Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy korszak vége
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AuraSync kibeszélő topic
- Digitális Állampolgárság Program
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlue69
őstag
Kuponoknak köszönhetően már most is meglehetett szerezni körülbelül annyiért.. Már amíg el nem fogytak azok is.
Amugy tényleg jó játék.. Csak sok a qte..
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
Źşë'
addikt
válasz warcat #29488 üzenetére
sztem pár hét/hónap alatt 15€ alatt lesz az ára, de még az is előfordulhat hogy 10€ alá esik, piszkos gyorsan értéktelenednek el a játékok, főleg Eidos játékai
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
warcat
veterán
Szeged, Tesco Extra, Rókusi körút,de nem 100% hogy az ultimate volt,bár szerintem az.
Más: Nem bírtam ki,végül megvettem a Tomb Raidert: Valamiért a nekünk is elérhető angol (co.uk) gamersgate oldalon jóval olcsóbb a sima kiadás,mint pl az EUs oldalon: 44,95 EUR vs. 26,95 angol font, 58466 blue coin vs
40 572. 1000 coin jelenleg 0,77 euró. Ezzel olyan 31-32 euró a vételár,viszont ugye sokaknak,köztünk nekem is él a 20%-os éves kedvezmény,a blue coin jutalommal együtt olyan 20 angol font illetve 24 euró körül alakul a végösszeg.persze ez már elég közel van a gyengus árfolyamok miatt a magyar 7990-es árhoz,de aki nagyobb mennyiségű blue coinon ül,vagy nem kell eurót váltania,annak teljesen jó ár lehet.Jár hozzá 2 kis dlc kód is,nekem a Tomb Raider ROW verziót aktiválta Steamen.Várhatóan 1-2 hónapig azért nem lesz ennél olcsóbb.[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
-
tkesy
őstag
A code 4 game oldallal van valakinek valamilyen tapasztalata? Regisztráció nélküli netes vásárlás érdekelne főként...
Illetve ehhez kapcsolódóan tud valaki F1 2012-t (régió free, letölthető verzióst) $18,77-nél olcsóbban?
[ Szerkesztve ]
>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
bullseye
addikt
Brace yourselves...
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
deter
aktív tag
Sziasztok!
Ide többnyire olyan fórumozók írnak, akik követik az aktuális leárazásokat. Ezért arra kérnélek Titeket, hogy ha az alábbi játékot Dragon Age: Origins Ultimate Edition - kedvezőbb áron látjátok. Kérlek jelezzétek felém PÜ formájában.
Illetve, ha valakinek van eladó az is írhatna. Köszönöm!
üdv_
deter -
Blaise
veterán
-
Razuel
aktív tag
Starcraft 2 50%-ot kapott a blizzard storeban.
ui: Szerintem csak a dobozos fogyott ki, digitális van még (abból hogy fogynának ki?), bár nem vagyok benne biztos, elég érdekesen van ez a shop megcsinálva..
[ Szerkesztve ]
-
chungee
addikt
Ezt szeretném megvenni. De mit takar a preowned
-
mrhitoshi
veterán
Köszönöm a segítséget!
PS4
-
-
mrhitoshi
veterán
Tudna nekem segíteni valaki ?
Az lenne a kérdésem, hogy Amazonról fizikailag tudok vásárolni ? Szóval ha vásárolok valamit, akkor ki is szállítják M.o.-ra ?
Mert a szállítási infóban írnak Magyarországot, de hát ha van valakinek valami komolyabb tapasztalata.PS4
-
-
chungee
addikt
Estét!
Van valakinek feles kuponja ide [link]
-
e=mc²
őstag
Ambulimax Provider
-
Arkennys
addikt
válasz RedMan #29462 üzenetére
Oké, ott még nem tartok (bár érdekes az idő nyilvántartás is, jócskán van amit nem számolt bele...nem, nem offline játszottam ) Mondjuk nem is az a fő, csak bosszantó. 144 óra aszerint, gyakorlatilag jócskán 200 fölött jár. De az legyen a legnagyobb gondom, jó kis játék. (Ha gondolod, néhanapján öldöshetnénk közösen a dögöket)
[ Szerkesztve ]
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
-
huskydog17
addikt
válasz cskamacska #29456 üzenetére
"ATi-ra optimalizált effektnél?"
Ez több szempontból sem igaz, de ezt te is tudod szerintem. A PhysX meg valószínűsíthetően néhány éven belül végleg eltűnik a süllyesztőben.
"Bezzeg ha CUDA-ban PhysX-el lenne megoldva, akkor nem lenne teljesítménybeli gondunk"
Hajjajj, mennyi ellenpélda van."mert a piros kártyákon egyszerűen nem is működne."
Persze, hogy nem, hiszen zárt technológia, éppen ezért ép eszű fejlesztő messziről kerüli.
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
kukulec
őstag
válasz ThorsHUN #29448 üzenetére
bf2-t kipróbáltam, kellemes, de nem túl pörgős. cs-m van, az is egy opció, az pörgős, és a harc részét jobbnak találom. az itt említetteknek utánanézek, nagyon köszi!
Luxman L-507ux II, Primare i22, Yamaha A-S801 // Pro-Ject Dac Box S2, SMSL SU-9 PRO // Elac Vela 408, Elac FS 147, Q Acoustics 3030i
-
kukulec
őstag
hihetetlen, hogy feljövök, kérdezek, más képes normálisan válaszolni, de a prohardveren mindig jön egy prosztó, aki behány valamit, és azt hiszi roppant elmés. a hozzászólásodnál bármely divathullám jobb eligazítást ad.
[ Szerkesztve ]
Luxman L-507ux II, Primare i22, Yamaha A-S801 // Pro-Ject Dac Box S2, SMSL SU-9 PRO // Elac Vela 408, Elac FS 147, Q Acoustics 3030i
-
tupacamaru
veterán
Hiába állapodnak meg a CoD-nál, a csalók miatt szinte játszhatatlan. Nagyon gyorsan ráunnak majd.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
cskamacska
addikt
válasz kukulec #29434 üzenetére
Neked a divat mondja meg hogy ki vagy?
Nem kell kéretni magatokat, úgy is valami CoD-nál fogtok megállapodni. Az ilyenek mindig a CoD-nál állapodnak meg.
huskydog17: "Durván brutális lesz így a GCN előnye." ATi-ra optimalizált effektnél? Nem mondod? Bezzeg ha CUDA-ban PhysX-el lenne megoldva, akkor nem lenne teljesítménybeli gondunk, mert a piros kártyákon egyszerűen nem is működne..
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
GoZoL
senior tag
-
huskydog17
addikt
válasz Crytek #29452 üzenetére
Ja értem.
Amúgy rendkívül érdekes, hogy az új effekt megjelenésekor rengetegen sírtak meg gúnyolták, hogy mekkora hülyeség már, merthogy mennyire nem realisztikus. Most meg azon fog menni a sírás, hogy miért eszi úgy a gépet? Aki eddig "sírt" ez effekt hasztalanságán, az remélem most nem fogja használni!Hát ki köll kapcsolni, ozt máris jobb az eredmény.
Amúgy az általad linkelt emberke egy GF GTX 670-en kapcsolta be a TressFX-t ezen felül Super-Sampling élsimítást is aktivált. Mégis mi a túró várt, hogy majd 100 FPS-el fog menni egy olyan GPu architektúrán, ami még a Fermi szintjét sem éri el DC téren?
AMúgy ebből az eredményből az látszik, hogy a beállítások és az alkalmazott hardver környezethez képest a játék sebessége kifogástalan. Megvan a 30 FPS.
Szerintem ha aláraknak egy erősebb GCN-t és az AA-t egy kevésbé erőforrás zabálóval helyettesítik (pl. FXAA), akkor talán még egy Radeon 7800-ason is meglehet a stabil 60 FPS bekapcsolt TressFX-el.Na pont, ahogy gondoltam.
Magasabb felbontás, erősebb AA mellett 55 FPS átlagban, aktivált TressFX-el.
Durván brutális lesz így a GCN előnye.[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
válasz huskydog17 #29451 üzenetére
Xbxoxon toltam a Warezt végig ezért is írtam mindenhova szerintem az év játéka eddig bőven!
Steam-en már a hajnalt várom hogy tolhassam már elő van töltve.
Neten mindenki sír mert a trees fx eszi a gépet mintha az élete múlna rajtaNeogaf Itt vannak teljesítmény eredmények már egész sok.
[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
Crytek
nagyúr
Ez az új Tomb Raider eszméletlen jó mint sokan is mondjuk,de pc-n sikerült elvetni a sulykot a gépigénnyel
Next PC Upgrade: 2022
-
ThorsHUN
őstag
válasz kukulec #29447 üzenetére
pl BF 1942 regi, de jo jatek. Igaz masodik vilaghaborus, de ingyenes mar ha jol remlik.
Kis teruleten csapatjatekra erdemes meg kiprobalni a CS-t is. Igaz a CoD/BF vonal az XP szerzos resz miatt jobban ertekeli a jatekot, illetve jobban tol elore, hogy jatssz meeeeg
Amugy a BF-hez is van olyan kieg ami a close combat feelinget ad, de szerintem a BF nagyon nem erre van kihegyezve.
Amugy a Battlefield heroes is ingyenes meg a bongeszoben jatszhato butitott bf2 is
CoDbol nincs tudomasom ingyenesrol.
Kiegeszites:
Amugy olyan szinten mas erzes jatszani a CoDdal es a BF2-vel... hihetetlen, hogy mindketto fps megis teljesen mas. Mashogy kell mozogni, loni stb.[ Szerkesztve ]
-
kukulec
őstag
-
bullseye
addikt
válasz kukulec #29445 üzenetére
Far cry 3. drága de nagyon dicsérik a co-op-ját. A sima multija kissé problémásan indult, de talán javult (check...)
Mellesleg single-ben is brutálisan jó.+ én World of Tanks szeretem. Nem olyan pörgős, nem sima lövöldözős, de jó, és ingyen kipróbálható, mivel F2P
-
kukulec
őstag
válasz ThorsHUN #29444 üzenetére
köszi, ez hasznos! épp tanácskozunk mi legyen. most arra hajlunk, hogy olyan legyen, ahol közösen végigtolunk együtt egy történetet, de aztán lehessen szabad módban egymás ellen nyomni.
[ Szerkesztve ]
-
ThorsHUN
őstag
válasz kukulec #29443 üzenetére
Inkabb a porges vagy a realizmus?
Mert pl ARMA rohadtul realisztikus(nak adja magat), ugyanakkor porgosnek nem mondanam.
Battlefield legujabb resze viszont kiegeszitokkel brutal porgos es mindig van teliszerver.
Jarmuveket hasznalsz, repulsz, legvedelemmel tolod, stb, de a realisztikusol nagggyon messze van.Ami a legporgosebb viszont az a CoD, kis palyakra bezsufolva, ez gyakorlatilag a Close Combat kezifegyveres jatekok csucsa szerintem.
Kis tarsasaggal CoD (ez amolyan Counter Strike szeru szerintem), nagyobbal vagy nagyobb teruleten jatszani akarokkal Battlefield, tech/katonabuzikkal meg ARMA2
A CoD es a BF kozotti kulonbseg:
a CoDban legicsapast hivsz, a BFben te vagy a legicsapasKiegeszites:
A CoDban perkek, fegyverek, azok testreszabasa van, mig a BFben valamivel kevesebb szerepet kap ez, de azert ott is megvan.
Minel tobbet jatszol annal magasabb szintre lepsz es tudod unlockolni a fegyokat, kiegeszitoket...[ Szerkesztve ]
-
ThorsHUN
őstag
Szerintem meg mondd meg, hogy megis milyen stilus az amit szivesen jatszanal. Rajzfilm szeru kulonbozo kasztu fickokkal egymasnak menni (team fortress + Battlefield heroes), masodik vilaghaborus (Cod, Cod2, battlefield 1942), modern lovoldozos (CoD... tucatnyi ilyen van), sci-fi lovoldozos (Star Wars Battlefront, AvPpl...), zombiirtos (van ilyen?), kooperativ.
Kis csapatokra epito (CoD), jarmuveket hasznalo (Battlefield, ARMA2), realisztikus (ARMA2) stb stb?[ Szerkesztve ]
-
kukulec
őstag
köszönöm mindenkinek, nézem őket. hát cod-ból elég sok van. valami olyanra esik a választás, amiből nem hoznak ki minden évben újat
-
tupacamaru
veterán
válasz kukulec #29437 üzenetére
Szerintem nézz rá a Killing Floor-ra is.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
kukulec
őstag
hello, fogalmam sincs hova írjak, úgyhogy nyugodtan szóljatok, ha nagyon el lennék tájolva. szóval pc-re keresném a legújabb + legnépszerűbb online játszható lövöldözős játékot. melyik az?
-
ThorsHUN
őstag
War of the Roses akcio a Steamen.
Mondjuk valszeg eleg szuk a celkozonseg, de nekem nagyon bejottKozepkori "TPS"
CoD fele Xp szerzes, unlockolas, perkek, kulonbozo pancelok, fegyverek testreszabasa...
Szerintem eleg osszetett a jatek, legalabbis talaltam par erdekes dolgot rola, hogy melyik pancelos ellenfelet hol mivel lehet a legjobban lezuzni, stb -
Arkennys
addikt
Bocs a dupláért: gamersgaten is van kain akció.
-
Arkennys
addikt
válasz lordjancso #29430 üzenetére
Hát, akkor akinek kell, húzzon bele. De logikus, amit mondasz, ebbe így nem gondoltam bele.
Egyébként ilyen oldalról ahol nem is értem a nyelvet, nem veszek, mert pl ha probléma van, érdekes lenne elintézni.
-
Arkennys
addikt
Egy link nem jött volna rosszul azért
(szerk: megtaláltam közben, de ilyen tasmán ördög nyelvezetű oldalról nem veszek cuccot részemről azért köszi a felhívást, hátha más igen )
Soul reaveresnél meg én nem látom hogy meddig érvényes a dolog :S[ Szerkesztve ]
-
arfer
senior tag
Nuveem-en Borderlands GOTY 10 real, ~1150 Ft. Steam-es.
[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
Valaki legyen oly kedves és írja le meddig tart
ez a Legacy bundle akció!
(Mobilnet visszalassitás miatt képek betöltése
nélkül nem látom)
A maradék blue coinjaimat elszorva valahol
900ftra jönnne ki ami best buy.Next PC Upgrade: 2022
-
darkling
tag
Why is a soap bubble round?
-
HS 2142
őstag
válasz gyantaszuz #29420 üzenetére
Már amelyiknél oda van írva, mint például a Shoot Many Robots vagy a The Expendables 2 esetében.
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
huskydog17
addikt
válasz genndy #29413 üzenetére
Köszi, de én nem magyarításra gondoltam, én azokat kerülöm, főleg a házilag barkácsoltakat.
Én a német nyelvnek örültem volna, az összes többi epizód Steam kiadásában van, csak ebben nincs sajnos. Megleszek nélküle.Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
tjb007
nagyúr
Akinek esetleg van egy "fölös" (vagy meg tudná nekem venni és a fizetség fejében felajánlott 2db Steam -es játék is megfelel számára) Kingdoms of Amalur: Reckoning - The Legend of Dead Kel DLC -je az írjon rám.
-
alratar
addikt
Nem tudom volt-é már:
[ Szerkesztve ]
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
warcat
veterán
GMG-n is akciós a Kingdom of Amalur,kuponnal 4,6 euró.Sajnos dlc-t nem láttam,és nyilván a yuplayen jóval olcsóbb,de esetleg opció lehet.
EA: It's in the crate!
-
Niczo
senior tag
-
addikt
válasz huskydog17 #29411 üzenetére
SS-ekhez Magyarítás Portálon találsz honosítást. A HD-khoz viszont ugyanaz nem jó
Viszont a SS3FE is magyarítható! (aztán nem tudom hogy Rapid boszorkánymester foglalkozik-e vele ténylegesen, de tett fel képet amin pár szöveg már magyar volt).Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Amantius
senior tag
Karácsonykor vásároltam utoljára ott, meg persze korában párszor. Az az igazság, hogy nem emlékszem, hogy meg kellett-e adni telefonszámot, de az tuti, hogy semmilyen SMS-t nem küldtek soha. Hogy pénzt miért nem vontak, azt sem értem, nekem mindig rögtön lerántották.
Nagy gáz, kis szerencse!
-
huskydog17
addikt
válasz Zamery #29390 üzenetére
Itt nem árt figyelembe venni azt is, hogy a linkelt áruházban a játék adatlapja hibás, ugyanis a 3. részt nem a Running With Scissors csapata készítette, semmi közük hozzá, hanem egy külső, orosz fejlesztőcsapat, a TrashMasters Studios. Az új epizód annyira "jó" lett, hogy az eredeti fejlesztőbrigád, a RWS nem is meri ajánlani senkinek a játékot, a fejlesztők korábban ki is rakták a hivatalos weboldalukra, hogy az utolsó Postal számukra is a 2. rész.
#29409: A szériából nekem már csak a 2. rész hiányzik, pontosabban a fő verziók közül, a két felújított régi epizód és a 3. rész már megvan, itt az ideje, hogy bezsebeljem a 2. epizódot is, az úgyis nagyon tetszett nekem, jobban, mint az első kettő. 1,4 euróért (kb. 400-450 Ft) bőven megéri. Csak kár, hogy nem multi-langauge a játék, de ennyit lenyelek érte.
-
Niczo
senior tag
Gamefly-on gondoltam megveszem ezt a "kiváló" értékeléseket kapott Postal III-at (a 2-vel jókat lehetett ökörködni). A vásárlásnál kérte, a mobil számomat a vásárlás megerősítésére (ha jól értelmeztem). Mobilra nem jött semmi, pénzt nem vont le, a Purchase History-ban ott a vétel, a játék kulcsa helyén Under Review felirat. Ez most miez Várjak, hátha hívnak jövő héten? Mástól is kért telefonos megerősítést ez az oldal?
Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
-
SityiSXT
őstag
válasz bullseye #29408 üzenetére
RSS-ben a Dr. Komoly Sámuel PhD komplett pakkot írja -80%-ra
-
bullseye
addikt
A Cave Story annyira jó vétel, hogy úgy tűnik dupla akciót kapott a Steam-en
-
Arkennys
addikt
válasz Agyzuzo #29405 üzenetére
Az ő filmjeiken felnövéssel hasonlóan állunk. Jórészt az ő filmjeik voltak a szórakozásom régen. Főleg pl a Terminator 1-2, és a Conan film Schwarzi verziója, ezeket nem is tudom, hányszor láttam. Még "alámondásos" korszakú VHS-en is, ami azért néha visszaemlékeztetve megmosolyogtat, mikor valaki már azon is sír, ha nem HD-ban nézhet filmet De hosszú a tőlük látott-szeretett filmlista. Na de nem OFFogok tovább.
-
válasz cskamacska #29395 üzenetére
De én csak CSÁ-t szeretem
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Agyzuzo
addikt
válasz Arkennys #29404 üzenetére
Egyébként a film nekem is tetszett, a nagy öregek filmjeim nőttem fel lényegében. Még a jó öreg Chuck-tól is láttam sokat. Na hát ez a játék sajnos az elmúlt 10 év Seagal filmjeit is alulmúlja.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Agyzuzo
addikt
válasz cskamacska #29397 üzenetére
Ez a játék könnyeket csalt a szemembe... Lehet le kéne szoknom róla, hogy hagymapucolás közben játszom.
Aki azt hitte, hogy a City Interactive-ot nem lehet felülmúlni, annak ez a kis gyöngyszem kihagyhatatlan!
Ezt a játékot nem csak végigjátszani kell, hanem napi szinten elővenni és ízlelgetni, mint egy jó bort, de akiben van egy csepp jóérzés az egyből beteszi az exe file-t az Autostart szekcióba is a registry-ben, elveszi a user-étől az admin jogokat, az admin felhasználó kódját pedig egy 12 soros Chuck Norris idézettel helyettesíti és egyből elfelejti!
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Zamery
senior tag
Hát, és sok "B" (inkább "ZS") kategóriás játékkal játszottam, de azért nálam is van egy szint...
Köszi, de ezt kihagyom.https://steamcommunity.com/id/zamery/
-
lordjancso
senior tag
Nem ismerem ezt a játékot, de a film elég jó volt.
Ha elszúrták, akkor nagyon sajnálom, pedig egy Commandos-szerű kis taktikai játéknak nagyon jó lett volna.Rip and cut and mutilate the innocent, his friends, and again and again and on and on.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest