-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amantius
senior tag
Karácsonykor vásároltam utoljára ott, meg persze korában párszor. Az az igazság, hogy nem emlékszem, hogy meg kellett-e adni telefonszámot, de az tuti, hogy semmilyen SMS-t nem küldtek soha. Hogy pénzt miért nem vontak, azt sem értem, nekem mindig rögtön lerántották.
Nagy gáz, kis szerencse!
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Gyúrósok ide!
- Hálózati / IP kamera
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kerékpársportok
- Trump miatt fejezhette be sokszínűségi programjait a Meta és az Amazon
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung monitor
- Asus TUF GAMING F15 - I5-12500H + RTX 3050 4GB + 32GB RAM + 1TB NVME + Win11 - 2027.05.09 -ig GARIS
- 3x Lian Li ST120 fehér ventilátor + ARGB kábel, PWM elosztó!
- Precision 5480 14" FHD+ IPS i7-13800H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lian Li UNI FAN SL120 ventilátor szett + vezérlő, fekete