- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunniaa
újonc
Sziasztok!
Van két lapom "Alapanyag" és Tápanyagérték" egy munkafüzetben. Kérdésem hogyan tudom úgy alkalmazi a "hol.van" függvényt vagy mást akár makrót is hogy megkeresse nekem az 'Adatok1' táblázatban a "Citrom fagyit" és annak alapanyagait majd ugyan így keresse meg az "Adatok2" táblázatban az alapanyag tápanyagétékével és szorozza össze majd szorozza meg az 1kg-os szorzóval, alapból egy sima szorzatösszeg függvény sima szorzással lenne. De nekem mindenképp az is lényeg hogy keresse meg a "Számol" táblázatban szereplő fagyi nevet az "Adatok1" táblázatban és úgy számoljon mivel a táblázatok folyton változnak plusz sorok és oszlokpok beszúrűsa miatt .Az 1kg-os szorzó kicsit bonyolult képlettel de megvan...előre is köszi és bocsi ha kicsit bonyolultan fogalmaztam ezért itt lesz a fájl is...
Fagyihoz.xlsx
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GigaByte H610M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Kolink Observatory RGB 800W
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Macbook Air M1 512GB // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest