Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• degec

senior tag

Tiszteltem, csattgépétével se mentem semmire, amiket magyaráz nekem olyan menüim nincsenek ofisz pro 2021 ben (adatellenőrzés/adatellenőrzés...stb). szerintem egyszerű dolgot akarok, de már Nasa-t programozzuk vele, de még mindig nincs kész, feladtam 30 perc után bocsss, én meg nem értek hozzá bocsi, segítsen már valaki lécci nagyon ! :R köszönöm előre is nagyon !!!
    10 termékből álló listából szeretnék cellán belül választani lenyílós megoldással, hogy ne kelljen egyesével mindig ctrlc+v-zni. termékneve tök 8 legyen mondjuk zabkása 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10, tehát A1 cellán állok ott egy rádió gomb, lefelé mutató nyíl, megnyomom és legördül a zabkása 1-10 menő, majd ott katt egyikre, beírja amit kértem, megyek 2-es cellára ugyanúgy megjelenik rádió gomb, lenyitom zabkása 3.. és ennyit szeretnék. Legyártaná valaki ezt nekem nagyon szépen kérem, mert xmlként legenerálta csattdzsipiti, amit meg is nyitok, de kakukk semmi sem történik. Nagyon köszönöm ! Ez az ai nem az én világom.. nem akarnám tudni a megoldást, elég ha legyártódik az excel. Tényleg köszi ! :R

Új hozzászólás Aktív témák