Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: Változások 2. rész
- talmida: My Art II.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
degec
senior tag
Tiszteltem, csattgépétével se mentem semmire, amiket magyaráz nekem olyan menüim nincsenek ofisz pro 2021 ben (adatellenőrzés/adatellenőrzés...stb). szerintem egyszerű dolgot akarok, de már Nasa-t programozzuk vele, de még mindig nincs kész, feladtam 30 perc után bocsss, én meg nem értek hozzá bocsi, segítsen már valaki lécci nagyon !
köszönöm előre is nagyon !!!
10 termékből álló listából szeretnék cellán belül választani lenyílós megoldással, hogy ne kelljen egyesével mindig ctrlc+v-zni. termékneve tök 8 legyen mondjuk zabkása 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10, tehát A1 cellán állok ott egy rádió gomb, lefelé mutató nyíl, megnyomom és legördül a zabkása 1-10 menő, majd ott katt egyikre, beírja amit kértem, megyek 2-es cellára ugyanúgy megjelenik rádió gomb, lenyitom zabkása 3.. és ennyit szeretnék. Legyártaná valaki ezt nekem nagyon szépen kérem, mert xmlként legenerálta csattdzsipiti, amit meg is nyitok, de kakukk semmi sem történik. Nagyon köszönöm ! Ez az ai nem az én világom.. nem akarnám tudni a megoldást, elég ha legyártódik az excel. Tényleg köszi !
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- PC Game Pass előfizetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
köszönöm előre is nagyon !!!
Fferi50