Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
degec
senior tag
Tiszteltem, csattgépétével se mentem semmire, amiket magyaráz nekem olyan menüim nincsenek ofisz pro 2021 ben (adatellenőrzés/adatellenőrzés...stb). szerintem egyszerű dolgot akarok, de már Nasa-t programozzuk vele, de még mindig nincs kész, feladtam 30 perc után bocsss, én meg nem értek hozzá bocsi, segítsen már valaki lécci nagyon !
köszönöm előre is nagyon !!!
10 termékből álló listából szeretnék cellán belül választani lenyílós megoldással, hogy ne kelljen egyesével mindig ctrlc+v-zni. termékneve tök 8 legyen mondjuk zabkása 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10, tehát A1 cellán állok ott egy rádió gomb, lefelé mutató nyíl, megnyomom és legördül a zabkása 1-10 menő, majd ott katt egyikre, beírja amit kértem, megyek 2-es cellára ugyanúgy megjelenik rádió gomb, lenyitom zabkása 3.. és ennyit szeretnék. Legyártaná valaki ezt nekem nagyon szépen kérem, mert xmlként legenerálta csattdzsipiti, amit meg is nyitok, de kakukk semmi sem történik. Nagyon köszönöm ! Ez az ai nem az én világom.. nem akarnám tudni a megoldást, elég ha legyártódik az excel. Tényleg köszi !
-
degec
senior tag
Tisztelet !
Szeretném megkérdezni, hogy azt hogy tudom megoldani, hogy a Thunderbirdben érkező EXCEL csatolmányokat Office 2013 proban (legális jogtiszta) rögtön meg tudjam nyitni. Az adatvédelmi központban beállítottam a megbízható helyeket hogy C:\ és D:\ és azok almappái megbízhatóak, de továbbra sem engedi mivel a véletlenszerű-nevű temp mappába csomagolódnak ki a Thunderbird csatolmányok és onnan a jó életnek sem tudja megnyitni..Próbáltam a temp mappát is beadni neki pontosabban almappákkal együtt de akkor sem.. Mi erre a megoldás ? Itt az irodába eddig win7 ofisz 2010 volt ott ez gond nélkül ment..most 8.1 pro és office 2013 pro és akármit állítunk nem engedi.marha macerás minden csatolmányt kimenteni valahova és úgy megnyitni hogy őfelségének megfeleljen..! Köszönöm szépen ha ír valaki valamit !

Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin's Creed IV: Black Flag
- Revolut
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Assetto Corsa EVO
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen TV-t vegyek?
- nVidia tulajok OFF topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 M4 16GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
thx !!