Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
ayo
veterán
válasz tupacamaru #30699 üzenetére
en ugyvettem eszre hogy fugg hog milyen penznem van rajta es mivel fizet
Crytek: family member resz a regi gift opcio azt kellett volna valasztanod
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
tupacamaru
veterán
Ha volt PayPal-on pénze akkor lehet nulla költséggel utalni, egyébként valakitől mindig levonja a jutalékot.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Mardel
őstag
válasz Crytek #30695 üzenetére
Úgylátszik mostmár az eladó fizeti ezt meg. [link]
Bár régebben volt egy olyan opció, hogy az eladó (vagy a vevő?) eldönthette, hogy a kapott pénz illetékét ő fizesse ki vagy ráterheli a vevőre (eladóra), nemtudom hogy ez most van-e még.
A Personalnál viszont megmaradt ez, hogy ha kártyáról és nem a paypalon lévő pénzből megy az utalás akkor a küldő fél eldöntheti kitől vonják le ezt a díjat.
[ Szerkesztve ]
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
tupacamaru
veterán
-
Crytek
nagyúr
válasz wwenigma #30693 üzenetére
Elég sokszor küldtem már pénzt a paypalon és mindig vont le feet meg most más is volt a pénzküldés oldal.
Anno még 4 kipipálható opciót tudtam választani és mindegyiknél vont le fee-t ,most kiválasztottam az egyiket aminél 0.0 dollár fee volt írva és nem vont le plussz pénzt!
Next PC Upgrade: 2022
-
Mardel
őstag
válasz djculture #30689 üzenetére
És pár belőle (Medieval 2 Total War Collection, Rome: Total War Gold Edition) nem steames csak securom drm, már ha valakinek ez számít.
[ Szerkesztve ]
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Crytek #30692 üzenetére
+0,3$ korul a PP tranzakcios dij meg egy 0.2$ a sracnak mert valsag van es legyen kerek.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Crytek
nagyúr
"Beárazta" a srác az indigala-t a group buys csoportba. CSAK 1 dollár!!!!!
Next PC Upgrade: 2022
-
djculture
félisten
válasz Agyzuzo #30690 üzenetére
Nem mert a capcom supportja irta ezt nekem. Az xtreme condition kiadás nem kompatibilis a 64 bites win7-el. Tegyek fel 32 bitest azon megy írták. Valmi patch ha fenntvan nem fut Na most ez a gyémánt kiadás eleve patchelt. De előtte utána kerestem a neten is sok helyen szidják hogy nem megy x64 win7-en azért írtam nekik. De még majd a cdprojektől is megfogom kérdezni hogy mi a pálya ezzel..
[ Szerkesztve ]
-
Agyzuzo
addikt
-
djculture
félisten
válasz cskamacska #30688 üzenetére
Fele nem is win7 kompatibilis, valamelyik régebbi kettő nekem is megvan eredetibe el se indul.. Régebbi játékokat mostanában kezdtem újra nézni és rengeteg nem kompatibilis. Majd egy xp-t kell felraknom egy másik vinyóra ha ezekkel akarok játszani
Úgynéz ki a Lost Planet Extreme Condition-al is beszoptam 64 bites rendszereken nem indul csak x86-on.[ Szerkesztve ]
-
-
Wolverine
félisten
A Gamersgate-en 24 font a komplett Total War sorozat (Rome, Napoleon, Empire, Medieval II, Shogun 2)
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
dokken
tag
Steam Batman: Arkham City - Game of the Year Edition 5,25€
-
-
bul07
nagyúr
Semmi igazán jó akció a húsvétra , ej...
Amazon se erőlteti meg magát
2K Games Weekend Deals (34% off) van, de azért ez nagyon harmatos[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
csaba951
veterán
válasz dgabor80 #30676 üzenetére
Nem mindegyik bolt vesz részt az akcióban! A napokban írt valaki a 7850/7870 fórumban, hogy amelyik részt vett az akcióban ott kb. 20000 Ft-tal többe került a kártya (7950 vagy 7970-et akart venni), de a legtöbb boltban nem is volt ilyen akció.
Korábban képeslap méretű színes kupon volt a videókártyák dobozában. Most a NS Reloaded 2.0-ban meg már csak egy nyomtatott lapot adnak a doboz mellé. Ha nem kaptál a vásárláskor, akkor sajnos így jártál!
Where to buy
* CHS (Hungary)
* Expert (Hungary)
* Ramiris (Hungary)
* Ramiris/Bestbyte (Hungary)Magyarországon hivatalosan csak a fenti nagykerek vannak benne az akcióban.
[ Szerkesztve ]
-
dgabor80
tag
Köszi az infót...
Nagykerből szerezte haver a cuccot(ő nem játszik semmivel, szóval tuti nem lenyúlós)...de semmi ilyen nem volt benne... :-(
Azt hittem valami eredeti szines kis kártya amit a dobozba csomagoltak, és nem extra szolgáltatásként jár az akció erejéig...„Nem kell megtenned, a túlélés nem kötelező.” W. E. Deming
-
trance89
őstag
válasz dgabor80 #30676 üzenetére
egy lap amin szerepel egy kupon sorszám: [példa]
viszont nem minden 7850/7870 kártyához jár, valszeg azok is akik itt árulják mind valami olyan helyen dolgoznak ahol ki tudják csórkodni a kártyák dobozaiból
és mivel a dobozokon nincs feltüntetve hogy jár hozzá egy (a drágábbik kártyák esetén akár 3) játék ezért nem is tűnik fel senkinek
pl: [link]
2000ft valami vicc ezért az amúgy 30-40 eurós hatalmas játékért[ Szerkesztve ]
-
dgabor80
tag
Sziasztok srácok!
El tudná nekem mondani vki mik ezek az AMD promo kódok?
Kis kártyát keressek mondjuk a VGA dobozában? (nemrég vettem egy asus 7870-et)Köszi!!!
[ Szerkesztve ]
„Nem kell megtenned, a túlélés nem kötelező.” W. E. Deming
-
wwenigma
Jómunkásember
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
ZS3NI
őstag
http://sklep.gry-online.pl/Lista.aspx?kat=341
tropico 4 > 2,5 eur
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
NorDezs
senior tag
Egyszerűbb, ha csinálsz egy új accot a boxon kínai régióhoz, és azzal "megveszed" és letöltöd. Utánna bármelyik accal tudsz játszani a játékkal, de le van ez írva a boxos topicban olvasd el ott. Én nem töltöttem le, mert még az előző részeit sem toltam végig, de többeknek már le is jött és magyar nyelvű.
-
Źşë'
addikt
válasz BomiBoogie #30659 üzenetére
arra gondoltam h lehet nem indulnak a gtaim mert rossz régióban vagyok, de az h kínaira vált a nyelvezet az is tuti problémás lenne
(#30660) Niczo és akkor a játékaid nyelvezete is kínai lesz? és tudsz játszani azért?
[ Szerkesztve ]
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Niczo
senior tag
Arma 3 Lite Key
Regisztráció után itt a kulcsEz mennyire lehet legális
Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
-
BigBlue69
őstag
Gather your friends for some multiplayer mayhem! Death Rally for iOS is now FREE for a limited time only. http://bit.ly/110dvk6
iOS-ra ingyenes Death Rally.. Limitált ideig.
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
törölt tag
válasz gyuribácsi88 #30648 üzenetére
Arma 3 még csak alpha
Már nem kell sokat várni és jön a rendes változat[ Szerkesztve ]
-
La Magra
tag
válasz gyuribácsi88 #30648 üzenetére
Arma 3 még alpha verzió, nem? Fognak azon még optimalizálni rengeteget!
-
sagem
addikt
válasz La Magra #30647 üzenetére
Igen, közösségnek én sem mondanám, bár lehet barátokat felvenni meg ilyesmi de messze van a Valve =vagy akár az Origines) megoldástól e tekintetben. Viszont a játékokban lehet pontokat szerezni, a pontokat meg be lehet váltani extra tartalmakra, ami jópofa
gyuribacsi: mondjuk a Bf3at csak Originre lehet regelni, nincs választék
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
addikt
válasz La Magra #30647 üzenetére
Köszi a választ így már értek mindent
Akkor maradok a steamnél meg az originnél, igazából 2 játékot akarok még megvenni egy bf3 premiumot meg egy BO2-t. Arma 3 már megvan, ennyi játék meg elég is online játékra.
Jó az Arma 3 csak nincs rendesen optimalizálva és idegesít hogy a vga csak 60% ban kihasználva, közben meg fogja az fps gondol egyet aztán leesik 50-ről 20-ra
És személy szerint én nem tudok úgy játszani ha besszagat egy játék mert agybajt kapok
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
La Magra
tag
válasz gyuribácsi88 #30646 üzenetére
A Uplay külön kliens (a Ubisofté, mint ahogy az Origin az EA-é, a Steam pedig a Valve-é), így ha ott veszel játékot, az az ottani fiókodban lesz elérhető, másikon (pl. Steamen) nem. Én nagyon keveset használom a Uplayt, de tapasztalataim szerint kb. semmiféle közösségről nem beszélhetünk ott; csupán egy afféle lebutított áruház, amin a Ubi próbál valamennyi pénzt keresni, ennyi.
-
addikt
Hagyj tegyek már fel 1-2 láma kérdést.
Ezek a mindenféle helyek ahol játékokat lehet venni, Uplay, meg amiket itt linkelgettek ez hogy van? Például egy olyan játék ami fent van steam-en is meg Uplayen, de Uplayen veszem meg mert ott olcsóbb, akkor az beépül a steam fiókomba is vagy hogy van ez? Van a Uplayen is olyan közösség mint a steamen vagy az originen?
-
trance89
őstag
válasz headhunter86 #30643 üzenetére
tudom, még én is itt vettem ph-n január elején 3000-ért, ez a never settle promo verzió ami tartalmazza az alapjátékot + a the lost expeditions kiegészítőt, a deluxe bundle dlc pack viszont feloldja az összes elérhető dlc-t, ez utóbbit csak külön lehet hozzá megvenni
amúgy már mindegy, megvettem gmg-ről vmivel több mint 6 euróért, sehol máshol nincs olcsóbban -
törölt tag
válasz csaba951 #30637 üzenetére
Ha megnézed utána írta is, hogy mi volt a gond.
Én Simcity-t rendeltem tőlük és meg is kaptam, igaz kb. 4 nappal az utalás után.
A "lassúságra" panaszkodnak sokan, bár premier játéknál ilyen áron szerintem elnézhető az a +2 nap.
Egyébként az SC2 akciós volt "hivatalosabb" üzletekben is, lehet még sikerült betárazni akkor a kulcsokból.[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
válasz huskydog17 #30621 üzenetére
Szuper a GRID, ha nem szimulátor fizikát vársz tőle.
A Dirt 2 meg... hát, nekem a 3 a sügér gymkhanájával együtt is jobban tetszett. A 2-ben rettentő kevés pálya van. Persze ennyi pénzért sima vétel.tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
trance89
őstag
hali
Far Cry 3: Deluxe Bundle DLC
ezt hol lehetne a legolcsóbban megszerezni? csakis uplay verzió érdekel
GMG-n a kuponkód megadása után 8 dollár (cca 6,40 €), ennyit is már simán megér de ha lenne mégo lcsóbban akkor örülnék
vagy ha esetleg lenne valakinek elfekvőben egy 10€ uplay voucher akkor szóljon, ez minden never settle promo keretében regisztrált játékhoz járt (far cry 3, ac 3 stbstb), legalábbis december/január környékén még így volt, nekem is volt egy de azzal megszereztem a far cry 2-t -
dokken
tag
Steam Hitman: Absolution 8,74€
-
Rent
senior tag
válasz djculture #30634 üzenetére
Az igen! Azért írok nekik lehet egy emailt, hogy személyes átvételre/fizetésre van -e lehetőség sc2-nél, mert azt írja (lehet kamu), hogy van raktáron, illetve korábban valaki írta itt, hogy elvileg, csak a blizzard árulhatja a nem dobozos változatokat, tehát dobozosnak kellene lennie. Rákérdezek erre is.
Köszi szépen az infot!
-
djculture
félisten
Tele a net ilyen hozzászólásokkal:
"A players.hu egy nagyon undorító cég. Kezdjük ott hogy nincs is raktáruk, mert ez egy garázs cég, egy bp-i lakás az egész, tehát ha fel van tüntetve a weblapjukon, hogy raktáron van a termék az nem jelent semmit.Ha tényleg van nekik, akkor persze küldik, de ha elfogy vagy nincs, akkor szó szerint várhatsz heteket... ha szerencséd van.
Ha emailben megkérdezed hogy mikor küldik már, akkor vagy össze-vissza hazudoznak, vagy lekezelö stílusban válaszolnak.
Telefonon ne beszéljetek velük, mert rögzítik a beszélgetést és ha késôbb megemlíted nekik hogy a különbözô szervekhez fordulsz amiért nem küldik, akkor elkezdenek fenyegetôzni."
Érdemesebb már akkor inkább itt a ph-n egy megbizható kulcsos neppert keresni
[ Szerkesztve ]
-
Rent
senior tag
players.hu nem megbízható bolt? Alap SC2 4,5k, ott előttük kiderülne azonnal ha gond lenne a kulccsal.
-
djculture
félisten
2009 legrosszabb játéka. Leginkább az a vicces hogy egy csomó textúrát másolással dupláztak meg fizika mint olyan nem létezik a játékban a fegyverek meg teljesen értelmetlen működésűek, az ellenfelek meg kritikán alulian ugrálnak össze vissza. Rossz játékok pc sorozatba simán beleférne. Meg vettema tescoba 500ft-ért de annyit se ér, a tokja ér valamit
[ Szerkesztve ]
-
-
JoolsNOS
veterán
válasz cskamacska #30611 üzenetére
Na a Gridet én is behúztam 2.75 fontért. (pont minap érdeklődtem felőle a traden) Dirt 2-n gondolkozok még, de most a 3d-re vagyok rákattanva az meg nem megy 3d visionnal
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
djculture
félisten
válasz huskydog17 #30626 üzenetére
Angol francia olasz spanyol van benne.
szerk: német kimaradt[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
grid cdgalaxisban is 990 igaz nem ad sort viszont ad egy gyémánt kiadást dísztokkal meg 33 oldalas magyar nyelvű kézikönyvet.
Lost planet extreme condition is ennyi szintén ilyen kiadás.
Az még jobb mert egy kisebb könyv jár hozzá amiben levan írva az összes küldetés, kvázi végigjátszás. Ugyis kimaradt az életemből annak idején most magyar nyelven végignyomom.[ Szerkesztve ]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz huskydog17 #30623 üzenetére
Eljön az ideje.
-
huskydog17
addikt
válasz BomiBoogie #30622 üzenetére
Ez ügyben már nyilatkoztam a játék topicjában.
Amúgy mi köze a Grid-nek a FC3-hoz? Tényleg nem tudom hogy jött most ez ide, na mindegy nem is lényeges. Hidd el, ha FC3-mat is ilyen áron osztogatnák, már réges rég megvettem volna.
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz huskydog17 #30621 üzenetére
Bezzeg a Far Cry 3-ra sajnálod.
Viccelek csak. -
huskydog17
addikt
Köszi szépen, a GRID-et megvettem, a kuponnal 3,5 euróba került, még sosem játszottam vele, remélem megérte! A vásárlás gond nélkül lezajlott, a kulcsot azonnal megkaptam és a Steam aktiválta. Majd hétvégén szakítok rá időt, kíváncsi vagyok rá nagyon.
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
BoB
veterán
Aki szereti az ultra szimulátorokat:
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
Psychonaut
veterán
OTP:
GRID: 1.082 Ft
DiRT 2: 797 Ft...ha valakit érdekelne.
-
Niczo
senior tag
Köszi, a múltkori Dirt3 steames akcióról lemaradtam (azt hittem este 7-kor váltják a napi akciót, de 6-kor megtették) így most 20%-kal olcsóbban megvehettem
Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
-
addikt
F1 2010 ennyiért bizony kellett!
Köszi a hírt.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
cskamacska
addikt
The Lord of the Rings: War in the North 3 font a Gamefly-on a GFDAPR20UK kupon kóddal
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Ezt az "üzletet" ismeri valaki, megbízhatóak? Elvileg azért ilyen olcsó, mert csak kódot, adnak, dobozt, játékot nem, bár én pont az ilyenektől félek. Ha történik valami, mivel igazolom, hogy márpedig én megvettem a játékot?
[ Szerkesztve ]
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
dante0425
tag
Akik megvették az Indie Royale The Chosen Bundle-t, azok megkapták a DLC Quest-hez a Steam kulcsot
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
válasz BomiBoogie #30610 üzenetére
A Borderlands 2 zakció egész hétvégéig tart, szóval ráérünk, nem kell rettegni hogy eltűnik a kedvezmény.
De ha már kedvezmény:
Codamasters leárazás a Green Man Gaming-nél!*Clive Barkers Jericho 2,49€
*Damnation 3.05€
*DiRT 2 3,24€
*DiRT 3 6,79€
*DiRT Showdown 8,49€
*F1 2010 4,99€
*F1 2011 8,49€
*F1 2012 12,99€
*F1 Race Stars 7,49€
*FUEL 3,05€
*GRID 4,41€
*Hospital Tycoon 2,24€
*Maelstrom: The Battle for Earth Begins 2,24€
*Operation Flashpoint: Dragon Rising 6,49€
*Operation Flashpoint: Red River 6,49€
*Overlord 2,24€
*Overlord: Raising Hell 3,05€
*Overlord II 3,05€
*Overlord Complete Pack 9,99€
*Rise of the Argonauts 4,49€-20%-os kupon kód április másodikáig: GMG20-FDSCL-AQQXD
Oh, és még mielőtt a Hammer Légiósok szívükhöz kapnának, örömmel közlöm, hogy mindegyik +1 Steam Sort ér
Damnation és a Rise of the Argonauts pedig különösen ajánlott ZS kat jópofaságok.
[ Szerkesztve ]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz cskamacska #30607 üzenetére
Látod, így már mindjárt más. Én is beszállnék, ha nem lenne meg.
A közösségépítést szeretjük.[ Szerkesztve ]
-
addikt
GTA 4 + liberty = complete edition -> steam -> 7,5 juró
-
cskamacska
addikt
Borderlands 2 4-es csomagra eddig 2 érdeklődő akadt:
mistixx
G3kko3. jelentkezőnél megveszem a csomagot. Továbbra is 2600Ft darabja, GamersGate giftként lesz kiosztva, de Steam-en kell regisztrálni.
Tessék, csak tessék, olcsón a +1 SOR[ Szerkesztve ]
-
Blaise
veterán
Steam Weekend Deal:
Hitman: Absolution -75%, semmi extra
-
tonero
csendes tag
válasz tupacamaru #30603 üzenetére
Nálam nem jelenik meg a dlc!Lehet,hogy rossz helyre telepitettem?
-
tupacamaru
veterán
válasz tonero #30602 üzenetére
Ráklikkelsz a Single Player-e és ott kell lennie. Most értem a végére.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
tonero
csendes tag
Szevasztok!
Sniper Ghost Warrior 2 Siberian Strike dlc feltelepitettem.Hogy kell elinditani a dlc,hogy müködjön hova kell menni a menübe, hogy megtaláljam a Siberiai pályát? -
Alien83
senior tag
válasz BomiBoogie #30500 üzenetére
Gondolom vannak adósságai.
munkásoknak végkielégítés, ilyenek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Magisk
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest