Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-02-27 09:59:50

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#61101) szami777 válasza szallasi007 (#61099) üzenetére


szami777
addikt

Egyébként mindenki számára ingyenes lesz, nem kell sehova se jelentkezni, elvileg rajta lesz a fiókodon hamarosan és 2 napig kipróbálatlanod. Én nagyon drukkolok neki, hogy ne bukjon be, mert ilyennek kell lennie egy igaz multi fps-nek 2014-ben.

“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.” ///// Old nick ->xsanyi77

(#61102) #57919488 válasza dejaris (#61100) üzenetére


#57919488
törölt tag

Pontosan es ez igy is lesz ameddig csak ilyen B kategorias cuccokat adnak el marketingel.

(#61103) Mate válasza dejaris (#61100) üzenetére


Mate
nagyúr

Hát én csak saját nevemben beszélhetek, de igen :D

(#61104) vlaho válasza szallasi007 (#61099) üzenetére


vlaho
aktív tag

Nekem is ez volt a véleményem, de kipróbáltam, és kellemesen csalódtam. Próbáld ki, megnyitják a beta-t 24 órán belül, X-boxon már elérhető.

Mindenki jó valamire.....ha másra nem,hát elrettentő példának

(#61105) Źşë' válasza reelc (#61097) üzenetére


Źşë'
addikt

a dlc-ktől én is hülyét tudnék kapni, konzolon bevált, így pc-sekre is ráerőltették, szerencsére a wines marketplace nem tudott kibontakozni... azonban sajnos a dlck nem szűntek meg, és lehet (sőőt) pont ezek miatt van rengeteg olyan játék ami bugos, elhanyagolt.. jobban bele gondolva a legjobb példa az új Batman játék ahogy említettétek. konzolokon nem szokás a moddolás, szóval megjelentek a dlc-k és ennek tükrében ezt megkapták a pc-sek is! nem tudom hogy vagytok vele de én úgy érzem a konzolok "fejlődésével" eléggé negatív irányt váltott az egész játék ipar, legalább is Pc-n (borzalmas portok, irányíthatóság, testre-szabhatóság szempontjából), DLC-k, és még azt a merész kijelentést is meg merem kockáztatni hogy visszafogják a fejlődést, leginkább grafikailag, és fizika téren! Olvastam h össze akarják "fésülni" a 2 vonalat, kompatibilitás lesz az elsődleges szempont, mivel is az mindenkinek "csak jó".. ez már azért elkezdődött.. azért vágyom arra hogy lehessen moddolni egy adott játékot (újra), pl tartalom készítés lehetősége (skinek, player modellek, modok, mapok.. stb.); továbbá legyenek újra dedikált szerverek, a lobbys és szerverhostingos* megoldások maradjanak konzolon (gondolok itt pl. Battlefieldekben* "bevált" megoldásokra: a kiadó csak bizonyos országokban, kontinenseken üzemeltet szervereket, hozzánk legközelebb eső szerver is több mint ezer km-re helyezkedik el... persze ebből nem lesz már semmi :(((

(#61099) szallasi007 pontosítok, mert Dice :P amúgy sztem is egy idő után unalmas, valami jobbat kellene kitalálniuk, ami vonzza a tömegeket, pl itt van ez a Loadout, azt hittem mennyire frankó lesz, eleinte élveztem is, de másfél óra után unott fejjel léptem ki belőle... akkor Hawken, ez is borzalom, jól néz ki, de semmi nincs ami megfogott volna, vegyél a mechadra páncélt meg festést, meg fegyvereket, és akkor te vagy a király... ilyen multi játékokat azért 2014ben, nekem ez a véleményem, a Bad Company 2 lekötött rendesen, élveztem a körülöttem lévő robbanásokat, a bugoktól herótom volt! melyek egy részét ki sem javította a kedves Dice, mapokat nem készítettek hozzá és itt van al első bekezdés lényege... hagyják megdögleni a játékokat!

[ Szerkesztve ]

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

(#61106) echterion válasza Mate (#61081) üzenetére


echterion
nagyúr

Lol, ebből még mindig van? :))

**********

(#61107) szallasi007 válasza dejaris (#61100) üzenetére


szallasi007
őstag

Azért írtam, hogy csak láttam de lehet hogy ha játszol vele akkor meg van a feelingje. Viszont ha már meg akarsz győzni az ellenkezőjéről akkor vitassuk meg miért is olyan jó játék a Titanfall.:)

Futok, ölök 4-5 embert kapok egy robotot amivel megint ölhetek 1-2 robotot aztán kiszednek és elölről vagy vége a mapnak mert vagy az én vagy az ő csapatuk megcsinálja az adott feladatot.

Ezek után kapsz csoda kártyákat amik adnak valamit, de kb azon kívül hogy másképp néz ki a fegyó nem látok értelmet benne.

Źşë': Keresek valami multis játékot ami nem COD, BF vagy buta MMO WoW klón de eddig nem találtam semmit :( Dio 3 elég volt durván másfél évig meguntam a végtelen farmolást bár kerestem vele szépen :), csoda WoT is unalmas már, azért nem költök játékra hogy farmolhassak valamit amivel nem leszek előrébb.

[ Szerkesztve ]

(#61108) Mate válasza echterion (#61106) üzenetére


Mate
nagyúr

Ezek szerint :D

Most vettem 1-et, megnézem, hogy megérkezik-e :) Ha igen, vegyétek, vigyétek :D Ha nem működik már, akkor meg ne vegyétek :)

(#61109) szallasi007


szallasi007
őstag

xsanyi77 és vlaho hát ha open béta lesz megnézem, boxom van de azon csak akkor fps/tps-ezek ha xbox only(halo és gears of war pl)

ami viszont nagyon durva lesz szerintem az ez a játék lesz, hacsak megint nem rontják el idő előtt:
Tom Clancy's The Division

na offoltam az offom :)

[ Szerkesztve ]

(#61110) maross


maross
veterán

3-4packes joaras riskofrain, insurgency, rekoil keres egy-egy jelentkezot. Esetleg Divinity Original Sin is, de azzal szemezek jomagam is :).

eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok

(#61111) sing1ep1ayer válasza Mate (#61081) üzenetére


sing1ep1ayer
őstag

Nekem gondom van. Ott akadok el, hogy meg kell adnom a telefonszámomat (valamiért csak azután fizethetnék PayPallel, vagy kártyával), amire egy kód jönne sms-ben, de sosem jön. Gőzöm sincs milyen formátumban adjam meg a számot és eddig nem sikerült ráhibáznom. :((

(#61112) reelc


reelc
veterán

Ha már szinte mindenki mechezni akar... :)
Valaki próbálta még ezeket? Tapasztalat? Én még nem, most akadtam beléjük. Régóta ingyenesek.

Ingyenes a MechCommander Gold, és a MechCommander 2: Link

Itt van 1-2 link, mi a teendő, kompatibilitási problémák esetén.

Ezt próbálta valaki?
A Mechwarrior 4 ingyenes lett, ha jól értem le kell tölteni az MTX keretprogramot, ami letölti a játékot, és azon keresztül fut, ha jól értem.

[ Szerkesztve ]

(#61113) dejaris válasza szallasi007 (#61107) üzenetére


dejaris
addikt

En nem akarlak meggyozni. Csak zavar, hogy terjeszted a hulyeseget. Probald ki, aztan lehet beszelni rola. Sot, amint latom, neked a stilussal van bajod, mert hasonloak sem tetszettek, igy aztan vegkepp semmi erteleme a velemeny-nyilvanitasodnak.

(#61114) Źşë' válasza szallasi007 (#61107) üzenetére


Źşë'
addikt

elég gyér a felhozatal, mármint jó fps-ek terén, bf3 nekem nem jött át, a 4 sem, ugyan az a lemez, ugyan azok a problémák már bc2 óta amit nem javítanak ki, cod unalom lövölde, leginkább coopozni szoktam haverokkal, killing floor - bár ez kissé elavult, de ettől független szeretjük, vagyis már nem játszom mert kimaxoltam, és a support is ratyi (de ettől független jó game). Borderlands 1-2, Dead Island is tetszett, ebből a Riptide is, Far Cry 3 coop, am CoD Ghostnak kiváló az Extinction módja!! kár hogy nem különálló játék, vagyis aki akarja az vegye a multit aki meg ezt az ezt! TPSből Orc's must Die 2, GTA4 multi, God Mode, most próbáljuk a Saints Row 3-4et, ezek coopok, bár nem a komolyságról híresek, el lehet velük lenni haverral, leginkább ilyen challengek vannak benne, mint Prototype-ban. Crysis 3at singli miatt említeném, gyönyörű a játék, fps és van ez a Visor mod benne ami taktikát segíti elő, nekem tetszett a sorozat.

(#61113) dejaris én is csak láttam, de szerintem megunnám mint a Hawken-t, régi Mechwarriorokat imádtam, ezekből valami hiányzik, talán az hogy komolyabb célt állítsanak fel a játékosok elé, pl egy tower defense mód mocskosul bejönne nekem, ezt hiányolom! vagy mint anno utben az assault mód! eddig még senkinek sem volt eszében kidolgozni hasonló modokat!! kár.

[ Szerkesztve ]

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

(#61115) reelc válasza Źşë' (#61114) üzenetére


reelc
veterán

Pont most játszom az UT2004-gyel. :) Sok éve nem játszottam vele, most lecsaptam a GOG változatra, $2,49-ért ajándék volt.

(#61098) Csapoati: Igen, a vásárlók. Ok, az első 1-2 évet meglehet érteni, újdonság volt, meg minden. De azóta? Kis tartalomért fizess sokat... a bundlek megjelenésével meg különösebb a helyzet. Esetleg megveszed egy pár Eurós/Dolláros bundliban, és akkor hirtelen a töbszöröse a DLC ára a játékénál.

(#61116) DJGABI: köszi, de én csak single-ben játszom.

[ Szerkesztve ]

(#61116) DJGABI válasza szallasi007 (#61107) üzenetére


DJGABI
addikt

Loadout igaz F2P, de egész jó lett, nekem legalábbis bejött. Capture the Hammer módba el lehet vele bohóckodni.

(#61112) reelc van Mechwarrior MMO, nem próbáltam de a videók alapján tetszett.

<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>

(#61117) #79621120 válasza reelc (#61115) üzenetére


#79621120
törölt tag

Én ezeket vásároltam meg :

Medal of Honor: Allied Assault War Chest
Rise of the Triad (2013)

(#61118) reelc válasza #79621120 (#61117) üzenetére


reelc
veterán

A Medal-t én is, és még a Painkiller Black Editiont is.
Mindegyik jó játék, és nagyon baráti áron voltak. Már ezekkel sem kell majd lemezeznem.
A Rise of the Triad (2013)-ot nem ismertem, de nem tűnik rossznak.

(#61119) Cheesus válasza #79621120 (#61117) üzenetére


Cheesus
senior tag

Asszem moddb-en van vmi kisebb textúrajavító csomag, én még nem próbáltam ki de lehet érdemes lenne rárakni a MoH-ra, hogy a szemnek is kellemesebb legyen egy kicsivel :)

https://www.twitch.tv/csehla

(#61120) szallasi007 válasza dejaris (#61113) üzenetére


szallasi007
őstag

Én kérek elnézést hogy van saját véleményem egy játékról aminek semmi értelme hasonlóan a BF és CoD sorozatokhoz amik tele vannak bugokkal amit nem javítanak a fejlesztők, amit nem én mondok hanem ha az/azok akik napi szinten játszanak velük. Megyek lövök hú de izgi stratégia nekem nem bejövős ezt jól látod :) Semmi taktika nem szükséges ezekhez a játékokhoz, gondolom csak be kell gyakorolni a pálya pontjait és csókolom ezzel nem megbántva azokat akik profi szinten űzik ezeket a játékokat és olyan reflexük van mint a macskáknak. SZERINTEM Titanfall ugyan ez lesz.

Sot, amint latom, neked a stilussal van bajod, mert hasonloak sem tetszettek, igy aztan vegkepp semmi erteleme a velemeny-nyilvanitasodnak. - mondjuk az eleje igaz, de az hogy semmi értelme ne lenne az nem.
Titanfall Streamek - nézd egy fél órát bármelyik streamet és kb 3 mondatban össze tudod foglalni a játékot, NEKEM azért több élményre lenne szükségem ahhoz hogy 40-50 eurót kiadjak egy játékért aminek néhány hónapra le kéne hogy kössön, de természetesen én megértem azokat akik szeretik a csőjátékokat. :DDD

(#61121) ollie válasza reelc (#61097) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

A lópáncél messze nem a legelső DLC volt, még 2001-ből is tudok mondani példát, csak akkor még patchnek hívták, és ingyenes volt. Miért DLC? Mert elsősorban nem javításokat tartalmazott, hanem 5-6 óra plusz játékidőt.

***

(#61122) reelc válasza ollie (#61121) üzenetére


reelc
veterán

Épp ezért nem mevezném a patchet DLC-nek.
Alapból a patch hibajavítás, de volt olyan, hogy 1-1 cég tett bele pl. pályákat. De ingyenes volt. Javításra szolgált.
A DLC meg alapból fizetős (az most mindegy, hogy van ingyenes is), hibajavításokat nem tartalmaz. Arra szolgál, hogy fizess a plussz tartalomért.
A fejlesztők és a kiadók sem nevezik a patchet DLC-nek. Holott letölthető tartalom mindkettő. Ennyiben egyetértek Veled.

[ Szerkesztve ]

(#61123) wwenigma válasza reelc (#61122) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Milyen szepen latszik hogy mennyire sikerult atmosni az emberek gondolkodásmódját pár év alatt.

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#61124) ollie válasza reelc (#61122) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Most akkor mondjam úgy, hogy akkor még nem ismerték a DLC kifejezést, és ezért patchnek hívták? Mert pont arról van szó. Amiről beszélek nem patch volt, hanem DLC, mert plusz tartalmat adott a játékhoz, méghozzá kb 33%-kal megtoldotta a játékidőt. Hibajavítás meg szinte semmi sem volt benne.

***

(#61125) reelc válasza ollie (#61124) üzenetére


reelc
veterán

Hm. 2001-ben? Melyik játék volt az?
Akkor az egy nagyon kivételes játék volt ebben a tekintetben.
Azt tudom, hogy pl. stratégiánál előfordult, hogy a javító patchbe raktak pár multis pályát is.
Ne érts félre nem vitatkozni akarok, csak ez az infó új nekem.

(#61126) #79621120


#79621120
törölt tag

például

Theatre of War - Battle for Moscow Add-on and Game Patch

edit : bár ez nem 2001-es játék .

[ Szerkesztve ]

(#61127) dejaris válasza szallasi007 (#61120) üzenetére


dejaris
addikt

Na, ha ugyan olyan lesz, mint a bf vagy cod, akkor miert is mondtad, hogy nagy bukas lesz, hiszen ezek sem buktak.
Streamet nem nezek. Minek, ha jatszhatok is vele? Abban igazad van, hogy harom mondatban ossze lehet foglani, sot akar kevesebben is, de nem mindig vagyik az ember egy kis agymunkara, foleg ha felidegeltek napkozben, igy egy kis esti pufoles jo levezetheto lehet.

(#61128) reelc válasza #79621120 (#61126) üzenetére


reelc
veterán

2007-es. Benne van a nevében, hogy Game Add-on and Patch. Szóval ez hibajavítás is. :)
Red Alert 2 Map pack: 2003-ban kerül fel erre az oldalra. Ilyenekről tudok.

(#61129) ollie válasza reelc (#61125) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Icewind Dale Heart of Winter-hez jött ki a Trials of the Luremaster, ami 5-6 óra plusz játékidőt adott, és teljesen ingyenes volt.

***

(#61130) Chiller válasza reelc (#61125) üzenetére


Chiller
őstag

Unreal Tournament (1999) bonus pack 1,2,3,4

http://liandri.beyondunreal.com/Unreal_Tournament
Released from 4 Jan 2000 by Digital Extremes/EPIC.

(#61131) Csapoati válasza Chiller (#61130) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Bizony, az Epic jó kis csapat volt, még az UT3-oz is jött ki ingyenes csomag (nem is kicsi) Titan Pack néven, 2009-ben.

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#61132) Mate válasza reelc (#61122) üzenetére


Mate
nagyúr

Sajnos játék és játék ill. dlc és dlc közt is óriási különbség van.

Nekem égvilágon semmi bajom azzal, ha letesznek az asztalra egy tökéletes játékot, majd kiegészítő helyett (Régen ügye kiegészítők voltak DLC-k helyett) kiadnak egy DLC-t. Esetleg pár aprósággal lehet színesíteni a játékot DLC-vel. De, ami a lényeg, hogy dlc nélkül is van egy tökéletes játék.

Míg jó pár cég mire megy rá mostanában? Elad jóáron egy demo-t, egy keretrendszert, majd szépen, szeletenként vedd hozzá dlc-k formájában a játékot.... Na ez az amitől a belem kifordul.

(#61133) #79621120


#79621120
törölt tag

Miért árulják egyesek pénzért a rediten és a GOG-on ingyenesen osztogatott kódokat ? :((

(#61134) Heavyrain


Heavyrain
őstag

Isthereanydeal: The Bureau: XCOM Declassified + $10 Amazon Credit (4.99$)

Tényleg lehet kapni hozzá 10$-s Amazon kupont,vagy csak elírás lenne?

[ Szerkesztve ]

(#61135) djculture válasza #79621120 (#61133) üzenetére


djculture
félisten

Ja már Titanfall bétás origin fiókot is láttam egyik hirdető helyen 10 ezerért de 10 perc alatt el is tünt. Gondolom bejelentették. De ez ilyen, ott amúgy is 80% hirdetés csak a balekfogásért van ..

[ Szerkesztve ]

(#61136) Wizard of Oz válasza Heavyrain (#61134) üzenetére


Wizard of Oz
tag

Elírás, szerintem ez még pre-order akció lehetett.

Steam: TheWizard0fOz || Pay no attention to that man behind the curtain!

(#61137) warcat válasza Heavyrain (#61134) üzenetére


warcat
veterán

Már hónapok óta így szokott megjelenni,az amazon oldal a döntő ott nincs ilyen feltüntetve,nem jár.

EA: It's in the crate!

(#61138) arty válasza szallasi007 (#61109) üzenetére


arty
veterán

már elrontották a divisiont... multionly, pénzt nem ér.

[ Szerkesztve ]

"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."

(#61139) Jofi81


Jofi81
őstag

Ha megvan Originen a Crysis 3, a Dead Space 3 és Mass Effect 3, dobozosan pedig a Crysis 1-2, a Dead Space 1-2 és a Mass Effect 1-2, van rá esély, hogy az utóbbiakat is be lehessen regisztrálni Originre?

(#61140) arty válasza Jofi81 (#61139) üzenetére


arty
veterán

cr2-t igen, cr1-et csak a support segítségével
mass1-2-t asszem szintén alapból be lehet
ds1-2-t nemtom.

"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."

(#61141) albert8 válasza Jofi81 (#61139) üzenetére


albert8
addikt

Ha csinálsz fotót a lemezről+ vele a kulccsal akkor valszeg igen.

Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/

(#61142) BigBlue69


BigBlue69
őstag

Command and Conquer The Ultimate Collection [Online Game Code] 5 dodó

(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2

(#61143) Jofi81 válasza albert8 (#61141) üzenetére


Jofi81
őstag

Köszi, akkor ezt megpróbálom!

(#61144) reelc válasza ollie (#61129) üzenetére


reelc
veterán

Heart of Winter and Trials of the Luremastert elfogadom.
Unreal Tournament (1999) bonus pack 1,2,3,4 is oké. :)

Na, jó, volt 1-2-3 fehér holló, de nem ez volt a jellemző. Így már megfelel? :)

(#61132) mate3553: Nekem alapvetően az nem tetszik, hogy sokszor a DLC hamarabb készül el, mint egy javító patch. Hány cikket lehetett olvasni, hogy megnézték egyesek a DVD tartalmát, és inaktív állapotban már volt rajta 1-2 DLC? Amiért később fizetett, feloldották, és várt volna valami javító patchet, hogy normálisan lehessen játszani? De ugyanez, ha megjelenés után pár nappal már van DLC.

Az már ősi dolog, hogy a játék nincs rendesen tesztelve, a kiadó sűrgeti a kiadást, kiadják a nem teljesen kész játékot... aminek nagy visszhangja lesz, a játék bukik. A fejlesztőcsapat nem kap több munkát, feloszlatják. Ha a játékosoknak szerencséje van, a community csinál unofficial patcheket.
Konkrétum: pl a Troika Games. 3 játékuk volt, kettőt a fanok javítgattak. A vampire játékukat a mai napig javítgatják a rajongók. Szerencsére én már erősen patchelt játékkal játszottam, tetszett.
Vagy friss példa, az Arkham Origins kapcsán volt cikk, hogy jön a DLC, a hibákat most nem javítgatják.

De manapság a bukás nem törvényszerű, a hype, a név elviszi amit kell (Ezt most csak úgy általában írom, nem konkrét játékra).

[ Szerkesztve ]

(#61145) Jofi81 válasza arty (#61140) üzenetére


Jofi81
őstag

Na kipróbáltam, ME 1-2-t, DS 1-2 -t és a Crysis 2-t gond nélkül megette a kliens, csak a Crysis és a Crysis Warhead nem tetszett neki.

(#61146) #92888064 válasza BigBlue69 (#61142) üzenetére


#92888064
törölt tag

(#61147) Dilikutya válasza Mate (#61033) üzenetére


Dilikutya
félisten

Hol volt annyi?

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#61148) cunnir


cunnir
tag

A Grid 2. 8.49 € A Steam-en ez jó árnak számít?

[ Szerkesztve ]

Elite Dangerous:Cmdr.Merohun

(#61149) Dilikutya válasza Dilikutya (#61147) üzenetére


Dilikutya
félisten

Megtaláltam. :)
Ez a gamekeys.biz mennyire megbízható? Értem én, hogy 0,99€, de azért ne vegyék már el esetlegesen az acc-omról. :)

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#61150) maross


maross
veterán

Kene nekem egy ember, aki szokott Planetside 2-ozni, es futasra kesz a jateka, sokgigas patch nelkul. Privi legyszi.

eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.