Hirdetés
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Vegyestüzelésű kazán rostély házilag!
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
Köszi, már rájöttem én is... Írtam most rögvest a CD Galaxisnak is, meg a Play On-nak is...röhej...írjam be a kulcsot...ott a kulcs! Pedig nagy kedvenc volt, és nagyon vártam, még kiegészítő is van hozzá, meg teljes zenei lemez...ja, és magyar a drága...erre meg itt sz@pok...
(minden Unreal 1-2-3 engines játék megy a gépen amúgy!)[ Szerkesztve ]
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
ZsZso
Közösségépítő
Prototype csomag újra 10USD az Amazonon.
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
Hunork
veterán
Sziasztok!
Kérem, hogy segítsetek. A héten rendeltem egy Unreal Anthology játékot. (CD Galaxis)
Azonban NEM FOGADJA EL A TERMÉKAZONOSÍTÓT!
Egy kulcs van, a kézikönyv hátoldalán, mely kézikönyv sarkai már igencsak gyűröttek voltak...(folyton azt írja, hogy írjam be a CD Kulcsot...)
Sem a kisbetű/nagybetű csere nem segített!
A játékot a CD Projekt forgalmazza, de ha jól tudom, épp megszűnőben vannak. Remek..."Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
BigBlue69
őstag
válasz viktor82 #20487 üzenetére
Már lassan ez is le lesz írva százszor!
Letöltöd, felrakod, beírod a kódot.. Hozzá adja.. Ennyi.. Már ha lehet Ubiba regizni!
Más:
Hamarosan:
Get it Here: Build a Bundle 4 Create your own custom bundle from a selection of 9 games. Pick any 2 games for a minimum of $1.50 and support Red Cross in the process.
Game titles include: Orczz, Vitrum, Stellar Impact, Men of War, Robin Hood: The Legend of Sherwood, Fantasy Wars, Qasir Al-Wasat: a Night In-Between, Velvet Assassin, Zombies. Groupees Limited Edition. + Music and a Bonus game. Like, Share, Spread the word and #MakeGreatHappen.
Music Credit: bignic - LaLuna from the official Zombies. Soundtrack
[ Szerkesztve ]
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
viktor82
őstag
válasz Darth_Revan #20486 üzenetére
Letöltöm az ACB-t és a kulcsot hogy tudom hozzá adni az uplay-hez,lenne még 2db ubis game a rainbow six vegas1- 2 az egyik amazonos a másik meg az ingyenes volt minap azokat is hozzá tudom adni?
”A történelmet mindig a győztesek írják.” ...és mindig ők a felszabadítók
-
Darth_Revan
veterán
válasz Darth_Revan #20469 üzenetére
Beszereztem az AC2-t és az ACB-t, miután leszedtem őket a Capsule klienssel, az Ubisoft kliensen belül beírtam a cd kulcsaikat, és mindkettő hozzáadódott az Ubisoft kliensen belül is a letölthető játékok közé, szóval Capsule-t tényleg csak egyszer kell használni
Más: A 10 eurós Ubi shopos kupont fel lehet még valahogy használni?
-
Alien83
senior tag
Van olyan aki YuPlay-en rendelt már elő játékot?
Én rendeltem, és kíváncsi vagyok megjelenéshez képest mikor láthatom a cd-kulcsot? -
sagem
addikt
válasz nepszter1 #20481 üzenetére
basszus, pár hsz-el lejjebb írtam be, keresd meg.. 30 dollár, és megbízható bolt, de kb. 1 nap múlva küldik a kulcsot, steam, multi lang.
ja és csak limitált ideig ennyi, amíg tart a készletük.
szerk: itt van a link is [link]
én tegnap éjjel háromkor rendeltem meg, aztán még ki kellett tölteni vmi biztonsági ellenőrző formot (email, cím adatok megint), ezt de 11kor küldték, amikor, aztán 13 magasságában jött a kulcs, minden ok vele, már le is szedtem. szóval valójában kb fél nap
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
Wolverine
félisten
A lista első eleme Tropico 4, nem értem, mit keres ott
Amúgy a GamesPlaneten is van 25 fontért.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
nepszter1
addikt
Football Manager 2013-mat hol tudnám megvenni a legolcsóbban ?
-
horvathd
senior tag
válasz Darth_Revan #20479 üzenetére
Igen, bár lehet, hogy be sem kerül, ahogy a Steames verziók sem.
"The Kid just rages for a while."
-
horvathd
senior tag
válasz Darth_Revan #20477 üzenetére
Letöltés, majd telepítés után adódik hozzá.
"The Kid just rages for a while."
-
Darth_Revan
veterán
Hülye kérdés:
Hova kell beírni az AC2 és Brotherhood kódokat, hogy hozzáadódjon Uplay klienshez? -
salala
tag
Valaki megmondaná nekem,hogy a Witcher-t érdemes-e megvennem gameflyon?
A gép építés alatt...
-
Alien83
senior tag
válasz Darth_Revan #20474 üzenetére
Jah értem credit-el már más, azt hittem kézpénzes.
-
Alien83
senior tag
Tudomásom szerint csak azok adhatók hozzá amik dobozossak...én nem kockáztatnák.
-
BigBlue69
őstag
Assasin Creed 1: nem..
A többit szerintem is lehet, kell...
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
Polllen
nagyúr
Nem beválthatók később, uh esélyes a regisztráció.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Darth_Revan
veterán
GMG
Assassin's Creed 2.49 €
Assassin's Creed 2 Deluxe Edition 4.99 €
Assassin's Creed Brotherhood 4.98 €Nem tudja valaki, hogy ezek hozzáadhatóak-e az Ubisoft klienséhez, hogy azzal töltsem le őket vagy mindenképpen a Capsule kell?
[ Szerkesztve ]
-
sagem
addikt
válasz Darth_Revan #20461 üzenetére
Tudtommal az, a yuplay oldalán is így tüntetik fel + ahogy írták is nincs benne angol nyelv.
A legolcsóbb, angol, Steames (Indián kívüli ) FM 2013 jelenleg ez: [link] 30 dollár, de a kulcsküldés nem azonnali (1-2nap)
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
albert8
veterán
Kuponlista: [link]
Ha kell valamelyik pü. Akinek esetleg nem kell és zavarja az átadhatja.Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
danih
veterán
válasz Darth_Revan #20461 üzenetére
Tök mindegy, nincs benne angol nyelv.
-
Darth_Revan
veterán
Hali!
Nem tudja valaki, hogy a Yuplayen levő Steames Football Manager 2013 régiózáras-e? -
-
Hunork
veterán
válasz DeFranco #20452 üzenetére
Totál Off, mert hát na:
Én csak azt nem értem,hogy még meg sem jelent, és már megy a de szar játék effektus...
Hihetetlen...
Azért ott még nem kéne tartani, hogy a zömmel konzolos bemutatókon hogy virít egy játék, a szaksajtó előtt...és miért ne lehetne újítani, idősíkot változtatni????
Itt van pl Max Payne. Az első rész zseniális volt, a második is az (szerintem), bár nem szólt akkorát, és akkor sok-sok év után jött a 3. rész, mely az öregeknek valóban furcsa volt, de mégis, egy keményen összerakott, filmszerű gamma sikerült, aminek még lett is multija. (meg is van mind3 rész... )"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
djculture
félisten
Van jó játék is pl a call of duty is jó volt kb a negyedik részig, egyesek szerint csak a kettesig De utána lévőeket sorozatban gyártják nulla kihívással. Végignyomja az ember tisztára mint a film meghalni se lehet benne, utána jöhet jövőre a másik rész. Szerencsére létezik még normális szórakoztató játék is, pl a BioShock sorozat vagy a Dead Island és még sokan mások.
[ Szerkesztve ]
-
-
Agyzuzo
addikt
Dehátha tényleg szar. Ez esetben helyt adok. Najó, fogalmazzunk úgy, némi eredetiséget azért elbírna már a széria.
A keserű amúgy nem rossz... Unicum, Jager, stb...
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
DeFranco
nagyúr
válasz djculture #20436 üzenetére
Neked egyébként okoz akármi, bármi örömet ebben az életben? Mindig csak a keserű ömlik, ez is sz*r az is sz*r. Erre rá fogsz menni 40-50 éves korodra és elpatkolsz. Egy pozitív hsz-t nem olvastam még tőled, de még semlegeset sem.
No offense, nem piszkálni akarlak, a jó szándék vezérel, de ez így kívülről nagyon durva.
[ Szerkesztve ]
-
danih
veterán
válasz cskamacska #20448 üzenetére
Ugyanettől kaptam agyfaszt a Warfighter szingli részében, bárhányan is voltunk a squadban, és én bárhol lehettem (pl. társaim mögött), az ellen csak felém jött és rám lőtt... Mintha ki lennék világítva.
Amúgy nagyon ugyanolyan a két rész? Mert ha igen akkor marad a 2, az 1 meg megy sorsolásra.
-
kulerr
őstag
Sziasztok!
Nincs valakinek véletlenül Prototype packból egy felesleges ?
Nagyon megköszönném.Tudok fizetni PP,OTP, Unicredit-en keresztül.
Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
válasz Doki16 #20429 üzenetére
Megvettem, majd sikíts, ha kelleni fog.
Én lemondtam róla. Protoype anno tetszett, de tényleg kicsit öncélúnak és üresnek találtam a végére. Nagyon jó lett volna látni, ahogy a katonaság és a civilek megpróbálják útját állni a fertőzés és a dögök terjedésének, de a játék rettenetesen statikus volt(mint a régebbi GTA játékok), ahol az egyik küldetésben még szupertitkos lezárt labor/katonai támaszpont/szörny fészek volt, ott pár perccel később már gyalogosok mászkáltak vidáman, és esetleges pár textúra megváltozásán kívül semmi nem utalt az előbbi történésekre.
A rettenetesen idegesítő kutya-gorilla-mackó keverék izékről nem is szólva, amik egyes azonos külalakú épületekből bújtak elő, és a katonasággal csatázgattak végeláthatatlanul(mind a katonák/járművek mind a dögök újraéledtek a semmiből), na azok minden áron csak a főhőst támadták bármennyi katona is volt előttük, és mikor az ember meg akarta volna magát védeni és "lebukott", akkor már a katonák is csak a főhőst lőtték, azaz mind a két oldal lepacsizott arra a pár percre, amikor az ember agyára szerettek volna közösen menni.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
gtamate2
veterán
Még egy Steam kupon:
"50% Legend of Grimrock Steam discount coupon"QZEX4-VJ8ZR-RC23V
Jó ninjázást
*Sn0w
-
MoVieFaN
aktív tag
Köszönöm a tippet. Begyűjtve.
Üdv, MoVieFaN /// Én ilyennek születtem! Mi a te mentséged? /// Irigylem azokat, akik több ISP közül is választhatnak. Budapest belváros 2024.
-
ZS3NI
őstag
Nah prototype packot énis bezsebeltem! Köszönöm a tippet!
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
-
Alien83
senior tag
FUCH YEAH!
Már 7.5 dollár a pack irány Amazon! Költekezzetek....
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz djculture #20436 üzenetére
Szerintem tökéletes párosítás, bar betehettek volna egy bemondot is aki elmondja hogy mi tortent 20 évvel ezelott és hogyan, majd fojtatódna a történet...
Darth_Revan: sorry , ez valoban a best buy jatektopic, sajnalom hogy idekevertem a BF-et.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Darth_Revan
veterán
Srácok, picit sok lesz már az off
-
djculture
félisten
válasz Hunork #20433 üzenetére
Ja nagyon jó lesz ez a rész is egyik pillanatban a jövőben vagy másikban a múltban, single tiszta hülyeségnek néz ki. Na majd írd meg neked mennyire tetszik, kíváncsi leszek rá. Szerintem ennek a sorozatnak a legalja ez a rész.
A multi adja el ezt a részt is, de a vásárlóknak köszönhetően
Ez a video is, a felrobban a fél város de a szuper csávók felfele lövöldöznek: [link] Hihetetlen gagyiság.[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Hunork #20433 üzenetére
Esetleg lehet menni a sok 'PRO' közé BüFfenteni.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Hunork
veterán
válasz djculture #20431 üzenetére
Oké, egy vélemény.
A két vonulatot nem kéne összekeverni. Van a Modern Warfare vonulat, mely az első rész után csak vergődés, és van a Black Ops, melynek ez a második része, egy teljesen más szemszögből. Hát nem ugyanaz a kettő. De nincs vita. A Black Ops első része nem szerintem, hanem általános tesztek alapján is tönkreverte a Modern Warfare második és harmadik részét. És a második is megteszi majd a magáét... persze, akinek még mindig a második világháborús unalomba fulladó reinkarnáció kell, annak ott a korai MOH sorozat, tökéletes választás...
OFF"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
kervantas
aktív tag
roachard 75%off
Q3EZF-FFH6Y-8XPE5
XDF25-TN42B-3YRNV -
Hunork
veterán
válasz wwenigma #20428 üzenetére
Hmmm..
Soha nem írtam, hogy a Zombies benne van...
A BF3 Limited is birtokomban, szintén az akkori árfolyamon számítva 30 euróért. AZ is jó húzás volt. Itthon a teljesen új játékok sokkal jobb feltételekkel vehetők meg, mint bárhol máshol. EZ tény.
Nálam nem szempont a Steam/GMG olyan akciós játékai, melyekkel a kutya sem játszott soha, és csak azért nem veszem meg, mert 2-4 euróba kerülnek. Ha jön egy hihetetlenül jó ajánlat (Homefront, Serious Sam 3...stb), akkor persze igen, de én a minőséget is nézem, meg a hozzáadott értéket is... Ha EZT nézzük, akkor a hazai adathordozó forgalmazók új játékok esetében tönkreverik a digitális forgalmazókat...
De vita lezárva, ahányan vagyunk, annyiféleképpen értelmezhetünk dolgokat, és pont ugyanennyi vélemény is lehet...[ Szerkesztve ]
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Doki16
addikt
válasz cskamacska #20425 üzenetére
Ha te vagy valaki fent lesz meg ilyen keson legyen szives es vegyen nekem egy peldanyt ebbol a prototype packbol. Termeszetesen kifizetem. Nagyon szepen megkoszonnem
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Hunork #20427 üzenetére
Nuketown 2025 van benne, Nuketown zombies a 15rongyos fullban van. Engem az idegesitene ha pl. azt venném meg és utana mindenki megkapná aki megveszi a season passt. (aka BF3 retek huzása a limited editionnal...)
-
Hunork
veterán
válasz cskamacska #20411 üzenetére
Hááát, nem kell leborulni , de szerintem nem olvastad el...én mondjuk PC-s verziót rendeltem, és benne van a az egy plusz pálya (Nuketown), aztán meg lesz új kávésbögrém, az asztalomra meg egy új poszter, rendszeresen cserélem. (folyton szétcsesződik... )
Ami itt a lényeg, hogy ha megnézed, akkor mindenhol 50euró az átlagár. Átlag. Szerintem inkább a magyar beszerzők vagy nem tudom kik előtt kéne leborulni, hogy a Steam meg a többiekhez képest legalább EZT nem aranyárban adják. A Steam ettől még jó és király (hujjé, 36 játékom van már! ), csak egy meglepően jó ajánlatra akartam felhívni a figyelmet..."Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Alien83
senior tag
válasz Darth_Revan #20423 üzenetére
Állat.
Na ez már akció.
én is ilyen döbbenet leértékelésben szereztem többekközt az Inversion-t is...40dollár helyett 10 dollár volt, kevéssel a megjelenés után...
Na az ilyenekért érdemes nyomulni.
-
cskamacska
addikt
válasz Doki16 #20424 üzenetére
Elvileg kettő órán át. Azaz most 2300-tól, hajnali 1 óráig.
Én még erősen gondolkodom, bár kettő játékért nem rossz ár, de az első rész gyakorlatilag felesleges a második mellett. Szinte ugyan az a két játék, csak a történet más, illetve a második némileg fejlettebb.
[ Szerkesztve ]
-
Doki16
addikt
válasz Darth_Revan #20423 üzenetére
Meddig tarthat ez az elmeleti 7.5$-os akcio?
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
Darth_Revan
veterán
2 változat lesz elérhető a Prototype pakkból, egy amiben a Prototype 1 NEM Steames és egy amiben a Prototype 1 is Steames.
Itt a link a pakkhoz, amiben a Prototype 1 is Steames (a P2 meg alapból Steamworks játék), gondolom mindenkit ez érdekel [link]
Picivel több, mint 1 óra múlva lesz leakciózva, elvileg $7.49 árra (ez csak feltételezés). Ha valaki lemaradna róla, akkor vasárnap megint le lesz akciózva, csak már $9.99 áron.
[ Szerkesztve ]
-
sagem
addikt
válasz wanted5 #20392 üzenetére
Indiában némely játék (az újak is) aprópénzért mennek, csak arra figyelni kell, hogy van ami nem region free.
Ha már itt tartunk: ha valakinek van Indiai "kapcsolata" szóljon már legyen oly kedves, egy Football Manager 2013-at szeretnék, ami náluk, teljesen legális boltból vásárolva dobozosan kerül aprópénzbe..http://www.flipkart.com/ <- (csuda árak) nekem csak a kulcs kéne (mert hogy regionfree, angol, és steames), de sajnos csak Indiai címre szállítanak :
-
Zamery
senior tag
Sid Meier’s Civilization III Complete = $2.49 / £2.49 / €3.49
Sid Meier’s Civilization IV Complete = $7.49 / £3.74 / €4.99
Sid Meier’s Civilization V = $7.49 / £4.99 / €7.49 (Steamworks)
Sid Meier’s Civilization V GOTY Edition = $19.99 / £11.99 / €15.99 (Steamworks)
Sid Meier’s Civilization V: Babylon DLC = $2.49 / £1.49 / €1.74 (Steamworks)
Sid Meier’s Civilization V: Polynesia & Map Pack DLC = $2.49 / £1.49 / €1.74 (Steamworks)
Sid Meier’s Civilization V: Korea DLC = $2.49 / £1.49 / €1.74 (Steamworks)
Sid Meier’s Civilization V: Wonders DLC = $2.49 / £1.49 / €1.74 (Steamworks)https://steamcommunity.com/id/zamery/
-
cskamacska
addikt
válasz djculture #20418 üzenetére
Akkor te is szép társaságba járhatsz, mivel a készpénz felvételre is ráteszik a 3 ezreléket, de ahhoz még hozzájön az átlagos 0,5%-1% + 100-200 forint ATM-es díj(ha olyan a számlád), így ha 150k nettót kártyával ill utalva versz el, az 450 forintodba fáj majd(jobb esetben), készpénzes bohóckodással meg simán lehúzhatnak 2000 forinttal is.
on: Jó hát, de ha ezt kérdezed, akkor érdemes egy -75%-os téli-tavaszi szélet várni, így ha mégsem tetszik, nem kell majd eret vágni.
[ Szerkesztve ]
-
kervantas
aktív tag
-
djculture
félisten
válasz Mardel #20414 üzenetére
Ja éljen a készpénzkímélő bánkártyás vásárlás, minden haver azt mondja fizetéskor leveszi az összes pénzt jövőre és avval fog vásárolni. Aki észnél van az nemfog külön még minden egyes bolti vásárláskor fizethetni pluszit folyamatosan. Evvel ki is nyírtak a bánkártyás vásárlás napi rutinját.
Különben bármikor kitalálhatják hogy majd a bankoknál kezelt pénzt/értéket is havonta megadóztatják, mert ezek után csak egy lépés ez.
on: Ez a XCOM: Enemy Unknown jó játék? Mert valahol istenítik valahol meg lehúztak mint a fene.[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
válasz wwenigma #20412 üzenetére
Igazad van, szovjetorosz barátainktól is meg kellene kérdezni, hogy mennyivel érzik magukat jobban a zakciós CoD ár után. A CD kulcs seftelőik biztosan.
"Konzolvilágból" Oh the irony.
Egyébként én biztos nem, mert leszoktam a modermilitaryshooterekről. MW/2/3-nak tetszett a single története(sokkal jobban mint az 1./2. részé, azokban nem is volt összefüggő történet), de mivel a multi nem érint, semmiképp nem annyira, hogy újan megvegyem bármelyiket csak amiatt.bullseye: Persze hogy mennek, a Dragon Age/Mass Effect játékok játékon belül kezelik a DLC-ket, bárhonnan indítva működnek, csak legyél bejelentkezve az EA/Bioware fiókodba a játékon belül.
$p@rr0w: Vótmá. Egyébként nem Steames, pont az a poén benne, hogy ezzel tudják népszerűsíteni a megújult Gamefly klienst. Ami persze ugyanakkora rakás szerencsétlenség, mint az Origin/Uplay/Gamestop hasonszőrű izéje.
[ Szerkesztve ]
-
$p@rr0w
őstag
Nem tudom hogy steames-e. Szerintem nem de ha valaki biztosra meg tudja mondani ne tartsa benn, inkább ez jöjjön ki mint a mentő.
Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
Mardel
őstag
válasz Agyzuzo #20372 üzenetére
Axa kamathozó számlánál (meg még párnál) jelenleg nem és dombornyomott kártyának isncs éves díja, csak 3 évente 1000 Ft az újragyártás.
Fizetsz jövőre a bankkártyás vásárlásokért!
Ha már paypal ma kaptam egy ilyen emailt tőlük: [link]
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
bullseye
addikt
ME DLC-k mennek a steam verzióval egyáltalán?
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
wwenigma
Jómunkásember
mw3, bo se volt draga. Elobbi 4e utobbi 8,5e-ert volt nalam a megjelenes napjan.... utobbi magyar lemezes verzsön.
Konzolvilagbol kapsz melle bogret es posztert is ingyen futarral 9,9e-ert.
-
cskamacska
addikt
válasz Hunork #20402 üzenetére
És akkor most boruljunk le jóságos Activision apó lába elé, hogy kegyeskedett idén nem konzol játék árban adni a mindennapi PC-s betevő CoD-unkat?
Azért az megvan ugye, hogy az olcsóbból kapásból ki is marad két pálya(Nuketown, Zombies), vélhetően két játékmóddal együtt. DLC árban viszont megkaphatod őket.Aidan85: Kár hogy a Mass Effect 2. és 3. részének tucat DLC-je továbbra is 1500/2000 forintba kerül darab áron, mindörökkön örökké ámen. Legutóbb pl még a Bioware pontok akciózásából is lemaradt az országunkhoz rendelt Origin bolt.
[ Szerkesztve ]
-
BigBlue69
őstag
Choose any 2 games for only €8
Alien vs Predator
DRM: Steam
Just Cause 2
DRM: SteamCompany of Heroes GOLD
DRM: SteamJet Set Radio
DRM: SteamKane & Lynch 2: Dog Days
DRM: SteamSerious Sam HD: TFE
DRM: Steam[ Szerkesztve ]
-
gtamate2
veterán
IPC9P-VNI6D-HPBF3
Steames Trine Complette Edition -75% kupon. Ha esetleg valakinek kellene
*Sn0w
-
Agyzuzo
addikt
válasz Hunork #20402 üzenetére
Tény, hogy eddig a legolcsóbban debütáló új generációs COD-epizód. Az első része még mindig 12990-ért megy sok helyen.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Hunork
veterán
Hát azért néha mi is lehetünk nagyon jók, és világelsők: CoD Black Ops II Ahogy nézem a külföldi árakat, hát most nagyon jók vagyunk! Én be is zsákoltam!
-
a178
tag
válasz Darth_Revan #20400 üzenetére
Akkor végülis "csak" este 11-ig kell fent maradni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest