Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
arfer
senior tag
válasz Executioner #128465 üzenetére
Hú de imádtam ezt x ezer éve, köszi !
-
arfer
senior tag
válasz TheNewDawn #128213 üzenetére
Jaja, régebbiek valószínűleg nem lesznek Monthlyban, de én most a Doom-mal és a Dishonored 2-vel szemezek... Az meg még lehet, nem ?
-
arfer
senior tag
válasz TheNewDawn #128208 üzenetére
Valóban jó árak, csak amióta Humble Monthly előfizető vagyok, nem nagyon merek megvenni semmit, mert mi van, ha az lesz a következő bundliban ...
-
arfer
senior tag
1 db Mirrors Edge Catalyst Beta kulcsra nálam is lehet jelentkezni PM-ben. Üdv
[ Szerkesztve ]
-
arfer
senior tag
válasz maddionmax #102285 üzenetére
Nálam is visszautasítja a GoG-os kódot, mondván, hogy ott már regisztrálva van. Ezek szerint csak a "dobozos" kódokat fogadja el. Mondjuk a weboldalon is ezt írják ...
-
arfer
senior tag
-
arfer
senior tag
Nuuvem-en a Castlevania-k vajon aktiválhatóak tűlünk? Köszi
-
arfer
senior tag
válasz Anonymus X #75615 üzenetére
Köszönöm, be is ficcent az Oblivion, a HoMM V Gold-dal együtt (bár az UPlay-es...) !
-
arfer
senior tag
válasz eszement24 #72515 üzenetére
Ez igaz, de ha a forint erősödik, akkor a paypal-en is erősödik. És nem csak euróra jó, mint a Steam Wallet! Csak tudni kellene, mennyit kell erősödjön, hogy megérje eljátszani ezt a paypal-en. Tudja valaki, mennyivel "vastagabban" fog a paypal ceruzája? 2%, 4% ?
[ Szerkesztve ]
-
arfer
senior tag
Ezt el lehet játszani Paypal konverzióval is: létre kell hozni Paypal-en Euró, dollár, stb "alszámlát", forintot átutalni a forint alszámlára, majd a Paypal-en belül alszámlák között konvertálni. Igaz, hogy ilyenkor a paypal árfolyama van használva, azt hiszem... Aztán a konkrét paypal fizetésnél automatikusan a megfelelő alszámla lesz használva...
[ Szerkesztve ]
-
arfer
senior tag
Úgy látom, gamefly-on ingyenes a Bioshock 1...
-
arfer
senior tag
Nekem a Nuuvem brazil címet követel a vásárláshoz... Akkor ez is olyan, mint az Amazon, kicsit "csalni" kellene... Akkor én ebből kimaradok ...
-
arfer
senior tag
Alice Madness Returns végre jó áron nekünk, magyaroknak is . Ugyanitt egyéb EA játékok is akcióban!
-
arfer
senior tag
Nuveem-en Borderlands GOTY 10 real, ~1150 Ft. Steam-es.
[ Szerkesztve ]
-
arfer
senior tag
Pólus MM-ben a már kitárgyalt 999 Ft-os cuccok mellett van más is, pl. American Nightmare ugyanennyiért.
-
arfer
senior tag
Hopp, most már megy az Origin!
-
-
arfer
senior tag
Folytatom az 5 eurósokat: Game of Thrones, Two Worlds II Velvet Edition, Crysis 2 Maximum Edition, DCS A10C Warthog, Batman Arkham Asylum, Fifa 10, Fifa 12, Fifa Manager 12, Dragon Age Origins, SimCity 4 Deluxe, Orcs Must Die 1-2, Wargame: European Escalation, Jagged Alliance back in Action, stb. és egy csomót tuti ki is hagytam... Át kell nézni a teljes kínálatot...
Mondjuk bejelentkezni nem tudok, hogy vegyek is valamit , jó kis errort kapok
[ Szerkesztve ]
-
arfer
senior tag
válasz ForRedGlory #26724 üzenetére
jelentkezem, köszi.
-
arfer
senior tag
Nuveem-en is igen jó árak vannak: Space Marine, DarksidersII, Burnout Paradise, stb.
-
arfer
senior tag
Last Remnant 2.5 font GG-n. Steam-es!
-
arfer
senior tag
GreenManGaming-en a 20%-os kuponnal 2 Euróért vehető a Sine Mora (most már van kulcsuk :-) ). Én megvettem. Tegyetek Ti is így !
-
arfer
senior tag
Getgamesgo Spec Ops: The Line 5 Euro. Steam-es.
@AkosAkos: Aztaaaa, megelőztél ...
[ Szerkesztve ]
-
arfer
senior tag
válasz bijesz #23224 üzenetére
Ugyanott Steam-es War For Cybertron alig több, 1000 pénz...
-
arfer
senior tag
Azért a GMG-től nem volt szép húzás, hogy a Winter Survey kitöltése után adott kuponra még azt írták az emailben, hogy Jan. 1-ig jó, aztán meggondolták magukat, és ma lejárt ... Pedig eddig jó véleménnyel voltam róluk...
-
arfer
senior tag
válasz bijesz #22451 üzenetére
Hmmm... Én a következő árakat látom:
Two Worlds: Game of the Year 3.99 €
Two Worlds II 7.99 €
Two Worlds II: Castle Defense 3.99 €Te hol láttad a TWII-ért a 3.2-t? vagy csak megint ideiglenes zavar volt az erőben a GMG-nél, mint múltkor, az 1 centes játékoknál?
[ Szerkesztve ]
-
arfer
senior tag
GMG-n Crysis2 Maximum Edition kuponnal 5.79 ajró. Origin-es.
-
arfer
senior tag
válasz Wizard of Oz #21531 üzenetére
A szemét mindenit, 12 Euro lesz, amikor kiválasztom őket (vagy 10 font, vagy 15 dollár). És ezt így hogy???
-
arfer
senior tag
Impulsedriven-en jó árak:
Dungeon Siege III
Transformers: WfCSteam-esek! Érdemes nézelődni a többi akciójuknál is...
-
arfer
senior tag
Gamersgate-en elkezdődött a hálaadásnapi vásár. Ma éppen egyebek mellett Space Marine van 5 euróért (Steam-es), ha valakinek még nem lenne meg...
-
arfer
senior tag
Észrevettem egy érdekes dolgot. Múltkor letöltöttem az ingyenes hétvége alatt a Death Rally-t. Steam-ből nem tudok játszani vele, mert meg kéne venni, de ha megkeresem a fájlrendszerben DeathRally.exe-t, akkor simán indul a játék, és mehet a verseny . Persze nem tudom, hogy ez akkor most a demo verzió, vagy a teljes? Ha teljes, akkor a többi ingyenes hétvégés játéknál is ez a helyzet vajon ?
-
arfer
senior tag
GMG-n ismét 5 euró a LotR: War in the North . Steam-es! A GMG-s 25%-os kuponnal még olcsóbb !
[ Szerkesztve ]
-
arfer
senior tag
válasz FehérHolló #20381 üzenetére
No, nekem elég nehezen ugyan, de sikerült felimátkoznom a gépre a Bioshock-ot. A Gamefly kliens nem akart települni az XP-mre, órákig bújtam a netet, de nem sikerült megoldanom... Elkeseredettségemben előkaptam egy XP-s VMWare image-et, VMWare Player-rel elindítottam, abba már települt a Gamefly kliens. Ezután leszedtem vele egy megosztott könyvtárba a ~4GB-os Bioshock telepítőt, amit szerencsére nem muszáj a Gamefly kliensből indítani. Majd a Host gépen azt elindítva, feltelepült a Bioshock, aktiválta magát, és megy is szépen. Huhhhh... Még szerencse, hogy a telepítő nem kereste a Host gépen a Gamefly klienst.
Ööööö.... És ezt miért mondtam el?
Hátha valaki hasonló cipőben jár, mint én...
[ Szerkesztve ]
-
arfer
senior tag
válasz Zolinho1026 #20332 üzenetére
Szerintem nem steam-es, a "vásárlás" után csak egy Download gomb van, product key nincs feltüntetve...
Upsz, darkling megelőzőtt ...
[ Szerkesztve ]
-
arfer
senior tag
Tegnap írtam a Darkness II-ről a Gamersgate-en, most látom csak, hogy van belőle 4-pack még jobb áron! Csak össze kell állni a haverokkal , hogy meglegyen a 4 példány gazdája...
-
arfer
senior tag
Gamersgate-en The Darkness II 5 font.
-
arfer
senior tag
Grand Theft Auto Classics 4.5 Euróért jó vétel a gamersgate-en. Bár nem steam-es szerintem... Külön külön is olcsóak ott, de így egyben jobb
[ Szerkesztve ]
-
arfer
senior tag
Gamefly -on pár akciós, jóárasított termék:
Prototype, Transformers: War for Cybertron, Singularity 3.75 font, Gun 1.99 font.
Nem hiszem, hogy steam-esek...
-
arfer
senior tag
válasz FehérHolló #18622 üzenetére
Hát ez jó kérdés, csak azt vettem észre, hogy "normál" esetben checkout-nál visszadob, Gift-nél meg enged továbbmenni a vásárlási folyamatban, számlázási cím megadása, stb. A fizetés gombra még nem nyomtam rá , előtte gondoltam, megkérdem hogy is van ez... De amit mondasz, igen valószínű
De izé... Van Paypal fizetés! Ott honnan tudja, hogy nem USA a hitelkártyám?
[ Szerkesztve ]
-
arfer
senior tag
Gamestop-on 10$ a Dragon Age Bundle, de csak észak-amerikai vásárlóknak, így nem engedi megvenni a saját accountomra. Gift-elni viszont engedi! Megtehetném, hogy egy másik emailemre küldöm a Giftet, és akkor már, mivel a bundle tudtommal Origin-es, tudnám használni?
-
arfer
senior tag
GMG-n milyen gyors a support? Meg akartam venni az SR3-at ezen a klassz áron, trade-in -nel, de a tranzakció valamiért nem sikerült, a 4 trade-in játékom meg eltűnt az accountról ... Írtam nekik, de jó lenne, ha még az SR3 akció vége előtt válaszolnának !
ollie: sajnos nem, eltűntek...
[ Szerkesztve ]
-
arfer
senior tag
Én is felajánlok egy Portal2 -75%-os kupont, ha még érdekel valakit ...
[ Szerkesztve ]
-
arfer
senior tag
válasz FehérHolló #17198 üzenetére
Tudom, de így jobban hangzik !
-
arfer
senior tag
Kukken Sie Supreme Commander Gold 3Euro, Guild Complete 1.5 Euro, stb. a mai akció.
-
arfer
senior tag
Total War: Shogun 2 Steam-es!
-
arfer
senior tag
gamersgate.com summersale-jében is jó ajánlatok: Bioshock complete, DE:HR, Warlock, stb. Nem mind steam-es! Ja, és van, ami a gamersgate.co.uk-n olcsóbb fontban!
[ Szerkesztve ]
-
arfer
senior tag
getgamesgo.com is akciózik. Maffia II, DNF, Civ3, Civ4... Nem mind steam-es!
-
arfer
senior tag
Titan Quest Gold igencsak jó áron, de attól tartok, nem steam-es, mert nincs odaírva...
[ Szerkesztve ]
-
arfer
senior tag
GreenManGaming-en Last Remnant 3.74 Euro, -20% kupon, akinek van... Steam-es.
-
arfer
senior tag
Batman Arkham City elég jó áron...
Batman Arkham Asylum GOTY szintén...
GFWL, nem steam!
De LEGO Batman, LotR: WitN szintén jó áron ugyanitt.
[ Szerkesztve ]
-
arfer
senior tag
Gamersgate-en Simulator Week van, pl. Race07 2.5 Euro.
-
arfer
senior tag
válasz djculture #15714 üzenetére
Pl. Company of Heroes 1.98 Euro a GMG-n. Steam-es! Darksiders 4.98, és még néhány !
[ Szerkesztve ]
-
arfer
senior tag
Pontosabban beszámíthatod egy meghatározott értéken egy másik játék vásárlásakor annak árába . Érdemes kihasználni a GMG ezen akcióit! FEAR3-at, Duke Nukem Forever-t vettem már náluk így, szinte ingyen, a korábban ingyen tőlük kapott játékok beszámításának köszönhetően!
-
arfer
senior tag
Attól tartok nem...
De időközben váltott a Gamersgate, és most már a Painkiller Collection van 4 fontért, az Arcania csak 50%-os kedvezménnyel kapható.
[ Szerkesztve ]
-
arfer
senior tag
Arcania Gold Edition a Gamersgate-en 5 font.
[ Szerkesztve ]
-
arfer
senior tag
GetGamesGo akciók: játék/engedmény/voucher kód a checkoutnál
Commandos Complete 75% off REZZED01
Borderlands 80% off REZZED02
Total War: Fall of the Samurai 50% off REZZED03
Sniper Elite V2 50% off REZZED04
Serious Sam 3 BFE 75% off REZZED05
Stronghold Kingdoms Deluxe 50% off REZZED06A Borderlands kifejezetten jó vétel 3 euróért, de nem steames ... Total War, Serious Sam, Sniper Elite viszont az.
Ezen kívül ugyanitt:
Driver San Francisco 75% off
Heroes VI 60% off
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Politika
- Autós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Gaming notebook topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok