gondolkodom rajta, hogy ha nem vízszintesen esik az eső, akkor a gyerekekkel mókás lenne kereket cserélni egyik nap. Nincs rendes emelőm, csak a mókamaki játékemelő, ami a kocsiban van. És légkulccsal tépték rá tavasszal a gumisnál a csavarokat, amihez vélhetően kellene valami rendesebb csavarkulcs itthonra.
De most már tudom, hogy van TPMS újratanító gomb a kesztyűtartóban. Szóval elviekben akár itthon is lehetne kereket cserélni sárga lámpa nélkül.
-
npera
addikt
Banggood elképesztően gyors. A forrasztóállomást a legegyszerűbb shippinggel rendeltem, amit most Luxemburgon keresztül küldenek. 18-án landolt Stockholmban a csomag, ma frissítették a svéd kapkodók a trackinget retroaktív. Gondolom a fahéjas csiga tejeskávéba tunkolása közepette sikerült picit dolgozni is. Most vélhetően 1 héten át rugdossák a csomagot a padlón, áthajtanak rajta targoncával, aztán átküldik a nyugati partra.
-
Sipi-
őstag
Kerékcsere megvolt 10 perc alatt centírozással, nyomatékkulcsos meghúzással :) Pénztárgépbe beütött blokkot is kaptam. 8800 forintot fizettem, a közeli gumisnál ugyanez 18600 forint lett volna.
Lurdy alatt lévő gumisnál voltam (gumipark.hu)https://www.ferfiakonyhaban.hu
-
-igu-
addikt
Mostan.
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
npera
addikt
válasz qnadam #82818 üzenetére
Tényleg! Most már emlékszem.
Nekem is volt régen, egy Samsung S IV lett megrútolva, aztán CyanogenMod ment rá. FőDudu írt össze egy tutoriált, aztán egy brickelés után sikerült megcsinálnom. Ott párszor felment a pulzus, de végül működött.
Valami 5 gigányi helyet nyertem a telefonon, éjszaka nem merült az akksi kábé 10%-ot kikapcsolt állapotban, minden gyorsabb lett és az összes Samsung bloatware ment a levesbe. Utána értettem meg, hogy mennyi "domesztifikált" bloatware volt a Samsung OS-ben és hogy mennyire használhatatlanok voltak a saját magukra átírt appjaik. Még a Google Keep helyett is volt valami semmire nem jó saját appjuk, ami persze nem volt kompatibilis a Keepel.
Akkor megfogadtam, hogy semmiféle kusztomizált Android nem kell többet, csak az alap cucc. Aztán hogy a fogadalmammal éljek is átvettem asszonytól a már erősen kehes iPhone 5 készülékét, amikor ő kapott magától egy 6S-t. Azt elhasználtam, aztán lett a 7. És még ma is az van.
Szóval picit bort ittam és vizet prédikáltam
-
-
hobizoli
nagyúr
igen igy 15perc volt, de nem 100Mbps-n meg foleg nem is 50-n, mert azzal 20-50x ennyi ido lenne
masoltam mar 70GB-nyi adatot 5.5oran at egy iranyba USB2.0-n, hogy tudjam, inkabb kifizetek vmivel tobbet egy ertelmesebb hardverert, mint ezen ruppotlankodjak
6Gbps-s az SATA interfesz a hazban es egy 5Gbps-s USB porton van, annal max az SSD lenne gyorsabb
SSD meg pont az, amihez jobb ha van 2.5Gbps is akar, pl egy NVME M2 PCIEx4-s SSD siman tobbet is tud annal
7-8k egy 2.5Gbps-s NIC, meg ennyi egy USB-s cucc is hozzatöbb drón kell ;P
-
Jahno
veterán
válasz hobizoli #82814 üzenetére
Szoktam másolgatni, bár ennyit azért nem naponta. De hát pfú, 15 perc, mire megfordulok a hűtőtől egy sörrel már kész is, bazi nagy kár ért ám, mert ennyire lassú volt.
Ha 16 terás nyűglődne, akkor lehet nem USBvel másolgatnám és meg van oldva, bár utoljára a 8 terással így tettem. Ez sem olyan mindennapos az életben, hogy erre gyúrjak. Na jó, 16 terásra majd gyúrnom kell.
Inkább lenne értelmes Synology kliens, mert az lát 50 új filét, aztán megáll a lemez a fenébe, az csöppet valósabb probléma és nem az, hogy idén már 130 gigányi fotós mókát küldtem hálózaton át archívumba és az lassú volt. Szelektálás a lassú, többi el van itt háttérben, enni sem kér. Most megnéztem a játszós lemezem, ott 1.4millió file van. Az már kellemes.
-
hobizoli
nagyúr
masolj at 100Mbps-n egy 3-4TB-s HDD-rol nagy mennyisegu adatot foleg, ha kisebb file-kbol all
a hajad lerakod amire vegezmeg az USB2.0-s kulso HDD-kkel is remesen lassu tud lenni ez, ami 480Mbps elvileg, es 100Mbps-t azert "tud" az is
most tegnap elott lemasoltam USB3.0-n 19000db file-t, ami 600GB volt, az is volt kb 15perc es 100-120MByte/sec-l is nyomatta
a 100Mbps ahhoz kepest 1/10-d akkora valos sebesseg sincs
3TB-s merevlemez nem egy nagy dolog ma mar, amikor 10-16TB-sok is vannak
gondold mar azt mennyi ido lenne backup-lni, ha elkezd nyuglodni ra a HD Sentinel[ Szerkesztve ]
több drón kell ;P
-
-igu-
addikt
B.szhatod a másolást, ha egy filmet nem tudsz megnézni röccenés nélkül.
Elvileg kint faluhelyen könnyebb lesz majd az életünk, mert jóval kevesebb Wi-Fi hálózat lesz a házban, mint most a 8 emeletes társasházban. Ide jól jött a drót.A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
zetor2000
őstag
válasz Grillo #82802 üzenetére
A napokban hallottam valamit a rádióban, de egyelőre nincs drónom, így nem érint a téma. De fontolgatom, hogy kéne venni valami kis pusztulatkát, és körberepülni a környéket vele. Valami olyat, ami nem FPV, hanem ilyen nyugger tempóban repüllő valami, amivel szép tájfelvételeket lehet csinálni. De messze még a vásárlási hajlandóság, egyelőre csak csodálom, messziről.
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
-
zetor2000
őstag
De azért azt is tegyük hozzá, hogy már vannak olyan otthonra való routerek, amiben 2.5Gbites, vagy 5Gbites portok vannak, meg vannak olyan alap lappok, amiben 2.5-5-10Gbit ethernet interfészek vannak. Fene tudja, minek, mert az 5-10Gbitet odahaza se támogatja még sok eszköz. Qnap Nasban is olyat láttam, hogy SFP modul van, azt tegyél bele amit szeretnél. 1-2,5-5-10Gbit, ebből 2 db. Meg azért az ára se "gyerebe" ezeknek a cuccoknak jelenleg.
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
hobizoli
nagyúr
en max mobilteloval Wifi-zek
a noti is be van dokkolva es ott UTP-n log az is
PC-vel a wifin buziskodasnak nem latom ertelmet
az sosem lesz olyan stabil, mint az UTP, meg olyan gyors se
2-3 hete csinaltam a rokon notijan a Win7-Win10 upgrade-t, de max 300Mbps-s Wifi-t tudott a joszag, ami jo esetben van 100-150Mbps valojaban
mellette 30cm-re meg ott a Gigabit-s router, csak a notikan meg nem volt UTP se, csak USB3.0 es USB-C
mondjuk meglepo modon ez 500GB-s SSD-s volt es 8GB RAM is figyelt benne hozzatöbb drón kell ;P
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest