Hirdetés
- Egy korszak vége
- AuraSync kibeszélő topic
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz lordjancso #28398 üzenetére
Egy budnle-hoz szerintem még friss de elképzelhető
Nézd meg a demo-t, szerintem jópofa -
törölt tag
válasz lordjancso #28396 üzenetére
Mass Effect 3-ra gondoltál?
-
csaba951
veterán
válasz kulerr #28391 üzenetére
Max. $10 a simáért, $15 a Deluxért. Ennél többet már nem érdemes adnod érte. Egész biztos lesz majd megint akcióban ennyiért!
Nuuvem - a fórum braziliai látogatóinak
Assassin's Creed 3 Deluxe Edition; -53%; 59,99 BRL
Assassin's Creed 3 - Season Pass; -58%; 24,99 BRL
Assassin's Creed 3; -55%; 39,99 BRLSeason Passt különösen tudom ajánlani a jó ára miatt UPlayes (nem Steames) alapjátékhoz!
-
kulerr
őstag
[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
válasz Kashim #28388 üzenetére
Steamen nem is fogod olcsón megkapni! Steam EU1, EU2 régióban kerül messze a legtöbbe. Vagy veszel dobozost a boltban olcsón (nem Steames), vagy egy megbízható trader segítségével hozzájutsz külföldről a Steam gifthez.
Nuuvem kupon eddig nem volt, és továbbra sem várható.
[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
Köszi mindenkinek, már települ is. Bárcsak minden így menne!
-
C4mp3r
addikt
válasz Malibutomi #28380 üzenetére
ahogy nezem itt a "pacote replay" pack, ami tartalmazza a sleeping dogs-ot, es meg ket jatekot csak 40 brazil real ami 4300 ft.
-
törölt tag
Giana Sisters: Twisted Dreams az eddigi legjobb ár: 4.99 $
-
darkling
tag
Holnap System Shock 2 a GOG-on
Why is a soap bubble round?
-
Psychonaut
veterán
válasz Malibutomi #28380 üzenetére
Az elmúlt három hónapban rengetegszer volt akcióban, (GMG, Steam, Square Enix Store), most tudtommal éppen sehol nincs.
-
Malibutomi
nagyúr
Tud valaki valami jó akciót most sleeping dogsra?
-
Amantius
senior tag
válasz headhunter86 #28378 üzenetére
Köszi, de ha ez így menne, az jó lenne. Mobilnetem van, így legközelebb március elején tudom egyáltalán letölteni.
Nagy gáz, kis szerencse!
-
Amantius
senior tag
válasz csaba951 #28363 üzenetére
(#28372) headhunter
Köszönöm, már aktiváltam is a játékot, marossnak köszönhetően. Egyébként nem kell, hogy Steames legyen, inkább attól paráztam, hogy ne azon a brazil oldalon kelljen aktiválni, meg letölteni. Eddig csak Steames játékot vettem ott, azokkal nem volt ilyen gond, de akkor ezek szerint már minden új Ubisoftos cucchoz is kell a Uplay, így elég a kód.Nagy gáz, kis szerencse!
-
válasz headhunter86 #28374 üzenetére
áh. az sok mindent megmagyaraz!!
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
KubanitoS
veterán
válasz po1son #28371 üzenetére
Értem. Ezt egyébként én magam sosem gondoltam volna. Én kérek elnézést, hogy efféle egyértelmű dolgokkal kapcsolatosan, mint egy százmillió forint feletti, nagyméretű szállítmány kiszállításával kapcsolatosan szerettem volna felvetni a témát. Egy fórumon. Majd legközelebb.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
válasz headhunter86 #28372 üzenetére
Meglepne ha kellene még egy neki, nemreg kuldtem el a kodot
#28374 - csak azt nem ertem, hogy veled nem priviztem, es par ora es elmeletileg megvan? ez nagyon zavar .
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
-
csaba951
veterán
válasz Amantius #28352 üzenetére
Hivatalos boltban ez most nagyon jó árnak számít! Ugyanakkor itt az aprón találsz hirdetésben 2000-2500 Ft-ért is. Mind a két esetben egy Uplay kulcsot kapsz, amivel a UPlay rendszerből letöltheted a játékot. Ezzel a kulccsal nem tudod Steamen aktiválni a játékot, csak a Steamen megvásárolt példány Steames.
A játék összes hivatalos változatában a játékot aktiválni kell a UPlay rendszerben, amihez fel kell telepítened a UPlay klienst, és ha meg nincs akkor létre kell hoznod egy UPlay fiókot. Ha már van UPlay fiókod, akkor elég ha csak belépsz rá.
Többen panaszkodtak már arra, hogy a UPlayről letölthető telepítőkészlet néhány fájlja hibás. Akár több alkalommal történő letöltés esetén is. Ekkor a hibás fájlokat - más megoldás híján - saját magadnak kell beszerezned. Mindenesetre jó sok hellyel készülj elő, mert a játék telepítéséhez is kell a hely. Utána még megvárod amíg letölti a patchet, igény szerint az ingyenes dlc-ket is. Telepítéssel simán elmegy majd egy napod.
Steames változattal nincs ilyen gond, ott gyorsan letölti a játékot (nincs plusz "még telepíteni is kell a játékot" móka) a legújabb patchel és dlc-vel együtt. Persze ugyanúgy kell A UPlay kliens az aktivációhoz.
-
Agyzuzo
addikt
válasz po1son #28358 üzenetére
Igen és ráadásul STEAM-re se reggelhetők... Pedig felcsillant a szemem először, hogy +30 ezer sor.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Agyzuzo
addikt
Ha már best buy, akkor ínyenceknek ajánlom ezt a kis pakkot.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
ruti
Közösségépítő
Váci úti Teszkóban megint vannak érdekességek:
BF2142: 500.- (Value kiadás) - mellette a sárga EA classics: 2.500.-
MoH: Airborne: 500.- (Value kiadás)
Crysis: 500.- (Value kiadás)
Mass Effect: 500.- (Value kiadás) - mondjuk ez egy éve is volt egy 500-asértés érdemes körbenézni, vannak még finomságok-ritkaságok
Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
-
Amantius
senior tag
Esetleg egy hozzáértő megmondaná, hogy ez jó vétel lehet? FC3. Vajon Uplayes kulcs, van? Az FC3 egyébként csak Uplayes lehet?
Köszönöm.Nagy gáz, kis szerencse!
-
-
ZsZso
Közösségépítő
Holnaptól indul az új Be Mine pakk.
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
Fable 3-hoz mely DLC-ket érdemes megvenni?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
hoax
senior tag
Ha valaki még nem váltotta be, annak hasznos lehet!
PC / Mac SHiFT Code for 5 Golden Keys in Borderlands 2: C3CBT-RC3XW-9WF33-BTJ3T-SB99J
[ Szerkesztve ]
Don't panic!
-
addikt
válasz headhunter86 #28340 üzenetére
A játékon jobb gomb, és a DLC fülön ott kell lennie. Libraryban megjelenő DLC ritka (de mondjuk DE:HR-ML ilyen).
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
KubanitoS
veterán
válasz headhunter86 #28340 üzenetére
Libraryban jobb katt a Trine 2-re, majd properties / DLC. Ott kell lennie.
[ Szerkesztve ]
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Chiller
őstag
válasz aclandiae #28306 üzenetére
Supreme Commander (Forged Alliance-vel)?
Mivel a GPGNet-et lelőtték, itt lehet vele játszani, akár ingyen is: http://www.faforever.com/ De amúgy is elég a FA-t megvenni steamen.Esetleg a második rész? (az pedig steames)
-
-
Psychonaut
veterán
Fable III 9.99 Euro Steamen (-75%). Összes DLC is le van árazva ugyanennyivel.
-
AkosAkos
aktív tag
Napi Steam akciót ki ne hagyjátok! Elképesztő játék!!
[link] -
i2k
őstag
Renegade Ops Complete Pack - 4,87 € - Holnapig!
STEAM-es!
This pack includes:
* Renegade Ops
* Renegade Ops: Coldstrike DLC
* Renegade Ops: Reinforcements DLC.
GMG20-P4DLK-FKYRS (-20%) kód: érvényes rá!A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
horvathd
senior tag
válasz SenorGrande #28326 üzenetére
Én is a mostani akcióban vettem meg, és én sem kaptam a regisztrációkor emailt, de nem láttam sehol, hogy egyáltalán kellene, hogy küldjenek. Játszani tudok, és a TDU2 honlapjára is be tudok lépni.
[ Szerkesztve ]
"The Kid just rages for a while."
-
SenorGrande
senior tag
válasz Psychonaut #28195 üzenetére
Nálam még mindig semmi. Naponta többször újraküldetem magamnak az érvényesítő e-mailt, de nem érkezik meg. Szombat este írtam ATARI supportnak, még semmi válasz. Persze arról, hogy írtam a support-nak, rögtön jött e-mail, hogy amint tudnak, válaszolnak.
Még azon néztem nagyot, hogy letöltöttem a játékot, indítanám, erre a launcher még külön töltikézi az update-eket. Ezt miért kell külön intézni, ha már ott a Steam?!– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
ayo
veterán
válasz Ilsyde #28317 üzenetére
sztem is jo az AoE online - oke hogy a grafika "furcsa" de nekem pl red alert 3 elso pillantasra is az volt a regiekkel szemben... kezdetben ki is tudod probalni a F2P verziot aztan ha megtetszik es epp akcio van hozza veszed a megfelelo kiegeszitoket, amivel mar teljes a jatek. elegge sok orat tud adni es mindig vannak ujabb feladatok stb.
amugy nemtudom hanyan ismeritek de erre mostansag nagyon rakattantam
http://jateknaplo.blog.hu
-
Agyzuzo
addikt
válasz headhunter86 #28316 üzenetére
Starter... Home Basic nincs? Csak a Blizzard tud ilyen menő neveket kitalálni a DEMO helyett.
-
-
Youri
veterán
válasz headhunter86 #28316 üzenetére
Starter helyett inkább használom a teljest, hamár megvettem de gondolom nem nekem szántad
RTX ON
-
Ilsyde
őstag
válasz aclandiae #28313 üzenetére
Az SC2-t lattam mar olcsobban is, de 6000 alatt meg nem. Az AoE Online eleg gyerekesen nez ki de maga a jatek viszonylag epsegben megmaradt.
Ha nem akarsz olyan strategiat ahol egy foldbe szurt bot adja automatikusan a nyersanyagot es le van butitva az ekonomiai resze akkor sajnos nincs mas valasztasod a fenti ketton kivul.Nem leszolni akarom a DoW meg CoH sorozatot, azok is jok. Csak nagyobb hangsuly van a taktikan mint a strategian.
-
headhunter86
senior tag
A Starter Edition-t érdemes kipróbálnod. Csak kíváncsi lennék tetszik-e.
StarCraft II: Starter Edition -
Youri
veterán
-
headhunter86
senior tag
válasz aclandiae #28313 üzenetére
Pedig a legidőtállóbb és a legjobb RTS amivel valaha játszottam az a StarCraft II. Ezt úgy mondom hogy 640 óra játékom van benne. Mai napig játszok vele, bár inkább már a HoTS BETA-val.
Ezen kívül nem vagyok nagy RTS fan, Company of Heroes-szal, meg Age of Empires-kel játszottam még anno és kb. ennyi. -
Kashim
őstag
válasz aclandiae #28308 üzenetére
Abban is te építed a bázist. Kampányban van pár küldetés ahol kapott sereggel kell menni, skirmish-ben meg online multiban viszont rendes bázisépítéssel indulsz. Szerintem az egyik, ha nem a legjobb stratégiai játék ami idáig készült. Nem csoda mennyi díjat bezsebelt.
[ Szerkesztve ]
-
Ilsyde
őstag
válasz aclandiae #28308 üzenetére
Olyan sajnos nem igazan akad manapsag Nehany eve elkezdtek a csapatmozgatas es harc fele terelgetni az iranyt ugyhogy a strategiai resz erosen le lett csonkitva. Company of Heroes is inkabb RTT (real-time tactics) mint RTS.
Starcraft 2 meg AoE Online, ezeken kivul nem igazan tudok mast. Szerintem nincs is tobb.
[ Szerkesztve ]
-
aclandiae
senior tag
Sziasztok!
Szükségem van egy olyan játékra, ami stratégia jellegű és online lehet játszani, de nem havi díjas.
A keretösszeg maximum 3.000 Ft. Pl-nak a Command and Conquer 3: Tiberium Wars
Más hasonló javaslatokat várok! -
TTomax
félisten
válasz wwenigma #28300 üzenetére
Ez nem opció...egy 2012-es játék csak induljon már el... a baj az,hogy azt sem látom hova tölt le a capsule...
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest