- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezek közül válassz kettőt 12 EUR-ért:
Binary Domain
Batman Arkham City GOTY
Men of War Assault Squad GOTY
Warhammer 40K: Space Marine
Stronghold 3 Gold Edition
Civilization VA Batman kivéteével mind Steam-es. A Binary Domain önmagában megér ennyit.
-
Crytek
nagyúr
Orosz cd keystore-okban csak orosz Dishonored lesz semmi region free?
3600ft-ért megvettem volna! -
darkling
tag
válasz
GypsFulvus2 #18692 üzenetére
Én is ki akartam próbálni a dobozos verziót, de akkor neki se állok. Neked melyik verzió van meg? Sold Out kiadás?
-
Wolverine
félisten
GOG.com hétvégi akció: Square Enix játékok.
-
ZS3NI
őstag
-
arfer
senior tag
Gamefly -on pár akciós, jóárasított termék:
Prototype, Transformers: War for Cybertron, Singularity 3.75 font, Gun 1.99 font.
Nem hiszem, hogy steam-esek...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Gaborka30 #18682 üzenetére
Elméletileg az eszközöd build.prop file-janak némi atirasaval, de gyakorlatba nem tudtam atultetni tegnap amikor probalkoztam vele. Annyit tehetsz még, hogy egy kompatibilis és elérhető készüléken ideiglenesen a Te google fiokoddal jelentkezel be majd marketbol megveszed.
-
vhunor
őstag
Elfogyott yuplayen a Border, vagy csak én nem találom?
Szerk.: Köszi szépen.
-
válasz
hjanos1 #18675 üzenetére
Az ÁFA attól függ, hogy ki árusítja a szoftvert. Ha EU-s cég, akkor már az ÁFÁ-s árat látod (itt most 0.25 USD), ha EU-n kívüli, akkor elég sok esetben plusz ÁFÁ-t kell fizetned, mert pl. az USA-ban mindig nettó árakat írnak az online shopokban.
(#18679) maross: mindig konkrétan kiírja a google fizetés előtt, hogy pontosan mennyit fogsz fizetni.
(#18682) Gaborka30: ezt sajnos nem lehet megoldani
-
Gaborka30
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudtok vmi módszert amivel a playból úgy lehet vásárolni, hogy nincs felvéve kompatibilis eszköz az adott programmal? Későbbre vásárolnék programot, de a jelenleg megadott slim 7-el sok program nem kompatibilis. Így meg nem tudok megvenni jó dolgokat....
Köszönöm! -
Alien83
senior tag
Köszönöm a hozzászólásokat.
Most próbálgattam egy telón hogy milyen játékok futnak, és belefutottam játék letöltésekor ebbe:"SERVER ERROR
A server error has occured. Please visit www.eamobile.com/countrygate to chose your country and click the costumer support link. (5002)"
-
Niczo
senior tag
válasz
Alien83 #18677 üzenetére
Én ahol lehet eleve a Google Wallet-et használom fizetésre (pl: Humble Bundle-nál is lehet), hozzá kell rendelni a bankkártyát. Utána csak belépek a Google fiókomba, és semmi macera, simán lehet vele fizetni. Nagyon gyors (ez a Paypalnak nem erőssége), még soha semmi gondom nem volt vele. Én ajánlom
maross: fizetés előtt kiírja hogy ad-e hozzá ÁFA-t, ott még vissza tudsz lépni ha úgy már nem kell.
-
maross
nagyúr
Most visszaneztem, le van vonva 55 ft es 66ft, utobbi lesz a .30$. Pedig az is 55ft-ra volt kiirva alapbol... Nem szeretem az ilyet, most nem a 11ft miatt, hanem mert komolytalan. Es ha valami ertekesebbet akarok venni, akkor majd mindig figyelgessem, nem e huznak le 20%-kal.
-
Alien83
senior tag
Sziasztok hogy lehet vársárolni a Google Play-en?
Mert nekem nem engedi, egy felkiáltó jel van bal oldalt, és azt írja, hogy
"You don't have any devices." -
maross
nagyúr
Vettem egy ocean hd tapetat, nagyon tetszik, es egy paper camera nevu progit, ami filtereket rak a fenykepezogepre, es a rajzszeru foto isteni jol nez ki
.
mas: az 55 forint mellett lattam bevillanni egy 0.30 dollart is, csak nyomkodtam boszen a nexteket, jol sejtem hogy emelle meg lehuztak annyival is?
-
maross
nagyúr
Nemreg vettem androidos telot, bocs a noob kerdesert, de ha megveszek egy ilyet, leszedi a telefonomra, utana meg el tudom erni a kovetkezo telomon? Vagy ezen, ha mar uninstalltam?
Nem akarok bevasarolgatni, alig fer ra par cucc a telomra, rootolni kene, idegen es maceras dolog
. Ha "tarolodik/raer kesobb letolteni", akkor lehet beruhazok meg egy-kettore. Koszi.
-
Riccsiz_h
aktív tag
sziasztok !
ha megkérhetek valakit, hogy aki járatos Amazon.com-on a vásárlásban írjon nekem egy privátot csak 1 kisebb dolog lenne amit meg szeretnék venni , persze átutalok mindent előre csak nem tudok vásárolni ott. nagyon köszönöm
bocsánat hogy ide írtam de ez ilyen szempontból a legtöbb infóval rendelkező topic
-
po1son
addikt
válasz
cskamacska #18665 üzenetére
Nem kellet végig játszani...
-
cskamacska
addikt
"raptr reward 2 perc alatt elfogyott"
Akkor ezért külön érdemes volt szenvedni a végigjátszással egyeseknek.Mindegy, legalább javul a statisztika. Elvileg a játékok nagy részét még feléig sem játsszák ki a zemberek, így ha ez a a folyamat tovább erősödik, nyúlfarknyi játékokat kapunk majd az arcunkba.
-
ZS3NI
őstag
Wow raptr reward 2 perc alatt elfogyott. Nekem sikerült elcsípnem mindkettőt.
Más.Új ajánlat a play áruházban:
https://play.google.com/store/apps/collection/promotion_celebrate_25_billion?feature=banner#?t=W251bGwsMSwyLDIwMSwibnVsbC10b3BfZmVhdHVyZWRfX3Byb21vdGlvbl9jZWxlYnJhdGVfMjVfYmlsbGlvbl9fSFUiXQ..
World of Goo !
-
Niczo
senior tag
Androidra - Google Play 25 milliárd letöltés - 25 centes akció
5 napig tart, minden nap új akciókkal. Droid(os)oknak érdemes nézni -
SenorGrande
senior tag
Greenman Gaming Binary Domain 75% + GMG20-27J4Z-8NXHO voucher 7.99€
Steam-es.Következő napi akciók (Mind Steam-es!):
-Sonic Generations will be 75% off from 1100 UTC September 28th for 24 hours
-Total War: Shogun 2 will be 75% off from 1100 UTC September 29th for 24 hours
-Aliens vs Predator will be 75% off from 1100 UTC September 30th for 24 hours20% voucher: GMG20-27J4Z-8NXHO
-
Get loaded holnap megint lesz új címekkel.
-
Gaborka30
aktív tag
Silent weekend a Gamersgate-n:
-
mistixx
tag
Syberia Bundle 3,74€ Steam
-
csaba951
veterán
válasz
csaba951 #18604 üzenetére
Sleeping Dogs akció (folytatás)
Amazon USA -40%; 29,99 USD
-
Crytek
nagyúr
Mad Riders ~1100ft (Steam sor)
-
csaba951
veterán
válasz
Gaborka30 #18636 üzenetére
Lehetőségek:
The Run
Abszolút arcade versenyzés, kb. 2 óra a fő sztorit végigjátszani. Olyan nehézségi szinten (normal), amit szerintem egy óvodás is elsőre (vagy maximum harmadszorra) teljesíteni tud. Utána maradnak a time trial-ok, meg az on-line versenyek a barátok ellen. 50 € / $ ezért a játékért valóban sok volt, nem csodálom, hogy kicsapta a biztosítékot azoknál akik megvették. Persze a grafika az tényleg csodaszép! (Frostbite 2.0)Hot Pursuit
Ez is teljesen arcade mint a fenti, de ebben legalább 16-20 óra végigjátszani a fővonalat. És a három közül ennek kell a legkisebb gép.Shift 2
Itt csak pályaversenyek vannak, de azokból rengeteg fajta van. A karrier módban 15 lépcső van, és mindegyiknek megvan a maga varázsa. Egy lépcső kb. 4 versenyből áll. (Egy verseny több pályán való versenysorozatból is állhat!) Fokozatosan erősödik a vége felé. Tényleg érezni, hogy egyre jobb vagy. A nehézség teljesen jól állítható az arcade-tól a fél-profi szimulátor szintig, a vezetési segédek ki /bekapcsolásával. Mindenki meg tudja benne találni a neki legmegfelelőbb szintet. Meg a pályák! Ha nézed a F1-et, akkor rengeteg ismerős lehet. És micsoda élmény vezetni Hockenheim-ben, Monza-ban, Silverstone-ban! És ennek is szép grafikája van, bár érzésre mintha ez erőforrás igényesebb lenne, mint az újabb The Run.Azonos áron én a Shift 2-t hoznám el!
-
csaba951
veterán
GameStop USA fiókot külön kell nyitnod. Ott már a regisztrációkor visszadobta volna a kérésed. Neked egy nemzetközi fiókod van. Hm. Tulajdonképpen nem is lenne szabad látnod ezt az ajánlatot.
Sleeping Dogs
Azt nem is írtam, hogy tegnap 1 órára az Amazon USA is bedobta 35 USD-s akcióba a dobozos verziót (PC). Az erre lekötött készletek 87%-át el is vitték az emberek. Szóval 3 ilyen nagy akció, szinte egy időben. Ebből gondolom, hogy hamarosan más boltokban is leárazásra kerül. -
-
Gaborka30
aktív tag
Ha még egyik NFS sincs meg, akkor a tisztelt nagyérdemű szerint melyiket érdemes megvenni a GMG akciójában?
-
KubanitoS
veterán
Fifa 13 yuplay.ru-ről bevállalós lehet? Vagy ez is régiókorlátos lesz?
-
válasz
BigBlue69 #18629 üzenetére
Én annyira nem örülök, ugyanis ez azt jelenti, hogy annak ellenére, hogy a játék színvonalas lett (ez az általános vélekedés) alig fogy, ami előrevetíti azt, hogy nem hogy folytatása nem lesz, de az is kérdéses, hogy bármi hasonlót fognak-e csinál a fejlesztők a jövőben.
-
KubanitoS
veterán
Alien Breed 2 Steames kód, aki kapja marja. Kicsit nehezítettem a dolgon, hogy izgibb legyen.
kilenceffhathéthatnullaeffkáeipszilonerrkáháromgéi
-
arfer
senior tag
válasz
FehérHolló #18622 üzenetére
Hát ez jó kérdés, csak azt vettem észre, hogy "normál" esetben checkout-nál visszadob, Gift-nél meg enged továbbmenni a vásárlási folyamatban, számlázási cím megadása, stb. A fizetés gombra még nem nyomtam rá
, előtte gondoltam, megkérdem hogy is van ez... De amit mondasz, igen valószínű
De izé... Van Paypal fizetés! Ott honnan tudja, hogy nem USA a hitelkártyám?
-
Ilsyde
őstag
válasz
Crytek #18620 üzenetére
World of Warplanes? GOTY!
Ilyet en is kaptam, ha kell valakinek szoljon.Nem olyan rosszak a betak neha, a Planetside 2 kulcsokat pl. 20-40 euorert arultak/aruljak eBayen. Smite is erdekelhetett embereket stb. Bar az igaz hogy sokszor csak valami B kategorias csodat adnak.
Az azert poen hogy az Eurogamer neha jobb beta kodokat ad, meghozza ingyen (Diablo 3, End of Nations, szexualis zaklatas WoW kieg., GW2, uj Painkiller stb.).
-
arfer
senior tag
Gamestop-on 10$ a Dragon Age Bundle, de csak észak-amerikai vásárlóknak, így nem engedi megvenni a saját accountomra. Gift-elni viszont engedi! Megtehetném, hogy egy másik emailemre küldöm a Giftet, és akkor már, mivel a bundle tudtommal Origin-es, tudnám használni?
-
Crytek
nagyúr
IGN Prime szarjaival elmehet a sunyiba! Akinek kell nyugodtan használja fel!
Closed Beta
G2FZD-PYXNX-GYCEM
How to Redeem Your World of Warplanes Beta Key
Go to www.worldofwarplanes.com and Create An Account or sign-in to their existing account
Once logged in, click on the “Join Closed Beta” icon on the main www.worldofwarplanes.com page
Click on the “Have an invite code” link on the Closed Beta Application page
Enter your beta code into the dialog box and hit Activate
Download the game client and you’re all set! -
Crytek
nagyúr
Steam-re aktiválható! Kalandra fel!
HáROME7AV-JenciEVBC-PMediaMark86
-
csaba951
veterán
Itt találtok mindig friss kupon kódokat a különböző boltokhoz!
-
csaba951
veterán
válasz
v!ct0y #18609 üzenetére
Olvasd naponta többször ezt a fórumot! Időnként a GMG felajánl egy-egy ingyenes játékot. Később ezeket vissza lehet váltani. Általában 1 játékért 0,5 EUR-t adnak. Nagyjából 1 hete volt az utolsó ilyen, az XCOM előrendelését dobták fel vele. Ingyen adtak AOF: Undead King játékot, amit most 7 EUR-ért lehet beleszámítani az XCOM előrendelésébe.
Ilyen elég játékosztás ritkán van. Egyébként egész jó játékokat szoktak adni! Persze régiek, de akinek egyáltalán nem telik semmilyen játékra, az jól el tud még lenni velük.
Idén ezeket a játékokat kaptam:
* FO: Aftermath
* Beyond Divinity
* Age of Fear: The Undead King
* Greed: Black Border
* Disciples II: Gold Edition
* Hacker Evolution Untold
* Hacker Evolution Duality
* Commandos 2: Men of Courage (erre sajnos nem emlékszem pontosan, már korábban beváltottam, mert 1,5-t adtak érte) -
csaba951
veterán
válasz
v!ct0y #18606 üzenetére
Szintén azt vettem! Volt 2,5 EUR creditem, így tényleg megérte! (Összesen 2,51 EUR-t kellet kiadnom érte.)
Nem egy jó autós játék, de azt a 2 órát amíg tart, remélem élvezni fogom! Azt még jegyezzük meg a többieknek, hogy pillanatnyilag valamiért nem lehet PayPal-al fizetni GMG-n.
Nocsak! Origin elég jól bírja a Fifa 13 megjelenését! The Run-t teljes sebességgel tudom tölteni, nem omlottak / lassultak le a szervereik.
-
csaba951
veterán
Impulse
Sleeping Dogs; -40%; 29,99 USDsimplygames
Sleeping Dogs; -57%; 14,99 GDPInnen még nem vettem semmit, de nagyon úgy tűnik, hogy ez egy hivatalos bolt. 1998--ban alapították, van rendes adószáma, meg minden.
Nagyon úgy tűnik, hogy ez lesz a következő Deus Ex - már ami a leárazásokat illeti. Szerintem bérelt helye lesz az akciós játékok között. Augusztus 14-én jelent meg a játék, és máris ilyen leárazásokat kap. Pedig jó játék. A jelek szerint karácsonykor -50% vagy akár -66% akcióban is lehet majd a Steam-en.
-
csaba951
veterán
GMG Need for Speed akció (csak 1 napig!)
Shift 2: Unleashed; -74%; 6.26 EUR
Need for Speed: The Run; -74%; 6,26 EUR
Need for Speed: Hot Pursuit; -74%; 6,26 EURMég nagyon új az akció, a site-on még sok helyen nem is látszik!
Amazon USA
Mass Effect 2 [Download]; -50%; 10,09 USD -
Wolverine
félisten
A GOG-nál ma akciós a Nexus: The Jupiter Incident és 10 dollár helyett 4-ért bezsákolható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- iPhone topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- ASUS ROG Ally
- Mikrotik routerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest