Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- sziku69: Szólánc.
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
Szeged, Tesco Extra, Rókusi körút,de nem 100% hogy az ultimate volt,bár szerintem az.
Más: Nem bírtam ki,végül megvettem a Tomb Raidert: Valamiért a nekünk is elérhető angol (co.uk) gamersgate oldalon jóval olcsóbb a sima kiadás,mint pl az EUs oldalon: 44,95 EUR vs. 26,95 angol font, 58466 blue coin vs
40 572. 1000 coin jelenleg 0,77 euró. Ezzel olyan 31-32 euró a vételár,viszont ugye sokaknak,köztünk nekem is él a 20%-os éves kedvezmény,a blue coin jutalommal együtt olyan 20 angol font illetve 24 euró körül alakul a végösszeg.persze ez már elég közel van a gyengus árfolyamok miatt a magyar 7990-es árhoz,de aki nagyobb mennyiségű blue coinon ül,vagy nem kell eurót váltania,annak teljesen jó ár lehet.Jár hozzá 2 kis dlc kód is,nekem a Tomb Raider ROW verziót aktiválta Steamen.Várhatóan 1-2 hónapig azért nem lesz ennél olcsóbb.[ Szerkesztve ]
-
tkesy
őstag
A code 4 game oldallal van valakinek valamilyen tapasztalata? Regisztráció nélküli netes vásárlás érdekelne főként...
Illetve ehhez kapcsolódóan tud valaki F1 2012-t (régió free, letölthető verzióst) $18,77-nél olcsóbban?
[ Szerkesztve ]
-
bullseye
addikt
Brace yourselves...
-
deter
aktív tag
Sziasztok!
Ide többnyire olyan fórumozók írnak, akik követik az aktuális leárazásokat. Ezért arra kérnélek Titeket, hogy ha az alábbi játékot Dragon Age: Origins Ultimate Edition - kedvezőbb áron látjátok. Kérlek jelezzétek felém PÜ formájában.
Illetve, ha valakinek van eladó az is írhatna. Köszönöm!
üdv_
deter -
Blaise
veterán
-
Razuel
aktív tag
Starcraft 2 50%-ot kapott a blizzard storeban.
ui: Szerintem csak a dobozos fogyott ki, digitális van még (abból hogy fogynának ki?), bár nem vagyok benne biztos, elég érdekesen van ez a shop megcsinálva..
[ Szerkesztve ]
-
chungee
addikt
Ezt szeretném megvenni. De mit takar a preowned
-
mrhitoshi
veterán
Köszönöm a segítséget!
-
mrhitoshi
veterán
Tudna nekem segíteni valaki ?
Az lenne a kérdésem, hogy Amazonról fizikailag tudok vásárolni ? Szóval ha vásárolok valamit, akkor ki is szállítják M.o.-ra ?
Mert a szállítási infóban írnak Magyarországot, de hát ha van valakinek valami komolyabb tapasztalata. -
chungee
addikt
Estét!
Van valakinek feles kuponja ide
[link]
-
e=mc²
őstag
-
Arkennys
addikt
válasz
RedMan #29462 üzenetére
Oké, ott még nem tartok (bár érdekes az idő nyilvántartás is, jócskán van amit nem számolt bele...nem, nem offline játszottam
) Mondjuk nem is az a fő, csak bosszantó. 144 óra aszerint, gyakorlatilag jócskán 200 fölött jár. De az legyen a legnagyobb gondom, jó kis játék.
(Ha gondolod, néhanapján öldöshetnénk közösen a dögöket)
[ Szerkesztve ]
-
huskydog17
addikt
válasz
cskamacska #29456 üzenetére
"ATi-ra optimalizált effektnél?"
Ez több szempontból sem igaz, de ezt te is tudod szerintem. A PhysX meg valószínűsíthetően néhány éven belül végleg eltűnik a süllyesztőben.
"Bezzeg ha CUDA-ban PhysX-el lenne megoldva, akkor nem lenne teljesítménybeli gondunk"
Hajjajj, mennyi ellenpélda van."mert a piros kártyákon egyszerűen nem is működne."
Persze, hogy nem, hiszen zárt technológia, éppen ezért ép eszű fejlesztő messziről kerüli.
-
kukulec
őstag
válasz
hihetetlen, hogy feljövök, kérdezek, más képes normálisan válaszolni, de a prohardveren mindig jön egy prosztó, aki behány valamit, és azt hiszi roppant elmés. a hozzászólásodnál bármely divathullám jobb eligazítást ad.
[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
válasz
Hiába állapodnak meg a CoD-nál, a csalók miatt szinte játszhatatlan. Nagyon gyorsan ráunnak majd.
-
cskamacska
addikt
válasz
kukulec #29434 üzenetére
Neked a divat mondja meg hogy ki vagy?
Nem kell kéretni magatokat, úgy is valami CoD-nál fogtok megállapodni. Az ilyenek mindig a CoD-nál állapodnak meg.
huskydog17: "Durván brutális lesz így a GCN előnye." ATi-ra optimalizált effektnél? Nem mondod?
Bezzeg ha CUDA-ban PhysX-el lenne megoldva, akkor nem lenne teljesítménybeli gondunk, mert a piros kártyákon egyszerűen nem is működne..
[ Szerkesztve ]
-
GoZoL
senior tag
-
huskydog17
addikt
válasz
Crytek #29452 üzenetére
Ja értem.
Amúgy rendkívül érdekes, hogy az új effekt megjelenésekor rengetegen sírtak meg gúnyolták, hogy mekkora hülyeség már, merthogy mennyire nem realisztikus. Most meg azon fog menni a sírás, hogy miért eszi úgy a gépet? Aki eddig "sírt" ez effekt hasztalanságán, az remélem most nem fogja használni!Hát ki köll kapcsolni, ozt máris jobb az eredmény.
Amúgy az általad linkelt emberke egy GF GTX 670-en kapcsolta be a TressFX-t ezen felül Super-Sampling élsimítást is aktivált. Mégis mi a túró várt, hogy majd 100 FPS-el fog menni egy olyan GPu architektúrán, ami még a Fermi szintjét sem éri el DC téren?
AMúgy ebből az eredményből az látszik, hogy a beállítások és az alkalmazott hardver környezethez képest a játék sebessége kifogástalan. Megvan a 30 FPS.
Szerintem ha aláraknak egy erősebb GCN-t és az AA-t egy kevésbé erőforrás zabálóval helyettesítik (pl. FXAA), akkor talán még egy Radeon 7800-ason is meglehet a stabil 60 FPS bekapcsolt TressFX-el.Na pont, ahogy gondoltam.
Magasabb felbontás, erősebb AA mellett 55 FPS átlagban, aktivált TressFX-el.
Durván brutális lesz így a GCN előnye.[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
válasz
huskydog17 #29451 üzenetére
Xbxoxon toltam a Warezt végig ezért is írtam mindenhova szerintem az év játéka eddig bőven!
Steam-en már a hajnalt várom hogy tolhassam már elő van töltve.
Neten mindenki sír mert a trees fx eszi a gépet mintha az élete múlna rajtaNeogaf Itt vannak teljesítmény eredmények már egész sok.
[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
Ez az új Tomb Raider eszméletlen jó mint sokan is mondjuk,de pc-n sikerült elvetni a sulykot a gépigénnyel
-
ThorsHUN
őstag
válasz
kukulec #29447 üzenetére
pl BF 1942 regi, de jo jatek. Igaz masodik vilaghaborus, de ingyenes mar ha jol remlik.
Kis teruleten csapatjatekra erdemes meg kiprobalni a CS-t is. Igaz a CoD/BF vonal az XP szerzos resz miatt jobban ertekeli a jatekot, illetve jobban tol elore, hogy jatssz meeeeg
Amugy a BF-hez is van olyan kieg ami a close combat feelinget ad, de szerintem a BF nagyon nem erre van kihegyezve.
Amugy a Battlefield heroes is ingyenes meg a bongeszoben jatszhato butitott bf2 is
CoDbol nincs tudomasom ingyenesrol.
Kiegeszites:
Amugy olyan szinten mas erzes jatszani a CoDdal es a BF2-vel... hihetetlen, hogy mindketto fps megis teljesen mas. Mashogy kell mozogni, loni stb.[ Szerkesztve ]
-
bullseye
addikt
-
ThorsHUN
őstag
válasz
kukulec #29443 üzenetére
Inkabb a porges vagy a realizmus?
Mert pl ARMA rohadtul realisztikus(nak adja magat), ugyanakkor porgosnek nem mondanam.
Battlefield legujabb resze viszont kiegeszitokkel brutal porgos es mindig van teliszerver.
Jarmuveket hasznalsz, repulsz, legvedelemmel tolod, stb, de a realisztikusol nagggyon messze van.Ami a legporgosebb viszont az a CoD, kis palyakra bezsufolva, ez gyakorlatilag a Close Combat kezifegyveres jatekok csucsa szerintem.
Kis tarsasaggal CoD (ez amolyan Counter Strike szeru szerintem), nagyobbal vagy nagyobb teruleten jatszani akarokkal Battlefield, tech/katonabuzikkal meg ARMA2
A CoD es a BF kozotti kulonbseg:
a CoDban legicsapast hivsz, a BFben te vagy a legicsapasKiegeszites:
A CoDban perkek, fegyverek, azok testreszabasa van, mig a BFben valamivel kevesebb szerepet kap ez, de azert ott is megvan.
Minel tobbet jatszol annal magasabb szintre lepsz es tudod unlockolni a fegyokat, kiegeszitoket...[ Szerkesztve ]
-
ThorsHUN
őstag
Szerintem meg mondd meg, hogy megis milyen stilus az amit szivesen jatszanal. Rajzfilm szeru kulonbozo kasztu fickokkal egymasnak menni (team fortress + Battlefield heroes), masodik vilaghaborus (Cod, Cod2, battlefield 1942), modern lovoldozos (CoD... tucatnyi ilyen van), sci-fi lovoldozos (Star Wars Battlefront, AvPpl...), zombiirtos (van ilyen?), kooperativ.
Kis csapatokra epito (CoD), jarmuveket hasznalo (Battlefield, ARMA2), realisztikus (ARMA2) stb stb?[ Szerkesztve ]
-
kukulec
őstag
köszönöm mindenkinek, nézem őket. hát cod-ból elég sok van. valami olyanra esik a választás, amiből nem hoznak ki minden évben újat
-
kukulec
őstag
hello, fogalmam sincs hova írjak, úgyhogy nyugodtan szóljatok, ha nagyon el lennék tájolva. szóval pc-re keresném a legújabb + legnépszerűbb online játszható lövöldözős játékot. melyik az?
-
ThorsHUN
őstag
War of the Roses akcio a Steamen.
Mondjuk valszeg eleg szuk a celkozonseg, de nekem nagyon bejottKozepkori "TPS"
CoD fele Xp szerzes, unlockolas, perkek, kulonbozo pancelok, fegyverek testreszabasa...
Szerintem eleg osszetett a jatek, legalabbis talaltam par erdekes dolgot rola, hogy melyik pancelos ellenfelet hol mivel lehet a legjobban lezuzni, stb -
Arkennys
addikt
Bocs a dupláért: gamersgaten is van kain akció.
-
Arkennys
addikt
válasz
lordjancso #29430 üzenetére
Hát, akkor akinek kell, húzzon bele.
De logikus, amit mondasz, ebbe így nem gondoltam bele.
Egyébként ilyen oldalról ahol nem is értem a nyelvet, nem veszek, mert pl ha probléma van, érdekes lenne elintézni.
-
Arkennys
addikt
-
arfer
senior tag
Nuveem-en Borderlands GOTY 10 real, ~1150 Ft. Steam-es.
[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
Valaki legyen oly kedves és írja le meddig tart
ez a Legacy bundle akció!
(Mobilnet visszalassitás miatt képek betöltése
nélkül nem látom)
A maradék blue coinjaimat elszorva valahol
900ftra jönnne ki ami best buy. -
darkling
tag
-
HS 2142
őstag
válasz
gyantaszuz #29420 üzenetére
Már amelyiknél oda van írva, mint például a Shoot Many Robots vagy a The Expendables 2 esetében.
-
tjb007
nagyúr
Akinek esetleg van egy "fölös" (vagy meg tudná nekem venni és a fizetség fejében felajánlott 2db Steam -es játék is megfelel számára) Kingdoms of Amalur: Reckoning - The Legend of Dead Kel DLC -je az írjon rám.
-
alratar
addikt
Nem tudom volt-é már:
[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
GMG-n is akciós a Kingdom of Amalur,kuponnal 4,6 euró.Sajnos dlc-t nem láttam,és nyilván a yuplayen jóval olcsóbb,de esetleg opció lehet.
-
válasz
huskydog17 #29411 üzenetére
SS-ekhez Magyarítás Portálon találsz honosítást. A HD-khoz viszont ugyanaz nem jó
Viszont a SS3FE is magyarítható! (aztán nem tudom hogy Rapid boszorkánymester foglalkozik-e vele ténylegesen, de tett fel képet amin pár szöveg már magyar volt).
-
Amantius
senior tag
-
huskydog17
addikt
válasz
Zamery #29390 üzenetére
Itt nem árt figyelembe venni azt is, hogy a linkelt áruházban a játék adatlapja hibás, ugyanis a 3. részt nem a Running With Scissors csapata készítette, semmi közük hozzá, hanem egy külső, orosz fejlesztőcsapat, a TrashMasters Studios. Az új epizód annyira "jó" lett, hogy az eredeti fejlesztőbrigád, a RWS nem is meri ajánlani senkinek a játékot, a fejlesztők korábban ki is rakták a hivatalos weboldalukra, hogy az utolsó Postal számukra is a 2. rész.
#29409: A szériából nekem már csak a 2. rész hiányzik, pontosabban a fő verziók közül, a két felújított régi epizód és a 3. rész már megvan, itt az ideje, hogy bezsebeljem a 2. epizódot is, az úgyis nagyon tetszett nekem, jobban, mint az első kettő. 1,4 euróért (kb. 400-450 Ft) bőven megéri. Csak kár, hogy nem multi-langauge a játék, de ennyit lenyelek érte.
-
Niczo
senior tag
Gamefly-on gondoltam megveszem ezt a "kiváló" értékeléseket kapott Postal III-at (a 2-vel jókat lehetett ökörködni). A vásárlásnál kérte, a mobil számomat a vásárlás megerősítésére (ha jól értelmeztem). Mobilra nem jött semmi, pénzt nem vont le, a Purchase History-ban ott a vétel, a játék kulcsa helyén Under Review felirat. Ez most miez
Várjak, hátha hívnak jövő héten? Mástól is kért telefonos megerősítést ez az oldal?
-
SityiSXT
őstag
válasz
bullseye #29408 üzenetére
RSS-ben a Dr. Komoly Sámuel PhD komplett pakkot írja -80%-ra
-
bullseye
addikt
A Cave Story annyira jó vétel, hogy úgy tűnik dupla akciót kapott a Steam-en
-
Arkennys
addikt
válasz
Agyzuzo #29405 üzenetére
Az ő filmjeiken felnövéssel hasonlóan állunk. Jórészt az ő filmjeik voltak a szórakozásom régen. Főleg pl a Terminator 1-2, és a Conan film Schwarzi verziója, ezeket nem is tudom, hányszor láttam. Még "alámondásos" korszakú VHS-en is, ami azért néha visszaemlékeztetve megmosolyogtat, mikor valaki már azon is sír, ha nem HD-ban nézhet filmet
De hosszú a tőlük látott-szeretett filmlista.
Na de nem OFFogok tovább.
-
válasz
cskamacska #29395 üzenetére
De én csak CSÁ-t szeretem
-
Agyzuzo
addikt
válasz
cskamacska #29397 üzenetére
Ez a játék könnyeket csalt a szemembe... Lehet le kéne szoknom róla, hogy hagymapucolás közben játszom.
Aki azt hitte, hogy a City Interactive-ot nem lehet felülmúlni, annak ez a kis gyöngyszem kihagyhatatlan!
Ezt a játékot nem csak végigjátszani kell, hanem napi szinten elővenni és ízlelgetni, mint egy jó bort, de akiben van egy csepp jóérzés az egyből beteszi az exe file-t az Autostart szekcióba is a registry-ben, elveszi a user-étől az admin jogokat, az admin felhasználó kódját pedig egy 12 soros Chuck Norris idézettel helyettesíti és egyből elfelejti!
-
Zamery
senior tag
válasz
Hát, és sok "B" (inkább "ZS") kategóriás játékkal játszottam, de azért nálam is van egy szint...
Köszi, de ezt kihagyom. -
lordjancso
senior tag
válasz
Nem ismerem ezt a játékot, de a film elég jó volt.
Ha elszúrták, akkor nagyon sajnálom, pedig egy Commandos-szerű kis taktikai játéknak nagyon jó lett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- OHH! Lenovo ThinkPad P15v Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO P620 4GB
- Asus TUF Gaming F15 i5-12500H RTX 3050 16 GB RAM 512 GB SSD 2026.09 -ig GARIS Újszerű állapotban
- Sok garis AMD Gamer Config: Ryzen 9 9900X, 32 GB DDR5, 7900 XTX 24GB, 3TB SSD+ 2TB HDD
- HP Elitebook 850 G2 i5 5600u / 8Gb / 15,6" FULL HD / 256Gb SSD / szép állapot
- 2+1 akció minden Apple Watch szíjra! Minőségi Apple Watch szíjak verhetetlen áron.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest