Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mate
nagyúr
válasz FollowTheORI #56694 üzenetére
Ismerős
3 TB nem volt elég, majd mióta steam-ezek 500 GB elég
-
nagyúr
válasz FollowTheORI #56783 üzenetére
Bár most épp nem találok ott Uplay változatot... akkor lehet rosszul emlékszem és amazonon nincs.
De GMG, Nuuveem, GamersGate... ezek jók, csak épp nem akcióznak most.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Vikus
tag
válasz FollowTheORI #56787 üzenetére
Köszi a választ és a segítséget! Akkor majd figyelem az oldalakat!
-
reelc
veterán
válasz FollowTheORI #56907 üzenetére
Miért lenne botrány? Csak tennének a jogtalan vásárlók ellen. Ki kavarna botrányt? Aki jogtalanul vásárolt? Éppen azoknak kellene hallgatniuk, nehogy komolyabb gondjuk legyen, x játék visszavonásánál.
Aha, visszadják, ha mondjuk tudod bizonyítani, hogy a vásárláskor ott tartózkodtál. Repülőjegy másolat, szállásfoglalás, stb.
Miért kéne pénzt visszaadniuk? Hiszen ők világosan leírták, hogy csak U.S. címmel lehet náluk vásárolni. Te nem gondolod azt, hogy ezekkel a dolgokkal levédték magukat?
Sok mindent lehet tőlük vásárolni a külföldieknek, de ez olyan kategória, amit nem. Emiatt a bevételüket sem félteném.
De ez csak az én véleményem. Ne kövezzetek meg. Csak szerintem ez meglehetősen naív felfogás, hogy nem tehetnek semmit, mert a botrány... hány nagy cégnek volt nagy botránya? Mégis megvannak a mai napig.[ Szerkesztve ]
-
dejaris
addikt
válasz FollowTheORI #56912 üzenetére
Az EA tett egy picit ellene. Felvitte az arakat indiaban
-
reelc
veterán
válasz FollowTheORI #56912 üzenetére
Nem is arra gondoltam, hogy maguktól csinálnák, hanem kiadók, hatóságok, stb. nyomására.
Elvégre érdek, hogy Te ne $10-ért vedd meg, hanem 10 Euróért amit akarsz. Az ő érdekük. Akik kitalálták ezeket a régiós dolgokat. Már annó a DVD-knél is.Igen, mondjuk 1000 embertől visszavonnák a játékokat... mi lenne? Tele lenne az internet vele, bekerülne újságba, tv-be, stb. nyilatkozna majd egy halom ember, mi jogszerű, mi nem... és lehet végül megszólal a fő illetékes is, hogy elvették, és pl. nem jelentenek fel. Ennyiben marad. Törli a jogtalan vásárlásaid, és ezután tartsd be a szabályzatot. 1000 emberrel elbánnak, a többi sem fog megint így vásárolni.
Olyan nehéz ezt elképzelni? A Valve kezében fut össze minden. A Steam bolt, DRM, szinte minden bolt nekik hajtja az ügyfelet.A Valve csinál ilyesmit? Fióklezárást gyanú alapján?
[ Szerkesztve ]
-
Sify
senior tag
válasz FollowTheORI #56967 üzenetére
Megvettem Steamen keresztül.
KösziIphone 14 Pro, Apple TV4K, Ipad (2018), AirPods Pro, Apple Watch Series 3
-
KubanitoS
veterán
válasz FollowTheORI #57272 üzenetére
Nem célom a rémhírkeltés. A tény az, hogy az oldal nincs felhatalmazva a CD kulcsok árulására, nem hivatalos viszonteladó. A többit mindenki döntse el maga.
[ Szerkesztve ]
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
cskamacska
addikt
válasz FollowTheORI #57272 üzenetére
Tényleg nem, mert lengyelek. Vagy épp tényleg ruszkik, csak kivettek egy bérlakást. (tessék megnézni a bejelentett címet)
Azért egy magyar szoftver kiskerrel összemosni őket erős. Majd ha Galaxisék is Muzulmániából zabrálják a dobozos(?) Diablo III kódjaikat és eladják nyugatra, akkor beszélhetünk, addig is tessék csak odatenni a kérdezze meg jogászát, ASVA képviselőjét figyelmeztetést, hogy ne legyen senkinek bántódása.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
bijesz
aktív tag
válasz FollowTheORI #57316 üzenetére
Ha valakinek maradt feles DLC pack -ja mert bevárolt keressen meg legyen szíves.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz FollowTheORI #57326 üzenetére
Én nem vagyok egy akcióvadász, de pl. Steamen kifogtam a Don't Starve elárazást, így legalább már gondolkodom sem kellett a vásárláson, szóval megkönnyítették a dolgomat.Simán lehet, hogy így több lenne a bevételük, már csak amiatt is, hogy akik elárazást gyanítottak, szerintem simán vettek 5-10 kulcsot, hogy aztán később eladják.
-
szami777
addikt
válasz FollowTheORI #57337 üzenetére
dobozos játékok kedvelőinek:
cdgalaxis: ac3 special edition 2rugó most.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
DJGABI
addikt
-
reelc
veterán
válasz FollowTheORI #57567 üzenetére
Nem rosszindulatból írtam.
Amúgy meg szerintem ez valamennyire az egész rendszer buktatója. Mert van gift, és vannak akik ezzel kereskednek. Sohasem tudhatod biztosra, tiszta helyről (ill. módon) származik-e, amit veszel? Lásd a mostani esetet.
A biztos módnak a Steam és az árusító boltok/webboltok tűnnek, magánszemélyeknél rizikófaktor van.
Jól gondolom?(#57568) maddionmax: világos.
[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
válasz FollowTheORI #57577 üzenetére
Újdonság sosem volt sehol egy akcióban se mindig a régi "**arok" vannak állandóan akcióban!
Tehát én bármit várok amit 5-7 dolcsiért adnak azaz ingyen van 2 dollárért ha a -5$-árt nézemNext PC Upgrade: 2022
-
TheProb
veterán
válasz FollowTheORI #57600 üzenetére
úgy fogalmaznék, hogy most kezdett el érdekelni a "téma", megvettem a D3oS-t ~7500ért nemrég (nemtom milyen árnak számít, lehet volt olcsóbb is -.-') és úgy terveztem ennyi elég volt egy időre De az előző hsz-ben említett gamet kéne vadásznom valahonnan jó áron. Ebay-en talán szerencsém lesz bidelni bf4-et 5k alatt, de az még odébb van..
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
tkesy
őstag
válasz FollowTheORI #57608 üzenetére
Thx. És ahhoz mit kérnek igazolást? Blokkot? Mert a BF2 (legalábbis az egyik példányé 2005-ből) talán megvan, de a többié...
>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
Dilikutya
félisten
válasz FollowTheORI #57608 üzenetére
Medal of Honor Allied Assault-ot (csak az alapjáték) is be lehet rakatni valahogy? Számla, blokk régesrég nincs már meg, de fotót tudok csinálni a tokról, lemezekről, kézikönyvről, mindene megvan.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
dejaris
addikt
válasz FollowTheORI #57674 üzenetére
En az ilyen jatekokat tartogatom majd tabletra.
-
szami777
addikt
válasz FollowTheORI #57687 üzenetére
egyetlen battlefield ami nincs meg, nekem a listából konkrétan csak ez kéne
köszi az infót
a most wanted dlc-t kb 6-7 dollárért vettem itt pár hónapja, szóval az ár nem újdonság, viszont a kocsik miatt bőven megéri annak, aki játszik a most wanteddel.
Alap most wanted is lesz 4.5 dollárért.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
djculture
félisten
válasz FollowTheORI #57687 üzenetére
Battlefield 2142 az tényleg jó de a világ legrosszabb need for speed játékáért pénzt adni az már elég fakírság. A kocsikat nem lehet benne normálisan irányitani mert lag van mint valami multiplayeres játék lenne
Én nekem xboxon volt meg ketté törtem a lemezt és oda dobtam akutyának hogy rágjon rajta párat.. Ő legalább jól elszórakozott vele ellentétben velem. Szerencsére akik készitették azokat is kirugta az ea a fenébe nemrég.[ Szerkesztve ]
-
sagem
addikt
válasz FollowTheORI #57703 üzenetére
Én emailt sem kaptam, így nem volt kuponkódom sem, de amikor kosárba tettem egy itemet a válogatott játékok közül, akkor automatikusan aktiválta a kedvezményt..szal ilyen is van..
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
szami777
addikt
válasz FollowTheORI #57720 üzenetére
most mé'? : Csalódtál már alien játékba
viccet félre téve nekem ez bejövős.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
DJGABI
addikt
válasz FollowTheORI #57720 üzenetére
Amnesia vagy hogy újabbat/hasonlóbbat mondjak: Routine-féle ijesztegetős, jumpscare-s hülyeség. Még a CM-t is többre tartom ennél. Jól néz ki, annyi (aztán meglátjuk rilízre mennyi marad a grafixból) GMG-n már lehet preorderelni, óccó [link]
szerk: gémpléj [link][ Szerkesztve ]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
djculture
félisten
válasz FollowTheORI #57728 üzenetére
nem a gearbox csinálja ugyhogy már csak jó lehet Gearbox egyet tud jól megcsinálni az ilyen rajzfilmes ezer dlc-s borderlands okat.. Ott nem tünik fel ha táncolnak a karakterek meg forognak össze vissza netán teleportálnak
[ Szerkesztve ]
-
válasz FollowTheORI #57796 üzenetére
szerintem cikasz egyben megvenné
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
cikasz
őstag
válasz FollowTheORI #57796 üzenetére
Már repült is a PM
https://www.facebook.com/groups/775784742804666
-
cikasz
őstag
válasz FollowTheORI #57803 üzenetére
Gyorsan, pontosan, szépen! Ahogy a csillag megy az égen...
https://www.facebook.com/groups/775784742804666
-
Mate
nagyúr
válasz FollowTheORI #57829 üzenetére
Uplay bundle
-
zsírsámán
senior tag
Nem lenne rossz, mert a múltkoriról lemaradtam, azóta meg midenkitől csak azt hallom, hogy origin bundle így meg origin bundle úgy, én meg csak csapkodom a fejem az asztalba
-
Wizard of Oz
aktív tag
Square Enix. Nem hiszem el, hogy ennyi akciózás után ne vállalnának be egy bundle-t.
Steam: TheWizard0fOz || Pay no attention to that man behind the curtain!
-
Mate
nagyúr
válasz FollowTheORI #57893 üzenetére
Ma ismerkedtem uplay-el és néztem mikre tudnám elkölteni a pontokat. Hát nem sok mindenre
-
ayo
veterán
válasz FollowTheORI #57909 üzenetére
johetne...ha jo is lenne, de nagyon benasag sajna :S
http://jateknaplo.blog.hu
-
reelc
veterán
válasz FollowTheORI #57937 üzenetére
A mai napig is ott van a jó öreg Quake III, vagy UT. Botokkal. Ősapái a maiaknak.
Ezek nem vacakolnak, hogy nem quad procid van 8GB RAMmal. Nem bugtengerek.[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz FollowTheORI #57975 üzenetére
A half life 2 lost coast tech demó azért mai napig üt.. Emlékszem annak idején nem tudtam játszani mert a piacon lévő megfizethető kártyák kínlódtak vele rendesen volt, volt vagy 10fps full hd-ben 7600gt-vel ha minden maxra rakott az ember.. Az elején az öreg mire odaért az emberhez kitépte a haját olyan lassú volt..
[ Szerkesztve ]
-
GoZoL
senior tag
válasz FollowTheORI #58190 üzenetére
A DLC-s packban jól értelmeztem nincs benne az alapjáték?
-
JoolsNOS
veterán
válasz FollowTheORI #58190 üzenetére
Nekem a undergroundok óta pont csak a shiftek tetszettek...
Mennyire nagy a váltás? 386ról? Akkor igen kell annyi pénz
[ Szerkesztve ]
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
Cheesus
senior tag
válasz FollowTheORI #58196 üzenetére
Hát az adatlapomon levő gépet én is olyan 220 körül hoztam össze. De ez komplett csere volt, csak 1 HDD-t,meg a tápot emeltem át a régi gépből. Egyedül a 250gb-os SSD-t nem helyeselték, de én nem bántam meg (bár csínján kell vele bánni, mivel a rendszer a Steam-mel osztozkodik rajta, és úgy, hogy próbálom kordában tartani a játékok számát 45gb szabad helyem van most. )
Plusz lett új monitor is, de az már más kérdés.[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/csehla
-
warcat
veterán
válasz FollowTheORI #58203 üzenetére
Elárazás,és az amazonos főnök nyilatkozott,tartják az árat annyiért kapod ha berendelted.
Ez most tényleg bosszant,mert érdekel is a játék[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
dante0425
tag
válasz FollowTheORI #58234 üzenetére
A probléma tömören: megvettem az AC 3-at (dobozos változat), bereggeltem Uplay-re. Feltelepítettem, indítanám, patch-el. Minden megvan, indítanám megint erre nem történik semmi. Ha mappából indítanám a játékot, akkor meg kéri, hogy írjam be a cd kulcsot. Már lövésem sincs mit kéne csináljak.
-
dante0425
tag
válasz FollowTheORI #58240 üzenetére
Igen, a kliensen belül indítom és úgy nem csinál semmit. 6 patchet szedett le. Igazából az a gáz, ha az AC3SP.exe-t indítom akkor meg jön a cd-kulccsal és betesz még1 AC3-at a játékaimhoz.
-
arty
veterán
válasz FollowTheORI #58200 üzenetére
"Nekem a legnagyobb szívfájdalmam az NFS szériával az, hogy nem vitték tovább a Porsche féle fizikai-irányítási modellt. Azóta is síratom azt a részt..."
Továbbvitték: manapság a legárkádabbnak érzett rész is ezerszer jobb fizikát tud, mint az.
Csak ugye az emlékek...(én fél éve megpróbáltam vele menni, NAGYON elment felette az idő. még az nfs4 is élvezhetőbb.)
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
arty
veterán
válasz FollowTheORI #58293 üzenetére
~fél éve porschéztem, elsőre billel, majd miután csak néztem, h milyen béna, kormánnyal is nekiveselkedtem. nem tudom kifejezőbben írni: primkó doboztologatás érzet, még akár egy nfs hp 2012 után is - pedig az aztán árkádnak tűnik
(egyébként általában mindent kormánnyal játszok, tdu2-t próbálgattam x360 kontrollerrel ízlelgetni, mert az is olyan szinten fals, hogy emészthetetlensége miatt félredobnám - csakhogy day1 vásárlást ilyen egyszerűen veszteségként leírni nehezen akaródzik - szeretni AKAROM, na )
(#58294) Dilikutya - az más, úgy megállja a helyét a megállapítás. anno imádtam az nfs porschet!
---
Armored Core, Stacking, MX vs. ATV Reflex, Darksiders 1-2
[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
Kareszovics
addikt
válasz FollowTheORI #58324 üzenetére
Na akkor Mindenki számára a lényeg!
Van ugye most ez a reward-os makiság a Playfire-ön (e mellé értelemszerűen érdemes egy ugyanolyan e-mail címmel regisztrált GMG Account is).
Csatolod Steam Acc-ot. Letöltesz Playfire VULCAN klienst (igen, tudom még egy kliens ) és a Notication, vagy milyen menüpont alatt figyeled, hogy milyen reward-ok vannak, amiért kapsz egy kis GBP-t. Ez nag részt Steam Achi, Steam játék first run, illetve a Playfire/GMG-vel kapcsolatos kommuniti dolgok (hírlevél, kliens futattás ilyesmi).
Sok apró mütyürből lehet egy kis korpát összekaparni, kb annyit ér, mint Steam alatt az idétlen kártyák farmolása.
Ha kicsit érthetetlen voltam bocsi, nem vagyok a szavak embere.
MOD: a reward-okból 1-2 naponta jönnek újabbak és ahogy néztem 4-5 nap alatt avulnak el.
[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
cannibal
senior tag
válasz FollowTheORI #58334 üzenetére
Engem meglepett, hogy az adatlapomon lévő gépem azért küzdött vele. Annyira meg azért nem néz ki jól. Le kellett némileg butítanom a grafot.
-
Joe Swanson
senior tag
válasz FollowTheORI #58340 üzenetére
Itt is köszönöm a The Ship játékot!
-
Arkennys
addikt
válasz FollowTheORI #58373 üzenetére
Hát nem csomagot hanem egy stalkert aktivált már ismerős ami orosz régiós volt, és neki nyelvi fájlokat kellett átmókolnia angolra, mert alap nem volt benne. De a bundlenál nemtudom, ugyanígy megy e.
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
csaba951
veterán
válasz FollowTheORI #58373 üzenetére
Egyértelműen nem! Nincs rajta semmilyen korlátozás.
Pontosan ugyanazt a licencet veszed meg ott is, mint amit Magyarországon árulnak, csak ott lényegesen olcsóbb.[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz FollowTheORI #58445 üzenetére
Én nem kaptam mailt, de a thief-et a videokari kuponok miat úgyse a gmg-ről venném.
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
maddionmax
senior tag
válasz FollowTheORI #58486 üzenetére
Ez határozottan ár hiba
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest